Procesul de creare a unui cont Stripe fără taxe de configurare Stripe Create Account

Dacă doriți să începeți să folosiți Stripe pentru afacerea dvs., mai întâi trebuie să vă deschideți un cont. În general, acest lucru implică furnizarea de documente, cum ar fi un act de identitate eliberat de guvern pentru a vă dovedi identitatea. Înainte de a face acest lucru, citiți cu atenție informațiile furnizate de bancă pentru a afla despre comisioanele și soldurile minime asociate cu deschiderea unui cont.

După ce ați terminat, puteți începe să procesați plățile cu Stripe!

Fără taxe de instalare

Conturile Stripe oferă o configurare fără taxe și fac crearea unei afaceri cu venituri din abonamente mult mai simplă pentru dumneavoastră și echipa dumneavoastră. Acestea permit acceptarea cu ușurință a cardurilor de credit, PayPal și a altor metode de plată populare; în plus, vă ajută să gestionați cererile de asistență, să urmăriți parametrii și să calculați rapid și precis taxele.

Procesul de creare este simplu: introduceți o adresă de e-mail și o parolă și sunteți gata să începeți. În continuare, completați detalii despre contul dvs. bancar și numărul de rutare, astfel încât transferurile de la Stripe să poată fi efectuate în contul dvs. bancar. În cele din urmă, este recomandat să aveți la îndemână un număr de telefon mobil, în cazul în care are loc o piratare a identității.

Conturile Stripe sunt una dintre cele mai avantajoase investiții pe care le poți face pentru afacerea ta cu abonamente, dincolo de faptul că sunt evidente. Acestea oferă toate instrumentele și cunoștințele necesare pentru a gestiona toate aspectele financiare. În plus, ajută la crearea unei experiențe de utilizare mai bune pentru abonați, astfel încât aceștia să se simtă încrezători la abonare. Cu puțină planificare și muncă asiduă, veți fi pe drumul cel bun pentru a gestiona o afacere eficientă bazată pe abonamente în cel mai scurt timp!

Fără taxe lunare

Pentru proprietarii de afaceri mici și antreprenorii online, Stripe este soluția ideală de cont comercial. Oferă un gateway de plată simplu, cu funcții precum procesarea cardurilor de credit, rambursări și gestionarea returnărilor de taxe. În plus, tabloul său de bord vă permite să monitorizați datele despre clienți, planuri și solduri de oriunde - este ca și cum ați gestiona totul din aplicație!

Atunci când creați un cont Stripe, aveți posibilitatea de a alege între a utiliza un plan gata de utilizare sau de a vă personaliza implementarea cu un plan de preț personalizat. Cu acesta din urmă, este posibil să primiți un preț interchange-plus care este mai mic decât tarifele forfetare ale Stripe; cu toate acestea, fiți conștienți de faptul că vor exista, de asemenea, taxe lunare pentru comisioanele recurente standard care se pot acumula rapid.

Pe lângă comisioanele lunare de întreținere, este posibil să vi se perceapă și comisioane pentru fonduri insuficiente, comisioane de descoperire de cont, comisioane pentru ATM și alte servicii. Înainte de a deschide un cont la orice instituție financiară, asigurați-vă că analizați programul de comisioane pentru a determina ce comisioane sunt incluse în rata totală și care nu sunt.

Băncile și cooperativele de credit oferă uneori conturi de cecuri cu comisioane minime. Cele mai bune conturi nu percep niciun comision lunar de întreținere, nici comisioane de ATM sau de descoperire de cont și vă permit să renunțați cu ușurință la acest comision lunar atunci când este necesar.

Pentru a crea această listă, Forbes Advisor a analizat 157 de conturi de cecuri fără comisioane de la 66 de instituții financiare. Le-am evaluat pe baza a 17 puncte de date în categorii precum experiența clienților, experiența digitală, comisioanele, accesul și cerințele minime.

Ca parte a procesului de înscriere la Stripe, vi se va cere să completați un sondaj extins "Cunoașteți-vă clientul". Acesta implică furnizarea de detalii despre afacerea dvs. și despre ce produse/servicii oferiți și cum sunt vândute. După ce aceste informații au fost analizate intern de către Stripe, aceștia vor confirma că toate detaliile furnizate îndeplinesc standardele acordului lor de servicii. În cazul în care apar întrebări sau este nevoie de asistență, reprezentanții Stripe sunt întotdeauna pregătiți să vă ofere sprijin și îndrumare.

Fără taxe ascunse

Când vine vorba de procesarea plăților, există o mulțime de opțiuni disponibile. Din nefericire, multe dintre ele sunt complexe și percep diverse comisioane recurente și ocazionale, ceea ce ar putea duce la o factură mare în final. Din fericire, un procesator de plăți și-a făcut timp să explice toate taxele sale în mod clar și ușor de gestionat.

Stripe iese în evidență printre furnizorii de conturi comerciale prin faptul că nu vă percepe o taxă pentru fiecare tranzacție procesată. În schimb, are o rată fixă pentru majoritatea tranzacțiilor. Înscrierea pentru perioada lor de încercare gratuită vă permite să vedeți dacă această soluție de procesare a plăților se potrivește nevoilor afacerii dvs.; în plus, nu există o cerință de utilizare minimă lunară, astfel încât să puteți încerca și să anulați în orice moment dacă este necesar.

Detalii de preț

Procesul de creare a contului Stripe include o serie de întrebări și câmpuri care vă cer să completați informațiile personale. Aceasta servește ca măsură de securitate pentru a confirma legitimitatea companiei dvs. și include un cod de verificare prin e-mail trimis direct în căsuța dvs. de e-mail.

Odată ce acest pas este finalizat, puteți trece la restul procesului. Selectați metodele de plată pe care le acceptați și configurați migrarea și stocarea datelor pentru a vă îndeplini obiectivele de afaceri. Cu aceste integrări puse la punct, puteți ajunge la un public mai larg din întreaga lume.

Pe lângă cărțile de credit, acceptăm și alte metode de plată, cum ar fi ACH și taxele recurente. Acest lucru vă permite să colectați abonamente sau taxe unice în catalogul dvs. prin intermediul blocului nostru Quote Builder și al add-on-ului Advanced Quotes.

Atunci când configurați o metodă de plată, este esențial să confirmați că moneda și suma sunt corecte. Acest lucru este valabil mai ales pentru monedele cu zero zecimale și pentru sumele minime de plată transfrontaliere. Fluxurile de plată furnizate de API suportă aceste valori, dar trebuie rotunjite la cea mai apropiată zecime.

Ca orice procesator de plăți, va trebui să vă configurați un cont bancar. După aprobarea de la Stripe, plățile din contul Stripe către banca dvs. pot începe în termen de 7-14 zile, în funcție de industrie și de țară. Dacă nu puteți primi plăți în aceste termene, Stripe va trimite o alertă pentru reluarea plăților.