Creați cerințe de cont pentru comercianți

Deschideți astăzi un cont Schwab online pentru a începe să economisiți, să tranzacționați sau să investiți fără a avea nevoie de un sold minim. În plus, primiți cecuri standard gratuite și un card de debit Visa(r) Platinum atunci când vă înscrieți!

Cu toate acestea, pentru a tranzacționa în marjă, trebuie să îndepliniți anumite condiții de cont. Aceasta înseamnă să împrumutați până la 50% din valorile mobiliare din contul dumneavoastră.

Depozit minim

Dacă sunteți nou în domeniul tranzacționării, o agenție de brokeraj cu cerințe minime de depozit scăzute poate fi o alegere ideală. Acestea vă vor oferi acces la diverse piețe, vă vor ajuta să vă rafinați strategiile și vă vor oferi resurse ample.

Cu toate acestea, costurile mai mici pot include comisioane și taxe ascunse de care trebuie să vă feriți atunci când alegeți un broker. Cel mai bun mod de a le evita este să alegeți un broker onest, cu prețuri deschise și fără taxe ascunse.

Unii brokeri vă cer să depuneți o anumită sumă de bani înainte de tranzacționare, ceea ce se face de obicei pentru a le proteja interesele. De obicei, puteți găsi această cifră în termenii și condițiile contului, așa că asigurați-vă că le citiți cu atenție înainte de a începe tranzacțiile.

În mod obișnuit, suma minimă necesară pentru deschiderea unui cont de tranzacționare depinde de valorile mobiliare pe care doriți să le tranzacționați. De exemplu, unele case de brokeraj vă cer să aveți o anumită sumă de numerar la îndemână pentru a deschide un cont în marjă care permite vânzări în lipsă și tranzacționarea de opțiuni.

Aceasta este o strategie înțeleaptă pentru toți comercianții, deoarece ajută la reducerea riscului de tranzacționare, oferindu-vă în același timp suficient capital pentru a susține o tranzacționare de succes pe termen lung. Atunci când aveți suficienți bani, vă puteți asuma riscuri în limita posibilităților dumneavoastră și nu veți rămâne fără fonduri în caz de pierderi.

Brokerii online au, de obicei, cerințe minime de depunere, deși acestea pot diferi în funcție de tipul de tranzacționare pe care doriți să îl faceți. Brokerii forex ECN tind să aibă cele mai mici minime, deși unii creatori de piață oferă, de asemenea, cerințe de capital mai mici.

Costul tranzacționării este, de asemenea, determinat de mărimea comenzii dumneavoastră, pe care o puteți ajusta în funcție de bugetul dumneavoastră. Ordinele mai mari tind să fie mai scumpe decât cele mai mici, așa că luați în considerare cât de mult risc sunteți dispus să vă asumați înainte de a începe tranzacționarea.

Bugetul de tranzacționare este determinat de mai mulți factori, cum ar fi venitul disponibil de care dispuneți și obiectivele pe care le aveți pentru a utiliza acești bani. De exemplu, persoanele singure au, de obicei, o putere discreționară de cumpărare mai mare decât cuplurile cu copii.

Cerințe de marjă

Indiferent de nivelul dumneavoastră de experiență în investiții, este esențial să înțelegeți cerințele de marjă ale brokerului dumneavoastră. Acest lucru vă poate ajuta să evitați repercusiuni negative, cum ar fi apelurile în marjă și lichidarea activelor.

Conturile în marjă permit investitorilor să împrumute bani de la brokerul lor pentru a tranzacționa produse de investiții precum acțiuni și obligațiuni. În general, aveți nevoie de cel puțin o parte din capitalul propriu în contul dumneavoastră înainte de a putea începe să împrumutați și să tranzacționați în marjă. Cei care au solduri mai mari sau portofolii mai complexe pot fi capabili să împrumute un procent mai mare din activele lor decât alți investitori; cu toate acestea, nivelurile mai mari de efect de levier vin și cu riscuri suplimentare.

Firma dumneavoastră de brokeraj vă poate cere să păstrați 30% din valoarea de piață curentă a titlurilor de valoare utilizate ca garanție (cum ar fi acțiunile). Pentru a asigura un capital suficient în contul dumneavoastră, monitorizați-l în mod regulat și asigurați-vă că există o rezervă suficientă pentru orice potențială scădere a valorii titlurilor deținute.

În cazul în care valoarea capitalului propriu al contului dumneavoastră în marjă scade sub cerința minimă de întreținere a firmei de brokeraj, aceasta va emite un "apel de întreținere" și vă va solicita să depuneți mai mulți bani sau titluri de valoare în contul dumneavoastră pentru a îndeplini această obligație. În cazul în care nu răspundeți, este posibil să vândă o parte din titlurile de valoare din portofoliul dvs. la valoarea curentă de piață pentru a restabili nivelul capitalului propriu.

Această practică poate duce la repercusiuni fiscale neașteptate și la posibilitatea ca Schwab să vândă un titlu pe care doriți să îl păstrați pentru a îndeplini cerința de întreținere. În plus, este posibil ca firma dumneavoastră de brokeraj să nu vă anunțe în prealabil despre orice creștere a cerințelor de menținere a marjei.

Deși aceste cerințe sunt concepute pentru a vă proteja investiția, ele vă pot împiedica să profitați de anumite oportunități de tranzacționare. De exemplu, dacă marja de capital a contului dvs. scade sub cerința de capital pentru comercianții de o zi (a se vedea mai jos), atunci nu vi se va permite să mai efectuați tranzacții de o zi pentru ziua respectivă.

Rețineți că conturile în marjă sunt disponibile numai pentru comercianții care pot angaja fondurile necesare atât pentru plata dobânzii la împrumut, cât și pentru rambursarea principalului. Crearea unei strategii de gestionare a datoriei în marjă și de rambursare promptă a acesteia este singura modalitate de a minimiza riscul și de a maximiza randamentele din investiții.

Soldul minim al contului

Atunci când tranzacționați acțiuni sau ETF-uri în marjă, unii brokeri solicită un sold minim al contului de 2.000 de dolari înainte de a începe. În timp ce această sumă poate diferi în funcție de acțiunile sau ETF-urile pe care le tranzacționați, să aveți cel puțin această sumă în cont atunci când efectuați tranzacțiile inițiale reprezintă o bună regulă de bază.

Conturile în marjă sunt un element de bază în lumea investițiilor, în care comercianții împrumută fonduri în valoare de peste 50% pentru a-și spori randamentul unei investiții. Deși acest concept de utilizare a banilor împrumutați nu este nou, el a devenit mai răspândit datorită brokerilor online și a platformelor automate care facilitează tranzacționarea în marjă.

Pentru a începe o tranzacție în marjă de succes cu acțiuni sau ETF-uri, soldul minim necesar în cont este același cu cel necesar pentru a deschide un cont de brokeraj standard. Puteți îndeplini această cerință prin depunerea unor sume mici în mod regulat. Cu toate acestea, există excepții, cum ar fi atunci când folosiți un împrumut în marjă pentru a vă finanța tranzacțiile.

Unii comercianți pot considera că soldul minim al contului este un obstacol major, deoarece ar putea limita capacitatea lor de tranzacționare profitabilă. Fără fonduri suficiente în cont, agenția de brokeraj ar putea să vă închidă contul și ați putea pierde toate fondurile din acesta.

Pentru a evita aceste probleme potențiale, este înțelept să vă țineți permanent la curent cu contul dumneavoastră și să verificați zilnic sau săptămânal orice modificare a valorii activelor. În plus, dacă setați transferuri automate între conturile de marjă sau alte conturi de investiții cu randament ridicat, în funcție de necesități, puteți să vă asigurați că nu ratați nicio plată.

Tranzacționarea în marjă

Tranzacționarea în marjă este o opțiune de investiție populară pentru mulți oameni, dar vine cu riscuri. Dacă nu sunteți familiarizat cu piața, ar fi mai bine să evitați tranzacționarea în marjă și să vă limitați la conturile în numerar.

Comercianții utilizează frecvent marja de profit pentru a împrumuta bani de la firma lor de brokeraj și pentru a cumpăra titluri de valoare pentru a face tranzacții mai profitabile. Din păcate, cumpărarea în marjă vine cu riscuri care vă pot face să pierdeți mult mai mult decât ceea ce ați investit inițial.

Autoritatea de Reglementare a Industriei Financiare (FINRA) reglementează tranzacțiile în marjă prin stabilirea unor cerințe minime de cont care variază în funcție de tipul de tranzacție și de politicile firmei de brokeraj.

De exemplu, un broker vă poate cere să depuneți 2.000 de dolari în contul dumneavoastră înainte de a vă acorda un împrumut în marjă. Această sumă este determinată de Regulamentul T al Rezervei Federale, care stabilește cerința minimă de marjă inițială pentru brokerii și dealerii de valori mobiliare.

Odată ce ați stabilit marja inițială, agenția de brokeraj poate decide ce valori mobiliare puteți tranzacționa în marjă și câți bani puteți împrumuta. În general, investitorii au opțiunea de a împrumuta până la 50% din prețul de achiziție pentru investiții individuale; cu toate acestea, suma exactă împrumutată variază în funcție de investiție.

De obicei, trebuie să rambursați banii împrumutați plus dobânda la o rată care variază în funcție de agenția de brokeraj și de tipurile de valori mobiliare achiziționate în marjă. În plus, este posibil să trebuiască să respectați o cerință de marjă de întreținere.

Păstrați un anumit procent din valoarea portofoliului dumneavoastră în cont pentru a preveni lichidarea acestuia. Brokerul dvs. vă va notifica printr-un "apel în marjă", iar dacă activele scad sub această sumă, acestea trebuie returnate prin intermediul brokerului dvs. în termen de două până la cinci zile pentru ca investițiile respective să nu fie lichidate.

Un alt risc al tranzacționării în marjă este acela că întregul portofoliu este expus riscului în cazul în care prețul acțiunilor sau al obligațiunilor scade. Acest lucru este valabil mai ales dacă sunteți nou în domeniul investițiilor sau dacă aveți un portofoliu mic. Prin urmare, diversificați-vă investițiile cu mai multe acțiuni, fonduri tranzacționate la bursă și fonduri mutuale. În plus, asigurați-vă că există suficient numerar în contul dvs. pentru a acoperi orice pierderi rezultate din tranzacționarea în marjă.