Cum se creează un cont

Crearea unui cont la Google vă oferă acces la o serie de servicii, de la Gmail la Google Play Store. În plus, faptul că dispuneți de o autentificare personalizată face ca totul să fie mai convenabil - pe orice dispozitiv.

Creați un cont pentru dvs., pentru afacerea dvs. sau pentru un copil cu doar câțiva pași simpli.

Trimiteți și primiți e-mailuri

Înainte de a trimite un e-mail cu Gmail, trebuie mai întâi să vă creați un cont. Acest lucru implică înregistrarea la Google și completarea unor detalii precum numele, adresa de e-mail și parola. După ce acest lucru este finalizat, noul cont poate fi folosit pentru a trimite și a primi mesaje.

Creați o nouă adresă de e-mail conectându-vă la contul Google și făcând clic pe opțiunea Adaugă alt cont de lângă semnul + din colțul din stânga jos al ecranului. Selectați adresa de e-mail pe care doriți să o creați și faceți clic pe Next (Următorul).

Odată configurat contul de Gmail, îl puteți accesa de oriunde, fie prin aplicația Google, fie prin web. Pentru a vă autentifica, introduceți pur și simplu numele de utilizator și parola înainte de a face clic pe Next (Următorul).

La prima conectare, vi se va cere să vă asociați numărul de telefon cu noul cont. Acest lucru ajută la protejarea împotriva unor potențiale hack-uri și face parte din procesul de verificare în doi pași al Google. După ce faceți acest lucru, vi se va trimite un cod prin SMS pentru a vă verifica identitatea; introduceți-l pentru a vă activa noul cont.

După ce ați compus e-mailul, puteți începe să îl trimiteți. Pentru a trimite un mesaj altcuiva, atingeți caseta de text "To" din partea de sus a ferestrei New Message (Mesaj nou) și introduceți adresa de e-mail a acestuia. Dacă trebuie să trimiteți mai multe e-mailuri unei singure persoane, faceți clic pe linkurile "CC" sau "Bcc" din partea dreaptă a "To", apoi introduceți adresele de e-mail ale fiecărui destinatar în câmpurile de text respective.

După ce ați terminat de redactat mesajul, puteți atașa atașamente la e-mail. Acestea pot include fișiere precum fotografii sau documente. Atunci când trimiteți un e-mail cu un atașament, este înțelept să scrieți o scurtă explicație despre ce este fișierul, astfel încât destinatarul să îl poată localiza rapid.

Creați un pseudonim, care este o adresă de e-mail separată pe care o puteți folosi în diferite scopuri. Cu Google Account aveți capacitatea de a crea până la 30 de alias-uri fără costuri suplimentare - economisind bani, deoarece nu este nevoie să achiziționați spații de lucru suplimentare pentru fiecare alias.

Găsește noul tău videoclip preferat

YouTube este una dintre cele mai populare platforme de socializare din lume și o modalitate excelentă de a vă crea un public. Creați-vă propriul canal pe YouTube, unde puteți posta videoclipuri și puteți interacționa cu spectatorii, precum și să-l folosiți pentru promovarea altor conținuturi, cum ar fi postări pe blog sau site-uri web.

Să începi să lucrezi pe YouTube este ușor. Aveți nevoie doar de un cont Google și de aplicația YouTube, apoi puteți căuta și vă puteți abona la videoclipurile altor persoane.

Când vine vorba de încărcarea primului videoclip, aveți două opțiuni: încărcătorul încorporat al YouTube sau iMovie de la un furnizor terț. Procesul este similar cu cel al altor servicii video online, dar cu un control mai mare asupra modului în care arată rezultatul final.

Puteți adăuga etichete la videoclipurile dvs. pentru a le îmbunătăți vizibilitatea în motoarele de căutare. Acest lucru este deosebit de benefic pentru videoclipurile de formă scurtă, cu mai multe puncte principale de transmis.

Atunci când adăugați etichete pentru videoclipurile dvs., cel mai important factor este să vă asigurați că acestea sunt pertinente și că nu sunt pur și simplu un spam în sistem. Ca orientare generală, includeți cuvinte-cheie și variații care corespund temei principale, precum și sinonime și cuvinte-cheie de lungă durată.

În general, cele mai bune etichete pentru videoclipurile dvs. sunt cele care au un grad mare de implicare și care pot contribui la creșterea poziției acestora în căutare. Deși puteți fi creativi cu etichetele dvs., asigurați-vă că acestea rămân atrăgătoare, fără a exagera.

Videoclipul ideal pe YouTube este cel care adună cele mai multe vizualizări și care îi implică pe spectatori. De aceea, este esențial să vă cultivați propria voce unică și să fiți cât mai autentici atunci când creați conținut - acest lucru vă va ajuta să ieșiți în evidență față de concurenți și să fiți remarcat de alți creatori.

Descărcați aplicații din Google Play

Google Play este cel mai mare magazin de aplicații pentru Android, cu milioane de aplicații disponibile pentru descărcare directă pe dispozitivele compatibile cu acesta. Popularitatea sa l-a propulsat să devină cea mai mare piață de aplicații din lume, cu 111,3 miliarde de descărcări mobile începând cu 2021.

Google Play este cunoscut în primul rând pentru că permite descărcarea și instalarea de aplicații, dar oferă, de asemenea, filme, cărți, muzică și unele servicii cu plată. Pentru a începe să utilizați această platformă, va trebui să vă creați un cont.

Pasul 1: Înscrieți-vă pentru un cont de dezvoltator utilizând o adresă de e-mail asociată fie cu organizația dvs., fie cu aplicația pe care o dezvoltați. Această adresă de e-mail va primi actualizări de la Google Play și va fi legată de acordul de distribuție al aplicației dvs.

Odată ce aveți un cont de dezvoltator, puteți începe să creați și să distribuiți cu ușurință aplicații în magazinul Google Play. Acest proces este simplu, necesitând doar câțiva pași.

Indiferent de nivelul dvs. de dezvoltare Android, puteți obține toate resursele și suportul necesar pentru ca aplicația dvs. să iasă în evidență în Google Play Store. Cu toate acestea, există câteva lucruri pe care trebuie să le luați în considerare înainte de a începe: costul trimiterii în magazinul Google Play, cum să evitați problemele legate de malware etc.

Magazinul Google Play este o destinație excelentă pentru a descoperi aplicații și jocuri inovatoare pentru telefonul, tableta sau computerul dumneavoastră. Biblioteca se mândrește cu mii de titluri, de la utilități specializate la divertisment plăcut.

Cu toate acestea, numărul de aplicații din Magazinul Google Play Store crește rapid - în fiecare zi se adaugă mii de aplicații! Unele sunt gratuite, în timp ce altele necesită o mică plată pentru a fi descărcate.

Este esențial să fiți conștienți de faptul că este posibil ca aplicațiile gratuite să nu fie disponibile în toate țările, iar unele ar putea fi eliminate din diverse motive. De exemplu, dacă o aplicație încalcă legile locale sau conține programe malware, atunci aceasta ar putea fi eliminată.

Gestionați contul dvs.

Conturile Google sunt servicii online care vă permit să vă conectați la serviciile dvs. preferate, cum ar fi Gmail, YouTube și Maps. De asemenea, reprezintă o modalitate convenabilă de gestionare a informațiilor personale, a fotografiilor și a muzicii pe mai multe dispozitive. Indiferent dacă îl folosiți la serviciu sau de plăcere, este necesar să aveți un cont Google pentru a beneficia de toate funcțiile sale.

Unul dintre avantajele de a avea un cont Google este acela de a putea vizualiza toate aplicațiile și serviciile într-un singur loc. De asemenea, puteți lua ușor notă de orice detalii tehnice - cum ar fi utilizarea unei singure adrese de e-mail pentru toate conturile! Acest lucru face viața mult mai simplă pentru profesioniștii ocupați care se luptă să țină totul organizat la serviciu; în plus, nu veți mai pierde niciun e-mail important!