Pocket Option este o platformă versatilă și o soluție inovatoare pentru tranzacționarea diferitelor active. Fiecare comerciant își poate crea un cont pe ea. Există un cont demo care vă permite să vă antrenați înainte de a investi bani reali și multe altele.

Un loc special în lista de avantaje a brokerului este ocupat de aplicațiile convenabile pentru dispozitive mobile, datorită cărora un comerciant poate rămâne în contact cu piața 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, oriunde există o conexiune la internet.

În fiecare zi, popularitatea platformei mobile este în creștere. Acest lucru se poate observa din numărul de descărcări. Aplicația de tranzacționare este cel puțin foarte convenabilă și foarte practică. În plus, compania nu s-a oprit aici și oferă utilizatorilor săi o aplicație Pocket Option completă pentru PC.

Da, utilizatorii Pocket Option pot utiliza nu numai platforma web pe PC, ci și o aplicație de sine stătătoare cu drepturi depline.

Înregistrați-vă și descărcați aplicația mobilă acum!
Opțiunea de buzunar

Cum să descărcați și să instalați aplicația Pocket Option pe telefonul iOS?

Pocket Option este unul dintre cei mai importanți brokeri și oferă clienților săi posibilitatea de a tranzacționa pe piața financiară nu numai prin intermediul PC-ului, ci și prin intermediul aplicațiilor mobile. Aplicația de tranzacționare devine din ce în ce mai populară în fiecare zi, după cum o demonstrează datele privind numărul tot mai mare de descărcări ale aplicației atât de pe site-ul oficial al companiei, cât și din magazinele oficiale de aplicații mobile.

Compania încearcă să ofere servicii de calitate tuturor clienților, așa că a dezvoltat o aplicație nu doar pentru PC, ci și pentru dispozitive mobile bazate pe sistemele de operare iOS și Android. Aplicația oferă o platformă adaptată pentru lucrul confortabil cu piața pe tablete și smartphone-uri.

Puteți descărca aplicații atât de pe site-ul oficial al companiei, cât și din App Store.

Descărcarea și instalarea aplicației vor avea loc în mod automat. În acest caz, instalarea aplicației nu va fi diferită de instalarea oricărei alte aplicații pe IOS.

Imediat după instalare, aveți la dispoziție o platformă de tranzacționare completă și vă puteți conecta la contul dvs. sau înregistra un cont nou rapid și ușor.

Funcționalitatea aplicațiilor mobile nu diferă prea mult de cea a terminalelor web.

Descărcați Pocket Option și începeți să câștigați oricând, oriunde!

Cum să descărcați și să instalați aplicația Pocket Option pe telefonul Android?

Puteți descărca aplicații pentru Android atât de pe site-ul oficial al companiei, cât și de pe Google Play.

Descărcarea și instalarea aplicației vor avea loc în mod automat. În acest caz, instalarea aplicației nu va fi diferită de instalarea oricărei alte aplicații pe Android.

Imediat după instalare, aveți la dispoziție o platformă de tranzacționare completă și vă puteți conecta la contul dvs. sau înregistra un cont nou rapid și ușor.

Aplicație mobilă

Cum să descărcați și să instalați aplicația Pocket Option pe PC?

Este ușor de accesat aplicația desktop Pocket Option prin Windows 7/8/10 sau chiar Mac, ceea ce o face utilizabilă pe toate dispozitivele dumneavoastră. Versiunea pentru laptop/desktop are funcții suplimentare care facilitează urmărirea tranzacțiilor și vă permit să rămâneți în contact cu știrile.

Puteți descărca aplicația Pocket Option pentru PC de pe site-ul oficial al companiei. Meniul de pe site-ul principal are o listă cu toate platformele și sistemele de operare pe care acestea pot fi instalate. Inclusiv puteți descărca aplicația Pocket Option pentru pc cu un singur clic.

Un fișier msi va fi descărcat pe dispozitivul dumneavoastră. Pentru a instala aplicația Pocket Option pentru PC, trebuie să executați acest fișier. Instalarea aplicației va avea loc într-un mod semiautomat. Trebuie doar să urmați instrucțiunile și să faceți clic pe butonul Next (Următorul).

După instalare, veți putea utiliza pe deplin aplicația de tranzacționare. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să rulați programul instalat și să vă conectați folosind detaliile contului dvs. existent sau să creați un cont nou. De aici veți putea accesa întreaga gamă de funcții Pocket Option și veți putea începe cu ușurință să tranzacționați.

Terminalul de tranzacționare vă va încânta prin funcționalitatea și confortul său. Dacă comparăm programul cu ofertele concurenților, prezența unei game largi de indicatori este izbitoare (există, de asemenea, oscilatoare disponibile pentru vizualizare sub graficul principal). Acest lucru ajută la vizualizarea semnalelor cu adevărat importante despre o tranzacție potențial profitabilă.

Înregistrează-te și descarcă aplicația pentru PC acum!
Terminalul de tranzacționare este funcțional și convenabil

Pocket Option vă permite să faceți o analiză aprofundată a situației de pe piața anumitor active (acțiuni, valute etc.) și chiar să suprapuneți un grafic peste altul pentru a prezice modificările ulterioare ale prețurilor. Pentru ca această funcție să funcționeze corect, aveți nevoie de o conexiune bună la internet. Este important ca acest broker să ofere clienților săi opțiuni binare cu diferite date de expirare a contractelor. Aceasta poate fi de 1 minut sau de 4 ore. Iar acest lucru înseamnă că puteți face nu numai tranzacții urgente (hedging), încercând să nivelați consecințele fluctuațiilor de preț, ci și să vă încercați norocul în investiții pe termen lung.

Acoperirea, de regulă, este utilizată de administratorii de fonduri care, atunci când cumpără un activ sau altul, se asigură și achiziționează o opțiune orientată în direcția opusă. Bineînțeles, într-un astfel de caz, vorbim despre tranzacții cu opțiuni pe piața reală. În același timp, afacerea de 4 ore disponibilă de la această companie oferă o șansă de a încerca modalități profesionale de a construi capital.

Pocket Option vă permite să faceți o analiză profundă a situației de pe piață

Cum să vă înregistrați cu un e-mail?

Compania Pocket Option încearcă să facă viața cât mai ușoară pentru clienții săi, de aceea oferă o modalitate foarte simplă de a înregistra un cont. De regulă, procesul de înregistrare nu durează mai mult de 5 minute. În plus, orice client al companiei poate folosi un cont demo gratuit, care poate fi utilizat chiar și fără a înregistra un cont real. Trebuie doar să accesați platforma contului demo cu un singur clic și să tranzacționați.

Dar dacă doriți să folosiți un cont demo pentru o perioadă lungă de timp, vă recomandăm să treceți totuși prin procesul de înregistrare, deoarece în acest caz toate rezultatele dvs. de tranzacționare vor fi salvate automat. Tranzacționarea pe un cont demo fără înregistrare nu implică salvarea datelor de tranzacționare.

Pentru a vă înregistra pe aplicația Pocket Option pentru PC, aveți nevoie de:

Vă puteți înregistra un cont în oricare dintre aceste moduri, alegându-l pe cel care vă este mai convenabil. În același timp, înregistrarea prin fiecare dintre aceste metode este foarte ușoară și simplă.

Pentru a vă înregistra în aplicația Pocket Option pentru PC utilizând e-mailul, trebuie doar să introduceți adresa de e-mail și să creați o parolă puternică pentru cont. Prin acceptarea termenilor și confirmarea adresei dvs. făcând clic pe linkul din scrisoare, procesul de înregistrare a contului va fi finalizat.

ÎNSCRIEȚI-VĂ
Deschideți un cont

Cum să vă înregistrați cu un cont de Facebook?

Procesul de înregistrare a unui cont personal pe Facebook este, de asemenea, foarte simplu. Pentru a vă înregistra, trebuie să faceți clic pe butonul Facebook și să urmați instrucțiunile. Pentru a face acest lucru, va trebui să introduceți datele dumneavoastră din contul de Facebook. După aceea, înregistrarea va fi finalizată și veți putea să vă conectați la contul dumneavoastră.

Cum să vă înregistrați cu un cont Google?

Procesul de înregistrare a unui cont personal folosind Gmail este, de asemenea, foarte simplu. Pentru a vă înregistra, trebuie să faceți clic pe butonul Gmail și să urmați instrucțiunile. Pentru a face acest lucru, va trebui să introduceți datele din contul dvs. din Gmail. După aceea, înregistrarea va fi finalizată și veți putea să vă conectați la contul dumneavoastră.

ÎNSCRIEȚI-VĂ
Alegeți o metodă de înregistrare convenabilă

Bonusurile Pocket Option?

În plus, compania atrage și încurajează în toate modurile posibile comercianții activi, creând condiții de lucru și mai atractive pentru aceștia. Administrația Pocket Option a dezvoltat un program de bonusuri care va fi de interes pentru mulți comercianți.

Diverse bonusuri și privilegii devin disponibile pentru clienții platformei imediat după prima depunere. Datorită lor, vă puteți crește potențialul de a tranzacționa bine. Vă puteți dubla cu ușurință soldul contului. Cu cât este mai intensă activitatea utilizatorului pe resursă, cu atât mai profitabile devin recompensele de la broker.

Următoarele oferte sunt disponibile în prezent:

Recenzile despre broker indică faptul că firma oferă bonusuri generoase pentru noii veniți și pentru clienții existenți. Programul de loialitate merită o atenție deosebită. Trecerea la un nou nivel are loc după completarea soldului cu o anumită sumă. Utilizatorii VIP au acces la servicii premium și la noi poziții pe piață.

Piața opțiunilor digitale este astăzi o platformă destul de populară pentru a genera venituri. În multe feluri, motivul pentru acest lucru este schema de lucru necomplicată.

Pentru a începe să câștigați, nu trebuie să aveți o pregătire serioasă, este suficient să aveți un gadget conectat la internet și fondurile minime necesare pentru alimentarea inițială a contului.

Bonusul Pocket Option! Înscrieți-vă și primiți un bonus de 50% la prima depunere!
PocketOption este un broker relativ tânăr, dar foarte promițător, care oferă clienților săi cele mai recente tehnologii. Compania este pregătită să ofere multe oportunități pentru ca un trader să obțină venituri investind în opțiuni.

Dar merită să ne amintim că rezultatul financiar final depinde nu numai de broker, ci și de acțiunile comerciantului însuși. Din partea sa, compania a făcut totul pentru ca comercianții să poată câștiga pe piață.

Concluzie

Indiferent dacă tranzacționați de pe dispozitivul mobil, laptop sau desktop, descărcând opțiunea de buzunar pentru Windows 7/8/10 sau chiar Mac, puteți fi responsabil de contul dvs. de tranzacționare tot timpul. Și, de asemenea, să puteți tranzacționa, retrage sau depune de oriunde și de la orice loc.

SING UP