Cum să închideți o tranzacție Pocket Option

Bună ziua tuturor! Bine ați venit la Katie Tutorials, unde astăzi voi demonstra o strategie pe care o puteți folosi pe orice tranzacție pocket option.

Aveți opțiunea de a vă închide tranzacția înainte de expirare, ceea ce vă permite să reduceți pierderile pe o tranzacție proastă sau să profitați de o tranzacție câștigătoare înainte ca aceasta să se întoarcă împotriva dumneavoastră.

Comerț deschis

Pentru a deschide o tranzacție pe pocket options, aveți nevoie de un cont de tranzacționare existent și de o metodă de plată aprobată. Pentru depuneri se pot folosi carduri de credit sau portofele electronice; odată finalizată, contul dvs. se va actualiza automat cu fondurile adăugate și puteți alege un activ pentru tranzacționare din selecția disponibilă.

Pocket Option oferă o gamă largă de active din care puteți alege, cum ar fi perechi de valute, criptomonede, mărfuri și acțiuni. Poți chiar să preferi anumite active pentru acces rapid. În plus, fiecare activ vine cu capacități speciale de analiză, cum ar fi grafice și instrumente de desen, care ajută la luarea unor decizii în cunoștință de cauză.

Această platformă este ușor de utilizat și oferă o mulțime de caracteristici atât pentru comercianții începători, cât și pentru cei experimentați. Puteți încerca contul lor demo pentru a evalua dacă vă satisface nevoile înainte de a investi în accesul complet. În plus, aceștia oferă diverse metode de plată pentru a se adapta comercianților internaționali.

Aceasta este o oportunitate excelentă de a vă perfecționa abilitățile de tranzacționare și de a câștiga experiență fără a risca bani reali. Puteți începe cu o sumă mică de fonduri virtuale, urmând ca în timp să ajungeți la sume mai mari.

În plus, puteți utiliza funcția gratuită de tranzacționare socială pentru a copia alți comercianți și pentru a le monitoriza performanța. Aceasta este o oportunitate neprețuită de a învăța despre strategiile care funcționează pentru alții și cum le puteți adapta pentru a se potrivi cu propriul stil de tranzacționare.

Puteți obține informații valoroase despre fiecare tranzacție prin vizualizarea detaliilor, cum ar fi numărul de persoane care au copiat-o, numărul de tranzacții finalizate, cifrele privind profitul sau pierderile și multe altele. Aceste date sunt utile pentru orice nivel de trader pentru a ajuta la maximizarea șanselor de succes.

Dacă sunteți nou în tranzacționarea cu opțiuni, cel mai bine este să deschideți un cont demo înainte de a plasa pariuri pe bani reali. Nu există comisioane ascunse, iar contul demo permite exersarea strategiilor și familiarizarea cu caracteristicile site-ului înainte de a deschide unul real.

Atunci când începeți să tranzacționați, este esențial să vă amintiți că piețele pot fi foarte volatile și se pot schimba rapid. Ar trebui să vă supravegheați soldul și să fiți dispus să vă asumați pierderi mici atunci când este necesar. Răbdarea este unul dintre ingredientele cheie pentru a avea succes și unul dintre principalele motive pentru care comercianții de opțiuni le iubesc atât de mult.

Închideți comerțul

Pocket Option oferă comercianților o platformă de tranzacționare fără probleme, fără comisioane ascunse și cu depozite gratuite. În plus, capacitățile sale de tranzacționare mobilă vă permit să rămâneți informat cu privire la piață și la pozițiile dvs. deschise din orice locație.

Nou-veniții la tranzacționarea cu opțiuni binare pot găsi procesul puțin intimidant la început, dar cu practică și o strategie eficientă, veți deveni în curând pricepuți în acest domeniu. Să începi cu un cont demo și să înveți despre elementele de bază ale pieței poate fi o modalitate eficientă de a începe călătoria ta spre a deveni un trader desăvârșit.

Odată ce v-ați construit o bază solidă de cunoștințe, puteți începe să explorați strategii mai sofisticate. Cu toate acestea, nu uitați că și comercianții experimentați fac greșeli din când în când; de aceea este atât de important să vă supravegheați conturile de tranzacționare și să le monitorizați îndeaproape.

Pocket Optioneste o oportunitate inestimabilă de a învăța din tranzacțiile altora și de a imita ceea ce funcționează cel mai bine. Comercianții pot urmări tranzacțiile altor utilizatori cu un simplu clic, ceea ce face ca această caracteristică să fie extrem de valoroasă, deoarece vă ajută să deveniți mai profitabil în timp ce tranzacționați.

Un alt avantaj al acestei platforme este că este ideală pentru noii comercianți, deoarece aceștia pot tranzacționa cu bani virtuali și pot testa diferite strategii înainte de a-și investi propriile fonduri. Un cont demo este gratuit și aveți flexibilitatea de a depune cât de mulți sau puțini bani doriți.

Pocket Option oferă o gamă largă de active pe care le puteți tranzacționa, cum ar fi Forex, CFD-uri și opțiuni high/low. În plus, puteți tranzacționa criptomonede precum Bitcoin și Litecoin. În plus, aveți posibilitatea de a tranzacționa valute străine și de a le schimba în alte valute.

În plus față de aceste caracteristici, Pocket Option oferă, de asemenea, turnee în care puteți câștiga premii. Aceasta este o oportunitate excelentă de a vă perfecționa abilitățile și de a vă construi o reputație de trader competitiv.

Înscrierea pentru un cont gratuit pe Pocket Option este foarte simplă! Tot ce trebuie să faceți este să introduceți adresa de e-mail, datele de identificare Facebook sau Google și să finalizați procesul de înregistrare. Ulterior, veți primi o confirmare prin e-mail - pur și simplu faceți clic pe linkul din acel e-mail și activați noul dvs. cont de tranzacționare!

Timp de expirare

Atunci când tranzacționați pocket options, trebuie să selectați un timp de expirare care să vă satisfacă nevoile. La urma urmei, acesta este momentul în care veți afla dacă tranzacția dvs. a avut succes sau nu.

Perioadele de expirare diferă de la un broker la altul, așa că este esențial să stabiliți care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră. În plus, țineți cont de tipul de opțiune în care doriți să investiți atunci când luați această decizie.

Opțiunile de tip high/low sunt cele mai simple dintre toate tipurile de opțiuni binare, deoarece stabiliți o limită de timp specifică pentru predicția dvs. și apoi o comparați cu performanța reală a pieței. Dacă presupunerea dvs. este corectă, câștigați; în caz contrar, pierdeți.

Termenele de expirare mai lungi au prețuri țintă care sunt mai îndepărtate de valoarea actuală a pieței decât cele mai scurte, așa că este esențial să acordați pieței suficient timp pentru a ajunge la prețul dumneavoastră înainte de a investi în acest tip de opțiune. Odată cu experiența vin și cunoștințele despre găsirea combinației corecte de expirare și preț țintă.

Termenele de expirare mai scurte folosesc adesea prețuri țintă care sunt mai apropiate de valoarea actuală a pieței, astfel încât este esențial să se țină cont de ambele atunci când se ia această decizie. În plus, luați în considerare volatilitatea activului ales și modul în care aceasta ar putea influența valoarea sa.

Atunci când tranzacționați pocket options, timpul de expirare este esențial, deoarece determină câți bani primiți pentru investiția dumneavoastră. De exemplu, dacă tranzacția are succes și are un timp de expirare de 30 de minute, atunci veți primi 80% din miza dvs. inițială ca plată.

Dacă investiți într-un timp de expirare de 60 de minute și tranzacția dvs. nu are succes, atunci veți primi doar 60% din investiția inițială ca plată. Acest lucru se datorează faptului că, dacă tranzacția eșuează, veți pierde toată miza inițială.

În plus, unii brokeri oferă o funcție de reînnoire sau de prelungire care vă oferă timp suplimentar până la expirarea tranzacției. Cu toate acestea, va trebui să plătiți o primă suplimentară pentru acest privilegiu - până la 30% din investiția dvs. inițială!

Stop Loss

Atunci când tranzacționați pocket options, este esențial să setați un stop loss pentru a vă proteja profiturile și pentru a evita pierderile. Dacă prețul atinge acest punct, tranzacția dvs. este închisă și toate fondurile investite sunt pierdute - deoarece nu se poate garanta niciodată în ce direcție va merge piața; existența acestei plase de siguranță înainte de a face orice investiție vă ajută să vă asigurați că aceasta nu se va duce în jos pe neașteptate.

O modalitate populară de a vă gestiona riscul este plasarea unui ordin stop-loss de urmărire. Această tehnică simplă, dar eficientă, vă ajută să închideți o tranzacție atunci când prețul atinge un nivel predeterminat, ajutându-vă să evitați să pierdeți bani în cazul tranzacțiilor care vă sunt favorabile.

Un indicator Average True Range (ATR) poate fi utilizat pentru a evalua volatilitatea pieței și pentru a decide unde să setați stop-loss-ul de urmărire. Acesta este un instrument ideal pentru comercianții de o zi, deoarece îi ajută să își reducă riscurile.

Multe platforme de tranzacționare vă permit să închideți mai devreme o poziție dacă credeți că activul suport poate evolua într-o direcție nefavorabilă. Este posibil ca această caracteristică, cunoscută sub numele de "early out" sau "close now", să nu fie disponibilă pentru toate tipurile de opțiuni, dar existența acestei opțiuni se poate dovedi utilă în timpul tranzacționării.

Pentru a determina când este timpul să încheiați tranzacția, monitorizați prețul activului de bază folosind fie un grafic online, fie o aplicație pe telefon. Acest lucru se poate face cu ușurință prin intermediul unei aplicații de grafice mobile.

Un alt instrument pe care îl puteți utiliza pentru a vă supraveghea tranzacțiile este un cont demo. Acest cont gratuit vă permite să exersați tranzacționarea fără a risca bani reali, plus să vă salvați rezultatele și să treceți la unul real atunci când sunteți gata să tranzacționați cu fonduri reale.

Înscrierea pentru un cont pocket option este simplă. Trebuie doar să faceți clic pe "Înregistrare" și să introduceți adresa de e-mail pentru a primi un e-mail de confirmare. Activarea contului dvs. este posibilă făcând clic pe linkul din acel e-mail; nu uitați doar să depuneți mai întâi cel puțin 10$ în contul demo sau în cel real!