Cum să tranzacționați pe Pocket Option

Platforma de tranzacționare Pocket Option este un loc minunat pentru a începe călătoria dvs. în domeniul opțiunilor binare online. Oferă un cont demo gratuit care vă permite să vă exersați strategia fără a risca bani reali.

În plus, există și alte câteva instrumente utile pentru începători. Printre acestea se numără un cont de probă gratuit și o echipă excelentă de asistență pentru clienți, disponibilă non-stop.

Cont demo gratuit

Un cont demo este o platformă de tranzacționare fără riscuri care vă permite să vă exersați abilitățile de tranzacționare fără a risca banii proprii. Aceste conturi pot fi folosite pentru a exersa toate tipurile de tranzacții, inclusiv forex, criptomonede și opțiuni binare.

Un cont de practică înainte de a investi bani reali vă poate ajuta să vă perfecționați strategia și să evitați greșelile obișnuite, cum ar fi tranzacționarea excesivă, reducerea profiturilor sau tendința de orientare. În plus, vă puteți ajusta dimensiunea poziției pentru a testa diferite strategii până când găsiți cea care funcționează cel mai bine pentru dumneavoastră.

Conturile demo pot fi, de asemenea, o modalitate excelentă de a verifica calitatea unui broker și a platformei sale. Le puteți folosi pentru a vedea dacă software-ul de tranzacționare este actualizat și oferă toate graficele și instrumentele de care aveți nevoie. Unii brokeri vor oferi chiar și concursuri de tranzacționare gratuite și materiale educaționale pentru a vă ajuta să învățați mai multe despre piață.

De asemenea, ar trebui să căutați un cont demo care oferă o varietate de caracteristici, cum ar fi posibilitatea de a adăuga și elimina poziții, de a plasa stopuri și de a utiliza marja. Unele oferă, de asemenea, o aplicație mobilă.

Atunci când alegeți un cont demo, trebuie să vă asigurați că citiți recenziile utilizatorilor. Acestea vă pot da o idee despre care conturi demo sunt cele mai populare în rândul traderilor, precum și care sunt cele care au cele mai ușor de utilizat interfețe și caracteristici.

O altă modalitate de a găsi un cont demo bun este să vă uitați la spread-urile și prețurile oferite de fiecare broker. Dacă acestea sunt semnificativ diferite de spread-urile și prețurile pe care le-ai vedea la tranzacționarea pe bani reali, acesta este un semn că s-ar putea să ai de-a face cu un broker nesigur.

Pentru a face contul demo mai realist, încercați să tranzacționați cu același capital pe care l-ați folosi dacă ați tranzacționa live. Acest lucru va asigura o execuție mai bună, precum și o șansă mai mare ca ordinele dvs. să fie executate la prețul așteptat. Dacă contul dvs. demo vă permite, ar trebui să vă asumați, de asemenea, o alunecare de cel puțin un cent la acțiunile cu volum mare de tranzacționare și o alunecare mai mare la acțiunile cu volum mai mic sau mai volatile.

Opțiuni High/Low

Opțiunile High/Low permit traderilor să profite de tendințele puternice ale pieței și de fluctuațiile pe termen scurt. Acest tip de tranzacționare este popular în rândul investitorilor experimentați, dar poate fi profitabil și pentru începători. Este important de reținut că un trader trebuie să își ia timp pentru a cerceta piața și a determina când este cel mai bine să intre și să iasă din tranzacții.

Pocket Option oferă o serie de opțiuni high/low din care comercianții pot alege, inclusiv opțiuni de 60 de secunde. Acestea expiră în 60 de secunde și vă oferă șansa de a profita rapid de impulsul pieței înainte ca acesta să se estompeze. Cu toate acestea, aceste opțiuni high/low au plăți mai mici decât opțiunile standard, așa că este important să alegeți cu atenție atunci când decideți dacă doriți să tranzacționați pe acest tip de platformă.

O altă strategie populară de tip "high/low" este opțiunea Pinocchio, care presupune cumpărarea în același timp atât a opțiunilor call, cât și a opțiunilor put. Această strategie este utilă atunci când prețul unui activ este pe punctul de a ieși dintr-o perioadă de consolidare, iar traderii nu știu în ce direcție se va mișca piața.

Indicatori precum RSI, benzile Bollinger și alte instrumente de urmărire a tendințelor pot fi utilizate pentru a prezice momentul în care o piață poate începe să se schimbe. Indicatorul RSI utilizează o scală de la 0 la 100 pentru a indica condițiile de supracumpărare și de supravânzare, în timp ce benzile Bollinger constau într-o linie centrală cu două canale de preț deasupra și dedesubt.

Mulți brokeri oferă un cont demo pentru ca comercianții să își încerce strategiile de tranzacționare fără a risca bani reali. Aceasta este o caracteristică convenabilă pentru noii comercianți și îi poate ajuta să câștige experiență și încredere în industria de tranzacționare online.

Unii brokeri oferă, de asemenea, o opțiune de tranzacționare automată care plasează automat tranzacțiile pe baza propriei analize a pieței. Acest lucru poate fi util pentru începători, dar poate fi o provocare pentru comercianții mai experimentați.

Atunci când tranzacționați pe o platformă Pocket Option, este important să găsiți un broker reglementat care respectă liniile directoare de operare. Aceste orientări includ măsuri de securitate, cum ar fi conturi separate și o politică clară privind retragerile și comisioanele. În plus, asistența pentru clienți ar trebui să fie disponibilă non-stop prin chat live sau printr-o linie telefonică directă.

Platforma de tranzacționare

Platforma de tranzacționare Pocket Option este un serviciu online care oferă traderilor posibilitatea de a tranzacționa pe piața valutară și criptomonede. Este ușor de utilizat și oferă o gamă largă de active și opțiuni. Suportă o varietate de metode de plată și oferă o finanțare aproape instantanee a contului. De asemenea, nu percepe comisioane pentru depuneri sau retrageri.

Asistența pentru clienți a brokerului este disponibilă 24/7 prin chat live și telefon. În plus, utilizatorii pot contacta compania prin intermediul canalelor de socializare precum Twitter și Facebook. Acest lucru facilitează contactul cu un reprezentant al serviciului clienți, iar timpul de răspuns este rapid.

În plus față de activele tradiționale ale opțiunilor binare, Pocket Option are, de asemenea, o selecție de mărfuri și acțiuni OTC. Acest lucru le permite traderilor să aleagă dintr-o gamă largă de oportunități de tranzacționare, inclusiv aur, argint, platină, petrol și țiței US Brent.

O altă caracteristică excelentă a platformei de tranzacționare Pocket Option este reprezentată de opțiunile sale high/low, care sunt unul dintre cele mai simple tipuri de opțiuni binare. Cel mai mic câștig pentru acest tip de tranzacție este de 50%, dar câștigul mediu este mult mai mare. Acest lucru înseamnă că este mai ușor să faci plăți profitabile cu opțiunile high/low.

Retragerile sunt gratuite și ușoare pe platforma de tranzacționare Pocket Option. Fondurile sunt depuse prin intermediul a 50 de metode de plată diferite, inclusiv carduri de credit și de debit, precum și criptomonede populare precum Bitcoin.

De asemenea, puteți face depuneri prin intermediul aplicației mobile Pocket Option, disponibilă pe dispozitivele Apple și Android. Aceasta este lipsită de erori și oferă o mulțime de funcții, inclusiv semnale în timp real, tranzacționare prin copiere, gestionarea completă a contului și cotații exacte fără întârzieri sau re-cotări.

Platforma Pocket Option este ușor de utilizat și are o gamă largă de caracteristici care o fac o alegere excelentă atât pentru comercianții noi, cât și pentru cei experimentați. Oferă, de asemenea, un cont demo gratuit, care este util pentru a testa strategiile înainte de a vă angaja într-un cont real.

Oferă, de asemenea, un bonus de depunere de 50% din investiția inițială pe care o faceți atunci când vă deschideți contul de tranzacționare live. Cu toate acestea, nu veți putea să vă retrageți bonusul până când nu ați efectuat un anumit număr de tranzacții folosind sistemul. Această condiție îi descurajează pe cei care s-ar putea să se înscrie pentru a obține un bonus și apoi să plece fără să tranzacționeze.

Asistență pentru clienți

Pocket Option oferă o varietate de active de tranzacționare, inclusiv perechi de valute și acțiuni individuale. Brokerul oferă, de asemenea, un cont demo și o gamă largă de resurse educaționale pentru noii comercianți. Echipa sa de asistență pentru clienți este disponibilă 24 de ore pe zi prin e-mail, telefon și chat live.

Platforma Pocket Option este prietenoasă și ușor de utilizat pentru începători. Dispune de o varietate de indicatori tehnici, cinci tipuri diferite de grafice și intervale de timp care variază de la 5 secunde la 1 zi. De asemenea, are câteva funcții de "social trading" care permit utilizatorilor să interacționeze între ei în timp ce tranzacționează.

Pentru comercianții care doresc să tranzacționeze pe o platformă mai avansată, Pocket Option oferă, de asemenea, tranzacționare tradițională pe platforma de tranzacționare MetaTrader 5 (MT5). Această platformă este un pic mai avansată decât platforma web internă și permite traderilor să acceseze o serie de instrumente și indicatori suplimentari.

Comercianții pot depune fonduri în conturile lor folosind o varietate de metode, inclusiv transferuri bancare, portofele electronice precum Perfect Money, WebMoney și Advcash, și criptomonede. Depozitul minim este de 1.000 USD, ceea ce este relativ scăzut în comparație cu alți brokeri.

Aceasta este o caracteristică excelentă pentru cei care sunt noi în tranzacționarea online și nu au prea multă experiență. Este o modalitate bună de a învăța cum să tranzacționați înainte de a investi bani reali. Este o modalitate lipsită de riscuri de a vă testa abilitățile și strategiile fără a risca bani reali.

Este un broker reglementat, iar echipa sa de asistență pentru clienți este disponibilă non-stop. Informațiile de contact prin telefon și e-mail sunt ușor accesibile pe site, iar aceștia răspund rapid la întrebări.

Ca și în cazul majorității celorlalți brokeri, vă puteți alimenta contul Pocket Option cu o varietate de metode de plată, inclusiv transferuri bancare, carduri de credit și portofele electronice. De asemenea, vă puteți retrage fondurile în termen de câteva zile de la deschiderea unui cont.

Echipa de asistență pentru clienți Pocket Option este prietenoasă și bine informată și este întotdeauna gata să vă ajute. Ei pot fi contactați prin e-mail, chat live și un număr de telefon înregistrat în Marea Britanie. Ei se angajează să ofere servicii de calitate pentru clienți, iar receptivitatea lor în timpul testelor îi face o alegere excelentă pentru oricine caută un broker online de top.