Cum se utilizează Pocket Option Broker

Dacă sunteți în căutarea unui broker cu depozite minime mici, procente de plată impresionante și rate de comision competitive, Pocket Option ar putea fi soluția ideală.

Aplicația și site-ul web sunt extrem de intuitive, iar contul demo vă permite să experimentați noi strategii fără să vă riscați banii. În plus, vine cu un serviciu clienți de 5 stele care să îl susțină.

Cel mai rapid broker în creștere în 20172022

Dacă sunteți în căutarea unui nou broker cu care să investiți, Pocket Option este o opțiune excelentă. Platforma lor de înaltă tehnologie se mândrește cu mai multe caracteristici atractive, cum ar fi un cont demo gratuit și o gamă extinsă de active tranzacționabile. În plus, se mândrește cu una dintre cele mai mari baze de utilizatori, cu un suport de încredere pentru clienți 24 de ore din 24.

Din 2015, această companie se mândrește cu peste un milion de abonați la nivel global. Ei se mândresc cu o platformă de tranzacționare avansată și o tehnologie de ultimă oră pentru gestionarea plăților; în plus, oferă o mulțime de cadouri promoționale, bonusuri și cadouri pentru a menține comercianții mulțumiți.

Partea cea mai bună este că această aplicație poate fi descărcată și instalată gratuit pe smartphone-urile și tabletele Android, fără restricții de descărcare sau taxe costisitoare precum cele din Apple App Store. În plus, se mândrește cu toate funcțiile la care te-ai aștepta de la un broker online de top.

Platformă de înaltă tehnologie pentru tranzacționare

Pocket OptionPlatforma de tranzacționare de ultimă generație a companiei oferă un set robust de instrumente pentru a-i ajuta pe comercianți să își maximizeze tranzacțiile. Acestea includ indicatori și semnale care pot ajuta la prezicerea modificărilor de preț pe piață. În plus, au funcții de tranzacționare socială care le permit utilizatorilor să copieze tranzacțiile altor comercianți.

Platforma este accesibilă pe PC și pe dispozitive mobile, permițând comercianților să fie la curent cu evoluțiile pieței oriunde s-ar afla. Interfața cu utilizatorul este prietenoasă, cu indicații clare și capacități intuitive de utilizare.

Oferă, de asemenea, o funcție de chat live pentru a facilita contactarea serviciului de asistență pentru clienți. În plus, compania oferă numeroase ghiduri și tutoriale pentru a ajuta comercianții în activitățile lor de tranzacționare.

În plus, brokerul oferă un cont demo pentru ca noii comercianți să practice tranzacționarea online fără a risca bani reali. Aceasta este o oportunitate ideală pentru a exersa înainte de a investi propriile fonduri în tranzacționare.

Una dintre caracteristicile deosebite ale acestei platforme este funcția de tranzacționare socială, care vă permite să copiați tranzacțiile altor comercianți. Puteți selecta tipul de trader pe care doriți să îl copiați și puteți vizualiza statisticile acestora, cum ar fi numărul de tranzacții efectuate, suma maximă tranzacționată, numărul de persoane copiate de către aceștia și profitabilitatea generală dintre toate tranzacțiile de pe platformă.

Pocket Option oferă o suită de indicatori tehnici și instrumente de analiză care permit traderilor să detecteze oportunitățile de piață. Printre aceștia se numără Accelerator Oscillator, CCI, ADX, Benzile Bollinger, Media mobilă, MACD Momentum RSI și Average True Range.

O altă caracteristică notabilă a platformei este serviciul de idei de tranzacționare, care oferă un sistem de tranzacționare robotizat cu autoînvățare numit Holly, care introduce între cinci și 25 de tranzacții pe zi, pe baza mai multor strategii de investiții. Acest algoritm scanează mii de scenarii de tranzacționare pentru a identifica cele mai bune tranzacții pentru dumneavoastră.

Aceasta este o oportunitate excelentă de a învăța tranzacționarea opțiunilor binare fără a risca propriile fonduri. Cu toate acestea, fiți conștienți de faptul că sistemul nu permite deschiderea de conturi multiple și este mai bine să nu depuneți mai mulți bani decât ceea ce cer cerințele minime.

Nu este necesar un depozit minim

Pocket Option este un broker consacrat, cu o reputație solidă în comunitatea de tranzacționare. Se mândrește cu numeroase caracteristici care îl fac unul dintre cele mai bune locuri pentru a tranzacționa opțiuni binare. În plus, echipa sa de asistență pentru clienți este disponibilă 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, pentru a vă ajuta cu orice problemă care ar putea apărea.

Înscrierea la Pocket Option vă oferă un cont demo gratuit pentru a evalua platforma lor de tranzacționare înainte de a depune bani reali. Aceasta este o modalitate ideală de a decide dacă platforma se potrivește nevoilor dumneavoastră; dacă nu, pur și simplu ștergeți contul de practică și treceți la un alt broker.

Cu toate acestea, este esențial să știți că fondurile nu pot fi retrase dintr-un cont de practică fără a vă autentifica mai întâi în contul dvs. real. În plus, trebuie să vă înregistrați cu o adresă de e-mail și o parolă complet diferite - un lucru nerecomandat pentru începători.

Pocket OptionLipsa cerinței de depozit minim este un alt avantaj, făcându-l mai accesibil pentru comercianții care nu au prea mult capital la dispoziție. Alți brokeri necesită, de obicei, o investiție inițială substanțială înainte ca comercianții să poată începe tranzacționarea.

Fondurile pot fi depuse în contul Pocket Option prin mai multe metode, inclusiv plăți electronice, cum ar fi Perfect Money și 29 de token-uri de criptomonede. În plus, compania găzduiește regulat turnee de tranzacționare cu premii în bani pentru cei mai buni finaliști.

Este demn de remarcat faptul că site-ul web al brokerului afirmă că puteți primi plăți de până la 218%, ceea ce este semnificativ mai mare decât oferă mulți alți brokeri online. Dar nu uitați: tranzacționarea high/low vine cu riscurile sale; prea multe tranzacții nereușite ar putea să vă lase rapid falit.

În general, Pocket Option a obținut un rating de 4,5 pe TrustPilot și se mândrește cu o platformă ușor de utilizat, cu o mulțime de instrumente gratuite care vă vor ajuta să decideți dacă această platformă de tranzacționare este sau nu potrivită pentru dumneavoastră.

Pocket Option oferă asistență pentru clienți 24/7 prin telefon, e-mail și chat live. În plus, puteți găsi echipa lor pe Facebook și Instagram, unde împărtășesc în mod regulat promoții și anunțuri.

Suport clienți 24 de ore pe zi

Pocket Option oferă asistență pentru clienți 24 de ore din 24, 7 zile din 7, pentru a răspunde la orice întrebări pe care le puteți avea. Serviciul lor excelent pentru clienți este unul dintre motivele pentru care Pocket Option și-a câștigat locul ca unul dintre cei mai buni brokeri de tranzacționare online.

Compania oferă membrilor săi o serie de bonusuri și promoții, cum ar fi premii lunare în bani. Cel mai bun dintre toate? Acestea nu numai că sunt gratuite, dar nu necesită nici un depozit minim pentru a fi folosite. În plus, puteți depune și retrage fonduri folosind criptomonede fără a suporta taxe sau comisioane suplimentare.

Pocket Option se mândrește, de asemenea, cu câteva caracteristici impresionante, cum ar fi aplicația sa mobilă ușor de utilizat, pe care o puteți descărca direct de pe telefon. Această aplicație oferă o imagine de ansamblu a activității contului în orice moment și oferă chiar și un tutorial simplu despre cum să tranzacționați.