Importanța timpului de expirare corect atunci când tranzacționați Pocket Options

Timpul de expirare este o componentă integrantă a tranzacționării opțiunilor binare și poate face toată diferența în ceea ce privește succesul sau nu al tranzacției.

Pocket Option, o companie de tranzacționare recent licențiată, a lansat un instrument inovator care ar putea crește potențial profiturile comercianților la un risc minim. Funcția Rollover permite clienților să prelungească perioada de expirare a ordinului lor deschis pentru câștiguri suplimentare.

Timpul de expirare marchează momentul în care expiră opțiunea binară.

Timpul de expirare este momentul în care o opțiune binară va expira și nu va mai avea nicio valoare. Dacă prețul pieței este mai mare sau mai mic decât prețul de exercitare la expirare, atunci cei care dețin contractul primesc plăți.

Opțiunile binare au unul dintre cele mai importante elemente: timpul de expirare. Selectarea timpului de expirare corect poate face diferența între a câștiga sau a pierde o tranzacție, așa că este esențial să acordați o atenție deosebită atunci când vă configurați tranzacțiile.

Timpii de expirare sunt frecvent afectați de comunicatele de presă, așa că este înțelept să fiți la curent cu orice eveniment important care ar putea influența prețul activului suport pe care îl tranzacționați cu pocket option. Cu toate acestea, acestea nu sunt singurele variabile în joc; influențele fundamentale ar putea, de asemenea, să intre în joc.

În plus, ar trebui să țineți cont de volatilitatea pieței subiacente atunci când alegeți o perioadă de expirare. Dacă anticipați că va exista o volatilitate considerabilă, optați pentru o opțiune apropiată de rata actuală a mișcării.

În mod obișnuit, comercianții au două perioade de expirare principale: pe termen scurt și mediu și pe termen lung. Aceștia pot selecta opțiunea care se potrivește cel mai bine strategiei și preferințelor lor de tranzacționare.

Tipul inițial de expirare este de scurtă sau medie durată, oferind o gamă de timp de la 5 minute până la câteva ore. Majoritatea brokerilor oferă această opțiune și funcționează pentru toate tipurile de opțiuni binare.

O scadență pe termen lung este un alt tip de titlu de valoare care oferă potențialul de a prezice tendințele pe termen lung. Acestea sunt de obicei vândute separat ca active cu date de expirare care pot varia de la săptămâni, luni sau chiar ani.

În mod obișnuit, aceste termene de expirare sunt mai lungi decât cele ale opțiunilor pe termen scurt. Aceste opțiuni pot fi benefice pentru traderii care au o opinie despre cum se va schimba activul suport în viitorul apropiat și doresc să parieze pe această predicție.

Aceste opțiuni oferă un risc mai mic decât alte opțiuni exotice și vă pot ajuta să vă protejați portofoliul. În plus, sunt ușor de utilizat și reprezintă o modalitate excelentă de a vă diversifica portofoliul de tranzacționare.

În plus, acestea reprezintă o oportunitate excelentă de a testa strategii și de a învăța mai multe despre platformă fără a risca prea mulți bani. Dar asigurați-vă că cântăriți cu atenție avantajele și dezavantajele fiecărui tip înainte de a stabili care este cel mai potrivit pentru dumneavoastră.

Dacă sunteți nou în tranzacționarea cu pocket option, se recomandă un cont demo înainte de a face un depozit real inițial. Îl puteți accesa accesând site-ul web și deschizând un portal de chat pe tabloul de bord principal. Acest lucru vă oferă o modalitate eficientă de a contacta echipa de asistență a brokerului pentru a primi ajutor cu orice problemă care ar putea apărea în timpul experienței dvs. de tranzacționare.

Acesta determină în principiu cât timp după ce ați plasat tranzacția

Cel mai bun lucru despre acest comerț este că nici măcar nu va trebui să ieșiți din casă! Este gratuit, iar compania oferă un bonus atractiv fără depunere pentru conturile noi. Înființată în 2007, această companie este cunoscută pentru serviciile sale superbe pentru clienți - site-ul său se mândrește cu un număr impresionant de recenzii pozitive din partea clienților anteriori. În plus, există chiar și o secțiune de întrebări frecvente disponibilă, care răspunde rapid și precis la întrebările și preocupările comune.

Vei învăța rezultatul comerțului

Timpul de expirare este un factor esențial care determină cât de repede după plasarea tranzacției veți ști rezultatul tranzacției dumneavoastră. Cu acest tip de tranzacționare, puteți stabili prețuri și momente specifice pentru ca activele să scadă sau să crească. Dacă preziceți că va scădea în acel interval de timp, veți câștiga o sumă fixă; alternativ, dacă prognozați că va crește, veți câștiga un procent din diferența dintre prețul său actual și cel inițial. Este o modalitate eficientă de a face bani fără a investi o sumă substanțială în fiecare tranzacție.

Pocket Option oferă asistență pentru clienți prin intermediul site-ului său web, prin telefon și prin chat live. De asemenea, are un cont demo care vă permite să exersați tranzacționarea fără a risca bani reali. Puteți depune până la 10.000 de dolari în acest cont și puteți încerca să faceți predicții de tip high/low. În plus, există o funcție de tranzacționare socială prin care utilizatorii pot copia alți comercianți de pe platformă - o modalitate excelentă de a găsi strategii de tranzacționare și de a câștiga experiență înainte de a investi bani reali în tranzacționare.