Lumea finanțelor devine din ce în ce mai dinamică. Comercianții nu mai doresc să aștepte luni sau ani de zile pentru dividendele sau randamentele acțiunilor. Traderii vor să obțină cât mai mult profit și cât mai repede posibil. Acesta este unul dintre motivele pentru care piața criptomonedelor atrage mai multă atenție din partea traderilor. Volatilitatea pieței criptomonedelor este foarte mare și permite să se primească un procent mare de venit într-o perioadă scurtă de timp.

Deoarece cotațiile sunt afișate în timp real, iar tranzacțiile se efectuează cu un singur clic, există multe modalități simple de creștere a veniturilor folosind fluctuațiile prețurilor activelor. Dar chiar și acest sistem flexibil și destul de convenabil nu încetează să se dezvolte, iar utilizatorilor li se oferă produse tot mai interesante.

Dar există un alt instrument în domeniul financiar care se dezvoltă în mod activ și ține pasul cu vremurile, oferind traderilor și investitorilor dinamismul și simplitatea necesare. Acestea sunt opțiunile binare.

Pocket Option începe să tranzacționezi pe platforma online!

În ciuda apariției unor noi direcții de dezvoltare a industriei, opțiunile binare rămân la mare căutare și nu fac decât să câștige popularitate în fiecare an. Acest lucru se explică în primul rând prin ușurința accesului la piața financiară și prin ușurința de tranzacționare. Utilizatorii nu trebuie să treacă printr-un proces complicat de înregistrare și verificare, nu trebuie să învețe platforme de tranzacționare complexe sau specificul pieței bursiere, al criptomonedelor etc. Înregistrarea în majoritatea platformelor de opțiuni binare durează câteva minute, iar terminalul de tranzacționare este cât se poate de simplu și de înțeles chiar și pentru o persoană care nu este familiarizată cu piața financiară.

România nu face excepție. Popularitatea opțiunilor binare nu face decât să crească în fiecare an, deoarece este o modalitate simplă și destul de convenabilă de a intra pe piața financiară pentru orice rezident al țării. În plus, multe companii populare oferă platforme de tranzacționare pentru dispozitive mobile. Datorită acestui fapt, puteți tranzacționa oriunde și oricând.

Factorul limitativ pentru dezvoltarea pieței rămâne lipsa de conștientizare a utilizatorilor cu privire la întrebarea cât de mult este legal în România pentru opțiunile binare?

În acest articol, vom analiza mai în detaliu baza legală pentru funcționarea opțiunilor binare și vom descoperi dacă Pocket Option este legală?
Pocket Option este de încredere și legal!

Ce este Pocket Option?

Trebuie remarcat imediat că firma Pocket Option este unul dintre liderii de pe piața opțiunilor binare. Aceasta face parte din holdingul Gembell Limited, care a fost creat de un grup de profesioniști cu o experiență vastă în activități de tranzacționare și investiții.

Compania se concentrează pe cerințele clienților de masă, de aceea oferă servicii de înaltă calitate pentru accesul la tranzacționarea opțiunilor binare pe piața OTC în multe țări, inclusiv în România.

Brokerul se străduiește să facă procesul de tranzacționare cât mai simplu, mai ușor de înțeles și mai convenabil posibil. Din acest motiv, Pocket Option a dezvoltat o platformă de tranzacționare unică pentru a oferi o tranzacționare stabilă unui număr mare de comercianți și investitori. Compania oferă utilizatorilor o listă mare de instrumente de tranzacționare, care nu se limitează la perechile valutare obișnuite. Tranzacționați valute de mărfuri și chiar acțiuni ale celor mai importante companii din lume (Pfizer Inc, Apple, Tesla etc.) și chiar indici (DJI30, SP500, JPN225 etc.).\\

ÎNSCRIEȚI-VĂ
Înscrieți-vă

Ce este tranzacționarea opțiunilor binare în România cu o platformă de tranzacționare?

Este opțiunea binară legală în România? Este brokerul Pocket Option legit? Aceste tipuri de întrebări sunt foarte des puse de mulți utilizatori, deoarece problema juridică a legalității tranzacționării opțiunilor binare rămâne necunoscută pentru mulți.

De fapt, tranzacționarea opțiunilor binare este legală în România. Tranzacționarea opțiunilor binare nu este diferită de tranzacționarea Forex, criptomonede, acțiuni, opțiuni, ETF-uri etc. Lipsa de conștientizare a multor utilizatori cu privire la această problemă este cea care dă naștere la o mulțime de speculații pe tema opțiunilor binare legale în România, în ciuda faptului că opțiunile binare sunt modalități complet legale și legitime de a face bani în România.

Ce sunt opțiunile binare?

Opțiunile clasice, non-binare, sunt tranzacționate pe piață în același mod ca și alte instrumente tranzacționate la bursă. Acestea sunt contracte care permit deținătorului să cumpere sau să vândă anumite active la un preț fix.

Comerciantul cumpără în avans posibilitatea de a face o tranzacție mai târziu la prețuri stabilite în prealabil. Profitul traderului este reprezentat de diferența dintre prețul convenit și prețul real al activului la momentul tranzacției. Dar acesta este un instrument destul de complex și nu toți comercianții, chiar și cei experimentați, pot și știu cum să lucreze cu aceste instrumente.

Opțiunile tradiționale au puține lucruri în comun cu opțiunile binare, în ciuda unei concepții greșite comune a multor persoane. Acesta este un instrument mult mai simplu, care, în general, poate fi folosit chiar și de un începător pe piața financiară.

O opțiune binară vă permite să câștigați pe baza predicției corecte a direcției în care se va mișca prețul unui activ într-o anumită perioadă de timp. Ca un pariu. Există doar două opțiuni pentru o astfel de tranzacție: fie că prognoza se va adeveri și traderul va obține un profit, fie că nu se va adeveri și traderul va pierde investițiile. Prin urmare, instrumentul și-a primit numele.

Spre deosebire de opțiunile clasice, profitabilitatea și pierderea opțiunilor binare sunt cunoscute dinainte. Acest lucru le oferă utilizatorilor anumite avantaje, deoarece vă cunoașteți riscurile în avans și puteți construi un sistem competent de gestionare a banilor și o strategie de tranzacționare.

În binar, se prezice tocmai direcția de schimbare a prețului, și nu diferența cu care se va schimba prețul. Timpul de execuție al unor astfel de tranzacții variază de la un minut la câteva luni, iar profitul sau pierderea este fixă.

Activele de tranzacționare pentru o opțiune binară sunt perechi valutare, acțiuni, materii prime de tranzacționare și indici.

Acest mod de câștig a apărut în 2008, când bursele de valori din Chicago și din America au pus la dispoziție platformele lor pentru tranzacții. Traderii din alte țări, inclusiv din România, au avut acces la aceste instrumente după câțiva ani. După cum puteți vedea, este o opțiune binară legală în România și în alte țări ale lumii. Mai mult, în multe țări ale lumii, veniturile din opțiunile binare nu sunt impozitate.

Lucrul cu Pocket Option în statutul juridic nu diferă de activitatea oricărei alte companii de brokeraj din România.

ÎNSCRIEȚI-VĂ
Platforma de tranzacționare Pocket Option

Principiul de tranzacționare a opțiunilor binare

Esența tranzacționării opțiunilor binare constă în faptul că traderul ghicește dacă prețul activului selectat va crește sau va scădea. Direcția este selectată prin două butoane: "Higher" sau "Lower" (Call și Put). Dacă după o perioadă de timp stabilită prognoza se adeverește, traderul va primi banii investiți și profitul.

În același timp, activele în sine nu sunt achiziționate. De fapt, nu cumpărați aceste active, ci pariați pe creșterea sau scăderea valorii activelor. Acesta este tocmai principiul de bază al legalității. De fapt, nu cumpărați sau vindeți nimic, ci pur și simplu plasați un pariu.

În cazul în care traderul nu a ghicit corect, pierde banii pe care i-a cheltuit pentru achiziționarea contractului. Dacă prețul nu s-a schimbat, traderul nu pierde și nu câștigă nimic.

Unii brokeri, în cazul în care un comerciant pierde, îl compensează cu câteva procente din investiție, oferind astfel comercianților condiții mai interesante și mai favorabile pentru a lucra.

Deoarece opțiunile binare vă permit să obțineți profituri mari într-o perioadă scurtă de timp, acestea sunt utilizate în principal în scopuri speculative. Această caracteristică este cea care face ca acest tip de câștiguri pe platformele financiare să fie foarte popular. Nu trebuie să alergați după volatilitate și alegeți instrumente care vă pot aduce profituri mari într-o perioadă scurtă de timp. Puteți tranzacționa orice instrument și puteți obține profit în fiecare minut.

Pentru a tranzacționa opțiuni binare în România, trebuie să alegeți un broker, să deschideți un cont și să descărcați un terminal sau să tranzacționați într-un browser. Evident, cea mai interesantă platformă pentru mulți utilizatori este Pocket Option.
Dispozitive Android acceptate

Este Pocket Option legit în România?

Pocket Option legit în România și în alte țări din lume.

Nu există legi care să interzică societății să opereze pe piața România. În ciuda acestui fapt, din cauza ignoranței, mulți utilizatori continuă să pună întrebarea: sunt opțiunile binare legale în România? Sau opțiunea Pocket este legală în România?

Pentru a începe să tranzacționați pe Pocket Option legit în România, trebuie să vă înscrieți pentru un cont demo, accesând site-ul Pocket Option.

De ce am nevoie de un cont demo cu Pocket Option?

Contul demo poate fi utilizat în diverse scopuri.

În primul rând, aceasta este o mare oportunitate de a explora toate funcțiile platformei de tranzacționare. De exemplu, dacă doriți să tranzacționați opțiuni binare în România, trebuie să studiați caracteristicile și nuanțele acestui tip de câștiguri. Veți studia simultan platforma de tranzacționare și piața, veți selecta sau vă veți dezvolta propria strategie de tranzacționare care vă va permite să obțineți profituri mari.

Opțiunea de buzunar legit în România și vă oferă o mare oportunitate de a câștiga bani pe opțiuni binare de tranzacționare.

Un cont demo este folosit chiar și de comercianții experimentați. Aceștia lucrează la noi idei sau strategii de tranzacționare. Acesta este cel mai convenabil și cel mai sigur mod de a face acest lucru.

Da, nu veți câștiga bani pe un cont demo, dar veți obține o experiență uriașă care este neprețuită. Datorită acestei experiențe și cunoștințe, veți putea câștiga bani deja pe un cont real.

ÎNSCRIEȚI-VĂ

Sunt opțiunile binare legale în România?

Da, așa este. Nu există o legislație în țară care să interzică tranzacționarea opțiunilor binare. Toate preocupările legate de legalitatea tranzacționării opțiunilor binare se datorează exclusiv lipsei de conștientizare a unor persoane. Care își pot, de asemenea, induce în eroare colegii.

Prin urmare, în viitor, răspunzând la întrebările, este legal să tranzacționați opțiuni binare în România și este Pocket Option legal, puteți da cu încredere un răspuns afirmativ. Opțiunile binare și Pocket Option legit.

Cum să vă înscrieți pentru un cont Pocket Options în România?

Pentru a înregistra un cont la brokerul Pocket Option, trebuie să treceți printr-un proces simplu de înregistrare.

Pocket Option le oferă utilizatorilor mai multe modalități de a se înregistra simultan:

Puteți alege oricare dintre aceste metode care vi se pare cea mai convenabilă.

Pentru a vă înregistra folosind e-mailul, trebuie să completați informațiile solicitate în fila "Înregistrare", să acceptați termenii de utilizare și să faceți clic pe "Înregistrare":

În viitor, va trebui să accesați e-mailul dvs., unde Pocket Option vă va trimite o scrisoare de confirmare. Faceți clic pe linkul din acest e-mail pentru a vă activa contul.

Gata, ați terminat înregistrarea și activarea contului. Acum puteți tranzacționa pe Pocket Option legit.

Cum să vă conectați folosind un Facebook și comerțul Pocket Option legit în România?

Totul este foarte simplu.

Veți fi redirecționat imediat de sistem către platforma Pocket Option. Înregistrare finalizată.

Cum să vă înscrieți folosind Gmail și să câștigați cu Pocket Option legit în România?

Totul este foarte simplu. Pe pagina de înregistrare:

În plus, vă puteți înregistra cu ușurință în Pocket Option legal în România folosind aplicația mobilă a companiei. Este foarte convenabil și suportă aproape aceleași funcții ca și platforma de browser.

Înregistrare

Popularitatea Pocket Option în România

Eficacitatea Pocket Option în România crește în fiecare an. Și acest lucru nu este surprinzător, deoarece compania operează pe piață din 2017 și a reușit deja să se stabilească ca un partener de încredere și de încredere.

Pocket Option operează în peste 95 de regiuni din întreaga lume și are peste 10 milioane de utilizatori înregistrați. Cifra de afaceri a companiei depășește 500.000.000 de dolari.

Mulți utilizatori din întreaga lume au putut să se asigure că Pocket Option este o companie în care pot avea încredere. Conform celor mai recente estimări, venitul mediu lunar al utilizatorilor Pocket Option este de aproximativ 850 de dolari.

Statisticile Pocket Option

Reglementarea opțiunii de buzunar

Pocket Option este reglementată de Centrul Internațional de Reglementare a Piețelor Financiare (IFMRRC). Această organizație are sediul în Insulele Marshall. În același timp, compania aplică și o politică KYC, care are ca scop combaterea spălării banilor și a altor activități frauduloase sau ilegale.

Premii și recunoașteri

Pocket Option a fost recunoscută de mult timp printre comercianți. Compania încearcă întotdeauna să lucreze în mod onest și deschis, prin urmare, merită pe bună dreptate note mari din partea comercianților și partenerilor. Încrederea traderilor este cel mai mare premiu pentru Pocket Option.

Concluzie

Este destul de evident că tranzacționarea opțiunilor binare este legală în România. Diferitele tipuri de speculații pe această temă sunt asociate exclusiv cu gradul scăzut de conștientizare a persoanelor fizice și cu concurența neloială a companiilor din alte domenii ale pieței financiare, cum ar fi Forex.

Prin urmare, toate speculațiile pe această temă sunt nefondate. Orice rezident al Indiei poate deschide în mod liber un cont la această companie și poate începe să tranzacționeze opțiuni binare.

De asemenea, este destul de clar că Pocket Option este legală în România. Aceasta este o companie internațională bine-cunoscută, care operează în multe țări din întreaga lume și are o reputație foarte bună. Pocket Option legit oferă tuturor cetățenilor din România o nouă oportunitate de a face bani pe piața financiară.

Începeți să tranzacționați în Pocket Option "cu un singur clic" pe un cont demonstrativ gratuit cu 10.000 $!
ÎNSCRIEȚI-VĂ