Holdingul Gembell Limited, din care PO este o filială, a fost înființat de o echipă de veterani din industria financiară și comercială. Fiind o afacere care se adresează nevoilor maselor, această firmă excelează în facilitarea accesului pe piața OTC.

Brokerul are scopul de a face tranzacționarea cât mai simplă, transparentă și fără complicații pentru clienții săi. PO a creat o platformă unică pentru a garanta comercianților și investitorilor o muncă consistentă, pe care o putem descărca gratuit.

Care este depozitul minim în opțiunea de buzunar pentru un broker?

Trebuie să depuneți $50 ca sumă inițială pentru a deschide un cont în bani reali pe acest software. În comparație cu alte servicii din acest domeniu, cei 50 de dolari de început sunt ușor de gestionat.

Cu toate acestea, chiar dacă după ce ați îndeplinit cerințele minime, cu bani puțini puteți face treaba. Mai exact, utilizatorii PO fac licitația cu doar 1 dolar.

Buzunar Opțiunea de cont de buzunar caz valută

În scopul retragerii banilor, clientul face acest lucru în aceeași monedă în care a făcut depozitul inițial. Societatea va schimba în continuare moneda de depozit în moneda de transfer, dacă este necesar. Atunci când banii sunt scoși din contul clientului, aceștia vor fi convertiți la cursul de schimb curent stabilit de Societate.

În unele cazuri, tabloul de bord al Clientului poate afișa moneda în care Societatea transferă fonduri către contul extern al Clientului, în funcție de contul Clientului și de metoda de retragere.

Metode de finanțare Pocket Option

Există diferite metode de finanțare disponibile pentru acest software. Mai jos sunt metodele pe care le puteți folosi ca metode de depunere pentru opțiunea de buzunar:

Card de credit

Cu un card de credit, vă puteți finanța cu ușurință contul. Moneda reală utilizată variază semnificativ între zonele geografice. Cu toate acestea, soldul contului dvs. de tranzacționare vă va fi transferat în dolari americani.

Depozitele efectuate cu Mastercard și Visa fac obiectul unei verificări complete în multe țări și zone. Este posibil ca cerințele de depunere să se schimbe și în funcție de locație.

Bitcoin

Puteți utiliza cripto în loc de monedă fiduciară pentru a vă finanța contul PO. În cea mai mare parte, depozitele se fac folosind imediat transferul BTC. Totuși, dacă transferați fonduri prin intermediul serviciului, trebuie să știți că s-ar putea să aveți nevoie să transmiteți banii în mai multe tranșe sau că tranzacția ar putea fi însoțită de o taxă.

Transfer

Cele mai populare tipuri de transferuri bancare sunt SEPA, transferurile internaționale și cele locale. Puteți utiliza mai multe modalități de a finaliza un transfer bancar prin intermediul programului PO.

Alte metode

Puteți alimenta portofelul cu o plată electronică prin intermediul unui furnizor de plăți, cum ar fi Advcash, dacă doriți să faceți o depunere care va fi procesată imediat.

Bonus de depozit Pocket Option

Acest program oferă clienților noi un bonus de bun venit de 50% la prima depunere atunci când se alătură unui cont pe bani reali. Compensația lor variază de la 50% la 100% și se bazează pe mărimea capitalului inițial de tranzacționare.

Pentru a vă califica pentru bonusul de la Pocket Option, trebuie să generați o activitate netă de tranzacționare egală cu de cincizeci de ori valoarea stimulentului. Exemplu: Dacă depuneți 10 $ și primiți un bonus de 100%, veți avea 20 $ în cont.

Înainte de a începe să tranzacționați și de a îndeplini criteriile, puteți retrage cadoul.

PO vă cere să faceți tranzacții înainte de a scoate banii bonus și cei 50$ inițiali.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Pot să am mai multe conturi Pocket Option?

Banii din cererea de retragere a unui client se transferă în contul extern al clientului prin intermediul unui agent aprobat de Societate. vO cerere de retragere depusă de client trebuie să fie în aceeași monedă ca și depozitul. Societatea va converti suma de transfer în moneda de transfer folosind cursul de schimb atunci când fondurile sunt deduse din contul Clientului, dacă moneda de depunere este diferită de moneda de transfer.

Pocket Option depozit minim vs alți brokeri?

Este posibilă depunerea de fonduri în contul dumneavoastră Pocket Option prin transfer bancar, card bancar, aplicație de plată sau criptomonedă.