Verificarea contului Pocket Option

Pocket Option este o platformă de tranzacționare de încredere, cu recenzii excelente ale clienților, depozite și retrageri sigure. De asemenea, are o echipă de asistență pentru clienți vibrantă.

Procesul de înregistrare este rapid și ușor, folosind Facebook, Google sau e-mail. Apoi, trebuie doar să vă verificați contul prin încărcarea imaginilor scanate sau a fotografiilor unui document de identitate, precum și a unei dovezi de adresă cu informații care să corespundă cu cele din actul de identitate.

Document de identitate

Un document de identitate este un document guvernamental pe suport de hârtie sau de plastic care atestă identitatea civilă a unei persoane în raport cu statul emitent. Acesta poate conține numele persoanei, data nașterii și alte informații biografice.

În majoritatea societăților moderne, oamenii au nevoie de o formă de documente personale pentru a desfășura diverse activități, cum ar fi solicitarea unui loc de muncă, a unei locuințe, a asistenței medicale, a prestațiilor sociale și a rațiilor. Aceste documente pot fi eliberate de un guvern național, de guvernele de stat sau regionale sau de administrațiile locale.

Multe țări au instituit un sistem de cărți de identitate naționale. Aceste cărți includ adesea o fotografie a titularului, data nașterii și adresa de domiciliu.

Pocket Option cere clienților săi să se supună unei verificări a identității și a adresei înainte de a putea începe tranzacționarea. Acest proces ajută compania să își identifice și să își monitorizeze utilizatorii și se asigură că aceștia respectă toate politicile KYC (Know Your Customer) și regulile AML (Anti-Money Laundering).

Procesul de verificare a identității presupune încărcarea imaginilor scanate sau a fotografiilor unui document de identificare, cum ar fi un permis de conducere sau un pașaport. Documentul de identitate trimis trebuie să aibă o imagine clară, să aibă dimensiunea corectă și să corespundă tuturor detaliilor care au fost introduse în timpul înregistrării pe site.

După ce verificarea documentelor de identitate și a adresei este finalizată, puteți începe să tranzacționați în contul dumneavoastră. De asemenea, va trebui să depuneți fonduri în contul dvs. pentru a putea efectua tranzacții.

Atunci când vă înregistrați pentru un cont gratuit Pocket Option, puteți alege să utilizați o adresă de e-mail sau să vă autorizați prin intermediul conturilor Facebook sau Google. După înregistrare, va trebui să încărcați o fotografie a actului de identitate și o dovadă a adresei, precum și un depozit inițial de 100 de dolari sau mai mult.

Acesta este un proces rapid și simplu, care vă permite să începeți să tranzacționați imediat. Platforma oferă 150 de instrumente pentru tranzacționare, inclusiv perechi de valute străine, acțiuni și mărfuri ale unor companii importante.

Pentru a finaliza procesul de verificare a identității, va trebui să încărcați o fotografie sau o copie scanată a cărții de identitate locale împreună cu o factură de utilități. Nu este necesar ca factura de utilități să fie pe numele dvs., dar trebuie să conțină o adresă validă.

Dovada adresei

Verificarea este un proces esențial pentru întreprinderile online care se angajează în tranzacții financiare sau în servicii de monedă electronică. Aceasta oferă protecție împotriva escrocilor, hackerilor și altor infractori care ar putea încerca să fure bani de la clienți. De asemenea, permite site-urilor să se conformeze legilor și reglementărilor de reglementare.

Un control standard KYC impune întreprinderilor să verifice identitatea utilizatorilor și adresa de domiciliu a acestora înainte de a se angaja în tranzacții. Cea mai frecventă dovadă a adresei este reprezentată de documente pe suport de hârtie, cum ar fi facturile de utilități și extrasele bancare.

Utilizarea datelor de geolocalizare pentru a verifica adresele poate fi o modalitate eficientă și convenabilă de a accelera verificarea. Cu toate acestea, autoritățile de reglementare nu au aprobat-o încă ca soluție de sine stătătoare, la fel ca și abordările de verificare bazate pe documente fizice.

Pentru a vă verifica contul pe Pocket Option, va trebui să încărcați atât un document de identitate, cât și o dovadă de adresă. Acest lucru va debloca toate caracteristicile platformei, cum ar fi opțiunile de depunere și retragere, caracteristicile bonusurilor și multe altele.

Există câteva lucruri de care trebuie să țineți cont atunci când încărcați o dovadă a adresei: asigurați-vă că imaginea este de înaltă rezoluție, color și necroșată (toate marginile sunt vizibile în mod clar). În plus, trimiteți dovada de adresă înainte ca aceasta să expire sau să se piardă, deoarece acest lucru poate întârzia procesul de verificare.

Principalul motiv pentru care acesta este un pas important în procesul de verificare este că ajută la prevenirea accesului neautorizat la contul și fondurile dumneavoastră. În cazul în care un escroc încearcă cu succes să vă spargă contul și să vă folosească informațiile personale, puteți bloca cu ușurință accesul acestuia prin verificare.

Acest proces durează câteva zile lucrătoare și poate fi efectuat numai după ce ați încărcat toate documentele necesare. În plus, calitatea și dimensiunea fișierelor pe care le trimiteți vor afecta viteza procesului de verificare.

Pocket Option prețuiește serviciul pentru clienți și are mai multe mijloace de comunicare, cum ar fi chat-ul live de pe site-ul lor sau conturile de Instagram, Twitter și Facebook. Acest lucru le oferă clienților lor o mulțime de modalități de a ajunge la ei, iar suportul lor este disponibil 24/7.

Dovada adresei

Atunci când deschideți un nou cont bancar, este important să aveți documentele necesare pentru a vă confirma adresa. Acest lucru poate contribui la accelerarea procesului și la asigurarea faptului că noul dvs. cont va putea îndeplini toate cerințele de conformitate necesare.

Este obișnuit ca băncile să ceară o dovadă de reședință, un document care poate dovedi adresa reală la care locuiți. Acesta poate fi un act de identitate emis de guvern, cum ar fi un pașaport sau un permis de conducere, o factură de utilități de la furnizorul dumneavoastră sau alte forme de dovadă.

În funcție de jurisdicția dumneavoastră, pot exista reguli sau orientări specifice privind documentele care pot fi acceptate ca dovadă de adresă. Cel mai bun mod de a afla ce documente vor fi acceptate și ce prevederi are banca cu privire la un anumit tip de document este să vă adresați sucursalei dvs. locale.

Unele țări, cum ar fi Hong Kong, nu au norme care să impună dovada de reședință. Cu toate acestea, este totuși o idee bună să vă consultați cu banca locală dacă intenționați să deschideți un cont în țara respectivă.

Există o varietate de tehnologii disponibile pentru verificarea adreselor care îndeplinesc cerințele, reduc costurile și oferă o experiență mai bună pentru clienții dumneavoastră. De exemplu, soluțiile de geolocalizare bazate pe consimțământ, cum ar fi UtilityID, utilizează datele furnizorilor de utilități pentru a verifica adresele, eliminând necesitatea descărcărilor, încărcărilor și scanărilor manuale.

În plus, aceste tehnologii pot, de asemenea, să accelereze procesul și să asigure că conturile sunt deschise în conformitate cu reglementările și politicile companiei. De exemplu, bursele de criptomonede solicită adesea dovada adresei pentru a evita sancțiunile pentru tranzacționarea de valori mobiliare neînregistrate.

De asemenea, organizațiile pot avea nevoie de o dovadă de adresă din diverse motive, cum ar fi furnizarea de servicii online sau asigurarea comunicării prin poștă. În plus, acestea ar putea avea nevoie să limiteze tipurile de produse și servicii pe care le oferă în funcție de locul în care locuiesc clienții lor.

Atunci când implementează POA, organizațiile trebuie să înțeleagă cerințele legale și de reglementare, precum și strategia de risc și considerațiile operaționale. Apoi pot determina ce tehnologii sunt adecvate pentru a îndeplini aceste cerințe, oferind în același timp experiența pe care o doresc clienților și asigurându-se că procesele de conformitate și de prevenire a fraudelor sunt eficiente.

Dovada identității

Verificarea este o parte importantă a procesului de deschidere a contului în Pocket Option, deoarece asigură siguranța informațiilor dvs. personale și financiare. Procesul este obligatoriu în conformitate cu termenii politicilor de cunoaștere a clientelei (KYC) și de combatere a spălării banilor (AML) pentru a vă proteja contul și fondurile împotriva utilizării neautorizate.

Atunci când creați un nou profil de tranzacționare în Pocket Option, primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să încărcați o dovadă de identitate care să corespundă detaliilor contului dumneavoastră. Acesta poate fi orice document de identificare, cum ar fi un pașaport internațional, un permis de conducere sau o carte de identitate emisă de guvern. De asemenea, va trebui să trimiteți o fotografie a documentului de identificare. Puteți face acest lucru folosind un scaner sau făcând o fotografie cu camera telefonului dumneavoastră.

Verificarea contului dvs. este ușoară în Pocket Option și durează aproximativ două-trei zile pentru a finaliza procesul. După ce ați trimis cu succes documentele de verificare, puteți începe să tranzacționați pe contul dumneavoastră Pocket Option.

În calitate de broker reglementat, Pocket Option trebuie să respecte reglementările stricte KYC și AML pentru a respecta legea și a preveni frauda. Acest lucru le cere să vă verifice identitatea și adresa, precum și să confirme că aveți o adresă de e-mail validă.

În plus, compania vă cere să încărcați o dovadă a adresei care să arate numele și adresa dumneavoastră pe documente pe suport de hârtie, cum ar fi facturile de utilități sau extrasele bancare. Aceste documente nu trebuie să fie decupate sau prea mici, iar toate informațiile esențiale trebuie să fie clar vizibile.

După ce ați încărcat cu succes actul de identitate și dovada adresei, puteți trece la următoarea etapă de verificare a contului. Aici va trebui să trimiteți un document care să dovedească detaliile cardului bancar. Această etapă se face pentru a se asigura că retragerile tale sunt procesate în contul bancar corect. Pentru a face acest lucru, va trebui să faceți o fotografie a părții din față și din spate a cardului dvs. Imaginea trebuie să aibă o calitate bună, să nu aibă pete și să fie suficient de mare pentru a putea fi citită de software.