Pocket Option Apk pentru Android

Aplicația Pocket Option pentru Android este multifuncțională și oferă aceleași active și instrumente ca și versiunea pentru desktop. Designul său plăcut în schema de culori albastru-cenușiu, navigarea ușoară și funcționalitatea sunt apreciate de comercianți.

Pentru a descărca aplicația mobilă Pocket Option pe dispozitivul dvs. Android, vizitați magazinul Play Store sau site-ul web al brokerului și faceți clic pe butonul "download". Aplicația va fi instalată automat pe telefonul dumneavoastră.

Oferim o platformă de înaltă tehnologie pentru tranzacționare cu mai mult de 150 de active

Platforma de înaltă tehnologie Pocket Option oferă toate caracteristicile versiunii complete pentru desktop, precum și un cont demonstrativ gratuit, o gamă largă de active și instrumente pentru analiza pieței, tranzacționare socială, un program de bonusuri atractiv și o serie de "plusuri" suplimentare pentru a face procesul de tranzacționare și mai convenabil. Aplicația este rapid de instalat și lansat, are o interfață intuitivă care combină confortul și funcționalitatea.

Versiunea mobilă a platformei de tranzacționare online Pocket Option este disponibilă gratuit și include toate funcțiile de bază, cum ar fi un cont demo gratuit, acces la principalele active cu care lucrează brokerul (valute, mărfuri, acțiuni), grafice de cotații, instrumente de analiză a pieței, precum și posibilitatea de a alimenta un cont sau de a retrage fonduri. Interfața este multifuncțională și comod de utilizat, toate opțiunile principale sunt marcate cu pictograme luminoase și sunt situate pe pagina principală a aplicației.

Pentru a începe să utilizați aplicația mobilă Pocket Option, trebuie mai întâi să o descărcați de pe site-ul oficial al brokerului. Apoi, copiați fișierul pe dispozitivul dvs. utilizând orice metodă disponibilă pentru acesta - de exemplu, îl puteți conecta direct la un computer prin cablu sau îl puteți scrie pe un card flash. De asemenea, îl puteți transfera prin Bluetooth sau prin e-mail.

Când sunteți gata să începeți să tranzacționați, trebuie să vă creați mai întâi un nume de utilizator și o parolă. Aceste credențiale vor fi folosite pentru a vă identifica în aplicația mobilă, ceea ce vă va proteja fondurile în caz de furt sau pierdere.

Înscrierea pentru un cont este foarte simplă și durează mai puțin de 5 minute. Puteți face acest lucru folosind o adresă de e-mail, un cont de Facebook sau de Google. Ulterior, puteți confirma înregistrarea făcând clic pe pictograma corespunzătoare.

Aplicația Pocket Option este compatibilă cu toate dispozitivele care rulează sistemul de operare Android. Instalarea programului se realizează automat dacă îl descărcați de pe Google Play Market. În cazul în care aplicația nu este descărcată din Play Store, trebuie să permiteți sistemului să instaleze aplicații din surse necunoscute. În acest scop, accesați setările telefonului și activați opțiunea "Surse necunoscute" în secțiunea de securitate.

Suntem reglementați de CySEC

CySEC este Cyprus Securities and Exchange Commission (Comisia pentru valori mobiliare și burse din Cipru), un organism de reglementare care reglementează piața valorilor mobiliare transferabile din Republica Cipru. Misiunea sa este de a proteja investitorii și de a asigura dezvoltarea sănătoasă a piețelor financiare din țară.

CySEC funcționează în cadrul de reglementare european și are ca scop asigurarea transparenței pe piețele financiare. De asemenea, aceasta pledează pentru siguranța și securitatea comercianților. Acesta este motivul pentru care impune reguli stricte brokerilor săi.

Pentru a fi reglementați, brokerii trebuie să respecte liniile directoare ale CySEC, inclusiv cerințele de adecvare a capitalului și reglementările privind raportarea și auditul. Aceste măsuri reduc riscul de faliment al brokerilor în cazul unor pierderi majore și fac mai dificilă ascunderea abaterilor de către brokeri.

Pentru a afla dacă un broker este reglementat de CySEC, consultați numărul de licență și verificați pe site-ul oficial al CySEC. Dacă este, vă puteți simți confortabil tranzacționând cu ei.

În cazul în care un broker nu este reglementat de CySEC, este probabil ca acesta să opereze ilegal. De aceea, vă recomandăm să tranzacționați doar cu firme licențiate.

Un broker reglementat va respecta întotdeauna cele mai înalte standarde de integritate financiară și onestitate. În plus, aceștia vor fi supuși unor audituri și inspecții regulate din partea CySEC. Aceste proceduri ajută la detectarea timpurie a oricărei fraude sau nereguli, iar dacă sunt prinși, vor fi pasibili de o amendă consistentă sau de retragerea licenței lor.

Pocket Option este un broker de înaltă reputație care este licențiat de IFMRRC și aderă la politicile AML și de cunoaștere a clientelei. Ei se angajează să protejeze clienții de activități frauduloase și oferă asistență pentru clienți 24 de ore pe zi.

În 2013, CySEC a început să ia măsuri drastice împotriva brokerajelor care nu erau încă înregistrate. Acest lucru a dus la o reducere considerabilă a numărului de noi brokeri care au intrat pe piață și a evidențiat faptul că CySEC era serios în ceea ce privește reglementarea opțiunilor binare.

Pe lângă reglementarea firmelor membre, CySEC investighează în mod proactiv toate cazurile de înșelăciuni ale brokerilor și dispune de mai multe resurse online pe care comercianții le pot folosi pentru a raporta neregulile. CySEC a fost o autoritate de reglementare fiabilă și legitimă care respectă orientările MiFID, reglementând și sancționând în același timp brokerii care nu respectă aceste reguli.

Avem o aplicație mobilă

Dacă sunteți utilizator de Android, știți că piața Google Play este un loc minunat pentru a găsi aplicații și jocuri interesante. Cu toate acestea, multe persoane preferă să descarce fișiere apk (kit de pachete Android) în loc să folosească Google Play, iar aceasta este o opțiune valabilă dacă doriți să descărcați o aplicație pentru telefonul sau tableta dumneavoastră fără a trece prin magazinul de aplicații.

În procesul de descărcare a unui fișier apk, trebuie să vă asigurați că instalarea este efectuată de la o sursă de încredere. Acest lucru se datorează faptului că instalarea de fișiere apk din surse necunoscute poate fi contrară politicii de securitate a sistemului de operare. Puteți verifica acest lucru în setările dispozitivului dumneavoastră, unde veți găsi fila "Securitate".

Aplicația mobilă Pocket Option are toate funcțiile platformei noastre online - un cont demonstrativ gratuit, o gamă largă de active și instrumente pentru analiza pieței, ordine în așteptare, tranzacționare socială, un chat de asistență activă etc. Este rapid de instalat și lansat și o puteți accesa în orice moment de oriunde din lume!

După ce ați descărcat fișierul apk, acesta va fi stocat în secțiunea "Descărcări" a smartphone-ului sau a tabletei dumneavoastră. Pentru a-l deschide, concentrați-vă pe sfârșitul numelui fișierului (extensia .apk). Veți vedea o fereastră pop-up care vă va întreba dacă sunteți de acord cu instalarea fișierului apk dintr-o sursă necunoscută.

Va trebui să faceți clic pe "Da". Fișierul apk va fi apoi instalat pe dispozitivul dvs. și pe ecranul principal va apărea o comandă rapidă a aplicației. Dacă totul merge bine, puteți începe să tranzacționați!

Aplicația mobilă Pocket Option are toate funcțiile pe care le oferă platforma noastră online - un cont demo gratuit, o gamă largă de active și instrumente, o comunitate de comercianți gratuită, un program de bonusuri pentru utilizatori și un chat de asistență activă. Este rapid de instalat și lansat, are un nivel ridicat de funcționalitate și poate fi utilizată de oricine are un smartphone sau o tabletă Android.