Pocket Option Apk pentru Android 2023

Pocket Option este brokerul cu cea mai rapidă creștere din 20172022, oferind o platformă de tranzacționare avansată cu peste 150 de active pe care se poate tranzacționa.

Aplicația este gratuită și nu aveți nevoie de un card de credit pentru a depune fonduri. În plus, oferă un cont demo pentru nou-veniți, astfel încât să puteți încerca lucrurile fără riscuri.

Oferă o platformă de ultimă generație, programe de bonusuri atractive, condiții comerciale democratice și multe altele - toate disponibile în peste 150 de țări.

Suntem brokerul cu cea mai rapidă creștere din 20172022

Pocket Option este brokerul cu cea mai rapidă creștere din 20172022, care se mândrește cu o aplicație și o platformă intuitivă care ajută la realizarea de tranzacții profitabile. Oferă un cont demo gratuit cu investiții virtuale, astfel încât să vă puteți testa abilitățile înainte de a investi bani reali, în plus, se mândrește cu o rată de plată ridicată - perfectă pentru comercianții începători! În plus, Pocket Option oferă diverse instrumente gratuite, cum ar fi social trading, grafice analitice și materiale de instruire pentru a perfecționa și mai mult abilitățile înainte de a investi fonduri reale.

Pocket Option are un suport excelent pentru clienți care este disponibil 24 de ore pe zi prin telefon, e-mail sau chat live. În cadrul testelor, întrebările au fost adresate cu promptitudine și acuratețe prin toate canalele de comunicare. În plus, are o prezență activă pe site-urile populare de socializare, cum ar fi Facebook și Twitter, iar echipa sa de brokeri cu o mare experiență este întotdeauna gata să vă ajute cu orice aveți nevoie. În plus, Pocket Option oferă clienților noi un bonus de 50% la depunere atunci când deschid un cont live pentru prima dată.

Oferim o platformă de înaltă tehnologie pentru tranzacționare cu mai mult de 150 de active

Pocket OptionPlatforma de ultimă generație a companiei face ca tranzacționarea cu peste 150 de active să fie o joacă de copii. Înscrierea, verificarea identității și alimentarea contului dumneavoastră se fac în câteva minute. În plus, serviciul clienți este rapid și eficient prin telefon, e-mail sau chat live - iar depozitul minim este de doar 50 de dolari! Îi puteți retrage în orice valută, de asemenea, fără comision! În plus, Pocket Option se mândrește cu unul dintre cele mai profitabile programe de afiliere pe care le-am văzut printre brokerii de acțiuni.

Avem un cont demo gratuit

Conturile demo sunt o modalitate ideală de a vă perfecționa abilitățile de tranzacționare, iar Pocket Option oferă unul fără nicio obligație, care poate fi deschis cu un simplu clic pe un buton. Deși este oarecum provocator la început, odată ce vă veți acomoda cu el, veți culege în curând roadele sale. Înainte de a face depozitul inițial, ia-ți ceva timp pentru a citi cu atenție termenii și condițiile. A face acest lucru este esențial pentru o tranzacționare de succes, astfel încât să puteți maximiza oportunitățile prezentate de bonusurile și stimulentele disponibile pe piață. Pocket Option oferă șapte conturi demo gratuite, cel mai generos oferind un bonus de 50% la depunerea inițială. Există, de asemenea, scheme de bonusuri mai mici care necesită depozite minime mai mari, dar nu oferă la fel de multe avantaje. În plus, câștigurile pot fi retrase în doar două zile! Așadar, dacă nu ați încercat încă Pocket Option, nu ratați - beneficiile sale sunt prea mari pentru a le rata!

Avem o aplicație mobilă

Pocket Option este un instrument de tranzacționare accesibil și ușor de utilizat, care poate fi folosit oriunde pentru a vă ajuta să luați decizii de investiții. Cu această aplicație, aveți acces la diverse active, cum ar fi acțiuni, valute și indici, precum și la tranzacționarea de opțiuni binare.

Platforma este ușor de utilizat și oferă o interfață intuitivă, ceea ce o face potrivită atât pentru începători, cât și pentru comercianții experimentați. În plus, platforma include diverse caracteristici concepute pentru a vă simplifica experiența pe cât posibil; cum ar fi semnalele și indicatorii care indică momentul în care piețele se vor transforma și prețurile pot crește sau scădea.

Utilizarea versiunii mobile a site-ului Pocket Option este simplă, dar puteți descărca și aplicația pentru iOS și Android pentru a vă accesa contul în timp ce sunteți în mișcare. Aceasta oferă aceleași caracteristici ca și omologul său bazat pe web și funcționează pe o gamă largă de dispozitive, cum ar fi iPhone, iPad și telefoane și tablete Android.

Înainte de a tranzacționa pe aplicația mobilă Pocket Option, trebuie mai întâi să vă creați un cont și să îl verificați. Pentru aceasta, trebuie să furnizați o fotografie a documentului dvs. de identitate, împreună cu o dovadă a adresei care să corespundă cu cea din document. După ce verificarea a fost finalizată, fondurile pot fi depuse în contul dvs. prin diverse metode de plată, astfel încât să puteți începe imediat tranzacționarea.

Pocket Option este un broker de încredere care oferă numeroase instrumente care să vă ajute în luarea deciziilor de investiții. De asemenea, au diverse canale de asistență pentru clienți, cum ar fi telefonul, e-mailul și chat-ul live, care pot fi utilizate pentru răspunsuri rapide la întrebări.

Noii clienți de la Pocket Option pot profita de o schemă de bonus de bun venit care îi recompensează cu 50% din depozitul lor inițial atunci când deschid un cont real live. Aceasta este o oportunitate excelentă de a testa platforma de tranzacționare fără niciun risc implicat.

O altă caracteristică a acestora este tranzacționarea socială, unde puteți copia tranzacțiile altor comercianți și le puteți vedea statisticile. Aceasta este o oportunitate neprețuită de a învăța de la comercianții de top și de a vă crea propria strategie de tranzacționare de succes.