Pocket Option Aplicație pentru Mac Review

Pocket Option este un broker Forex tânăr, care oferă peste 30 de criptomonede, 25 de acțiuni și patru mărfuri. Platforma de tranzacționare se mândrește cu numeroase instrumente gratuite, precum și cu un suport excelent pentru clienți.

Pocket Option oferă un cont demo, permițând comercianților să exerseze, să învețe și să testeze strategii fără a risca pierderi financiare reale. Acest lucru face ca Pocket Option să fie un punct de plecare ideal pentru comercianții aflați la început de drum în tranzacționare.

Recenzie onestă

De ani de zile, folosesc aplicația Pocket Option Mac App și sunt foarte impresionat de ceea ce oferă. Nu numai că vă permite să țineți evidența paginilor web preferate și a decupajelor în timp ce vă aflați în mișcare, dar aveți și acces offline - ceea ce face din această aplicație unul dintre instrumentele ideale dacă citiți frecvent pe web. Cel mai bun dintre toate? Este gratuită! Atât de mult încât ați putea chiar să o luați cu dvs. în următoarea călătorie de afaceri, dacă doriți! Cu logo-ul său atrăgător și interfața de utilizator elegantă, această aplicație a devenit rapid una dintre aplicațiile mele preferate; funcționează corect pe Mac OS X 10.5 sau mai mare necesită 1GB RAM și 30 MB spațiu disponibil pe disc minim pentru o performanță optimă.

Platforma este ușor de utilizat

Dacă trebuie să vă creați propriul site web sau dacă aveți nevoie de o platformă de învățare online, LearnWorlds este o opțiune excelentă. Se mândrește cu șabloane personalizabile și instrumente de drag-and-drop pentru o prezență online fără efort. În plus, această platformă all-inclusive include înregistrarea domeniului, servicii de găzduire, precum și asistență pentru clienți 24/7.

Platforma facilitează crearea și configurarea cursurilor de elearning, astfel încât să puteți gestiona experiența de învățare pentru toți utilizatorii. Aveți un control complet asupra zonelor și paginilor pe care le văd utilizatorii, precum și asupra brandingului personalizabil. Este ideală pentru întreprinderile mici, profesioniști și educatori care doresc să creeze un program de elearning pentru clienți sau angajați.

Un alt lucru de reținut este că platformele nu sunt doar un element de tehnologie, ci un model de afaceri conceput pentru a conecta utilizatorii. Ele perturbă logica liniară tradițională a afacerilor, în care companiile produc bunuri finite și apoi le vând consumatorilor finali. În schimb, potrivit cărții Platform Revolution a lui Sangeet Paul Choudary, platformele creează piețe digitale și promovează un flux de comerț în rețea.

Potrivit lui Tiwana (Platform Ecosystems, 2014), o platformă este o interfață care face legătura între oameni, produse și servicii. La bază, aceasta se referă la o platformă backend care susține mai multe aplicații care interacționează între ele - similar rețelelor de socializare precum Facebook sau Uber, precum și platformelor de publicare precum Medium.

Dar termenul nu se referă doar la integrarea și flexibilitatea backend: Acesta implică, de asemenea, faptul că platformele pot fi construite cu un minim de cunoștințe tehnice, ceea ce le permite să se extindă rapid. Acest concept a devenit din ce în ce mai răspândit și a ajuns chiar și în Oxford English Dictionary.

Atunci când creați un site de comerț electronic sau un site web pentru afacerea dumneavoastră, este esențial ca experiența utilizatorului să fie perfectă și ușor de utilizat. De aceea, selectarea unei configurații de plăți care să satisfacă atât nevoile utilizatorilor, cât și să atenueze riscurile și să susțină creșterea platformei dvs. este atât de importantă.

Plățile sunt mari

Pocket Optioneste de top, oferind asistență 24/7 prin diverse canale. Ei au un sistem de chat live pe site-ul lor, precum și opțiuni de contact prin telefon sau e-mail. În plus, sunt activi pe rețelele populare de socializare, cum ar fi Facebook, Twitter și altele - oferindu-le clienților lor acces la asistență live ori de câte ori este nevoie.

Dacă nu sunteți sigur dacă merită să riscați bani reali, pocket option oferă conturi demo, astfel încât să puteți testa platforma lor fără a risca nimic. În plus, ei oferă chiar și 10.000 de dolari în fonduri virtuale pe care să le folosești în aplicația lor înainte de a te înscrie pentru un cont real.

Pocket Option este o aplicație intuitivă care face ca tranzacționarea să fie fără efort atât pentru investitorii începători, cât și pentru cei experimentați. Aceasta le permite utilizatorilor să tranzacționeze o gamă largă de active cu doar câteva clicuri, datorită procentului său ridicat de plată și a cerinței minime de depunere redusă. În general, Pocket Option se dovedește a merita să fie folosită de cei care caută randamente ridicate pentru investițiile lor.

Platforma oferă o selecție largă de active pe care le puteți tranzacționa, cum ar fi valutele, acțiunile, mărfurile sau criptomonedele. Nu numai atât, dar puteți profita chiar și de opțiunile high/low pentru a profita dacă puteți prezice corect mișcarea prețului unui activ.

Pocket Option este un broker relativ nou, care a câștigat rapid notorietate pentru plățile sale mari și serviciul clienți prietenos. Acesta oferă diverse instrumente pentru a-i ajuta pe comercianți să decidă ce să tranzacționeze și când, inclusiv un cont demo care le permite să își testeze strategia de tranzacționare fără a risca bani reali.

Serviciul pentru clienți este excelent

Pocket Option a obținut un rating de 5 stele de la TrustPilot datorită serviciilor excepționale oferite clienților. Aceștia oferă asistență 24/7 prin e-mail, telefon și chat live, în plus, oferă o perioadă de probă gratuită pentru ca utilizatorii să poată testa serviciile înainte de a se angaja. În plus, Pocket Option oferă un pachet de asigurare și o politică de rambursare, ceea ce îl face ideal pentru cei care învață despre tranzacționarea opțiunilor.

Pocket nu numai că oferă un serviciu excelent pentru clienți, dar are și caracteristici concepute pentru a vă simplifica gestionarea contului și utilizarea platformei. De exemplu, vă oferă acces offline la lista dvs. de lecturi, astfel încât să puteți citi articole atunci când nu există acoperire Wi-Fi sau de date - o comoditate enormă, deoarece reîncărcarea articolelor după pierderea conexiunii la internet nu mai este o necesitate.

O altă caracteristică utilă este posibilitatea de a partaja conținutul cu alte persoane fără a părăsi aplicația. Astfel, este foarte simplu să transmiteți linkuri pe platformele de socializare precum Twitter sau Facebook, chiar dacă aceștia nu au încă Pocket instalat.

Gestionați-vă contul în aplicație, făcând clic pe "Cont". Aici puteți face upgrade la Pocket Premium, puteți personaliza afișarea articolelor și puteți actualiza informațiile contului. În plus, puteți să vă sortați lista în funcție de cele mai vechi sau cele mai noi elemente salvate pentru o organizare și mai ușoară.