Pocket Option Revizuire

Pocket Option oferă o platformă ușor de utilizat pentru tranzacționarea opțiunilor digitale. Chiar și comercianții începători o vor găsi ușor de utilizat, oferind acces la diverși indicatori tehnici avansați, cinci tipuri diferite de grafice și intervale de timp de la cinci secunde până la o zi.

Depunerea și retragerea de fonduri cu Pocket Option este un proces rapid, fără efort și fără comisioane. Aveți posibilitatea de a alege între metode convenabile, cum ar fi cardurile de debit și portofelele electronice - toate acestea fără costuri suplimentare pentru dumneavoastră.

Depozite

Pocket Option este un broker internațional de instrumente financiare derivate fondat în 2017, care se străduiește să ofere traderilor o experiență de tranzacționare perfectă și profitabilă. Compania se mândrește cu o echipă experimentată de profesioniști dedicați să ofere servicii superioare pentru clienți 24 de ore din 24.

Depozitele sunt o componentă integrală a oricărei strategii de tranzacționare. Acestea vă permit să vă finanțați contul și să îl alimentați cu prețurile pieței, ajutând la prevenirea pierderilor. În plus, este o ocazie excelentă de a testa noi metode și strategii de tranzacționare fără a risca bani reali.

Înainte de a tranzacționa cu Pocket Option, selectați o metodă de plată și înregistrați-vă informațiile personale. După ce ați făcut acest lucru, contul dvs. este verificat și puteți începe să tranzacționați imediat.

Cardurile de credit și de debit nu sunt singurele metode disponibile; diverse portofele electronice, cum ar fi Perfect Money, WebMoney, Advcash, Payeer pot fi, de asemenea, utilizate, împreună cu criptomonede precum Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Dash și Monero pot fi, de asemenea, utilizate. Procedând astfel, sunteți protejat împotriva tranzacțiilor neautorizate atunci când tranzacționați diverse active și monede.

Fondurile pot fi retrase cu ușurință de pe platformă cu Pocket Option. Spre deosebire de mulți alți brokeri, aceștia nu percep comisioane pentru retrageri și le puteți face 24 de ore pe zi.

Există o gamă largă de tipuri de tranzacționare, cum ar fi opțiunile high/low, scări și tranzacțiile cu o singură atingere. Toate sunt ușor de utilizat și ușor de înțeles. Cu aceste instrumente la îndemână, ați putea chiar să vă construiți propriul sistem de tranzacționare personalizat pe baza analizei graficelor și a experiențelor anterioare.

Cel mai simplu și popular tip de tranzacționare este opțiunea high/low, pe care o puteți învăța în doar câteva minute. În esență, acesta presupune să faci o predicție cu privire la faptul dacă prețul unui activ va crește sau va scădea după o anumită perioadă de timp.

Începătorii sunt încurajați să încerce această metodă de tranzacționare, deoarece este simplă și nu necesită multă experiență. Cu toate acestea, trebuie să fiți conștienți de riscurile potențiale și să le luați în serios.

Înainte de a începe să tranzacționați cu un cont de bani reali, este important să citiți termenii și condițiile brokerului. Unii pot solicita o identificare înainte de a depune fonduri, în timp ce alții nu vor permite retragerea decât după efectuarea unui anumit număr de tranzacții. Acest lucru ajută la garantarea faptului că nu vă înscrieți la un broker nedemn de încredere care va profita de dumneavoastră pe termen lung.

Retrageri

Pocket Option oferă o gamă de metode de plată pentru depunerea și retragerea fondurilor din contul dumneavoastră de tranzacționare. Acestea includ portofele electronice, carduri de credit și transferuri bancare. Pentru a retrage bani din cont, trebuie mai întâi să selectați o metodă de retragere adecvată, apoi să trimiteți toate documentele necesare.

După ce ați selectat metoda dorită, trebuie doar să introduceți informațiile personale și să selectați o sumă. Așteptați puțin timp pentru ca fondurile să fie procesate; în plus, verificați dacă transferul a fost sau nu finalizat, vizitând pagina cu istoricul plăților din contul dumneavoastră.

Alternativ, puteți utiliza contul demo Pocket Option pentru a explora platforma și caracteristicile sale fără a risca bani reali. Interfața este ușor de utilizat, cu instrumente gratuite, cum ar fi tranzacționarea socială și grafice analitice care vă vor ajuta în luarea deciziilor de tranzacționare.

Tranzacționați o gamă largă de active, cum ar fi acțiuni, perechi valutare și indici din întreaga lume. În plus, puteți tranzacționa criptomonede precum bitcoin sau ethereum, care au devenit din ce în ce mai populare în rândul traderilor datorită valorii lor ridicate și a volatilității scăzute.

Tranzacțiile câștigătoare oferă procente de plată ridicate, cu o plată minimă de 50% și maximă de 128%. Aceasta este una dintre cele mai mari rate de plată din industrie, ceea ce o face o opțiune atractivă pentru investitori.

Pocket Option se laudă cu o echipă activă de asistență pentru clienți pentru a ajuta utilizatorii cu orice întrebări despre experiența lor de tranzacționare. Clienții îi pot contacta prin e-mail, prin sistemul de ticketing sau prin telefon; în plus, au chiar posibilitatea de a interacționa cu alți membri prin intermediul forumului.

Este esențial să ne amintim că aceste tipuri de tranzacții sunt foarte speculative și potențial riscante. Prin urmare, folosiți-le numai atunci când posedați cunoștințe vaste despre piață.

Dacă sunteți nou în tranzacționare, este înțelept să începeți cu tranzacții cu risc scăzut și să vă creșteți treptat toleranța la risc pe măsură ce vă îmbunătățiți abilitățile. Procedând astfel, puteți evita să pierdeți prea mulți bani dintr-o singură mișcare rapidă.

Pentru a retrage fonduri de pe Pocket Option, navigați în secțiunea "Finanțe" a contului dvs. și selectați opțiunea "Retragere". Acest lucru vă va duce la o pagină unde puteți ridica cererea de retragere.

Depozit minim

Pocket Option oferă clienților săi o selecție largă de opțiuni de tranzacționare, cum ar fi forex, indici bursieri și mărfuri. În plus, platforma lor acceptă criptomonede precum Bitcoin, Litecoin și Ethereum.

Depuneți fonduri în contul dvs. de tranzacționare live folosind carduri de credit și de debit, transferuri bancare, portofele electronice precum WebMoney, Advcash, Payeer, Perfect Money, Mastercard, Visa și Maestro - aceste metode sunt modalități fiabile de a finanța contul.

Cu toate acestea, este esențial să rețineți că băncile percep adesea comisioane pentru reaprovizionare și retrageri. Pentru a preveni aceste costuri suplimentare, vă sugerăm să selectați o altă metodă de plată pentru contul dvs.

Dacă sunteți nou în domeniul tranzacționării, Pocket Option oferă un cont demo gratuit cu un sold virtual de 10.000 de dolari, care vă permite să exersați fără a risca bani reali. Aceasta este o modalitate ideală de a învăța cum funcționează platforma și de a vă familiariza cu interfața acesteia.

În plus, puteți profita de funcția "Schimb rapid" a site-ului pentru a cumpăra Bitcoins, Litecoins și Monero cu fiat (dolari sau euro). Este rapid și fără efort, permițându-vă să începeți rapid să investiți în criptomonede.

Echipa de asistență pentru clienți a companiei este disponibilă 24 de ore din 24, 7 zile din 7, prin e-mail, telefon și prin intermediul unei funcții de chat live încorporată pe site. Aceștia sunt bine informați și dornici să ofere îndrumări utile.

O altă caracteristică care diferențiază acest broker este programul său generos de bonusuri. Acesta oferă un bonus de 50% la primul depozit și îl crește în funcție de mărimea depozitului inițial.

Site-ul său web oferă o serie de instrumente utile pentru a vă ajuta să selectați contul de tranzacționare adecvat, precum și materiale educaționale cuprinzătoare. Acestea pot fi accesate prin intermediul site-ului său web sau al aplicației mobile; în plus, publică documentație și videoclipuri de instruire pentru utilizatorii săi, astfel încât aceștia să poată lua decizii în cunoștință de cauză în ceea ce privește alegerile lor de investiții.

Site-ul web se mândrește cu o interfață intuitivă pentru utilizator și cu un serviciu clienți de calitate superioară, astfel încât să puteți accesa rapid toate informațiile esențiale pentru a face din tranzacționare o experiență cât mai plăcută. Contactarea echipei de asistență este facilă, fie prin e-mail, fie printr-un număr de telefon înregistrat în Marea Britanie; în plus, secțiunea sa de întrebări frecvente răspunde rapid la multe întrebări frecvente - sperăm că în câteva minute!

Retragere minimă

Pocket Option oferă o selecție largă de active suport pentru tranzacționarea opțiunilor binare, cum ar fi aurul, argintul, petrolul și peste 30 de perechi de valute și unele criptomonede populare. În plus, comercianții pot tranzacționa acțiuni individuale de la companii listate în SUA.

Pocket OptionPlatforma este concepută pentru simplitate și ușurință în utilizare, oferind acces la mai mulți indicatori tehnici avansați, cinci tipuri diferite de grafice și intervale de timp de la 5 secunde până la o zi. În plus, comercianții pot interacționa unii cu alții prin intermediul funcțiilor de tranzacționare socială oferite de broker.

La Pocket Option, există mai multe metode de retragere a fondurilor din contul dumneavoastră. Acestea includ transferuri bancare, WebMoney, Perfect Money, Advcash, Payeer, Jeton, VLoad, carduri Visa, Mastercard și Maestro - suma minimă de retragere este de 10 $, care este mai mică decât cea oferită de mulți alți brokeri.

Pentru a evita întârzierile în procesarea cererii dvs. de retragere, este esențial să furnizați informații personale corecte și actualizate la Pocket Option. Aceste detalii vor fi folosite pentru verificarea identității și pentru a vă proteja împotriva fraudelor sau a activităților de spălare a banilor.

În plus, Pocket Option oferă un cont demo, astfel încât vă puteți perfecționa abilitățile de tranzacționare fără a risca bani reali. Aceasta este o modalitate ideală de a învăța cum să tranzacționați cu Pocket Option și să obțineți profituri înainte de a investi din propriul capital.

Puteți utiliza un cont demo pentru a tranzacționa bitcoin, Litecoin, Ethereum și alte criptomonede. În plus, contul demo vă permite să testați noi strategii înainte de a risca fonduri reale.

La fel ca alți brokeri online, Pocket Option vă cere să prezentați informații personale exacte și actualizate înainte de a putea retrage bani din contul dumneavoastră. Aceste date ajută la prevenirea fraudei și a activităților de spălare a banilor și vor fi stocate în siguranță de către broker pentru referințe viitoare.

Atunci când retrageți câștiguri, este esențial să rețineți că unele bănci percep comisioane pentru transferurile de bani. Aceste costuri depind de locația tranzacției și de practicile băncii dumneavoastră. În plus, transferurile bancare au un comision minim de 1 dolar, așa că ar trebui să cântărești dacă acest lucru merită pentru tine.