Cum să depuneți Bitcoin la Pocket Option

Pocket Option este un broker online consacrat care acceptă diverse metode de plată. Printre acestea se numără cardurile de credit/debit, transferurile bancare și plățile electronice, cum ar fi Advcash, WebMoney, Perfect Money și Payeer, pentru a numi doar câteva.

Cu toate acestea, unele metode de plată necesită verificarea completă a contului înainte de a fi acceptate. Prin urmare, este esențial să cercetați temeinic cerințele pentru fiecare metodă înainte de a decide dacă le veți utiliza sau nu.

Criptomonedă

Pocket Option este un broker de încredere care oferă o selecție extinsă de active de tranzacționare, cum ar fi peste 30 de perechi forex și diverse criptomonede, cum ar fi Bitcoin, Litecoin și Ethereum, precum și aur, argint și petrol. Aceștia oferă diverse metode de depunere și retragere, cum ar fi transferurile bancare sau portofele electronice precum Perfect Money, WebMoney și Advcash pentru depuneri și retrageri.

Depozitele și retragerile de criptomonede se fac în siguranță printr-un sistem securizat care protejează datele tale financiare. Brokerul este reglementat de către Centrul de Reglementare a Relațiilor de pe Piața Financiară Internațională (IFMRRC) și aderă la politica de cunoaștere a clienților, ceea ce îl face demn de încredere atât pentru comercianții noi, cât și pentru cei cu experiență.

Cea mai populară metodă de depunere pentru criptomonede este plata cu cardul de credit, dar unii brokeri permit și depuneri prin transfer bancar. Aceasta poate fi o modalitate mai rapidă și mai convenabilă de a face un depozit de criptomonede - deși trebuie să fiți conștienți de faptul că băncile pot percepe comisioane pentru acest tip de transfer.

Criptomonedele precum Bitcoin, Litecoin și Ethereum pot fi folosite pentru depunerea și retragerea de fonduri. Prețurile lor sunt determinate de cerere și ofertă - similar cu prețul acțiunilor de pe piața bursieră - însă aceste monede digitale nu au cursuri de schimb fixe și nici o autoritate centrală care să le reglementeze valoarea.

Una dintre cele mai promițătoare tendințe în domeniul criptomonedelor este finanțarea descentralizată (DeFi). Aceasta se referă la utilizarea tehnologiei registrelor distribuite pentru împrumutul și creditarea de active criptografice fără a avea nevoie de o autoritate centrală.

Aceasta este o evoluție deosebit de încurajatoare pentru nomazii digitali. Aceasta le permite acestora să câștige dobândă prin împrumutul criptoactivelor lor, în loc să le cumpere sau să le depoziteze într-o bancă.

Cu toate acestea, unii sunt în continuare îngrijorați de securitatea acestui proces. Prin urmare, se recomandă să efectuați suficiente cercetări înainte de a depune fonduri în contul pocket option.

Pocket Option oferă un cont demo pentru a vă ajuta în acest sens. Aceasta este o modalitate ideală de a testa platforma lor, de a vă familiariza cu modul în care funcționează și de a obține mai multe cunoștințe înainte de a tranzacționa cu fonduri reale. Contul demo gratuit vă va acorda 10.000 de dolari în numerar virtual cu care să tranzacționați.

Card de credit/debit

Dacă aveți nevoie să depuneți bani la pocket option, sunt disponibile diferite metode de plată. Acestea includ transferuri bancare, carduri de debit și de credit, plăți electronice și criptomonede.

Cardurile de debit sunt carduri de plastic care funcționează ca niște cecuri, dar care au o legătură directă cu contul dvs. curent. Acestea pot fi utilizate pentru cumpărături online și în magazine, de obicei cu comisioane mai mici decât cele ale cardurilor de credit. Cardurile de debit pot fi potrivite pentru cei care caută o mai bună gestionare financiară și care se angajează să își achite soldul în fiecare lună.

De asemenea, cardurile de debit pot fi avantajoase pentru cei care nu se simt în largul lor să împrumute bani pentru a face cumpărături și care doresc să evite ratele dobânzilor la datorie. Cu toate acestea, utilizarea cardurilor de debit poate deveni costisitoare dacă cheltuiți mai mult decât ceea ce aveți disponibil în cont.

Atunci când utilizați un card de debit, informațiile privind tranzacția sunt trimise printr-o rețea de transfer electronic de fonduri și se reflectă imediat în contul dumneavoastră.

Unele carduri de debit, în special cele mai moderne modele cu cip, nu necesită introducerea PIN-ului sau semnarea pentru cumpărături. Acest lucru le face mai convenabile atunci când luați masa în oraș sau faceți cumpărături în unități mai mari; cu toate acestea, trebuie să fiți totuși prudent atunci când faceți cumpărături mari.

Un alt avantaj al cardurilor de debit este că permit retragerea de numerar de la bancomate fără a percepe comisioane. Puteți chiar să vă calificați pentru un card de debit gratuit dacă deschideți un cont la banca dumneavoastră (de verificare sau de economii).

Puteți deschide un card de credit solicitându-l fie la banca dumneavoastră, fie la un alt furnizor. Solicitarea este simplă, deși poate dura 7-10 zile lucrătoare până la primirea cardului fizic.

Multe carduri de credit oferă avantaje suplimentare, cum ar fi recompense de călătorie sau reduceri la magazine. În plus, utilizarea cardului dvs. și efectuarea plăților la timp cu acesta vă poate îmbunătăți semnificativ scorul de credit.

Este esențial să înțelegeți care sunt diferențele dintre cardurile de debit și cele de credit pentru a lua o decizie în cunoștință de cauză cu privire la opțiunea cea mai potrivită pentru dumneavoastră. Cardurile de debit oferă comoditate în gestionarea finanțelor, dar pot deveni costisitoare dacă sunteți tentat să cheltuiți mai mult decât ceea ce aveți în cont.

Transfer bancar

Transferurile bancare oferă o metodă practică și fără efort pentru a trimite bani între conturi. Acestea pot fi utilizate atât pentru nevoi personale, cât și pentru afaceri, precum și pentru efectuarea de plăți și plata impozitelor.

Transferurile bancare pot fi efectuate în mai multe moduri, dar opțiunea cea mai sigură și mai fiabilă pentru majoritatea oamenilor este utilizarea cardului de debit sau de credit. Nu numai că această metodă este sigură și securizată în scopul transferului de bani, dar poate fi folosită și pentru a retrage numerar de la bancomate.

Dacă nu aveți acces la un card bancar sau dacă preferați serviciile bancare online, un portofel electronic este o altă opțiune pentru a depune și retrage fonduri rapid și ușor. Acest proces este gratuit de la majoritatea băncilor și este disponibil cu ușurință.

Poate doriți să luați în considerare un transfer extern, care este o metodă care vă permite să transferați fonduri între două bănci fără a vizita o sucursală sau un bancomat. Aceste transferuri sunt rapide și gratuite și, în plus, vă ajută să evitați comisioanele de descoperire de cont.

În calitate de proprietar de afacere, este posibil să trebuiască să efectuați frecvent transferuri bancare. Aceste transferuri pot fi utilizate pentru a accepta plăți de la clienți și pentru a plăti angajații, precum și pentru a efectua plăți recurente pentru servicii de abonament sau alte cheltuieli.

Atunci când efectuați un transfer bancar, este înțelept să comparați comisioanele și viteza înainte de a alege o metodă. Transferurile bancare pot fi costisitoare și nu întotdeauna rapide. Luați în considerare utilizarea Zelle pentru o opțiune eficientă, dar gratuită, pentru transferuri între conturi bancare.

Cardurile de debit sau de credit pot fi folosite și pentru a transfera bani din contul bancar. Deși aceste opțiuni sunt convenabile pentru mulți oameni, asigurați-vă că analizați politica băncii dumneavoastră înainte de a le folosi.

Unii brokeri solicită verificarea completă a contului pentru toate metodele de plată, inclusiv pentru transferurile bancare. Acest lucru se face pentru a garanta că nu dețineți carduri bancare frauduloase sau furate sau alte mijloace de a avea acces la fondurile dumneavoastră.

Dacă aveți întrebări legate de modul de efectuare a unui transfer bancar, nu ezitați să contactați echipa de asistență pentru clienți Pocket Option prin e-mail, chat live sau la un număr de telefon înregistrat în Marea Britanie. Personalul lor format din specialiști foarte bine pregătiți poate răspunde la toate întrebările legate de contul tău sau de utilizarea site-ului.

PayPal

PayPal este un sistem de plată online care permite oamenilor să trimită și să primească bani fără a împărtăși informații despre contul bancar. Caracterul său securizat și în același timp ușor de utilizat îl face ideal atât pentru întreprinderile mici, cât și pentru cele mari.

PayPal vă permite să depuneți și să retrageți fonduri din contul dvs. PayPal prin diverse metode, cum ar fi portofele electronice, carduri de debit și transferuri bancare. Cu toate acestea, fiți atenți la unele limitări ale unora dintre aceste opțiuni.

Una dintre cele mai populare opțiuni de depunere pentru PayPal sunt portofelele electronice, care permit utilizatorilor să trimită și să primească rapid fonduri de pe orice dispozitiv. Puteți depune fonduri din soldul PayPal, de pe cardul de credit sau de pe cardul de debit într-un cont de portofel electronic, fie prin intermediul site-ului web, fie prin aplicația mobilă a PayPal.

O altă opțiune este serviciul de transfer instantaneu PayPal, care conectează cardurile de debit MasterCard sau Visa eligibile cu contul dvs. PayPal și vă permite să transferați rapid o parte din soldul dvs. pe aceste carduri în 30 de minute sau mai puțin. Cu toate acestea, comisioanele asociate cu utilizarea acestei metode pot fi mai mari decât alte metode de retragere, așa că este important să faceți câteva cercetări înainte de a o utiliza.

PayPal vă permite să depuneți și să retrageți fonduri din soldul dvs. prin intermediul cecurilor. În general, aceste cecuri sunt trimise cetățenilor din SUA și durează între una și două săptămâni pentru a ajunge la destinație. Pentru a solicita un cec, veți avea nevoie de autorizația dvs. de cec personal, împreună cu plata a 1,50 $ pentru fiecare cec solicitat.

În cele din urmă, puteți retrage fonduri în contul PayPal prin intermediul băncii dumneavoastră, folosind un card de debit de marcă PayPal. Această metodă funcționează cel mai bine dacă în soldul dvs. există suficienți bani pentru a acoperi orice comisioane de retragere asociate cu acest proces.

Înainte de a putea efectua o retragere bancară, trebuie să vă conectați contul PayPal la contul bancar. Puteți face acest lucru fie în mod automat, prin conectarea la serviciile bancare online, fie manual, introducând informațiile relevante în conturile bancare respective.

Odată ce contul PayPal a fost conectat la banca dvs., puteți retrage fonduri din soldul acestuia făcând clic pe Wallet în partea de sus a paginii web sau prin intermediul aplicației PayPal. Un rezumat al soldului dvs. actual PayPal va apărea în numere mari și îngroșate în partea stângă a ecranului atunci când faceți clic pe Transfer de bani; această pagină oferă diverse opțiuni legate de PayPal care permit retragerea în contul dvs. bancar.