Pocket Option Bonus Review

Pocket Option este o platformă de tranzacționare populară care oferă peste 100 de tipuri de active și o mulțime de metode de plată pentru comercianții internaționali. De asemenea, oferă un bonus de 50% pentru noii comercianți.

Bonusul Pocket Option permite comerciantului să obțină mai mult capital pentru a tranzacționa. Cu toate acestea, este important de înțeles că majoritatea bonusurilor nu sunt retractabile.

50% bonus

Bonusul de 50% oferit de opțiunea de buzunar este un mare stimulent pentru ca noii comercianți să se înscrie la această companie. Acesta îi încurajează să depună o sumă mare de bani ca investiție inițială. Cu toate acestea, dezavantajul este că nu pot retrage bonusul până când nu realizează un anumit număr de tranzacții folosind sistemul. Aceasta este o practică comună în rândul brokerilor și descurajează utilizatorii care caută să păcălească sistemul.

Pentru a vă califica pentru acest bonus, trebuie să depuneți minimum 50$ ca primă investiție. Procentul bonusului crește odată cu suma depusă. De asemenea, va trebui să faceți un volum de tranzacționare de cincizeci de ori mai mare decât valoarea bonusului. Acest lucru asigură faptul că doar investitorii legitimi primesc bonusul.

Cu toate acestea, nu trebuie să uitați să citiți termenii și condițiile de acordare a bonusului. Acestea sunt importante, deoarece vă pot împiedica să vă pierdeți investiția. De asemenea, ar trebui să verificați câți bani trebuie să investiți pentru a putea retrage bonusul. Acesta este un aspect esențial pentru orice trader și poate afecta decizia de a vă alătura platformei.

De asemenea, trebuie să cunoașteți plățile maxime pentru opțiunile de tip high/low. Acestea sunt extrem de ridicate și pot fi un mod riscant de a tranzacționa. Acesta este motivul pentru care ar trebui să folosiți un cont demo înainte de a începe să tranzacționați cu bani reali. Ar trebui să verificați întotdeauna termenii și condițiile site-ului pentru a evita să vă irosiți banii pe tranzacții care nu funcționează.

Un alt factor important de luat în considerare atunci când selectați un broker este reprezentat de bonusurile pe care le oferă. Mulți brokeri oferă aceste bonusuri pentru a atrage noi membri. Aceasta este o strategie bună, dar poate fi periculoasă dacă nu știți cum să le folosiți.

În mod similar, unii brokeri oferă bonusuri fără depunere. Aceste bonusuri sunt o modalitate excelentă de a testa reputația unui broker înainte de a investi bani reali. Cu toate acestea, trebuie să știți că sunt adesea predispuse la fraudă. Din acest motiv, ar trebui să citiți termenii și condițiile înainte de a accepta un bonus fără depunere.

Cel mai bun mod de a obține cele mai recente coduri bonus de opțiuni de buzunar este de a verifica această pagină în mod regulat sau prin abonarea la newsletter-ul mysavinghub. Puteți găsi un număr mare de coduri promoționale și oferte pocket option aici și puteți economisi o mulțime de bani în acest proces.

Bonus fără depunere

Dacă sunteți nou în tranzacționarea cu opțiuni binare, un bonus fără depunere poate fi exact ceea ce aveți nevoie pentru a începe. Acestea sunt oferite de obicei traderilor începători și pot avea o valoare cuprinsă între 5 și 50 de dolari. Acestea reprezintă o modalitate excelentă de a testa un nou broker înainte de a depune bani și vă pot ajuta să vă exersați abilitățile fără a risca bani reali.

Aceste bonusuri vin, de obicei, cu niște reguli stricte privind suma pe care o puteți retrage și cât de des trebuie să tranzacționați pentru a le câștiga înapoi. Aceste reguli pot face ca procesul de intrare și ieșire din tranzacții să fie mult mai dificil decât în mod normal.

Unii brokeri vă cer să vă înregistrați și să vă verificați contul înainte de a primi un bonus fără depunere. Acest proces poate dura ceva timp și necesită să le furnizați anumite informații personale, cum ar fi numărul de telefon sau adresa. Acesta poate fi un pas incredibil de important în acest proces, deoarece previne frauda și se asigură că primiți un bonus doar după ce ați îndeplinit anumite cerințe.

Pocket Option este unul dintre puținii brokeri care oferă acest tip de bonus, dar va trebui să fiți atenți atunci când îl revendicați. Va trebui să îndeplinești câteva standarde pentru a putea retrage bonusul și va trebui să tranzacționezi cu un volum minim de 5000 de dolari înainte de a-ți putea retrage fondurile.

În plus față de bonusul fără depunere, Pocket Option are, de asemenea, un program de recomandare care vă permite să câștigați mai multe recompense dacă vă recomandați prietenii și membrii familiei pe platforma lor. Aceste recompense pot include împărțirea profitului, plăți săptămânale și comisionul pentru cifra de afaceri netă.

Bonusul fără depunere pe care îl oferă Pocket Option este o modalitate excelentă de a testa site-ul fără a fi nevoie să puneți mai întâi bani în cont. Cu toate acestea, trebuie să știți că acest tip de bonus este predispus la fraudă și poate fi dificil de retras.

Un alt tip de bonus oferit de mulți brokeri este un bonus cu efect de levier, care vă poate oferi mai mult capital de tranzacționare atunci când depuneți o sumă mare de bani. Acest tip de bonus nu este întotdeauna disponibil, dar poate fi foarte benefic pentru comercianții începători care au nevoie de fonduri suplimentare pentru a începe să tranzacționeze.

Asistență pentru clienți

Pocket Option este un broker excelent care oferă o platformă și o aplicație intuitivă, precum și un suport excelent pentru clienți. Oferă o serie de instrumente gratuite pentru a vă sprijini deciziile de tranzacționare, iar serviciul lor de asistență pentru clienți este disponibil 24/7.

De asemenea, aveți la dispoziție o varietate de modalități de a-i contacta dacă aveți nevoie de ajutor, inclusiv e-mail, chat live și telefon. Ei sunt reglementați de IFMRRC și aderă la reglementările AML, ceea ce îi face unul dintre cei mai de încredere și mai siguri brokeri din industria lor.

Un program bun de bonusuri este o necesitate pentru orice broker online, iar Pocket Option are câteva programe diferite din care puteți alege. Există un bonus de 50% la primul depozit, care este conceput pentru a atrage noi clienți și pentru a-i încuraja să pună mulți bani în contul lor la început. Aceasta este o modalitate excelentă de a vă mări bankroll-ul și de a crește numărul de tranzacții pe care le puteți face.

Cu toate acestea, trebuie să fiți atenți la termenii ofertei. Mulți brokeri vă cer să efectuați un anumit număr de tranzacții înainte de a putea retrage bonusul. Acest lucru este pentru a preveni apariția unui comportament fraudulos și pentru a vă proteja investiția.

Un alt tip de bonus este un bonus fără depunere, care este conceput pentru a vă oferi fonduri gratuite atunci când vă înregistrați pentru un cont. Îl puteți folosi pentru a încerca serviciile lor și pentru a vedea dacă vi se potrivește.

Pentru a obține acest bonus, trebuie să folosiți codul promoțional "NBD-promotion" atunci când vă înregistrați pentru un cont. Acest bonus este valabil doar pentru clienții noi și nu poate fi retras până când nu finalizați un anumit număr de tranzacții.

În plus față de bonusul fără depunere, Pocket Option are, de asemenea, o serie de alte bonusuri pentru clienții lor. Acestea pot varia ca mărime și sunt limitate în timp, așa că cel mai bine este să verificați frecvent site-ul lor.

Ei au, de asemenea, o rată de plată ridicată de 92% și o disponibilitate de tranzacționare de 24 de ore, ceea ce îi face o alegere populară pentru comercianți. Site-ul lor este foarte ușor de utilizat și oferă o varietate de opțiuni de tranzacționare, inclusiv opțiuni high/low. Au, de asemenea, un cont demo și o aplicație mobilă intuitivă, care este convenabilă atât pentru comercianții începători, cât și pentru cei experimentați.

Platforma de tranzacționare

Bonusul de opțiune de buzunar oferă o platformă de tranzacționare care este ușor de utilizat și de înțeles. Platforma oferă termeni de tranzacționare simpli și o varietate de active, inclusiv perechi de valute, acțiuni, criptomonede și mărfuri. De asemenea, puteți participa la tranzacționare socială și la turnee pentru a câștiga premii.

Platforma oferă, de asemenea, un cont demo gratuit care vă permite să vă exersați strategia înainte de a risca bani reali. Aceasta este o modalitate excelentă de a vă perfecționa abilitățile și de a vă îmbunătăți performanța fără a pune în joc banii proprii.

Acest tip de tranzacționare este o modalitate excelentă de a învăța despre platforma Pocket Option și despre elementele de bază ale opțiunilor binare. Folosind opțiuni high/low, puteți face tranzacții de 60 de secunde care vă cresc soldul contului în câteva minute. Cu toate acestea, rețineți că este important să fiți precaut cu acest tip de tranzacționare, deoarece prea multe tranzacții nereușite vă pot pune rapid în roșu.

În plus față de aceste beneficii, bonusul Pocket Option are o varietate de alte caracteristici care vă pot ajuta să deveniți un comerciant de succes. Acestea includ o funcție de tranzacționare socială, o aplicație mobilă și asistență pentru clienți.

Pocket Option este o platformă de tranzacționare populară care atrage comercianți din întreaga lume. Oferă, de asemenea, un bonus de depunere de 50% atunci când clienții noi se înregistrează pentru un cont. Bonusul de depozit este creditat în contul traderului în termen de 24 de ore.

De asemenea, comercianții pot câștiga bonusuri prin programe de recomandare și coduri promoționale. Acest lucru îi poate ajuta să obțină mai mulți bani pentru că își recomandă prietenii sau membrii familiei să deschidă un cont la broker. Partenerii pot câștiga, de asemenea, comisioane de participare la profit de 80% și alte bonusuri, cum ar fi bonusurile FTD, plățile săptămânale și comisioanele pentru cifra de afaceri netă.

Platforma de tranzacționare Pocket Option este un mod fiabil și de încredere de a vă investi banii. Este concepută pentru a satisface nevoile atât ale începătorilor, cât și ale traderilor experimentați.

Platforma vă permite să tranzacționați perechi valutare populare și exotice, criptomonede, acțiuni și mărfuri. De asemenea, puteți alege o perioadă de expirare fixă pentru tranzacțiile dvs. și puteți utiliza indicatori pentru a vă ajuta să luați decizii în cunoștință de cauză. De asemenea, puteți copia strategiile altor comercianți de pe site, ceea ce poate fi o modalitate excelentă de a învăța și de a vă îmbunătăți propria tranzacționare.