Înțelegerea regulilor bonusului Pocket Option

Dacă sunteți interesat să tranzacționați cu Pocket Option, este important să înțelegeți regulile programului lor de bonus. În acest fel, veți putea profita la maximum de experiența dumneavoastră cu ei.

Acest tip de bonus este conceput pentru a încuraja noii comercianți să utilizeze platforma brokerului și să înceapă să facă tranzacții. Aceștia oferă un cont de practică care vă permite să tranzacționați cu bani virtuali până când vă simțiți confortabil cu platforma.

Cum se execută un bonus?

Un bonus pocket option este o modalitate excelentă de a vă mări capitalul de tranzacționare fără a fi nevoie de un depozit. Acesta poate fi un factor semnificativ în succesul dvs. de tranzacționare, mai ales dacă sunteți nou în industrie. Cu toate acestea, ar trebui să vă faceți temele înainte de a pretinde orice bonus și să vă asigurați că firma are în vedere interesele dumneavoastră. Un broker bun ar trebui să fie capabil să vă spună ce fel de bonus vă oferă înainte de a începe să cheltuiți din banii câștigați cu greu. Un broker bun vă va informa, de asemenea, cu privire la termenii și condițiile oricăror bonusuri la care ați putea fi eligibil. De asemenea, ar trebui să verificați secțiunea lor de întrebări frecvente pentru orice întrebări pe care le puteți avea. În cele din urmă, ar trebui să vă asigurați că faceți propriile cercetări pentru a afla ce au de oferit concurenții companiei și să îi comparați între ei, de la mere la mere.

Cum se retrage un bonus?

Puteți retrage suma bonusului oricând doriți, dar înainte de a o face, este important să cunoașteți regulile. Acest lucru vă va ajuta să înțelegeți cum funcționează și să evitați orice potențiale probleme.

Retragerile sunt procesate în termen de 24 de ore până la 2 zile lucrătoare de la momentul în care se face solicitarea. Vă puteți retrage fondurile folosind metoda de plată preferată, inclusiv transferuri bancare și sisteme electronice precum WebMoney, Perfect Money, Payeer, Advcash și Jeton. De asemenea, puteți retrage în contul dumneavoastră Pocket Option prin intermediul cardurilor Visa, Mastercard și Maestro.

Pentru a retrage bonusul, vizitați pagina Finanțe și urmați instrucțiunile de pe ecran. Introduceți suma bonusului pe care doriți să o retrageți și alegeți o metodă de retragere disponibilă. După ce finalizați tranzacția, aceasta se va reflecta în contul dumneavoastră.

Pocket Option oferă un bonus de 50% pentru noii utilizatori care fac prima depunere la ei. Acest lucru poate fi un stimulent excelent pentru noii comercianți pentru a deschide un cont cu brokerul. Cu toate acestea, este important să înțelegeți că bonusul nu poate fi retras până când nu ați atins un anumit număr de tranzacții.

Această regulă este menită să prevină frauda, în special din partea persoanelor care doresc să retragă bonusul înainte de a face orice tranzacție. De asemenea, este menită să descurajeze persoanele care folosesc bonusul pentru a păcăli sistemul și a le permite să își retragă investiția inițială și bonusul împreună.

Unii brokeri vă vor cere să îndepliniți o cerință minimă de tranzacționare înainte de a putea retrage bani din bonusul dumneavoastră. În funcție de termeni și condiții, aceasta poate fi de 15 ori mai mică decât depozitul inițial sau de 50 de ori mai mare decât valoarea totală a contului dvs.

De exemplu, dacă depuneți 2000$ și primiți un bonus de 50%, minimul de tranzacționare ar fi de 3000$. Aceasta este o țintă ușoară pentru escroci.

În plus față de minimul de tranzacționare, unele bonusuri sunt însoțite de "obligații" conexe care vă pot împiedica să vă retrageți bonusul dacă nu îndepliniți cerințele acestora. Acestea pot include lucruri precum depozite minime, restricții de retragere sau cerințe privind volumul de tranzacționare.

Pocket Option are un bun suport pentru clienți, cu opțiuni de telefon, e-mail și chat live pentru a-i contacta. Aceștia sunt ușor de accesat și pot răspunde rapid și eficient la întrebări. Sunt, de asemenea, activi pe rețelele sociale, așa că puteți intra în contact cu ei prin Instagram, Facebook și Twitter.

Pot retrage un bonus?

În lumea tranzacționării, bonusurile sunt o modalitate excelentă pentru brokeri de a atrage noi comercianți. Cu toate acestea, este important să înțelegeți regulile și restricțiile bonusului înainte de a accepta unul.

Pocket Option oferă un bonus de 50% din investiția inițială atunci când începeți să tranzacționați cu ei. Cu cât depozitul inițial este mai mare, cu atât mai mare este valoarea bonusului. Puteți retrage bonusul doar după ce atingeți un anumit număr de tranzacții și îndepliniți toate celelalte condiții.

Brokerul organizează, de asemenea, concursuri săptămânale pentru noii utilizatori, unde puteți câștiga un bonus de tranzacționare. Aceste concursuri presupun să înregistrați un videoclip cu dvs. tranzacționând pe platformă și să îl încărcați pe YouTube. Poți câștiga până la 120 de dolari în cadrul acestor concursuri.

Puteți folosi o varietate de metode de plată pentru a depune bani în contul pocket option, inclusiv carduri de credit și plăți electronice. Nu percep taxe sau comisioane pentru aceste tranzacții. De asemenea, puteți transfera fonduri din portofelul dvs. în contul pocket option folosind bani mobili sau criptomonede.

Un bonus pocket option poate fi retras doar dacă atingeți volumul necesar de tranzacții și obțineți un profit. Casa de brokeraj va calcula valoarea bonusului din tranzacțiile efectuate între luni și miercuri.

În timp ce aceasta este o veste bună pentru noii investitori, poate fi un pic confuză pentru clienții existenți care au făcut deja tranzacții și se întreabă când își pot retrage profiturile. Această regulă este concepută pentru a preveni comportamentul fraudulos în care oamenii se înscriu și apoi își retrag imediat bonusul fără să tranzacționeze sau să investească vreodată.

De asemenea, este o idee bună să verificați cerințele minime de tranzacționare ale oricărui bonus înainte de a-l accepta. Cei mai mulți brokeri vor cere să fi tranzacționat o anumită cantitate de loturi sau de dolari pentru a primi bonusul. Aceasta poate fi de 20 până la 30 de ori valoarea totală a contului tău.

În multe cazuri, această cerință este prevăzută în termenii și condițiile de utilizare. Unii brokeri chiar includ în termenii lor clauze care vă obligă să renunțați la bonus și la toate profiturile dacă vă retrageți înainte de a îndeplini această cerință.

Pot să îmi retrag profiturile dintr-un bonus?

Atunci când vă înscrieți la Pocket Option, puteți primi un bonus de 50% la prima depunere. Aceasta este o modalitate excelentă de a vă mări soldul contului și de a vă permite să participați la tranzacții mai mari. Cu toate acestea, puteți retrage această sumă numai după ce ați finalizat un anumit număr de tranzacții.

Depozitul minim este de 50 de dolari și puteți folosi acești bani pentru a plasa o varietate de tranzacții pe piață. Brokerul oferă, de asemenea, un cont demo, care vă permite să vă exersați abilitățile de tranzacționare fără a risca bani reali.

Aceasta este o caracteristică atractivă pentru comercianții începători care nu au mai tranzacționat niciodată. Vă permite să testați diferite strategii și condiții înainte de a vă angaja bani reali în tranzacțiile dumneavoastră.

Puteți încerca, de asemenea, bonusul fără depunere oferit de unii brokeri, cum ar fi Pocket Option. Aceste bonusuri sunt, de obicei, sub forma unor coduri promoționale care vă oferă un credit gratuit de 50 USD în contul dumneavoastră, dar necesită un volum de tranzacționare înainte de a le putea retrage.

În plus față de bonus, Pocket Option are o serie de alte promoții și stimulente de care puteți profita. Printre acestea se numără un bonus de efect de levier, care este un împrumut fără dobândă pentru tranzacționare.

Oferă, de asemenea, un concurs săptămânal de videoclipuri pe youtube, care vă oferă șansa de a câștiga bonusuri de tranzacționare. Puteți câștiga chiar și până la 120 de dolari.

Dacă sunteți nou pe piața opțiunilor binare, ați putea dori să căutați un broker care oferă un bonus fără depunere. Acestea sunt oferite de obicei de brokerii noi și oferă o perioadă de probă gratuită în care puteți testa platforma și opțiunile de tranzacționare fără a risca banii proprii.

Ca și în cazul altor bonusuri, va trebui să vă verificați identitatea și să îndepliniți cerințele de cunoaștere a clientelei (KYC). De asemenea, puteți folosi telefonul sau e-mailul pentru a contacta serviciul clienți dacă aveți întrebări sau nelămuriri.

Trebuie să știți că cele mai multe bonusuri nu pot fi deduse din impozit, așa că este posibil să plătiți impozite federale atunci când primiți cecul de bonus. Acest lucru se datorează faptului că multe bonusuri sunt emise la o rată de impozitare mai mare decât venitul impozabil total utilizat pentru a determina rata de impozitare atunci când vă depuneți impozitul.