Cum să retragi fonduri din contul tău Pocket Option BTC

Bine ați venit pe cea mai modernă și mai rafinată platformă de tranzacționare pe piețele financiare. Creați-vă un cont gratuit și începeți să folosiți toate oportunitățile și funcțiile de tranzacționare disponibile pentru a câștiga din tranzacțiile dumneavoastră.

Pocket Option este un broker cu un grad ridicat de satisfacție a clienților și depozite și retrageri sigure. Interfața sa de utilizare facilitează comercianților de toate nivelurile să înceapă și să își maximizeze profitul.

Platforma de tranzacționare

Pocket Option oferă o platformă convenabilă de tranzacționare pe internet. Vă puteți accesa contul de oriunde în lume, folosind un computer sau un dispozitiv mobil. Există mai multe caracteristici care fac experiența mai ușoară, cum ar fi semnalele automate și tastele de acces rapid.

Brokerul oferă o gamă largă de active cu care se poate tranzacționa, inclusiv mărfuri, criptomonede, perechi valutare populare, acțiuni americane și europene și Forex. Platforma lor unică oferă o varietate de capacități analitice, inclusiv grafice, instrumente de desen și indicatori. De asemenea, puteți primi semnale de tranzacționare de la Pocket Option, care vă vor ajuta să decideți când să plasați tranzacții.

Un cont demo gratuit este disponibil pentru toți noii comercianți, oferind o modalitate fără riscuri de a testa platforma Pocket Option. Acest lucru vă permite să încercați diferite strategii de tranzacționare și să determinați dacă doriți sau nu să investiți bani reali.

În plus față de contul demo, Pocket Option oferă un cod bonus fără depunere de 50$ pentru toți utilizatorii noi care se înregistrează și fac prima tranzacție. Pentru a primi acest bonus, trebuie să finalizați procesul de înregistrare și protocolul de cunoaștere a clientului (KYC).

Pocket Option oferă o mare varietate de opțiuni pentru depunerea și retragerea fondurilor, inclusiv transferuri bancare, sisteme electronice și Perfect Money. Cu toate acestea, trebuie să fiți atenți la comisioanele de conversie valutară pe care le pot percepe unele bănci. Acest lucru este valabil mai ales atunci când încercați să convertiți valutele dintr-o monedă în alta.

Platforma de tranzacționare Pocket Option oferă opțiuni simple de tip high/low și tranzacții de tip ladder/pereche, care sunt o alegere bună pentru începători. Aceste tranzacții sunt simplu de înțeles și vă permit să preziceți dacă prețul unui activ financiar va fi mai mare sau mai mic decât valoarea sa actuală într-o anumită perioadă de timp.

Deși aceste tipuri de tranzacții nu sunt cele mai profitabile, ele pot fi o modalitate excelentă de a vă familiariza cu platforma și de a vă exersa abilitățile înainte de a face tranzacții pe bani reali. Plățile sunt de până la 218%, ceea ce este peste media industriei.

Comercianții pot contacta serviciul de asistență pentru clienți prin e-mail, chat live și telefon. În timpul testelor noastre, s-a răspuns prompt la întrebări și am constatat că site-ul Pocket Option este ușor de navigat. Acesta conține o bibliotecă cuprinzătoare de întrebări frecvente de asistență care vă poate ajuta să rezolvați orice întrebări pe care le aveți despre platformă.

Asistență pentru clienți

Pocket Option are o reputație solidă de broker de încredere, iar asistența sa pentru clienți nu face excepție. Există mai multe modalități de a contacta echipa, de la e-mail la chat live, iar aceștia răspund rapid și eficient la întrebări. Oferă, de asemenea, un cont demo care vă permite să testați apele fără a risca banii proprii.

Dacă sunteți în căutarea unei aplicații mobile excelente pentru tranzacționare, Pocket Option este una dintre cele mai bune opțiuni existente. Oferă o varietate de instrumente și funcții de tranzacționare, inclusiv o multitudine de indicatori și semnale. Există chiar și o opțiune pentru turnee care vă permite să concurați cu alți traderi și să câștigați premii.

Deși Pocket Option există de ceva timp, rămâne o platformă de tranzacționare online de top datorită serviciului său solid pentru clienți și tehnologiei impresionante. Asistența lor pentru clienți este disponibilă non-stop prin e-mail și telefon, precum și prin intermediul rețelelor sociale, cum ar fi Instagram și Twitter.

Serviciul de asistență pentru clienți al companiei este unul dintre cele mai bune din domeniu și puteți fi siguri că veți primi întotdeauna asistență atunci când aveți nevoie de ea. Există o linie telefonică dedicată și o funcție de chat live pe site-ul lor, astfel încât să puteți obține un răspuns rapid de la membrii personalului bine informat.

Site-ul se mândrește, de asemenea, cu o varietate de caracteristici unice, cum ar fi un multiplicator criptografic care poate fi creditat instantaneu în contul tău, o aplicație mobilă cu jocuri și un cont demo gratuit. Cea mai bună parte este că totul este disponibil în browserul tău mobil, astfel încât să poți tranzacționa de oriunde, chiar și în mișcare.

Depozit minim

Pocket option este un broker btc de renume care oferă mai multe tipuri de conturi, fiecare cu o cerință minimă de depunere diferită. Acest lucru înseamnă că un nou trader poate începe să tranzacționeze cu doar 5 dolari și își poate crește nivelul contului în funcție de condițiile de piață.

Site-ul brokerului oferă, de asemenea, un cont demo gratuit care poate fi folosit pentru a exersa tranzacționarea opțiunilor binare înainte de a folosi bani reali. Contul demo are o interfață de utilizator simplă și oferă 10.000 de dolari în fonduri virtuale cu care este ușor de tranzacționat.

Atunci când un trader deschide pentru prima dată un cont pe pocket option, trebuie să furnizeze informațiile personale și să își verifice identitatea prin verificare online. Acesta este un proces care durează aproximativ 30 de minute și necesită ca utilizatorul să încarce fotografii și o copie a unui act de identitate eliberat de guvern.

După ce acest proces este finalizat, brokerul va emite un număr de cont de tranzacționare și o parolă. Platforma este reglementată de Centrul de reglementare a relațiilor de pe piața financiară internațională (IFMRRC), care se asigură că respectă normele KYC și AML.

Comercianții își pot finanța contul prin intermediul cardurilor de debit și de credit, precum și prin utilizarea mai multor criptomonede, cum ar fi Bitcoin, Ethereum, Zcash, Litecoin, Ripple, Dai și moneda USD. Aceștia pot chiar să transfere fonduri în contul lor Pocket Option btc din alte portofele electronice.

Pentru a face un depozit, comercianții trebuie să navigheze în secțiunea "Finanțe" din partea stângă a paginii contului lor și să selecteze meniul "Depozit". Apoi, alegeți o metodă de plată convenabilă și urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a efectua tranzacția.

Suma de depunere variază în funcție de metoda aleasă și de regiunea dumneavoastră. Unele metode de plată pot necesita o verificare completă a contului.

După ce ați efectuat depozitul, puteți accesa o listă cu metodele de plată disponibile și puteți vizualiza soldul curent al contului dumneavoastră. Dacă doriți, puteți selecta, de asemenea, un nivel de profil superior, care vă va oferi caracteristici și recompense suplimentare.

O altă caracteristică a site-ului este un turneu care permite comercianților să concureze între ei în cadrul tranzacțiilor. Aceasta este o modalitate excelentă de a face cunoștință cu alți comercianți de pe site și de a vedea cum vă comparați.

Retragere minimă

Când vine vorba de retragerea fondurilor din contul pocket option btc, există câțiva factori pe care trebuie să îi aveți în vedere. Aceștia includ tipul de metodă de retragere pe care o utilizați și suma de bani pe care doriți să o retrageți.

De exemplu, vă puteți retrage fondurile prin intermediul unui portofel electronic, cum ar fi Skrill sau Payoneer. Cu toate acestea, este important să rețineți că aceste servicii de portofel electronic pot necesita verificare. Acest proces poate dura până la cinci zile, așa că ar trebui să vă planificați din timp atunci când faceți o cerere de retragere.

O altă opțiune este să folosiți cardul bancar. Acesta este cel mai rapid și mai convenabil mod de a efectua o retragere. Poate dura până la două zile pentru ca banca să vă crediteze fondurile în cont, dar este important să știți că există limitări ale acestei metode. De asemenea, trebuie să retrageți în termen de 90 de zile calendaristice de la ultima depunere și nu trebuie să depășiți suma pe care ați depus-o.

Pe lângă cardurile standard de debit și de credit, Pocket Option acceptă o serie de alte metode de plată. Printre acestea se numără criptomonedele precum Bitcoin și Stellar, precum și transferurile bancare internaționale.

Ca și în cazul tuturor celorlalte brokeraje btc, Pocket Option folosește măsuri de securitate și de combatere a spălării banilor pentru a se asigura că fondurile pe care le depuneți sunt legitime și nu vor fi folosite în scopuri ilegale. Acest lucru se face prin solicitarea ca toți utilizatorii să își verifice contul și să anexeze fotografii scanate și documente de dovadă a identității.

În afară de măsurile de securitate și de combatere a spălării banilor, Pocket Option oferă și multe alte avantaje utilizatorilor săi. De exemplu, oferă un cont demo care vă permite să vă testați strategiile de tranzacționare fără a risca bani reali. De asemenea, oferă o interfață de utilizator simplificată care permite o tranzacționare ușoară.

În plus, Pocket Option oferă o gamă largă de instrumente de tranzacționare care facilitează succesul oricărui trader. De exemplu, semnalele și indicatorii săi vă ajută să monitorizați mișcările pieței și vă țin la curent cu momentul în care trebuie să faceți o tranzacție.

În plus, Pocket Option este unul dintre puținii brokeri care oferă o platformă de tranzacționare ușor de utilizat pentru clienții săi. Aceasta include un proces de înregistrare simplu, fără comisioane pentru depozite sau retrageri și o interfață de utilizator cu încărcare rapidă care facilitează începerea activității pentru noii comercianți. În plus, serviciul de asistență pentru clienți al brokerului este disponibil non-stop și dispune de un sistem de chat live.