Social Trading cu opțiunea de buzunar

Tranzacționarea socială este oportunitatea unică oferită de Pocket Option, cea mai importantă platformă de tranzacționare. Copiați automat tranzacțiile utilizatorilor profesioniști și beneficiați de experiența acestora.

Platforma oferă un cont demo, astfel încât să îl puteți testa înainte de a face orice investiție reală. De asemenea, dispune de o echipă robustă de asistență pentru clienți care este disponibilă 24/7.

Comerț social

Tranzacționarea socială este o oportunitate de a copia tranzacțiile comercianților profesioniști care au dobândit experiență de-a lungul anilor. Poate fi o modalitate excelentă de a învăța mai multe despre industria de tranzacționare și de a câștiga bani în plus din aceasta.

De asemenea, vă permite să înțelegeți mai bine piața și să vă dezvoltați propriile strategii. Cu toate acestea, poate fi o strategie de investiții riscantă pentru începătorii care nu au cunoștințele și experiența necesare pentru a lua decizii în cunoștință de cauză. S-ar putea să nu fie o soluție potrivită pentru toată lumea, așa că ar trebui să luați în considerare cât de mult doriți să investiți în ea înainte de a începe.

Dacă nu aveți experiență în industria de tranzacționare și sunteți la început, trebuie să știți că veți pierde probabil o sumă semnificativă de bani înainte de a deveni profitabil. Acest lucru se datorează faptului că piețele sunt extrem de volatile și imprevizibile.

De aceea, este o idee bună să lucrați cu un consilier care să vă ghideze în acest proces. Aceștia vor analiza veniturile, cheltuielile și activele dumneavoastră și vor determina cât de mult puteți investi în siguranță pentru a vă atinge obiectivele financiare. Aceștia vă vor ajuta apoi să construiți un plan financiar - adesea împreună cu alte planuri, cum ar fi cele de asigurare și de succesiune - pentru a se asigura că vă mențineți pe drumul cel bun.

De asemenea, trebuie să știți că platformele de tranzacționare socială nu sunt la fel de reglementate ca brokerii și bursele, așa că trebuie să luați măsuri de precauție pentru a evita să fiți înșelat sau să vă pierdeți capitalul. Acest lucru înseamnă că trebuie să verificați cu atenție detaliile contului și reputația traderului înainte de a începe să le copiați mișcările.

Cel mai important factor de reținut este că ar trebui să copiați mișcările traderilor doar dacă acestea generează profituri pentru alții. De asemenea, ar trebui să alegeți un trader care are un palmares solid de succes pe piață și care este dispus să vă împărtășească cunoștințele sale.

Funcția de tranzacționare socială de pe Pocket Option este modalitatea perfectă pentru ca noii comercianți să învețe de la comercianții experimentați fără a cheltui mult timp sau bani. Aceasta vine cu multe caracteristici care vă pot îmbunătăți experiența, cum ar fi comercianții din top, lista comercianților copiate și lista de observatori. În plus, oferă un cont demo gratuit, astfel încât să puteți exersa înainte de a investi bani reali.

Copiere automată

Copierea automată permite investitorilor să beneficieze de deciziile de tranzacționare ale altor comercianți care au un istoric de rezultate de succes. De asemenea, permite investitorilor mai puțin experimentați să își diversifice riscul prin copierea tranzacțiilor altor investitori cu marje mai mari sau conturi mai mari.

Traderii cu experiență limitată pot folosi acest tip de tranzacționare prin copiere pentru a învăța despre diferite piețe și valute și pentru a înțelege mai bine cum funcționează piața. Cu toate acestea, există unele riscuri asociate cu tranzacționarea socială, așa că este important să înțelegeți potențialele capcane înainte de a o utiliza.

Primul dezavantaj al copierii automate este că poate duce la o scădere a soldului contului dumneavoastră dacă faceți o greșeală și decideți să investiți mai mult decât vă puteți permite. Aceasta poate fi o problemă serioasă dacă doriți să vă construiți un portofoliu semnificativ de tranzacții și poate avea un impact și asupra capitalului dvs. de tranzacționare.

Există mai multe modalități de a evita aceste probleme, cum ar fi selectarea comercianților potriviți pentru nevoile dvs. de tranzacționare și evitarea brokerilor nereglementați. În plus, ar trebui să vă urmăriți profiturile și să supravegheați semnalele furnizate de trader pentru a vă asigura că acestea funcționează bine.

Un alt risc la care trebuie să fim atenți este riscul de lichiditate. Acesta apare atunci când o tranzacție nu poate fi executată la același preț ca și tranzacția inițială, deoarece condițiile de piață se schimbă. Acest lucru este valabil în special pentru activele nelichide, cum ar fi perechile valutare exotice și acțiunile cu capitalizare redusă.

Puteți evita acest risc prin copierea unui trader care participă pe piețele populare. De asemenea, este important să alegeți un broker care oferă plăți ridicate și platforme de tranzacționare reglementate, deoarece acest lucru vă poate ajuta să reduceți riscul de a pierde bani.

Dacă sunteți un trader nou, cel mai bine este să începeți cu un cont demo înainte de a investi bani reali. Acest lucru vă va ajuta să învățați despre copy trading fără să vă riscați propriul capital.

Următorul pas este să găsești un trader bun pe care să-l copiezi. Există câteva lucruri de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți un trader, inclusiv pierderea medie a acestuia pe tranzacție și valoarea capitalului pe care îl are la dispoziție. De asemenea, ar trebui să luați în considerare experiența lor și cât de multă volatilitate au de obicei în tranzacțiile lor. În plus, ar trebui să încercați întotdeauna să găsiți un trader care are un procent ridicat de tranzacții câștigătoare.

Nu este nevoie de experiență

Dacă sunteți nou în tranzacționare, copierea tranzacțiilor unui trader de succes poate fi o modalitate eficientă de a învăța cum să tranzacționați. Cu toate acestea, trebuie să fiți conștient de riscul implicat și să nu investiți niciodată bani pe care nu vă puteți permite să îi pierdeți. De asemenea, traderii ar trebui să se asigure că verifică spread-urile unui broker înainte de a începe să copieze tranzacțiile.

Un alt lucru important de reținut este că este posibil să faci mulți bani folosind copy trading, dar numai dacă o faci corect și încet. Traderii care încearcă să își transforme investiția într-o sumă mare de bani într-o perioadă scurtă de timp vor sfârși, cel mai probabil, prin a-și pierde toți banii.

Unii brokeri oferă posibilitatea de a copia tranzacții fără a fi nevoie de experiență. Acest lucru înseamnă că puteți începe să vă creați un cont cu o sumă relativ mică de bani și să folosiți profiturile pentru a vă crește în continuare investiția. Apoi, în cele din urmă, vă puteți crește contul până la punctul în care puteți tranzacționa pe cont propriu.

Puteți găsi o varietate de comercianți copie pe diferite platforme și mulți dintre ei vă vor oferi informații despre tranzacțiile lor, cum ar fi profitabilitatea, numărul de pips pe care îl fac, nivelurile de profit și de stop loss. Unele dintre aceste platforme vă permit să copiați tranzacțiile mai multor traderi în același timp.

Adesea, cei mai buni furnizori de tranzacționare prin copiere vor oferi, de asemenea, materiale și resurse educaționale. Acestea pot include videoclipuri, tutoriale și Ebooks. Acestea pot fi utile atât pentru comercianții începători, cât și pentru cei experimentați, așa că merită să le verificați.

În plus față de materialele educaționale, platforma oferă, de asemenea, o varietate de instrumente pentru tranzacționarea prin copiere, cum ar fi un cont de simulator și o listă de comercianți din care puteți alege. Acestea vă pot ajuta să aflați mai multe despre copy trading și să determinați dacă se potrivește bine stilului dumneavoastră de investiții.

Dacă vă decideți să investiți cu Pocket Option, puteți beneficia de un bonus de 50% din depozit pentru clienții noi. Acest bonus este disponibil pentru oricine deschide un cont real. Există, de asemenea, bonusuri pentru persoanele care se înscriu pentru un cont demo, ceea ce le va oferi șansa de a testa platforma înainte de a angaja bani reali.

Nici un risc

Pocket Option este o platformă de tranzacționare socială care oferă clienților posibilitatea de a copia tranzacțiile altor membri. Aceasta este o modalitate ideală pentru comercianții începători de a câștiga experiență și de a avea succes, fără a investi bani proprii. Acest lucru permite, de asemenea, investitorilor să preia sfaturi de la traderi experimentați.

Brokerul își propune să le ofere clienților săi un mediu sigur și securizat, oferind mai multe niveluri de protecție, precum și o monitorizare constantă. Aceștia implementează o politică împotriva spălării banilor (AML) și utilizează servere securizate pentru a stoca datele clienților.

Un alt aspect important al serviciului Pocket Option este secțiunea cuprinzătoare de întrebări frecvente, care acționează ca un centru educațional și tutorial. Aceasta include videoclipuri și articole care acoperă o serie de subiecte, inclusiv strategii, gestionarea riscurilor, opțiuni de tranzacționare și multe altele.

În plus față de FAQ, site-ul oferă, de asemenea, o varietate de instrumente și caracteristici de tranzacționare, cum ar fi semnale, roboți, tranzacționare prin copiere și multe altele. Acestea pot fi utilizate gratuit atât pe conturile demo, cât și pe conturile reale, și vă ajută să tranzacționați cu succes chiar dacă nu sunteți un trader experimentat.

Unul dintre beneficiile cheie ale tranzacționării prin copiere este că vă permite să obțineți mai multe profituri, reducând în același timp riscurile. Cu toate acestea, este important să luați în considerare riscurile înainte de a începe să faceți copy trading. Cea mai bună strategie este să alegeți un trader cu un istoric bun și cu un risc scăzut.

În mod ideal, ar trebui să căutați un trader cu cel puțin un an de experiență și un randament cuprins între 10% și 30%. De asemenea, ar trebui să vă asigurați că vă uitați la activitatea traderului și de câte ori plasează o tranzacție în fiecare săptămână.

Ca în cazul tuturor tranzacțiilor, riscurile implicate pot fi semnificative. De aceea, este important să citiți întotdeauna termenii și condițiile înainte de a face orice tranzacție. De asemenea, este esențial să vă supravegheați îndeaproape finanțele și să investiți doar banii pe care vă puteți permite să îi pierdeți.

Site-ul are o interfață ușor de utilizat și o selecție largă de active. Depozitul minim este scăzut, iar compania are o reputație pentru satisfacția clienților. Platforma este, de asemenea, reglementată de IFMRRC, ceea ce asigură securitatea și transparența. De asemenea, oferă o varietate de metode de plată și un program de afiliere excelent.