Recenzie Pocket Option - Crypto Leverage

Efectul de levier este o tehnică de tranzacționare care crește puterea de cumpărare a unui singur dolar. Cu toate acestea, crește, de asemenea, riscul de lichidare.

Pârghia maximă pentru Pocket Option este de 1:1000, ceea ce înseamnă că dacă puneți 100$, puteți tranzacționa cu până la 100.000$. Fiți întotdeauna atenți atunci când folosiți un efect de levier ridicat.

Pârghie maximă

Pocket Option este un broker cripto popular care oferă o gamă largă de piețe financiare, tipuri de conturi și monede de bază. Oferă, de asemenea, tranzacționare fără comisioane și contracte digitale.

Comercianții pot alege din peste 50 de soluții de plată și depozite aproape instantanee fără comisioane, inclusiv carduri de debit și de credit Visa și MasterCard. Retragerile sunt, de asemenea, rapide, iar fondurile cu dovadă sunt în general primite în termen de 24 de ore de la procesare.

În plus, site-ul oferă asistență pentru clienți 24 de ore din 24, 7 zile din 7 și un cont demo gratuit care vă permite să exersați tranzacționarea fără a risca banii proprii. Puteți accesa site-ul de pe computer, dispozitiv mobil sau tabletă și puteți tranzacționa o varietate de active.

Pârghia este unul dintre cele mai importante aspecte ale tranzacționării opțiunilor binare și trebuie folosită cu atenție. Efectul de pârghie vă crește profiturile potențiale, dar vă amplifică și pierderile. Acest lucru înseamnă că ar trebui să evitați să folosiți un efect de levier prea mare și să îl folosiți doar atunci când sunteți încrezător în strategiile dvs. de tranzacționare.

Dacă sunteți nou în lumea opțiunilor binare, un loc bun pentru a începe este un cont demo. În acest fel, vă puteți exersa abilitățile de tranzacționare și puteți învăța cum să vă maximizați potențialul de profit.

Odată ce vă simțiți confortabil cu platforma și cu strategia dvs., puteți începe să tranzacționați pe un cont real. Puteți începe prin a depune o sumă mică și a tranzacționa cu un efect de levier de 1:100, care este maximul permis. Este important de reținut că, pentru început, ar trebui să investiți doar o sumă minimă din banii proprii, astfel încât să puteți tranzacționa cu un raport risc/recompensă adecvat și să nu vă nimiciți contul.

De asemenea, puteți utiliza tranzacționarea cu valori înalte/joase pentru a obține un profit rapid, în special în primele zile de experiență cu platforma. Acest tip de tranzacționare vă permite să profitați de tranzacții de 60 de secunde, care se pot adăuga rapid la un profit semnificativ.

Aceasta este o opțiune excelentă pentru cei care doresc să câștige rapid bani în cel mai scurt timp posibil, păstrând în același timp controlul asupra tranzacțiilor lor. Este, de asemenea, o alegere bună pentru cei care doresc să câștige niște bani în plus în timpul liber.

Depozit minim

Dacă doriți să tranzacționați pe platforma de opțiuni de buzunar, trebuie să depuneți o sumă minimă de 50 de dolari. Aceasta este o cifră importantă de care trebuie să țineți cont, deoarece vă va ajuta să evitați repercusiunile unor tranzacții prea multe nereușite.

Pentru a face un depozit, puteți utiliza contul bancar sau cardul de credit sau puteți selecta una dintre metodele de plată electronică oferite de Pocket Option. Acestea includ Visa, MasterCard, Perfect Money, WebMoney și Advcash.

De asemenea, vă puteți finanța contul cu criptomonede precum Bitcoin, Tether și Ether. Cu toate acestea, trebuie să știți că este posibil să trebuiască să plătiți o taxă sau să trimiteți o plată în mai multe părți. Dacă sunteți dintr-o țară care vă cere să vă verificați identitatea înainte de a face o retragere, puteți alege și această metodă.

Pocket Option oferă o gamă largă de active pentru tranzacționare, inclusiv forex, acțiuni, mărfuri și indici. Platforma sa ușor de utilizat vă permite să exersați cu bani virtuali înainte de a investi fonduri reale, iar compania respectă politicile de combatere a spălării banilor (AML) și de cunoaștere a clienților (KYC).

Brokerul acceptă depozite în peste 50 de valute diferite, ceea ce facilitează tranzacționarea cu o varietate de active suport și perechi valutare. De asemenea, oferă un cont demo gratuit pentru ca noii membri să încerce platforma lor înainte de a-și risca proprii bani.

Traderii pot alege dintr-o serie de tipuri diferite de tranzacții, care includ opțiuni high/low și opțiuni laddered. Acestea sunt tranzacții simple în care se stabilește o limită de timp și se prezice dacă prețul activului va fi mai mare sau mai mic decât valoarea inițială.

Acestea sunt simplu de executat și pot fi profitabile dacă aveți dispoziția potrivită și strategia potrivită. Sunt, de asemenea, riscante, așa că aveți grijă când vă puneți banii la bătaie.

În ceea ce privește criptomonedele, există o serie de monede populare din care puteți alege, inclusiv Bitcoin, Ethereum și Litecoin. Acestea sunt disponibile sub forma unei singure plăți sau a unei combinații de mai multe plăți și pot fi retrase sub formă de sumă forfetară sau în rate.

În plus față de acceptarea depozitelor, Pocket Option oferă, de asemenea, asistență pentru clienți prin e-mail, telefon și chat live. De asemenea, îi puteți contacta pe conturile lor de social media, care sunt active pe platformele majore precum Twitter și Facebook. Puteți chiar să vă înscrieți pentru un cont de probă gratuit și să tranzacționați cu 10.000 de dolari de bani virtuali înainte de a vă angaja propriile fonduri.

Retragere minimă

Dacă doriți să vă retrageți banii din contul dvs. de tranzacționare Pocket Option, trebuie să știți câteva lucruri. Printre acestea se numără suma minimă de retragere, metodele de plată care sunt disponibile și timpul necesar pentru a procesa o cerere.

De obicei, suma minimă de retragere este de 10$, deși poate varia în funcție de metoda de plată aleasă. În plus, există unele metode care pot percepe o taxă pentru procedura de retragere. Prin urmare, cel mai bine este să parcurgeți toate detaliile înainte de a începe procesul.

Există câteva modalități de a depune și retrage fonduri de la Pocket Option, inclusiv transferuri bancare, carduri de credit și de debit și servicii de portofel electronic precum Skrill și Payoneer. Aceste opțiuni sunt disponibile pentru utilizatorii din întreaga lume și pot fi folosite pentru a face depuneri într-o gamă largă de valute.

Pentru a începe, trebuie să vă înregistrați pentru un cont la Pocket Option, să finalizați procesul de verificare și să furnizați informații de identificare valabile. După ce ați făcut acest lucru, puteți depune un minim de 50 de dolari sau mai mult folosind o varietate de metode de plată.

Compania oferă, de asemenea, mai multe promoții, inclusiv un cod bonus fără depunere de 50$ pentru clienții noi. Pentru a-l primi, trebuie să vă înregistrați pe site folosind codul promoțional și să îndepliniți cerințele de verificare și protocolul de cunoaștere a clienților (KYC).

În plus, brokerul vă permite să tranzacționați criptomonede cu un efect de levier maxim de 1:1.000. Aceasta este o modalitate excelentă de a vă spori profiturile, profitând în același timp de volatilitatea pieței. Cu toate acestea, este important să înțelegeți că efectul de levier vă crește riscul.

Ar trebui să vă amintiți întotdeauna că nu ar trebui să tranzacționați niciodată cu o sumă mai mare decât cea pe care vă puteți permite să o pierdeți. Dacă nu ești sigur de câți bani să investești într-un anumit activ, este recomandat să folosești un cont demo înainte de a începe tranzacționarea pe bani reali.

Pocket Option este o platformă de tranzacționare fiabilă și sigură, reglementată de Centrul Internațional de Reglementare a Relațiilor cu Piețele Financiare (IFMRRC). Acest lucru înseamnă că aderă la legile AML și au o politică de cunoaștere a clienților. În plus, suportul lor pentru clienți este disponibil 24/7 prin e-mail și telefon. Oferă, de asemenea, un serviciu de chat live, astfel încât să puteți obține ajutor dacă aveți întrebări.

Asistență pentru clienți

Pocket Option este un broker bine-cunoscut, cu un nivel excelent de asistență pentru clienți. Ei oferă o varietate de mijloace de comunicare, inclusiv chat live pe site-ul lor, e-mail și telefon. De asemenea, au o echipă dedicată de agenți de asistență în 30 de limbi diferite.

Personalul de asistență pentru clienți de la Pocket Option este disponibil non-stop pentru a răspunde la întrebările dumneavoastră. Aceștia pot fi contactați prin e-mail sau prin intermediul unui număr de telefon înregistrat în Marea Britanie, care este deschis între orele 8 AM și 4 PM, ora UTC.

Agenții lor de asistență pentru clienți sunt foarte bine informați și vă pot oferi informațiile de care aveți nevoie despre contul dumneavoastră. Aceștia pot răspunde la întrebări legate de strategia de tranzacționare, cum să faceți o depunere și cum să retrageți bani din contul dvs.

De asemenea, vă pot ajuta să învățați despre efectul de pârghie și cum să îl utilizați corect. Acesta este unul dintre cele mai importante aspecte pe care trebuie să le înțelegeți despre tranzacționarea opțiunilor binare, deoarece vă poate ajuta să vă creșteți profiturile.

Efectul de pârghie este abilitatea de a tranzacționa cu mai mult decât suma de bani pe care o aveți în cont. Acest lucru poate fi util dacă credeți că prețul unui activ va crește și doriți să profitați de acest lucru. Cu toate acestea, poate fi, de asemenea, riscant dacă nu știți cum să îl folosiți în mod corespunzător.

Dacă sunteți un începător în lumea tranzacțiilor cu cripto, este important să înțelegeți cum funcționează efectul de levier înainte de a începe să investiți. Acest lucru vă va asigura că vă folosiți banii cu înțelepciune și că vă puteți maximiza profiturile.

Sistemul de pârghie criptografic Pocket Option vă permite să împrumutați bani de la broker și să îi folosiți pentru a face tranzacții. Aceasta este o modalitate excelentă de a începe pe piața criptografică fără a fi nevoie să depuneți imediat sume mari de bani.

Pentru a utiliza efectul de levier la Pocket Option, trebuie să înregistrați un cont personal și să depuneți un minim de 5 $. Există șapte tipuri diferite de conturi, fiecare cu propriul set de caracteristici.

Brokerul oferă, de asemenea, un cont demo gratuit, care este perfect pentru comercianții începători care abia încep să se lanseze în lumea cripto. Acest lucru vă va permite să vă exersați strategiile și să câștigați încredere înainte de a începe să faceți bani reali. Există, de asemenea, un forum al comunității unde puteți discuta subiecte legate de tranzacționarea cripto cu alți traderi.