Pocket Option Metode de depunere

Pe această pagină puteți afla mai multe despre metodele de depunere și retragere acceptate de Pocket Option. Acestea includ transferuri bancare, carduri de credit/debit Mastercard și Visa, aplicații de plată și criptomonede.

În general, retragerile sunt procesate rapid. Cu toate acestea, anumite probleme pot întârzia procesul. De exemplu, dacă ați pierdut sau v-a fost furat cardul, este posibil să trebuiască să furnizați dovezi că acesta nu mai este valabil înainte de a putea retrage fonduri.

Transfer bancar

Transferul bancar este o metodă de depunere utilizată pe scară largă pe care mulți oameni o folosesc pentru a muta bani între conturile lor de la diferite bănci. Acesta poate fi finalizat cu ajutorul oricărui dispozitiv - computer, telefon mobil sau aplicație bancară - și oferă atât opțiuni de transfer național, cât și internațional.

Transferurile bancare sunt, de obicei, rapide și fără efort, permițându-vă să efectuați tranzacții de acasă. Cu toate acestea, trebuie să țineți cont de anumite măsuri de siguranță atunci când utilizați această metodă de plată.

Pentru a vă proteja de escrocii online, verificați de două ori numele și adresa oricărei persoane căreia îi trimiteți bani. În acest fel vă asigurați că fondurile ajung la destinatarul dorit.

Puteți opta pentru a utiliza autentificarea puternică a clientului (SCA) pentru a confirma că persoana care primește fondurile dumneavoastră este într-adevăr cine spune că este. Acest lucru necesită introducerea unui cod de verificare trimis direct de către banca dvs. fie la numărul de telefon, fie la adresa de e-mail.

Dacă sunteți nou în tranzacționarea opțiunilor binare, un cont demo gratuit poate fi benefic. Acest lucru oferă noilor comercianți șansa de a exersa tranzacționarea și de a învăța procesul de tranzacționare fără a-și risca propriile fonduri.

Odată ce aveți un cont, puteți efectua depozite și retrageri prin diverse metode, cum ar fi carduri de debit/credit, portofele digitale și criptomonede. Acest lucru face ca pentru comercianții de toate nivelurile de experiență să fie simplu să înceapă să tranzacționeze.

Pocket Option necesită un depozit minim de 50 de dolari și o retragere minimă de 10 dolari. Acceptă diverse criptomonede, cum ar fi Bitcoin, Ethereum, Litecoin și Ripple.

Site-ul și aplicația sa sunt ușor de utilizat, în timp ce contul demo le permite traderilor să testeze strategii fără a risca bani reali. În plus, oferă asistență excelentă pentru clienți și sesiuni de instruire online.

Pocket Option este un broker nou înființat, înființat în 2017 și reglementat de IFMRRC. Interfața sa prietenoasă și oferta competitivă de cont demo se numără printre caracteristicile sale de seamă. În plus, clienții au lăudat asistența excepțională pentru clienți Pocket Option's, care este disponibilă 24/7 prin intermediul liniei directe: +44 20 8123 4499 sau chat online.

Card de credit

Cardurile de credit oferă consumatorilor o linie de credit pentru a cumpăra bunuri și servicii, cu promisiunea de rambursare la o dată ulterioară, plus dobânzile aferente. De asemenea, puteți utiliza cardul dumneavoastră pentru avansuri de numerar și transferuri de sold.

Cardurile de credit vă pot ajuta să vă construiți un scor de credit și să obțineți recompense, cum ar fi reduceri la călătorii sau la mărfuri. Acestea sunt deosebit de benefice în special dacă faceți o achiziție majoră care necesită timp suplimentar pentru a o achita.

În plus, cardurile de credit nu necesită un cont bancar pentru a fi utilizate, ceea ce le face ideale pentru cei care nu au acces la sistemele bancare tradiționale. Cu toate acestea, ar trebui să se țină cont de finanțele personale înainte de a solicita unul.

Fondurile pot fi depuse în contul Pocket Option cu ajutorul unui card de credit sau de debit. Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că unele carduri de credit necesită o sumă minimă de depunere mai mare decât altele, așa că asigurați-vă că citiți toți termenii și condițiile înainte de a utiliza această metodă.

Atunci când efectuați o depunere cu un card de credit, aceasta este de obicei procesată instantaneu. Rețineți că unele servicii pot percepe o taxă suplimentară sau vă pot împărți plata în mai multe părți; în astfel de cazuri, contactați direct serviciul pentru mai multe detalii.

Alternativ, vă puteți finanța contul Pocket Option cu criptomonede. Cele mai multe tranzacții sunt finalizate instantaneu; totuși, este întotdeauna înțelept să verificați de două ori cu serviciul pentru a garanta că îl procesează corect.

De exemplu, ar trebui să furnizați serviciului un hash de identificare a tranzacției pentru a garanta că procesează suma corectă. În plus, puteți utiliza un explorator de blocuri pentru a monitoriza ce se întâmplă cu banii dumneavoastră.

Puteți opta să depuneți cu un card de credit sau de debit de la o altă bancă pentru a evita comisioanele.

Pocket Option oferă o selecție extinsă de metode de plată, cum ar fi criptomonedele și cardurile de credit Visa/Mastercard. În plus, fondurile pot fi retrase prin intermediul mai multor schimburi precum Coinbase, WebMoney, Perfect Money și Advcash. În plus, platforma este accesibilă atât pe dispozitivele Android, cât și pe cele iOS - ceea ce o face accesibilă tuturor! În plus, Pocket Option este un broker reglementat, ceea ce înseamnă că aderă la standardele de reglementare și urmează un proces amănunțit de cunoaștere a clienților (KYC) pentru a-și proteja clienții de fraudă.

Bani perfecți

Dacă sunteți în căutarea unui mod alternativ de a depune și retrage la brokerul dvs. de opțiuni binare fără a utiliza carduri de credit sau de debit tradiționale, Perfect Money ar putea fi soluția perfectă. Acest serviciu de plată există de ceva timp și a devenit unul dintre cele mai populare portofele electronice online. Pe lângă metodele convenabile de depunere, acesta oferă traderilor și o aplicație mobilă și numeroase valute din care să aleagă.

Comercianții își pot utiliza contul Perfect Money pentru a depune fonduri la diverși brokeri, cum ar fi Pocket Option și Quotex. În plus, aceștia câștigă dobândă la soldul lor prin intermediul sistemului de împrumut peer-to-peer al companiei. Utilizatorii au posibilitatea de a verifica ratingul beneficiarilor de împrumuturi înainte de a lua o decizie; dacă un împrumutat nu reușește să își ramburseze împrumutul, Perfect Money îi va îngheța contul și va folosi orice sold rămas pentru a-l rambursa.

Perfect Money poate fi o opțiune convenabilă pentru transferul de fonduri între contul dvs. de tranzacționare a opțiunilor binare și alte conturi, dar fiți atenți la comisioanele sale. Deși pe site-ul său web se precizează că transferurile interne de valută sunt gratuite, există, de asemenea, un comision suplimentar de 0,5% atunci când achiziționați cupoane electronice sau trimiteți bani în străinătate.

Este esențial să fiți conștienți de faptul că retragerile bancare și transferurile bancare durează, de obicei, câteva zile pentru a fi procesate. În plus, unii brokeri solicită o sumă minimă de retragere înainte de a procesa aceste cereri.

Dacă sunteți îngrijorat de securitatea contului dvs. Perfect Money, există măsuri pe care le puteți lua pentru a o îmbunătăți. Înscrierea pentru autentificarea în doi pași prin e-mail sau telefon și solicitarea unui card cu cod sunt doar două exemple de măsuri care vă pot ajuta să vă protejați fondurile de potențialii infractori cibernetici.

Poți folosi o aplicație de mobile banking pentru a depune fonduri de la banca ta în contul tău Perfect Money. Această caracteristică este deosebit de convenabilă pentru comercianții care trebuie să facă depozite rapid.

Depozitarea și retragerea banilor este foarte ușoară, deși trebuie să știți că procesarea transferurilor bancare poate dura până la cinci zile lucrătoare. În plus, unii brokeri vă cer să atingeți o sumă minimă de retragere înainte de a putea accesa profiturile dvs.

WebMoney

WebMoney este un sistem de plăți electronice cu sediul în Rusia, specializat în tranzacții cu risc ridicat. Acesta oferă o platformă sigură pentru întreprinderile de comerț electronic care doresc să accepte mai multe valute din diferite țări.

Este utilizat pe scară largă în Rusia, în țările CSI (Europa Centrală și de Est), precum și la nivel internațional. Suportă diverse monede electronice precum USD, EUR și RUB; există, de asemenea, unități pentru aur și Bitcoin.

Depunerea prin această metodă este atât de simplă, cât și sigură - puteți chiar să vă folosiți cardul de credit pentru finanțarea contului! În plus, nu există comisioane asociate cu reaprovizionarea sau retragerile de la broker.

Retragerile sunt de obicei ieftine, cu o limită minimă de retragere de 10 dolari. În funcție de metoda aleasă, acestea pot dura între una și trei zile lucrătoare pentru a fi finalizate, în funcție de opțiunea de plată aleasă.

Depuneți fonduri direct din contul dumneavoastră bancar. Aceasta este o alegere populară pentru cei cu bugete limitate sau care nu au încredere în utilizarea serviciilor bancare online.

Depunerea cu această metodă de plată se poate face în două moduri: prin completarea unui formular online sau prin trimiterea unui SMS. Pentru a trimite un formular online, aveți nevoie de o adresă de e-mail și o parolă valide.

După ce trimiteți un formular online, sistemul vă va trimite fie o adresă de e-mail, fie un mesaj text cu un cod de confirmare. Această măsură de securitate ajută la protejarea contului dvs. împotriva hackerilor.

Verificarea prin mesaj text vă cere să confirmați numărul de telefon mobil și să răspundeți la o serie de întrebări de securitate. În acest fel, vă asigurați că nimeni nu încearcă să vă spargă contul.

Verificarea este esențială pentru a garanta că respectați toate reglementările financiare și politicile de combatere a spălării banilor. În plus, acest proces previne piratarea contului dvs. și permite tranzacții de plată sigure.

Această metodă este ideală pentru întreprinderile de comerț electronic care doresc să colecteze fonduri de la clienții internaționali și poate crește semnificativ veniturile. În plus, îi face pe clienți să se simtă în largul lor, îi încurajează să facă achiziții și reduce ratele de abandonare a coșului de cumpărături.

WebMoney este o monedă electronică rusă care și-a câștigat reputația de a procesa tranzacțiile mai rapid decât alte metode de plată. Este folosită de mii de comercianți din întreaga lume și deservește peste 100.000 de clienți în fiecare săptămână; cu toate acestea, utilizatorii trebuie să fie conștienți de riscurile potențiale atunci când folosesc acest sistem.