Pocket Option Recenzie - Timpul de depunere și timpul de retragere

Pocket Option este un broker de încredere care oferă depozite și retrageri sigure. Este reglementat de IFMRRC, aderând la politicile de combatere a spălării banilor (AML) și de cunoaștere a clienților.

La Pocket Option, depunerile și retragerile sunt foarte simple. Vă puteți retrage fondurile folosind orice metodă doriți - de la portofele electronice precum Perfect Money și Advcash la WebMoney și Jeton, carduri Visa și Mastercard.

Depozite

Pocket Option oferă clienților săi o selecție de metode de depunere, cum ar fi carduri de credit, portofele electronice, transferuri bancare, Perfect Money și multe altele. Toate sunt ușor de utilizat și permit comercianților să își alimenteze rapid conturile.

Brokerul oferă, de asemenea, un cont demo gratuit, care este o modalitate ideală de a testa platforma lor înainte de a investi fonduri reale. Cu acest cont, puteți exersa tranzacționarea pe diferite active și chiar puteți încerca noi strategii pe grafice live fără a risca fonduri reale. În plus, cu un capital virtual de 10.000 de dolari inclus în această ofertă gratuită, ai putea potențial să îți crești soldul de tranzacționare și să obții un profit.

Cu toate acestea, trebuie să vă amintiți că nu puteți retrage bonusul decât după ce ați tranzacționat o anumită perioadă de timp. Acest lucru poate fi derutant pentru unii comercianți care cred că pot pur și simplu să se înscrie și să-și revendice bonusul fără a investi vreun fond propriu.

Pocket Option oferă comercianților șapte niveluri de utilizator: Străin (nu este necesară nicio depunere), Începător (depunere mai mică de 100 $), Începător (sold minim de 100 $), Experimentat (1.000 $), Maestru (5.000 $), Pro (15.000 $), Guru (50.000 $).

Deschiderea unui cont de tranzacționare la Pocket Option vă răsplătește cu un bonus de 50% la depozitul inițial. Acest lucru vă poate ajuta să vă măriți capitalul, dar rețineți că bonusul nu trebuie retras înainte de a tranzacționa cu el.

Dacă intenționați să depuneți fonduri folosind un card de credit, procesatorul de plăți solicită verificarea identității dumneavoastră. Acest lucru poate dura câteva zile, în funcție de opțiunea de plată pe care o selectați.

Depozitarea criptomonedelor poate fi, de asemenea, efectuată, deși procesarea poate dura mai mult timp. În plus, unele țări și regiuni vă cer să vă verificați contul înainte de a utiliza această metodă de plată.

Pocket Option oferă o echipă atentă de asistență pentru clienți, disponibilă 24/7. Îi puteți contacta prin chat, e-mail sau telefon; în plus, există o comunitate de comercianți pe site care vă poate răspunde la toate întrebările dumneavoastră.

Retrageri

Înainte de a începe să efectuați retrageri dintr-un cont de tranzacționare, este esențial să înțelegeți procesul de retragere și metodele disponibile. În plus, fiți atenți la orice comisioane sau restricții care se pot aplica cu metoda de plată aleasă.

Fondurile pot fi retrase prin diverse metode, cum ar fi transferurile bancare sau prin virament, carduri de credit/debit sau portofele electronice. Retragerea inițială este gratuită, în timp ce retragerile ulterioare vor suporta un comision de 2% din suma scoasă din cont; se recomandă să nu retrageți sume mari, deoarece acest lucru ar putea atrage o taxă suplimentară de procesare. În plus, IQ Option are politici stricte de retragere care impun clienților să folosească carduri bancare înainte de a utiliza portofele electronice sau transferuri de numerar.

Banii pot fi retrași în mai multe valute, inclusiv în dolari americani. Acest lucru este excelent pentru comercianții internaționali care se pot îngrijora de comisioanele de conversie valutară de la banca lor. În plus, site-ul oferă o funcție swap-free, care garantează că fondurile dvs. vor rămâne în moneda lor originală, fără a fi aplicate taxe.

În plus, vă puteți depune și retrage banii prin intermediul principalelor carduri de credit și de debit, transferuri bancare, portofele electronice precum Perfect Money, WebMoney, Advcash și Payeer, precum și diverse criptomonede precum Bitcoin, Litecoin, Ethereum și Ripple - ceea ce le face deosebit de utile pentru cei care nu doresc să deschidă un cont bancar separat și pentru comercianții internaționali care nu au același acces la băncile din țara lor de origine ca în alte părți.

Pocket Optioneste foarte receptiv, oferind diverse canale de contact, cum ar fi e-mail, chat live și asistență telefonică. În testele noastre, toate întrebările au fost rezolvate prompt și cu precizie prin fiecare dintre aceste metode.

Pocket Option oferă un cont demo pentru comercianți pentru a-și testa tranzacțiile și strategiile fără a risca bani reali. Aceasta este o modalitate neprețuită de a dobândi experiență în tranzacționare înainte de a investi fonduri reale, ceea ce o face ideală pentru noii investitori care doresc să învețe comerțul înainte de a-și lua angajamente financiare.

Depozit minim

Pocket Option se remarcă printre alți brokeri prin faptul că nu necesită un depozit minim mare pentru a deschide un cont real live. Cerința lor minimă pentru toate cele șapte tipuri de conturi este de doar 5 dolari, ceea ce îl face o alegere ideală pentru noii comercianți.

Platforma oferă, de asemenea, un bonus de 50% la depozitul inițial atunci când începeți să tranzacționați cu ei. Cu toate acestea, nu puteți retrage acest bonus decât după ce ați efectuat tranzacții și ați îndeplinit condițiile lor; adică, realizarea unei cifre de afaceri nete de tranzacționare de minimum cincizeci de ori mai mare decât depozitul dvs. inițial înainte de a fi eligibil pentru a-l revendica.

Un alt avantaj al Pocket Option este contul lor demo, care oferă noilor comercianți o șansă de a se familiariza cu platforma înainte de a investi fonduri reale. Această caracteristică este accesibilă tuturor utilizatorilor și le permite acestora să exerseze efectuarea de predicții înalte/joase fără a risca nicio investiție financiară.

Pocket Option oferă diverse metode de depunere, cum ar fi portofele electronice, carduri de credit și criptomonede. În funcție de opțiunea de plată pe care o selectați, depozitele pot fi procesate instantaneu sau în mai multe părți.

Dacă nu sunteți sigur ce metodă de depunere să alegeți, Pocket Option vă oferă un cont demo fără niciun cost. Tot ceea ce este necesar este să vă înscrieți pe site-ul lor, să verificați tipul de plată și să furnizați informații de identificare valide.

Cu un cont demo, puteți exersa predicțiile de tip high/low cu până la 10.000 de dolari de fonduri virtuale. Acest lucru face ca acest cont să fie un instrument de neprețuit atât pentru comercianții noi, cât și pentru cei mai experimentați.

Pocket Option oferă o gamă largă de active de tranzacționat și plătește 92% din toate câștigurile direct în contul dvs. bancar. Acest lucru vă asigură că nu pierdeți niciodată bani atunci când tranzacționați la Pocket Option.

Unul dintre avantajele principale ale utilizării acestui broker este că nu percepe comisioane pentru depozite și retrageri, ceea ce îi conferă un avantaj față de alți furnizori din nișa lor.

În plus, minimul de retragere scăzut de 10$ este mult mai mic decât cerințele de 50$ ale altor brokeri - ceea ce îl face o alegere excelentă pentru cei cu probleme financiare.

Pocket Option oferă o multitudine de caracteristici, fiind reglementat de IFMRRC și respectând politicile de combatere a spălării banilor și de cunoaștere a clientelei. În plus, echipa sa de asistență pentru clienți este disponibilă cu ușurință pentru a răspunde la întrebări ori de câte ori este nevoie.

Retragere minimă

Finanțarea contului dvs. de tranzacționare Pocket Option se poate face prin diverse metode, inclusiv prin transferuri bancare și carduri. De asemenea, dacă doriți să retrageți aceleași fonduri care au fost depuse, acestea pot fi scoase folosind aceeași procedură folosită pentru depunere.

Mulți brokeri CFD percep un comision pentru retrageri, dar Pocket Option nu percepe acest comision. Aceasta este o caracteristică avantajoasă pentru comercianți, deoarece aceștia nu vor trebui să plătească costuri suplimentare atunci când transferă bani din conturile lor de tranzacționare în conturile bancare.

Cu toate acestea, este esențial să rețineți că, dacă efectuați o retragere într-un cont bancar din altă țară decât cea în care sunteți înregistrat, fondurile pot dura câteva zile până când vor apărea în contul dumneavoastră bancar. Din fericire, Pocket Option oferă retrageri rapide și va procesa tranzacția în termen de 24 de ore.

La fel ca în cazul oricărui broker online, trebuie să vă verificați informațiile personale înainte de a face o cerere de retragere. Procedând astfel, veți proteja atât contul, cât și fondurile dvs. de acces neautorizat și veți respecta toate cerințele de reglementare.

Pentru a vă verifica identitatea este necesar să vă vizitați pagina de profil și să introduceți toate datele personale și adresa. În continuare, încărcați un document de identitate și o dovadă a adresei care să corespundă cu informațiile din cartea dvs. de identitate.

După ce toate verificările sunt finalizate, puteți începe să plasați tranzacții și să vă gestionați fondurile. În plus, funcția de tranzacționare socială a platformei permite comunicarea cu alți utilizatori cu privire la tranzacțiile pe care le faceți, precum și primirea de feedback despre acestea.

Pocket Option este un broker de opțiuni binare bine stabilit, care oferă, de asemenea, tranzacționare forex pe contul său MT5. Platforma sa prietenoasă și suportul impresionant pentru clienți au făcut-o să fie alegerea preferată a traderilor din întreaga lume.

Pocket Option necesită un depozit minim de doar 5 dolari și oferă șapte tipuri diferite de conturi din care puteți alege - fiecare cu propriile caracteristici și bonusuri.

Pocket Option nu numai că oferă o selecție vastă de active de tranzacționare, dar are și instrumente complementare, cum ar fi grafice analitice și tranzacționare socială. În plus, depozitul său minim scăzut și comisioanele de tranzacționare rezonabile îl fac ideal atât pentru investitorii începători, cât și pentru cei experimentați.