Pocket Option Aplicație desktop

Aplicația Pocket Option Desktop App este o platformă de tranzacționare ușor de utilizat, cu o mulțime de caracteristici. Oferă o varietate de opțiuni de depunere și retragere, inclusiv carduri de debit și transferuri bancare.

Pocket Option oferă, de asemenea, un cont demo gratuit pentru a oferi comercianților o șansă de a exersa tranzacționarea fără a risca bani reali. Acesta le oferă utilizatorilor 10.000 de dolari în numerar virtual pentru a tranzacționa, permițându-le să își încerce strategiile și să se familiarizeze cu platforma înainte de a investi banii proprii.

Cum să descărcați și să instalați aplicația Pocket Option pe laptop/PC?

Pocket option este o aplicație desktop gratuită care vă permite să salvați orice pagină web pentru a o utiliza ulterior. De asemenea, include o funcție de marcare care vă permite să căutați pagini și să le adăugați în contul dvs. cu un singur clic sau cu o singură atingere a degetului.

Aplicația pentru desktop este disponibilă pentru computerele Windows și Mac și funcționează în mod semiautomat, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la procesul de instalare. Pur și simplu descărcați fișierul msi și rulați-l pentru a instala aplicația.

Totuși, înainte de a începe să utilizați aplicația, va trebui să vă creați un cont. Acest lucru se face folosind adresa de e-mail, contul de Facebook sau Google.

Pentru a face acest lucru, deschideți site-ul oficial și urmați instrucțiunile. După ce înregistrarea este completă, veți primi un e-mail de confirmare care vă va permite să vă accesați contul.

După crearea unui cont, veți avea acces la toate caracteristicile pe care le oferă această aplicație, inclusiv la aplicațiile mobile și la versiunile bazate pe web. De asemenea, descărcarea este gratuită, ceea ce o face o alegere excelentă pentru oricine dorește să economisească bani și timp.

Există mai multe moduri de a accesa versiunea desktop a Pocket Option, dar majoritatea oamenilor preferă să o folosească prin intermediul unui browser web. Principalul avantaj al acestuia este capacitatea de a salva pagini web întregi pentru referințe ulterioare.

În plus, este compatibil cu majoritatea browserelor moderne, astfel încât poate fi folosit de oricine, indiferent de sistemul de operare. În plus, este ușor de utilizat și poate fi descărcat gratuit de pe site.

Primul pas este să descărcați aplicația pentru desktop de pe site. După ce ați făcut acest lucru, va trebui să o deschideți și să introduceți adresa de e-mail și parola.

După introducerea adresei de e-mail și a parolei, veți fi direcționat către un ecran care vă va cere să vă confirmați contul. Dacă nu sunteți sigur de informațiile pe care le-ați furnizat, puteți contacta serviciul de asistență pentru clienți, care vă va putea ajuta.

De asemenea, puteți utiliza un emulator Android pentru a instala aplicația pentru desktop Pocket option. Cele mai populare emulatoare sunt Bluestacks și MEmu play. Acestea sunt simple și ușor de utilizat, dar pot fi puțin cam lente în comparație cu alte opțiuni.

Descărcarea aplicației

Aplicația Pocket Option pentru desktop este o alegere excelentă pentru cei care doresc să tranzacționeze pe piața forex și opțiuni binare. Este o platformă intuitivă și ușor de utilizat, care oferă o varietate de caracteristici. Pe lângă semnalele live și tranzacționarea prin copiere, aceasta oferă, de asemenea, o gestionare completă a contului, plus cotații precise cu zero întârzieri sau re-cotări.

Compania a construit o comunitate mare de comercianți activi, iar aceștia sunt întotdeauna gata să răspundă la întrebările utilizatorilor. Îi puteți contacta prin e-mail, chat sau prin Telegram sau Instagram.

Înainte de a descărca aplicația Pocket Option pentru Windows, va trebui să vă înregistrați sau să vă conectați dacă aveți deja un cont. Procesul de înregistrare este foarte rapid și convenabil. O puteți face prin intermediul unei adrese de e-mail sau al unui cont de Facebook, iar parola este creată automat.

După ce v-ați înregistrat, veți primi un e-mail de la echipa de asistență Pocket Option cu un link către aplicația pentru desktop. După ce ați descărcat-o, puteți începe să utilizați aplicația și să salvați rezultatele tranzacțiilor.

La prima lansare a aplicației Pocket Option pentru PC, va apărea o casetă de dialog. Vă puteți înregistra pentru un cont cu adresa dvs. de e-mail sau puteți utiliza și un cont Facebook sau Google.

Acesta este un pas important în procesul de descărcare a aplicației, deoarece se asigură că aplicația va fi instalată corect pe computerul dumneavoastră. În plus, puteți utiliza contul dvs. în viitor pentru a retrage fonduri și pentru a tranzacționa cu bani reali.

Dacă sunteți nou în tranzacționare, este o idee bună să începeți cu un cont demo. În acest fel, veți putea să învățați cum funcționează lucrurile fără să riscați niciun ban.

De asemenea, puteți încerca aplicația mobilă Pocket Option pe un dispozitiv Android. Interfața sa este incredibil de prietenoasă și luminoasă și oferă comercianților instrumentele de care au nevoie pentru a-și maximiza profiturile.

Site-ul Pocket Option este, de asemenea, un loc excelent pentru a obține informații despre program și caracteristicile sale. Acesta are o interfață ușor de utilizat și vă permite să vizualizați și să analizați istoricul tranzacțiilor dumneavoastră. În plus, puteți utiliza semnale de tranzacționare gratuite și puteți participa la concursuri.

Instalare

Aplicația Pocket Option desktop este o aplicație care vă permite să tranzacționați pe piață într-un mod convenabil. De asemenea, vă permite să folosiți o varietate de funcții pentru a vă face tranzacționarea mai eficientă.

Pentru a descărca aplicația, asigurați-vă mai întâi că smartphone-ul dvs. are suficient spațiu de stocare pentru a stoca fișierul și că sistemul de operare Android este actualizat. După aceasta, puteți instala aplicația folosind o varietate de metode, inclusiv descărcarea acesteia pe dispozitiv, conectarea prin cablu sau scrierea ei pe un card flash.

După ce fișierul a fost copiat, îl puteți activa făcând clic pe comanda rapidă a acestuia în meniul Android. Acest lucru vă va permite să porniți programul imediat, fără a fi nevoie să așteptați ca programul de instalare să își încheie activitatea.

După ce procesul de instalare a fost finalizat, vă puteți înregistra contul folosind una dintre cele trei opțiuni disponibile: e-mail, Facebook sau Google. Procesul de înregistrare nu va dura mai mult de câteva secunde, iar imediat după finalizarea acestuia puteți avea acces la toate funcțiile Pocket Option.

După înregistrare, vă puteți conecta la contul dvs. prin intermediul software-ului desktop cu numele de utilizator și parola sau prin intermediul aplicației de pe smartphone. De asemenea, puteți contacta serviciul de asistență prin telefon sau prin chat live.

Traderii pot deschide conturi demo pe Pocket Option pentru a-și testa abilitățile înainte de a investi bani reali. Aceasta este o caracteristică care atrage o mulțime de începători și comercianți experimentați. Platforma oferă o serie de instrumente de tranzacționare și indicatori, de la popularul Accelerator Oscillator la Benzile Bollinger.

În plus, brokerul oferă un sistem de tranzacționare socială prin care puteți copia tranzacțiile altora pentru a câștiga bani. Această caracteristică este foarte utilă, deoarece vă ajută să învățați din experiențele și strategiile altora.

Terminalul principal de tranzacționare de pe site-ul Pocket Option are o funcționalitate avansată care poate fi folosită pentru a analiza piața și pentru a prezice viitoarele schimbări de preț. Puteți suprapune diferite grafice pentru a identifica cei mai importanți indicatori care vă pot ajuta să tranzacționați în mod profitabil.

Platforma de tranzacționare este potrivită pentru orice utilizator și oferă o gamă largă de funcții, cum ar fi posibilitatea de a alege între mai multe intervale de timp și diverse tipuri de grafice. De asemenea, dispune de 31 de indicatori tehnici, 9 instrumente grafice și 4 grafice simultane. Interfața este, de asemenea, foarte plăcută și intuitivă de utilizat.

Activare

Pocket Option oferă clienților săi o soluție convenabilă și inovatoare pentru tranzacționarea diferitelor active. Brokerul oferă o serie de conturi de tranzacționare, inclusiv un cont demo care vă permite să vă testați abilitățile fără a pune niciun ban în pericol. De asemenea, are o interfață intuitivă, precum și o platformă de tranzacționare socială care vă permite să copiați tranzacțiile comercianților de succes.

Comercianții își pot deschide un cont pe site-ul Pocket Option sau se pot înregistra prin e-mail, Facebook sau Telegram. După ce v-ați înregistrat, veți primi un e-mail din partea companiei cu instrucțiuni despre cum să vă activați contul. După ce faceți clic pe linkul din acest e-mail, vă veți putea autentifica și veți putea începe să tranzacționați.

Aplicația este disponibilă atât pe dispozitivele iOS, cât și pe cele cu Android și este ușor de descărcat. Pentru a descărca aplicația Pocket Option, veți avea nevoie de un telefon care să îndeplinească cerințele minime de sistem.

Pentru a activa aplicația, va trebui să vă înregistrați cu o adresă de e-mail și o parolă puternică. După ce ați făcut acest lucru, veți primi un e-mail de confirmare din partea companiei.

Dacă sunteți începător, este o idee bună să încercați un cont de practică înainte de a investi bani reali. Îți va da o idee dacă îți place sau nu platforma și te va ajuta să decizi dacă vrei să mergi mai departe cu tranzacționarea reală.

O altă opțiune este să vă înscrieți la un turneu, care este o modalitate de a concura cu alți comercianți pentru premii. Este o modalitate excelentă de a obține mai multă experiență și de a vedea cum vă situați față de alți investitori.

Una dintre cele mai bune caracteristici ale Pocket Option este faptul că este reglementată de IFMRRC, ceea ce face din ea un loc sigur și securizat pentru tranzacționare. În plus, compania este cunoscută pentru serviciul său pentru clienți, iar reprezentanții săi sunt întotdeauna disponibili pentru a vă răspunde la întrebări.

Brokerul oferă o serie de bonusuri, care sunt disponibile pentru toți clienții săi. Acestea includ primul bonus de reaprovizionare, a cărui mărime depinde de statut. În plus, Pocket Option are, de asemenea, un program de afiliere care își recompensează partenerii cu privilegii și bonusuri speciale.