Recenzie Pocket Option - Metode de depunere și retragere

Pocket Option este un broker online popular care oferă o gamă largă de active financiare și tipuri de conturi. De asemenea, oferă un cont demo gratuit pentru a ajuta comercianții să își testeze abilitățile fără a risca bani reali.

Compania este reglementată de Centrul Internațional de Reglementare a Relațiilor cu Piața Financiară (IFMRRC). Aceasta respectă politicile de combatere a spălării banilor și de cunoaștere a clientelei.

Metode de depunere

Există multe metode de depunere diferite disponibile prin Pocket Option, inclusiv carduri de debit și de credit, portofele electronice și transferuri bancare. În plus, aceștia acceptă și transferuri de criptomonede. Acest lucru face ca Pocket Option să fie o alegere bună pentru comercianții care doresc să își finanțeze conturile cu monede digitale.

Dacă sunteți un trader începător, cel mai bun mod de a începe cu Pocket Option este să deschideți un cont demo. Acesta este gratuit și vă permite să încercați platforma lor fără a risca bani reali. Apoi puteți decide dacă doriți sau nu să treceți la un cont de tranzacționare real.

Brokerul oferă o varietate de conturi pentru a se potrivi unei game largi de nevoi și niveluri de experiență ale traderilor. Acestea includ contul standard de tranzacționare Forex MT5, contul de tranzacționare live de tip "one-size-fits-all" și contul de tranzacționare cu criptomonede MT5.

Fiecare dintre aceste conturi de tranzacționare live necesită un depozit minim de 5 dolari și fiecare are propriul set de caracteristici. Aceste caracteristici includ accesul la tranzacționarea socială, cadouri cu recompense uimitoare, un sold total nelimitat, un număr de tranzacții deschise și posibilitatea de a interacționa cu alți comercianți.

Prin urmare, este ușor de înțeles de ce atât de mulți comercianți aleg Pocket Option ca broker online de alegere. Depozitul său minim scăzut și procentele mari de plată îl fac o alegere ideală pentru comercianții începători.

De asemenea, traderii își pot retrage fondurile de pe platforma Pocket Option folosind aceleași metode de plată pe care le-au folosit pentru a le depune. Procesul de retragere este simplu și sigur, fără a fi percepute taxe sau comisioane.

În cazul în care aveți întrebări legate de procesul de retragere, puteți contacta echipa de asistență prin intermediul serviciului de chat live. Aceștia sunt disponibili non-stop și vă vor răspunde la orice întrebare în timp util.

În plus față de suportul live chat, Pocket Option are, de asemenea, un birou al comunității, unde comercianții pot vorbi despre experiențele lor și pot oferi ajutor altor utilizatori. Aceasta este o modalitate excelentă de a vă conecta cu alți comercianți și de a învăța din experiențele lor.

Metode de retragere

Dacă sunteți în căutarea unei modalități rapide, convenabile și sigure de a retrage fonduri din contul dvs. Pocket Option, puteți utiliza oricare dintre metodele de retragere disponibile pe site. Acestea includ transferuri bancare, carduri de debit/credit, aplicații de plată și criptomonede. În funcție de metoda pe care o folosești, va dura între una și patru zile lucrătoare pentru ca fondurile să fie transferate în contul tău bancar.

Pentru retrageri într-o altă monedă, se vor aplica ratele de conversie curente. Acest lucru este valabil în special pentru monedele care sunt predispuse la mișcări rapide ale cursului. De asemenea, trebuie să rețineți că, dacă transferați fonduri din contul dvs. în USD către o altă regiune, va trebui să convertiți banii în moneda locală înainte de a-i trimite.

Departamentul de servicii pentru clienți al Pocket Option este incredibil de receptiv, cu un telefon, e-mail și un serviciu de chat live pe care îl oferă. Liniile lor telefonice sunt deschise non-stop și au o echipă dedicată, gata să vă ajute cu orice problemă pe care o puteți avea.

De asemenea, îi puteți contacta prin intermediul canalelor lor de socializare, inclusiv Instagram și Telegram. Echipa lor de asistență este, de asemenea, incredibil de bine informată și poate rezolva rapid orice problemă pe care o puteți avea cu contul dvs. sau cu tranzacționarea.

Pe lângă faptul că oferă un cont de practică care vă permite să încercați platforma lor înainte de a vă angaja în tranzacții pe bani reali, Pocket Option oferă o aplicație intuitivă și ușor de utilizat. Aplicația oferă știri de piață, semnale și indicatori și este plină de funcții care facilitează tranzacționarea cu încredere.

Prin urmare, Pocket Option este o alegere excelentă pentru oricine este nou în tranzacționarea opțiunilor binare. Platforma sa intuitivă și suportul pentru clienți de 5 stele înseamnă că puteți tranzacționa oriunde și oricând.

Spre deosebire de alte aplicații, Pocket Option are, de asemenea, un cont demo robust și formatori personali care oferă cunoștințe de specialitate pentru a vă ajuta în deciziile de tranzacționare. Acest lucru o face o soluție ideală pentru comercianții începători și pentru cei care nu au timpul sau înclinația de a-și dedica întreaga viață investițiilor online.

În timp ce majoritatea brokerilor CFD percep comisioane pentru retragerea fondurilor, Pocket Option nu aplică astfel de comisioane. Cu toate acestea, unele tranzacții pot fi supuse unui comision de 2%, iar acesta este perceput doar la prima retragere din lună.

Depozit minim

Dacă doriți să începeți să tranzacționați pe un cont live, va trebui să depuneți o sumă minimă de bani. Acest lucru este pentru a vă asigura că nu înșelați sistemul. De asemenea, vă va ajuta să evitați tentația de a vă retrage investiția inițială și bonusul înainte de a face câteva tranzacții.

Pocket Option este un broker popular de opțiuni binare care acceptă o varietate de metode de plată. Vă puteți alimenta contul cu criptomonede, un card de debit/credit sau un transfer bancar.

Depozitele de criptomonede sunt de obicei procesate instantaneu. Cu toate acestea, această metodă poate fi supusă unor comisioane sau poate necesita plăți multiple. În plus, este posibil ca unele țări să nu accepte acest tip de plată.

Echipa de asistență Pocket Option este disponibilă non-stop. Aceștia vă pot răspunde la întrebări prin chat, e-mail și telefon. În plus, aceștia oferă o colecție cuprinzătoare de ghiduri și tutoriale pe site-ul lor.

Pentru a deschide un cont la Pocket Option, va trebui să completați un formular de înregistrare, care conține numele și datele dumneavoastră de contact. După aceasta, vi se va cere să încărcați câteva documente.

Apoi puteți începe să tranzacționați cu bani reali. Există un cont demo pe care îl puteți folosi pentru a exersa înainte de a face prima tranzacție reală. Acest lucru vă permite să faceți predicții pe diferite piețe și active fără a risca niciun ban propriu.

Aceasta este o modalitate excelentă de a vă face o idee despre platformă și de a determina dacă este potrivită pentru dumneavoastră înainte de a investi bani proprii. Este, de asemenea, o modalitate bună de a vă îmbunătăți cunoștințele despre piață și de a învăța noi strategii.

În plus față de un cont demo gratuit, Pocket Option oferă un bonus de depunere de 50% atunci când vă înscrieți pentru un cont real. Suma minimă pe care o puteți depune este de 50 $ și 1 $ pe tranzacție. Bonusurile sunt concepute pentru a încuraja noii comercianți să depună o sumă mai mare de bani pentru a începe să tranzacționeze pe un cont real.

Contul demo Pocket Option este un loc minunat pentru a vă testa strategiile de tranzacționare înainte de a vă decide să faceți un depozit real. Există mai multe instrumente pe platforma demo pe care le puteți utiliza pentru a vă crește rata de succes și pentru a vă minimiza riscurile.

Retragere minimă

Comercianții pot face depozite și retrageri la Pocket Option prin intermediul cardurilor de debit, un portofel electronic și Crypto. În plus, aceștia oferă transferuri bancare pentru clienții care locuiesc în țările în care aceste metode sunt disponibile.

Depunerea la Pocket Option este rapidă și sigură, deoarece nu stochează sau transferă fondurile dvs. către terțe părți. În plus, procedurile lor împotriva spălării banilor previn spălarea banilor și alte activități ilegale. În plus, toate conturile sunt verificate înainte de a putea depune fonduri.

În cazul în care aveți un card de credit sau de debit pierdut, furat sau expirat, puteți contacta echipa de servicii pentru clienți pentru a obține înlocuirea acestuia. Alternativ, puteți trimite o cerere de retragere de urgență, iar Pocket Option vă va ajuta să o procesați.

Pocket Option oferă, de asemenea, un cont demo gratuit și o aplicație pentru a ajuta comercianții să practice tranzacționarea. Cu toate acestea, ei necesită un depozit minim de 10 USD. Acest lucru este mai mic decât majoritatea brokerilor de opțiuni binare.

Pentru a retrage fonduri din contul dumneavoastră Pocket Option, trebuie mai întâi să creați o cerere de retragere folosind fila "Finanțe" din colțul din stânga al tabloului de bord. Apoi, selectați metoda de retragere preferată și continuați tranzacția până la finalizarea acesteia.

Retragerile prin Pocket Option sunt rapide și simple, iar brokerul va procesa de obicei cererea de retragere în termen de 24 de ore. Cu toate acestea, poate dura câteva zile până când întreaga sumă se va întoarce în contul dvs.

În plus față de o gamă largă de metode de depunere și retragere, Pocket Option oferă asistență prin chat live și prin e-mail. Au, de asemenea, o bază de cunoștințe unde puteți afla despre probleme de retragere, probleme de cont și verificări.

De asemenea, brokerul acceptă o varietate de criptomonede, inclusiv Bitcoin, Litecoin, Ethereum și multe altele. Aceasta este o caracteristică excelentă pentru cei interesați de tranzacționarea cripto, deoarece le oferă posibilitatea de a-și converti profiturile în aceste active.

În ciuda acestui fapt, unele persoane au raportat probleme cu procedurile de retragere ale brokerului. Pentru a evita orice potențiale înșelăciuni, este important să citiți cu atenție termenii și condițiile înainte de a face o retragere. Compania vă va notifica dacă retragerea a fost întârziată sau respinsă, dar depinde de dumneavoastră să contactați compania și să solicitați o investigație internă.