Pocket Option Descărcare pentru Android și iOS

Aplicația mobilă Pocket Option oferă comercianților acces la toate caracteristicile versiunii desktop a brokerului. Aceasta include grafice de cotație, indicatori, semnale, conturi demo și posibilitatea de a depune sau retrage fonduri.

Descărcarea aplicației de tranzacționare mobilă este un proces simplu. O puteți descărca de pe piața oficială Google Play Market sau de pe site-ul brokerului (secțiunea "Aplicații").

Ușor de utilizat

Fie că sunteți începător sau un trader experimentat, veți găsi Pocket Option ușor de utilizat. Are o interfață simplă care vă permite să tranzacționați din mers și poate fi descărcată gratuit din magazinele de aplicații iOS sau Android.

Brokerul oferă, de asemenea, un cont demo pentru a ajuta noii comercianți să obțină profit fără a-și risca proprii bani. Puteți obține 10.000 de dolari în fonduri virtuale pentru a încerca platforma înainte de a investi bani reali.

Oferă o gamă de instrumente pentru a sprijini deciziile de tranzacționare, inclusiv grafice, instrumente de desen și indicatori. De asemenea, puteți verifica știrile de pe piață pentru a urmări cele mai recente evenimente din activele selectate.

Există peste 130 de active din care puteți alege, de la valută, acțiuni și criptomonede la mărfuri. Printre acestea se numără Brent (petrolul) din Marea Britanie, petrolul brut din SUA și argintul.

Aplicația are un design mobil convenabil și este compatibilă cu iOS 11.0 sau o versiune mai recentă, precum și cu Android 4.4 sau o versiune mai recentă. Aplicația oferă o varietate de caracteristici, cum ar fi semnale live și tranzacționare prin copiere, plus gestionarea completă a contului.

Pocket Option este un broker relativ nou, cu o reputație pozitivă pe piață. Au o echipă de experți IT și Fintech, astfel încât clienții știu că primesc instrumente de cea mai bună calitate pentru a-i ajuta să tranzacționeze.

Spre deosebire de mulți alți brokeri, Pocket Option nu percepe taxe ascunse sau comisioane pentru depozite și retrageri. Serviciul lor pentru clienți este disponibil prin e-mail, telefon sau chat live. Puteți trimite întrebări la orice departament, iar întrebările primesc răspuns prompt.

Au mai mult de 30 de active de tranzacționare diferite, unele dintre ele oferind un efect de levier de până la 1:1000. Aceasta poate fi o modalitate bună de a vă spori profiturile, dar poate crește și pierderile în timpul tranzacționării live.

Aplicația vă permite, de asemenea, să copiați alți comercianți, ceea ce poate fi util dacă nu sunteți sigur cum să vă faceți propriile tranzacții. Puteți vedea statisticile unui trader, inclusiv valoarea tranzacțiilor, profiturile maxime și procentul de tranzacții profitabile.

Aplicația este o modalitate foarte bună de a fi la curent cu piața și vă puteți accesa contul chiar și din confortul casei sau al biroului dumneavoastră. Este, de asemenea, o modalitate bună de a vă exersa strategiile de tranzacționare înainte de a plasa un pariu live.

Cel mai rapid broker în creștere în perioada 2017-2022

Brokerul cu cea mai rapidă creștere în perioada 2017-2022 este CMTrading, care se mândrește cu o platformă de tranzacționare de top și o listă impresionantă de active tranzacționabile. De asemenea, aceștia au o bază mare de clienți și oferă un efect de levier de până la 200:1. În plus, aceștia oferă un cont demo gratuit care vă permite să vă exersați abilitățile înainte de a depune bani reali.

Site-ul CMTrading este ușor de navigat și oferă asistență pentru clienți 24/7, ceea ce este o caracteristică excelentă pentru orice companie de tranzacționare online. Puteți utiliza formularul de contact pentru a trimite un mesaj sau puteți apela un număr gratuit pentru a vorbi cu un reprezentant în direct. Puteți, de asemenea, să trimiteți întrebările dvs. prin e-mail unui membru dedicat al echipei și să primiți un răspuns rapid și eficient.

O altă caracteristică excelentă este că CMTrading are o aplicație mobilă, care facilitează accesul la tranzacțiile dvs. din mers. Aceasta include accesul la cele mai recente știri de pe piața financiară și la indicatorii care vă spun când o acțiune sau o pereche de valute se va mișca în favoarea dvs.

În general, CMTrading este o alegere excelentă pentru orice investitor care dorește să se lanseze pe piața forex. Platforma lor de înaltă tehnologie se mândrește cu o multitudine de caracteristici și funcții, inclusiv grafice avansate, indicatori încorporați și un cont demo gratuit cu investiții virtuale.

Site-ul CMTrading se mândrește, de asemenea, cu cel mai bun serviciu pentru clienți din industrie, cu reprezentanți prietenoși care sunt bucuroși să vă răspundă la întrebări și să vă ajute să începeți călătoria de tranzacționare. Compania are, de asemenea, o bază de cunoștințe extinsă care vă poate ajuta să alegeți tipul de tranzacționare potrivit pentru obiectivele și nevoile dumneavoastră individuale. De exemplu, dacă sunteți nou în lumea opțiunilor binare, au o varietate de videoclipuri care vă vor ajuta să învățați cum să luați decizii informate cu privire la strategiile de tranzacționare.

Platformă de înaltă tehnologie

Pocket Option este un broker popular pe piața financiară, care oferă o platformă de înaltă tehnologie pentru tranzacționarea cu peste 150 de active. Au o gamă largă de instrumente gratuite pentru tranzacționare, cum ar fi social trading și grafice analitice. De asemenea, oferă asistență pentru clienți 24 de ore din 24, 7 zile din 7 și un site web convenabil care este optimizat pentru toate dispozitivele mobile.

Aplicația pentru Android este ușor de utilizat și include multe dintre aceleași caracteristici ca și versiunea pentru desktop. Este o modalitate convenabilă de a vă urmări tranzacțiile și de a efectua analize tehnice în deplasare. Este disponibilă în magazinul Google Play și poate fi descărcată direct de pe site-ul lor.

Traderii pot alege dintre diverse instrumente de tranzacționare, inclusiv strategia celor trei metode și benzile Bollinger. Site-ul oferă, de asemenea, o varietate de materiale educaționale, inclusiv videoclipuri și tutoriale, pentru a-i ajuta pe noii traderi să învețe cum să utilizeze platforma.

Există, de asemenea, un cont demo pentru a-i ajuta pe începători să-și testeze strategiile de tranzacționare fără a-și risca proprii bani. Aceasta este o modalitate excelentă de a vă asigura că puteți face tranzacții profitabile înainte de a risca bani reali.

Aplicația mobilă Pocket option este, de asemenea, o opțiune bună pentru tranzacționarea în mișcare. Aplicația are mai multe tipuri de grafice, diferite intervale de timp și instrumente gratuite de analiză și indicatori. Aceasta este o îmbunătățire față de platformele lor anterioare care prezentau grafice rudimentare.

O altă caracteristică a aplicației mobile este că are o fereastră de chat în direct, astfel încât puteți primi imediat răspunsuri la întrebările dumneavoastră. Este o modalitate bună de a intra în legătură cu asistența pentru clienți și de a vă menține contul activ.

Aplicația mobilă Pocket option este o opțiune excelentă pentru comercianții care au nevoie de o modalitate simplă și fiabilă de a-și monitoriza tranzacțiile și de a lua rapid decizii. Aceasta este disponibilă în magazinul Google Play pentru descărcare și oferă o gamă largă de funcții, inclusiv o fereastră de chat live care vă permite să comunicați cu serviciul de asistență pentru clienți. De asemenea, are o interfață convenabilă, care este potrivită pentru toate dispozitivele și vă permite să vă personalizați ecranul de lucru în funcție de nevoile dvs.

Suport clienți 24/7

Pocket Option are o mare reputație pentru că oferă un suport excelent pentru clienți, iar serviciul lor de asistență pentru clienți 24/7 este disponibil prin e-mail, apeluri telefonice, chat live și social media. Compania își apreciază clienții și sunt dedicați să îi ajute să reușească în tranzacționare.

Echipa lor de asistență este disponibilă pentru a răspunde la întrebări despre platformele lor de tranzacționare, pentru a vă ajuta cu depozitele și retragerile și pentru a vă oferi sfaturi despre cum să tranzacționați cu succes. Oferă, de asemenea, un cont demo, astfel încât să puteți încerca platforma înainte de a deschide un cont real. Puteți începe cu un cont de probă gratuit înregistrându-vă pe site-ul lor, iar apoi folosind aplicația pentru a face primele tranzacții.

Platforma Pocket Option este foarte ușor de utilizat, chiar și pentru începătorii în domeniul tranzacționării online. Aceasta oferă o varietate de instrumente de tranzacționare, inclusiv grafice și indicatori care vă ajută să luați decizii în cunoștință de cauză cu privire la investițiile dumneavoastră. Aplicațiile sale mobile sunt, de asemenea, ușor de utilizat și oferă o serie de caracteristici utile, cum ar fi tranzacționarea socială și turneele.

Spre deosebire de alți brokeri, Pocket Option nu percepe comisioane pentru depozite sau retrageri. Puteți chiar să vă retrageți fondurile direct în contul dvs. bancar fără comision, atâta timp cât aveți suficienți bani în cont. Acest lucru este deosebit de util dacă sunteți un nou venit în tranzacționarea online și doriți să evitați să fiți lovit de comisioane de la banca dvs.

Dacă aveți probleme cu contul dvs. sau doriți să obțineți mai multe informații, puteți contacta personalul de asistență pentru clienți al brokerului prin intermediul mai multor canale, inclusiv chat live pe site-ul lor și Instagram, Facebook, Telegram și Twitter. Personalul lor este prietenos și bine informat, iar aceștia au o experiență bogată în industria financiară.

Pocket Option are un rating ridicat pe TrustPilot pentru experiența sa de utilizare și merită să o verificați dacă doriți să tranzacționați pe piața bursieră sau în criptomonede. Platforma și aplicația sa sunt intuitive, contul său demo vă permite să învățați strategii înainte de a risca bani reali, iar asistența sa pentru clienți de 5 stele este de top.