Cum să utilizați un cont demo gratuit Pocket Option pentru tranzacționare

Dacă doriți să testați platforma de tranzacționare Pocket Option înainte de a investi orice fonduri, aceștia oferă un cont demo gratuit. Cu până la 10.000 de dolari în fonduri virtuale disponibile în acest mediu sigur, tranzacționarea pe această platformă de tranzacționare virtuală este posibilă fără a risca un capital real.

Brokerul oferă o selecție largă de metode de depunere și retragere. Aceasta include carduri de debit și de credit, plăți electronice, cum ar fi Perfect Money, împreună cu 29 de criptomonede.

Beneficii

Dacă doriți să dobândiți experiență în tranzacționarea opțiunilor binare înainte de a investi fonduri reale, un cont demo gratuit Pocket Option este o alegere ideală. Cu acest cont, puteți tranzacționa cu fonduri virtuale în loc de fonduri reale, oferindu-vă șansa de a vă perfecționa abilitățile fără a risca fonduri reale.

Începutul în tranzacționarea online poate fi o experiență neprețuită, deoarece vă va învăța cum să utilizați platforma și să evitați să faceți greșeli costisitoare. În plus, aveți șansa de a experimenta cu diverse sume și strategii fără a risca niciun ban în jos. Acesta este un punct de plecare ideal pentru oricine este nou în tranzacționare, oferindu-i o îndrumare valoroasă în timp ce navighează pe această nouă frontieră a tranzacționării.

În plus, un cont demo gratuit vă oferă șansa de a exersa tranzacționarea cu date de piață în timp real, astfel încât să puteți lua o decizie informată atunci când deschideți un cont real. În plus, vă ajută să dezvoltați strategii adaptate la obiectivele dumneavoastră de investiții.

Deschiderea unui cont demo cu TradeKings este simplă. Trebuie doar să vă înregistrați pentru un cont pe site, să introduceți adresa de e-mail și parola și să așteptați e-mailul de activare cu linkul care vă duce direct la platforma de tranzacționare.

După ce v-ați înscris, puteți accesa contul demo făcând clic pe fila cu același nume. Administratorul vă va acorda apoi 10.000 de dolari în fonduri virtuale, astfel încât să puteți exersa cu strategiile înainte de a lua o decizie de tranzacționare live.

Conturile demo sunt o modalitate excelentă de a învăța complexitatea tranzacționării opțiunilor binare și de a vă spori încrederea. Cu toate acestea, rețineți că aceste conturi pot fi folosite doar cu fonduri virtuale; prin urmare, dacă intenționați să tranzacționați cu bani reali, acordați-vă timpul și efortul necesar pentru a învăța cum să tranzacționați folosind un cont demo Pocket Option înainte de a risca orice fonduri reale.

Pocket Option este un broker de opțiuni binare foarte căutat, care oferă multe caracteristici pentru clienții săi, cum ar fi conturi demo gratuite și structuri de comisioane competitive. Platforma sa de tranzacționare proprietară este ușor de utilizat și fiabilă, în timp ce compania oferă bonusuri atractive și asistență socială pentru tranzacționare. Din nefericire, este reglementată de Centrul de Reglementare a Relațiilor de pe Piața Financiară Internațională (IFMRRC) din Insulele Marshall, care nu oferă protecție de reglementare de nivel 1 - ceea ce poate fi considerat îngrijorător de către unii comercianți. Cu toate acestea, acest lucru nu ar trebui să aibă un impact semnificativ asupra experienței dvs. de utilizare a acestei platforme în general.

Înscrierea

Un cont demo gratuit este o modalitate ideală de a învăța toate aspectele legate de tranzacționarea online fără a risca bani reali. Acesta vă oferă șansa de a exersa tranzacționarea cu fonduri virtuale, de a vă dezvolta propria strategie de tranzacționare și de a compara rezultatele cu alți traderi pentru a identifica ce tactici funcționează cel mai bine pentru dumneavoastră.

Înregistrarea la Pocket Option este un proces rapid și simplu, care necesită doar informații minime din partea noilor utilizatori. Pur și simplu completați formularul de pe site-ul lor, faceți clic pe "ÎNSCRIERE!", iar în câteva momente veți primi un e-mail care va conține un link care vă va duce direct la contul dvs. gratuit.

Odată ce înregistrarea este completă, vă puteți conecta la contul demo Pocket Option cu un nume de utilizator și o parolă. Pentru o securitate maximă, creați o parolă puternică care să includă litere majuscule/minuscule, precum și numere și simboluri.

Odată ce vă simțiți încrezător în ceea ce privește tranzacționarea, deschideți un cont real și depuneți investiția inițială cu Pocket Option. Ca un stimulent pentru a tranzacționa, Pocket Option vă va oferi ca stimulent un bonus de 50% din suma respectivă. Totuși, după ce ați făcut tranzacții pe contul dvs. live de un anumit număr de ori, bonusul poate fi retras.

Pocket Option oferă clienților lor o serie de alte caracteristici pe care să le folosească. De exemplu, serviciul lor de tranzacționare socială permite clienților să urmărească și să copieze alți comercianți de pe platforma sa. De asemenea, are un clasament care afișează cei mai de succes comercianți pe o perioadă extinsă de timp; puteți filtra această listă în funcție de acei investitori care au obținut cele mai multe profituri de la deschiderea conturilor lor.

Dacă dețineți un dispozitiv iOS, înscrierea pentru un cont demo Pocket Option este foarte simplă! Descărcați aplicația mobilă din magazinul iTunes și începeți să tranzacționați în timp ce sunteți în mișcare cu ușurință! Această aplicație funcționează pe toate modelele de iPhone și iPad, astfel încât tranzacționarea se poate face comod din mers.

Opțiuni de tranzacționare

Un cont demo Pocket Option este o modalitate ideală de a obține mai multe cunoștințe despre tranzacționare fără a risca propriile fonduri. Acesta are aceleași caracteristici și funcționalități ca un cont real, cum ar fi active, semnale de tranzacționare, cotații bursiere și indicatori.

De asemenea, platforma pune la dispoziția traderilor numeroase instrumente de gestionare a riscurilor și de analiză care le permit să evalueze tranzacțiile și să ia decizii în cunoștință de cauză. Aceste caracteristici sunt benefice atât pentru investitorii începători, cât și pentru cei experimentați.

Conturile demo le oferă traderilor șansa de a exersa diferite strategii, de a testa noi sisteme de tranzacționare și de a învăța cum să își gestioneze mai bine banii înainte de a risca bani reali. Acesta este un pas înțelept pentru oricine dorește să intre în lumea tranzacționării opțiunilor binare.

Pentru a începe pe site, înregistrați-vă și completați profilul contului dvs. folosind fie adresa de e-mail, fie conturile Facebook sau Google. După ce vă verificați identitatea, platforma va deschide o fereastră în care pot fi depuse fonduri.

Depunerea este un proces rapid și fără efort, care vă permite să depuneți până la 10 dolari cu oricare dintre cele 50 de metode disponibile pe site, cum ar fi cardurile de credit sau criptomonedele precum Coinbase Commerce. După ce contul dvs. a fost verificat, puteți începe să tranzacționați imediat!

Odată ce vă simțiți încrezător, puteți trece de la contul demo la un cont real. Pentru a face acest lucru, furnizați un act de identitate cu fotografie și o dovadă a adresei cu aceleași informații pe ea. După ce ați verificat legitimitatea contului, sunteți gata să începeți să tranzacționați cu fonduri reale!

Pocket Option este o alegere populară în rândul traderilor datorită ușurinței de utilizare și a gamei extinse de opțiuni de tranzacționare. În plus, compania se mândrește cu o echipă excelentă de asistență pentru clienți, precum și cu multiple metode de plată disponibile.

Site-ul web oferă utilizatorilor o mulțime de informații, de la programe și semnale de tranzacționare la indicatori. De asemenea, pune la dispoziție chat live și numere de telefon gratuite; clienții pot contacta serviciul de asistență clienți prin e-mail sau prin intermediul platformelor de socializare.

Serviciul clienți

Pocket Option oferă clienților o selecție de opțiuni de asistență pentru clienți, cum ar fi chat live și e-mail. Acestea sunt accesibile 24/7, în timp ce brokerul are, de asemenea, un număr de telefon și o adresă listate pe site-ul său. În plus, există o secțiune de întrebări frecvente care ajută să răspundă la întrebările frecvente.

O altă modalitate de a contacta brokerul este prin intermediul funcției lor de tranzacționare socială, care permite investitorilor să urmărească sau să copieze comercianții de succes și, astfel, să maximizeze profiturile din investiții în timp ce concurează cu alți comercianți.

În plus, aceștia oferă consilieri experți (EA) și roboți pentru a ajuta investitorii să tranzacționeze mai eficient. Acești roboți au propriile lor strategii și se străduiesc să execute ordinele cât mai eficient posibil.

Începătorii vor aprecia această caracteristică, deoarece le permite să învețe elementele fundamentale ale tranzacționării online și să evite erorile tehnice. În plus, le permite să testeze diferite strategii înainte de a risca bani reali.

Platforma oferă o suită completă de instrumente de tranzacționare, cum ar fi grafice, instrumente de desen și indicatori. În plus, oferă știri de piață pentru a-i ajuta pe comercianți să înțeleagă mai bine piața și să decidă când să cumpere sau să vândă un activ.

Pentru a face tranzacționarea mai simplă, compania oferă, de asemenea, conturi demo gratuite pentru comercianți. Cu aceste conturi, comercianții pot exersa tranzacționarea fără a risca bani reali - o modalitate neprețuită de a-și perfecționa abilitățile și de a-și spori rata de succes.

Platforma se mândrește cu o interfață de utilizator intuitivă, care face ca depunerea și retragerea fondurilor să fie o joacă de copii. Suportă peste 50 de metode de plată, inclusiv cele mai populare carduri de credit și de debit. În plus, suma minimă necesară pentru a vă alimenta contul este de doar 50 de dolari - mai mică decât cerințele minime ale majorității concurenților.

Spre deosebire de mulți alți brokeri, acesta nu percepe comisioane pentru depuneri sau retrageri. Cu toate acestea, vă rugăm să fiți conștienți de faptul că procesul poate dura până la trei zile lucrătoare.

Dacă sunteți interesat să explorați Pocket Option, cel mai bun mod de a face acest lucru este să vă înregistrați pentru un cont demo gratuit. Cu acest cont, puteți tranzacționa diverse active, cum ar fi perechi de valute și criptomonede - oferindu-vă o modalitate ideală de a vă familiariza cu site-ul și de a decide dacă este potrivit pentru dumneavoastră.