Cum să depuneți folosind un card de debit cu Pocket Option

Pocket Option este un broker online popular care acceptă o gamă largă de metode de depunere și retragere. Acest articol va evidenția unele dintre cele mai comune.

În general, depozitele și retragerile sunt procesate în termen de 24 de ore de la solicitare. Totuși, acest lucru poate varia în funcție de bancă și de emitentul cardului.

Depunerea cu un card de debit

Dacă aveți un card de debit, este ușor să depuneți numerar la un bancomat. Trebuie doar să introduceți numărul PIN și să apăsați butonul pentru a efectua tranzacția. De asemenea, puteți utiliza cardul de debit pentru a vă verifica soldul sau pentru a efectua un transfer.

De asemenea, puteți depune bani cu ajutorul cardului de debit la o sucursală a unei bănci sau a unei cooperative de credit. Cu toate acestea, acest lucru este recomandat doar dacă sunteți sigur că instituția acceptă depozite în numerar. Înainte de a face un depozit în numerar, verificați de două ori dacă instituția dvs. este membră a rețelei de bancomate.

Pe lângă faptul că reprezintă o modalitate convenabilă de a depune și retrage fonduri, cardurile de debit sunt o opțiune excelentă pentru a face cumpărături online. De asemenea, puteți plăti cu un card de debit la majoritatea benzinăriilor, magazinelor alimentare și altor comercianți cu amănuntul.

Cardurile de debit sunt mai sigure decât cecurile, dar pot fi susceptibile la comisioane de descoperire de cont dacă nu vă supravegheați contul. De exemplu, dacă folosiți cardul de debit pentru o schimbare de ulei și aveți doar 15 dolari în contul curent, magazinul vă poate percepe o taxă de descoperire de cont de 34 de dolari.

La fel ca în cazul tuturor produselor bancare, instituția dvs. financiară trebuie să vă informeze cu privire la posibilele comisioane care pot fi percepute prin utilizarea cardului de debit. Asigurați-vă că le citiți cu atenție, deoarece acestea vă pot economisi o mulțime de bani pe termen lung.

Un alt avantaj al utilizării unui card de debit este că poate fi folosit pentru a accesa alte tipuri de servicii financiare, cum ar fi creditele ipotecare și auto. Multe bănci oferă, de asemenea, împrumuturi cu card de debit, care pot fi o opțiune excelentă pentru persoanele cu un credit slab.

În plus, puteți obține adesea o rată mai bună pentru un card de debit decât pentru un card de credit, astfel încât acesta poate fi o alegere bună pentru cei care doresc să își construiască un istoric de credit sau care au un scor de credit scăzut. De asemenea, este o idee bună să alegeți o instituție care oferă o limită de credit ridicată, astfel încât să puteți utiliza cardul pentru achiziții mari fără să vă faceți griji că veți rămâne fără bani.

Pocket Option acceptă o varietate de metode de plată pentru depuneri și retrageri, inclusiv carduri de credit și de debit, transferuri bancare și portofele electronice. Comisioanele sale sunt rezonabile, iar timpul de procesare este rapid, de obicei una până la două zile lucrătoare. De asemenea, acceptă mai multe valute, inclusiv criptomonede.

Retragerea cu un card de debit

Un card de debit este un tip de metodă de plată care permite proprietarului său să plătească pentru bunuri și servicii folosind banii din contul său bancar. Aceste carduri sunt utilizate de obicei pentru a efectua plăți pentru servicii sau achiziții online sau în magazine. În SUA, acestea sunt emise de bănci și de furnizori alternativi de carduri.

Pocket Option acceptă o mare varietate de metode de depunere și retragere, inclusiv multe carduri de credit și de debit populare. Acestea includ Visa și Mastercard, precum și WebMoney, Perfect Money, Payeer, Advcash, Jeton, VLoad și alte sisteme de portofele electronice.

Dacă doriți să vă retrageți fondurile de la Pocket Option, puteți face acest lucru navigând pe pagina "Finanțe" și făcând clic pe butonul "Retragere". Odată ajuns pe pagina "Retragere", alegeți o metodă de retragere din meniul derulant și urmați instrucțiunile de pe ecran.

În unele cazuri, poate dura câteva zile pentru ca banii să apară pe cardul bancar sau în contul de portofel electronic. Din fericire, biroul de asistență Pocket Option este disponibil pentru a vă ajuta cu orice problemă care apare în procesul de solicitare a unei retrageri.

Atunci când solicitați o retragere, brokerul va converti orice monedă pe care o depuneți în moneda dorită din portofel sau din contul bancar. Acest lucru se face fără a percepe niciun comision pentru tranzacție. Cu toate acestea, trebuie să țineți cont de faptul că ratele de conversie actuale pot fi puțin diferite de cele utilizate de banca dvs. locală sau de furnizorul dvs. de portofel electronic.

Acest lucru poate afecta, de asemenea, suma de bani pe care o puteți retrage, în cazul în care cursul monedei pe care ați depus-o s-a schimbat. Acest lucru este valabil în special pentru monedele care sunt predispuse la fluctuații mari de valoare, cum ar fi euro.

În ciuda acestui fapt, este încă posibil să retrageți sume mai mari cu un card de debit. Suma minimă de retragere este de 10 dolari și puteți retrage în până la cinci conturi de portofel electronic sau conturi bancare în același timp.

Atunci când solicitați o retragere, brokerul vă poate verifica cardul de debit sau portofelul electronic. Dacă sunteți un utilizator nou, acest lucru va necesita o fotografie scanată și documente de identitate (detalii bancare, scanări ale altor documente financiare). Odată verificați, banii vor fi transferați în contul sau portofelul dvs.

Retragerea cu un card de credit

Vă puteți retrage fondurile de la Pocket Option cu orice card de debit sau de credit înregistrat în Statele Unite. Procesul de retragere este de obicei foarte rapid și va fi creditat în contul dvs. în termen de 24 de ore.

Există câteva lucruri pe care trebuie să le rețineți înainte de a retrage bani cu un card de credit. Printre acestea se numără verificarea contului bancar, verificarea adresei și confirmarea faptului că sunteți proprietarul cardului. De asemenea, este important de știut că unele bănci percep un comision pentru conversiile valutare.

Dacă aveți nevoie de ajutor, există un birou de asistență care vă poate răspunde la întrebări și vă poate rezolva problemele. Puteți discuta cu ei pe chat pe site-ul web sau îi puteți suna la un număr de telefon. De asemenea, au un formular de contact prin e-mail pe site-ul lor.

În plus, aceștia sunt deschiși non-stop pentru a răspunde întrebărilor sau preocupărilor dumneavoastră. De asemenea, puteți accesa chat-ul lor live sau suportul prin e-mail în weekend, ceea ce reprezintă o caracteristică excelentă.

În plus, Pocket Option oferă conturi demo gratuite pentru ca utilizatorii să practice tranzacționarea fără a risca bani reali. De asemenea, oferă o rambursare în cazul în care sunteți nemulțumit de serviciile lor.

Suma minimă de depunere variază în funcție de metoda de plată. Puteți utiliza transferul bancar, transferul prin portofel electronic sau Fasapay. Este o idee bună să alegeți opțiunea care vi se potrivește cel mai bine.

De asemenea, puteți retrage din contul dumneavoastră Pocket Option prin portofele electronice precum Payoneer și Skrill. Retragerile sunt de obicei procesate instantaneu și pot fi depuse înapoi în contul dvs. în USD.

Atunci când efectuați o retragere, brokerul vă convertește fondurile în moneda cea mai apropiată de contul dumneavoastră bancar. Acest lucru se face pentru a evita diferența de curs valutar pe care ați putea să o suportați în timpul retragerii în contul dvs. bancar.

Din acest motiv, nu ar trebui să folosiți o bancă străină sau un card de credit străin pentru a retrage fonduri din contul dumneavoastră de opțiuni de buzunar. În plus, este mai bine să vă retrageți fondurile în aceeași monedă cu care ați depus.

De asemenea, puteți utiliza un transfer bancar pentru a vă retrage fondurile din contul dumneavoastră Pocket Option. Acest lucru poate dura până la 5 zile lucrătoare, deși este posibil ca cererea dvs. să fie acceptată și creditată în 24 de ore.

Retragerea cu un card preplătit

Cardurile de debit sunt o formă de card de credit care le permite utilizatorilor să acceseze soldurile conturilor bancare. Acestea sunt utilizate pe scară largă în întreaga lume, iar popularitatea lor este în creștere pe măsură ce tot mai mulți oameni le accesează online. Acestea pot fi achiziționate în magazine sau prin intermediul vânzătorilor online și sunt adesea folosite pentru a plăti bunuri care nu pot fi achitate cu numerar.

Spre deosebire de un card de credit, cardurile de debit nu percep un comision pentru fiecare tranzacție pe care o efectuați. Cu toate acestea, trebuie să știți că acestea pot avea și comisioane de conversie valutară. Dacă aveți de gând să vă folosiți cardul pentru mai mult de câteva tranzacții, cel mai bine este să verificați mai întâi cu banca dumneavoastră.

Dacă doriți să efectuați retrageri cu un card de debit, trebuie să navigați pe pagina Finanțe - Retrageri și să alegeți o opțiune de eWallet sau de transfer bancar din lista de metode de retragere disponibile. Apoi, introduceți suma pe care doriți să o retrageți și urmați instrucțiunile de pe ecran.

De asemenea, puteți utiliza cardul de debit pentru a depune fonduri într-un cont Pocket Option, dar trebuie să vă asigurați că ați verificat cardul înainte de a face o plată. Astfel, vă asigurați că nu vă puneți în pericol datele personale. De asemenea, trebuie să țineți cont de faptul că poate dura până la 7 zile lucrătoare până când banii dvs. sunt transferați în contul Pocket Option.

Procesul de depunere cu un card de debit este relativ simplu și rapid. Platforma acceptă un număr mare de metode de depunere și retragere, inclusiv cardurile Visa și Mastercard. În plus, puteți depune prin intermediul sistemelor electronice, cum ar fi WebMoney, Perfect Money, Payeer, Advcash și Jeton.

Atunci când depuneți cu un card de credit sau de debit, vi se va cere să introduceți numărul cardului, data de expirare și codul de securitate. Aceste detalii sunt criptate într-un mod securizat, astfel încât să nu poată fi interceptate de către site.

Dacă aveți întrebări despre utilizarea cardului de debit pentru a depune fonduri la Pocket Option, puteți contacta serviciul clienți prin e-mail sau prin chat live pe site-ul lor. Puteți găsi, de asemenea, numere de contact, ID-uri de e-mail și adrese poștale pe pagina lor de pornire. În plus, Pocket Option oferă o secțiune de întrebări frecvente ușor de utilizat și un centru de ajutor cu articole despre diverse aspecte ale site-ului.