Cum să descărcați Pocket Option pe laptop

Pocket option este o platformă de tranzacționare care permite clienților săi să tranzacționeze opțiuni binare pe o gamă largă de active. Oferă o varietate de caracteristici, inclusiv 14 intervale de timp, 31 de indicatori tehnici și strategii profesionale ale traderilor.

Compania este reglementată de IFMRRC și aderă la politica de cunoaștere a clientului. De asemenea, oferă un program de bonusuri care vă poate dubla depozitul.

Cum să descărcați și să instalați aplicația Pocket Option pe LaptopPC

Sunteți în căutarea unei modalități de a descărca Pocket Option App pe laptop PC? Ei bine, vă aflați în locul potrivit. În acest articol vă vom arăta cum să faceți acest lucru într-un ghid pas cu pas.

În primul rând, ne vom uita la un emulator de Android care câștigă multă atenție în ultima vreme: MemuPlay. Acesta este un emulator ușor și gratuit, conceput special pentru jocuri și care funcționează foarte bine pentru aplicații precum PUBG, Temple Run și Mini Militia.

În continuare, vom vedea cum se instalează aplicația Pocket Option pe computerul dumneavoastră. Dacă sunteți pe o mașină cu Windows, este ușor să găsiți această aplicație în Windows Store.

Aplicația poate fi instalată printr-o simplă metodă de glisare și fixare. După ce ați făcut acest lucru, puteți da pur și simplu clic pe buton pentru a începe procesul de instalare. Aceasta va apărea ca o opțiune pe widget-ul de pe desktop sau în partea de jos a barei de activități. După ce ați instalat aplicația, aceasta este ușor de utilizat. Puteți chiar să jucați jocuri precum PUBG pe PC-ul sau laptopul cu Windows 10 folosind această aplicație!

1. Localizați și faceți dublu clic pe fișierul PocketOptionSetup. msi

Pocket Option este unul dintre cei mai populari brokeri și oferă clienților săi posibilitatea de a tranzacționa pe piața financiară folosind o aplicație mobilă. Aplicația devine din ce în ce mai populară pe zi ce trece, după cum reiese din numărul de descărcări atât de pe site-ul oficial al companiei, cât și din magazinele de aplicații mobile.

Compania are, de asemenea, o aplicație desktop completă, compatibilă cu PC-urile și laptopurile. Această aplicație este disponibilă gratuit și poate fi descărcată de pe site-ul oficial al companiei.

Puteți utiliza această aplicație pentru a efectua tranzacții pe platformă și pentru a transfera fonduri. Este o modalitate excelentă de a obține experiența Pocket Option fără probleme.

Înainte de a începe să utilizați această aplicație, trebuie să vă înregistrați un cont cu o adresă de e-mail validă, un cont de Facebook sau un cont Google. Puteți face acest lucru făcând clic pe butonul "ÎNREGISTRARE" din formularul de conectare și completând informațiile dumneavoastră.

După ce ați creat un cont, puteți începe să utilizați software-ul și să vă salvați rezultatele de tranzacționare. Puteți utiliza acest program chiar și pentru a tranzacționa pe un cont real cu Pocket Option Broker.

După ce ați finalizat procesul de înregistrare, puteți descărca aplicația Pocket Option pentru desktop de pe site-ul oficial al companiei și o puteți instala pe PC. Aplicația desktop este compatibilă cu Windows 7 și Windows 8, precum și cu alte sisteme de operare, inclusiv Android.

După ce ați descărcat fișierul msi, localizați-l și faceți dublu clic pe el pentru a începe instalarea. Acest proces va dura ceva timp, așa că este important să aveți răbdare și să așteptați până când instalarea este completă.

Imediat ce instalarea este finalizată, veți vedea o notificare care vă va anunța că aplicația a fost instalată pe computerul dumneavoastră. Apoi puteți face clic pe butonul "Open" (Deschidere) pentru a lansa programul.

Aceasta este o metodă ușoară și rapidă de a descărca și instala aplicația Pocket Option pe computerul dumneavoastră Windows. Acest emulator este ușor și este ideal pentru jocuri, astfel încât vă puteți bucura de jocuri de înaltă calitate precum Freefire, PUBG, Temple Run etc.

2. Va apărea o casetă de dialog

Aplicația Pocket Option este una dintre cele mai bune modalități de a profita de avantajele tranzacționării mobile. Aceasta este disponibilă atât pentru dispozitivele iOS, cât și pentru cele Android. De asemenea, este compatibilă cu majoritatea computerelor desktop cu Windows.

Pentru a descărca aplicația, deschideți magazinul Google Play și tastați "Pocket Option" în bara de căutare. Rezultatele vor fi afișate cu o scurtă descriere și cerințele de sistem.

După ce ați găsit aplicația, faceți clic pe butonul de descărcare pentru a începe să o descărcați. Acest proces nu ar trebui să dureze mai mult de 15 secunde. După finalizarea descărcării, vi se va cere să acceptați termenii și condițiile. După ce instalarea este finalizată, puteți începe să utilizați aplicația ca de obicei.

În plus față de o interfață web bine concepută, aplicația Pocket Option se mândrește cu o suită de caracteristici concepute pentru a face tranzacționarea mai ușoară atât pentru începători, cât și pentru veterani. Acestea includ o funcție de chat live, precum și o varietate de opțiuni de depunere și retragere ușor de utilizat și rapid de procesat.

Cea mai impresionantă parte a aplicației este modul în care vă permite să navigați cu ușurință printr-o gamă de opțiuni de tranzacționare. Meniurile sale sunt organizate în funcție de tipul de activ și prezintă o modalitate simplă, dar puternică de filtrare și sortare a datelor. De asemenea, aplicația facilitează gestionarea portofoliului dumneavoastră, precum și crearea și partajarea graficelor și analizelor.

Cea mai importantă funcție a aplicației Pocket Option este capacitatea sa de a vă ajuta să găsiți și să tranzacționați opțiuni care se potrivesc stilului dumneavoastră unic. Puteți face acest lucru răsfoind o gamă de active, inclusiv perechi de valute de schimb valutar și opțiuni extrabursiere (OTC). Puteți chiar să vă personalizați propriile semnale de tranzacționare și să vizualizați o varietate de grafice de piață, intervale de timp și indicatori.

3. Faceți clic pe "Install"

Dacă doriți să instalați aplicația Pocket Option pe laptop, trebuie să urmați următorii pași. Utilizând acești pași, puteți rula aplicația pe PC-ul sau Mac-ul dumneavoastră cu Windows 10.

Atunci când descărcați un program, acesta este de obicei comprimat într-o arhivă cu auto-extracție sau într-un fișier zip. Această arhivă include toate fișierele necesare pentru a rula programul pe computerul dvs., precum și datele de configurare care indică software-ului unde să plaseze aceste fișiere.

Programul de instalare decomprimă fișierele, creează o ierarhie de dosare și le plasează în această ierarhie pe unitatea de stocare a computerului. Procesul de instalare poate, de asemenea, să facă intrări în Registrul Windows, care este o bază de date cu date de configurare.

De exemplu, un sistem de operare poate instala un driver de dispozitiv atunci când utilizatorul conectează un nou dispozitiv la computer. În mod similar, programele malware pot fi instalate automat atunci când un utilizator conectează un dispozitiv infectat la computerul său.

O altă metodă de instalare obișnuită este utilizarea unui moment sau a unei condiții predefinite care determină programul să se instaleze automat. Acest lucru este cunoscut sub numele de instalare cu pornire automată și este unul dintre cele mai frecvente tipuri de instalații automate de pe internet.

Un al treilea tip de instalare automată este instalarea plug-and-play, care permite utilizatorilor să instaleze programe prin simpla conectare a dispozitivului la computer. Această metodă este utilizată de multe programe software, cum ar fi popularul program Conficker.

Atunci când faceți clic pentru prima dată pe un fișier msi descărcat, va apărea o casetă de dialog. Prima opțiune din această casetă de dialog este "SAVE AS". Dacă selectați această opțiune, fișierul va fi salvat într-o locație aleasă de dumneavoastră, cum ar fi desktop-ul.

A doua opțiune din această casetă de dialog este "Install". Dacă selectați această opțiune, programul va fi instalat automat pe computerul dumneavoastră și va fi plasat într-o locație aleasă de dumneavoastră, astfel încât să îl puteți accesa din orice punct al computerului.

După ce instalarea este finalizată, veți vedea aplicația listată în meniul "Apps" din Memuplay. Faceți dublu clic pe pictograma aplicației pentru a o deschide și a o utiliza pe PC-ul sau Mac-ul dumneavoastră preferat cu Windows.