Cum să vă înregistrați la Pocket Option

Dacă sunteți un începător, puteți crea un cont gratuit Pocket Option și puteți începe să câștigați în timp ce tranzacționați pe piețele financiare. Este foarte ușor de făcut.

Puteți utiliza carduri de credit, soluții de plată electronică și criptomonede precum Bitcoin, Litecoin și Ethereum pentru a depune fonduri pe platformă. Retragerile sunt, de asemenea, disponibile prin aceleași metode.

Înscrierea

Dacă sunteți un trader nou, cel mai bine este să vă înscrieți pentru un cont gratuit Pocket Option. Acest lucru vă va permite să încercați caracteristicile platformei înainte de a vă angaja să tranzacționați cu bani reali.

Vă puteți înregistra pentru un cont gratuit folosind adresa de e-mail sau înregistrându-vă prin intermediul conturilor Facebook sau Google. După ce v-ați înregistrat, vă puteți folosi contul Pocket Option pentru a tranzacționa pe piețele financiare cu ajutorul unei interfețe simple.

Există mai multe tipuri de active de tranzacționare disponibile pe Pocket Option. Printre acestea se numără perechile valutare, acțiunile și mărfurile. De asemenea, puteți selecta aspectul preferat al graficului și activa indicatorii pentru o analiză mai eficientă a pieței.

Pocket Optioneste ușor de utilizat și intuitiv, ceea ce îl face o alegere excelentă atât pentru începători, cât și pentru comercianții experimentați. Platforma oferă mai multe opțiuni pentru depunerea și retragerea fondurilor și este reglementată de Centrul de Reglementare a Relațiilor pe Piața Financiară Internațională (IFMRRC).

Traderii pot folosi graficele heiken ashi, linie și lumânări ale site-ului pentru a urmări piețele și a face tranzacții profitabile. Există, de asemenea, module de formare, semnale și indicatori pentru a vă ajuta să vă dezvoltați abilitățile de tranzacționare.

Site-ul are o funcție de tranzacționare socială, care vă permite să urmăriți tranzacțiile altor comercianți și să le imitați succesul. Acest lucru vă va ajuta să vă îmbunătățiți propriile abilități de tranzacționare și să obțineți mai mult succes în viitor.

În plus, puteți concura cu alți comercianți în cadrul turneelor Pocket Option. Aceasta este o modalitate excelentă de a vă testa strategiile de tranzacționare împotriva altor utilizatori și poate fi distractiv să concurați împotriva prietenilor și familiei pentru premii în bani.

Există un bonus de 50% la depunere pentru clienții Pocket Option care se înscriu și fac o investiție inițială de cel puțin 50$. Cu toate acestea, nu puteți retrage acest bonus până când nu ați efectuat un anumit număr de tranzacții cu brokerul. Acest lucru are rolul de a descuraja utilizatorii care ar putea dori să folosească acest bonus pentru a păcăli sistemul să le permită să își retragă investiția inițială.

Pocket Option este o platformă de tranzacționare populară care plătește clienților până la 92% din profiturile lor și oferă o gamă largă de bonusuri. În plus, are un program de afiliere profitabil și o interfață ușor de utilizat. De asemenea, are o bună reputație în industrie și o echipă solidă de asistență pentru clienți.

Tranzacționarea pe piețele financiare

Tranzacționarea pe piețele financiare poate fi o modalitate excelentă de a face bani, atâta timp cât aveți o strategie de tranzacționare solidă. Aceasta ar trebui să implice testarea metodelor dvs. timp de luni sau ani de zile într-o varietate de medii de piață. De asemenea, ar trebui să fiți conștienți de riscurile pe care le implică tranzacționarea.

Există diferite tipuri de piețe pe care puteți tranzacționa, cum ar fi bursele de valori și piețele de instrumente derivate. Unele dintre acestea sunt publice, în timp ce altele sunt private. Cel mai popular tip de piață este piața bursieră, unde companiile publice își listează acțiunile pentru a fi vândute publicului larg.

Pe lângă piața bursieră, există mai multe tipuri de piețe de instrumente derivate, cum ar fi perechile valutare și mărfurile. Acestea se tranzacționează de obicei pe internet. Cel mai bun loc pentru a începe este să verificați site-urile acestor piețe financiare.

Puteți alege activele pe care doriți să le tranzacționați și puteți decide dacă doriți sau nu să depuneți un depozit. Puteți face acest lucru prin intermediul mai multor opțiuni de plată, inclusiv carduri de credit, transferuri bancare și portofele electronice. După ce ați făcut un depozit, puteți tranzacționa pe site sau prin intermediul aplicației mobile.

Pocket Option este o platformă de tranzacționare sigură și de bună reputație. Este reglementată de către Centrul de reglementare a relațiilor de pe piața financiară internațională (IFMRRC).

Interfața sa prietenoasă facilitează învățarea modului de tranzacționare, iar plățile sale sunt mai mari decât cele ale multor alți brokeri. De asemenea, puteți utiliza contul său demo pentru a vă exersa abilitățile.

Platforma oferă o gamă largă de active de tranzacționare, inclusiv aur, argint, platină și alte mărfuri, precum și acțiuni dintr-o varietate de țări. Pe lângă aceste active tradiționale, puteți tranzacționa și pe criptomonede precum Ethereum și Bitcoin.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale tranzacționării cu Pocket Option este că platforma sa este disponibilă atât pe web, cât și pe o aplicație mobilă. Acest lucru este deosebit de util dacă doriți să tranzacționați în deplasare, deoarece poate fi accesată de pe orice calculator sau smartphone cu conexiune la internet.

Acest broker online este dedicat serviciului clienți și oferă asistență clienților prin e-mail, chat live și social media. Serviciul său de asistență este disponibil non-stop și pune preț pe transparență în relațiile cu clienții.

Opțiuni de plată

Pocket Option oferă o serie de metode de plată care pot fi folosite pentru a vă alimenta contul. Acestea includ transferuri bancare, carduri de debit și de credit, criptomonede și soluții de plată electronică precum Fasapay. De asemenea, puteți utiliza aplicația mobilă pentru a depune fonduri pe telefon.

Fie că sunteți un trader experimentat sau sunteți la început, este o idee bună să încercați un cont demo înainte de a vă angaja bani reali. Acest lucru vă va oferi suficientă experiență practică pentru a lua decizia de a merge mai departe cu un cont real sau nu.

Pentru a începe, vizitați site-ul Pocket Option și faceți clic pe butonul "demo" pentru a primi 10.000 de dolari în fonduri virtuale care pot fi folosite pentru a exersa tranzacționarea. Nu trebuie să vă înregistrați la broker și puteți folosi acest cont demo fără teama de a vă pierde banii.

Acesta este un instrument excelent pentru noii comercianți care se tem să își riște banii cu un cont de tranzacționare live. Contul demo este simplu și ușor de navigat și puteți folosi banii pentru a exersa folosind diverse strategii de tranzacționare.

Un alt beneficiu al contului demo este că puteți exersa cu date de piață în timp real. Acest lucru este util pentru comercianții care doresc să își îmbunătățească abilitățile de analiză tehnică sau care nu sunt siguri ce strategii să folosească.

Puteți utiliza contul demo pentru a testa diferite strategii și a vedea cum funcționează înainte de a decide să tranzacționați cu bani reali. De asemenea, puteți învăța despre semnalele de tranzacționare și despre copy trading, care vă pot ajuta să vă măriți profiturile.

Site-ul afișează, de asemenea, un program de tranzacționare care arată situația actuală a pieței și procentul de plată pentru fiecare activ. Există mai multe mărfuri și acțiuni extrabursiere (OTC) disponibile pentru tranzacționare.

Traderii pot alege din peste 130 de active pentru tranzacționare, inclusiv criptomonede, Forex și indici bursieri. Toate aceste active oferă o mulțime de oportunități pentru obținerea de profit.

Pocket Option oferă, de asemenea, opțiuni cu randament ridicat, care oferă câștiguri mai mari decât mulți alți brokeri de opțiuni binare. Aceste opțiuni de 60 de secunde vă pot oferi câștiguri substanțiale în câteva minute, dacă preziceți corect mișcarea prețului unui activ. Cu toate acestea, prea multe tranzacții nereușite vă pot aduce pierderi, așa că aveți grijă când faceți predicții.

Serviciul clienți

Serviciul clienți de la Pocket Option este de top și răspunde la nevoile clienților săi. Acesta oferă o gamă largă de opțiuni, inclusiv chat live și asistență prin e-mail. De asemenea, oferă un cont demo pentru a ajuta comercianții începători să se familiarizeze cu platforma de tranzacționare și să învețe cum să o folosească.

Platforma de la Pocket Option este ușor de utilizat și vă permite să tranzacționați o varietate de active, inclusiv perechi de valute și criptomonede precum bitcoin și litecoin. De asemenea, dispune de o serie de instrumente analitice care vă pot fi de ajutor în procesul de luare a deciziilor.

De exemplu, funcția "rollover" a site-ului este o modalitate inovatoare de a crește profiturile prin prelungirea perioadei de expirare a unui ordin deschis. Aceasta este concepută pentru a permite comercianților să își mărească profiturile cu un procent din valoarea investiției inițiale, menținând în același timp un risc minim.

O altă caracteristică interesantă este "portofelul electronic inteligent". Aceasta este o aplicație mobilă unică care vă permite să vă retrageți fondurile fără a fi nevoie să vizitați o sucursală bancară sau un bancomat. Aplicația acceptă o gamă largă de metode de depunere și retragere, inclusiv transferuri bancare, WebMoney, Perfect Money, Advcash, Payeer, Jeton, VLoad și carduri Visa.

În plus, vă permite să vă retrageți fondurile într-o monedă diferită de a dumneavoastră, cum ar fi USD și EUR. Această caracteristică este utilă în special pentru cei care au acces limitat la o bancă sau la o altă instituție financiară.

Puteți lua legătura cu echipa Pocket Option prin intermediul unei ferestre de chat live, integrată în interfața principală a site-ului. Personalul de asistență online vă va răspunde în câteva minute și vă poate răspunde la întrebări în toate limbile care sunt listate pe site.

Sistemul de asistență al site-ului este bine organizat și utilizează o soluție automată. Timpul său de răspuns este de 2 minute sau mai puțin și dispune, de asemenea, de o funcție care vă permite să atașați fișiere la mesajele dumneavoastră.

Sistemele sale de asistență sunt disponibile 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână și oferă chat live pe site-ul web și pe diverse canale de socializare. De asemenea, are un forum de asistență dedicat care oferă asistență atât traderilor experimentați, cât și celor începători.