Recenzie de buzunar opțiune

Pocket option este un broker de opțiuni binare online de top, cu depozite minime mici, câștiguri mari și un cont demo gratuit pentru noii comercianți. De asemenea, are o gamă largă de active și metode de plată pentru a se adresa clienților internaționali.

Oferă două platforme comerciale de tranzacționare - MetaTrader 4 și MetaTrader 5 - care oferă o gamă largă de opțiuni de grafice, indicatori tehnici, intervale de timp și instrumente de desen. Asistența sa pentru clienți este disponibilă 24/7 și nu există comisioane ascunse pentru depozite sau retrageri.

Noțiuni introductive

Pocket Option este o platformă de tranzacționare online care vă permite să plasați tranzacții pe valute, acțiuni, criptomonede și mărfuri. Interfața sa este ușor de utilizat și oferă o varietate de active și caracteristici care îi vor atrage atât pe comercianții începători, cât și pe cei experimentați.

Cel mai bun mod de a începe cu Pocket Option este să vă înregistrați pentru un cont gratuit. Acest lucru vă va permite să practicați tranzacționarea și să învățați despre platformă fără a risca bani reali. Acest lucru vă va da, de asemenea, o idee dacă vă place sau nu înainte de a decide să vă angajați propriile fonduri.

După ce v-ați înregistrat, puteți începe să depuneți și să retrageți fonduri. Există mai multe modalități de a face acest lucru, inclusiv transferuri bancare, transferuri bancare și carduri de credit. În plus, poți folosi aplicația mobilă pentru dispozitive Android și iOS.

Pentru a vă proteja informațiile personale și financiare, Pocket Option necesită verificare. Pentru a finaliza acest proces, va trebui să furnizați documente care să vă dovedească identitatea și adresa. Odată ce verificarea este aprobată, veți putea să depuneți și să retrageți fonduri și să începeți să tranzacționați pe platforma Pocket Option.

Platforma Pocket Option este concepută pentru a fi simplă și intuitivă, în special pentru noii veniți în lumea opțiunilor binare. Tipul său standard de tranzacție este high/low, care presupune prezicerea prețului unui activ la un moment fix. De asemenea, brokerul este specializat în tranzacționarea rapidă, cu un timp de expirare standard de 30 de secunde.

Puteți utiliza aplicația mobilă Pocket Option pentru a face tranzacții de pe telefon, tabletă sau computer. Interfața este rapidă și ușor de utilizat, astfel încât puteți tranzacționa din mers, chiar dacă aveți o conexiune slabă la internet.

Pocket Option este unul dintre cei mai de încredere brokeri de pe piață. Este reglementat de IFMRRC, este compatibil cu AML și Know-Your-Customer și are o echipă excelentă de asistență pentru clienți. Serviciul său de asistență pentru clienți este disponibil non-stop și dispune de asistență prin e-mail, chat și telefon.

Nu există comisioane ascunse la Pocket Option, așa că nu va trebui să vă faceți griji că veți plăti mai mult decât este necesar pentru a tranzacționa. De fapt, există un bonus de depunere de 50% atunci când vă înscrieți, ceea ce vă va crește rapid soldul de tranzacționare.

Condiții comerciale

Pocket Option este un broker care oferă o varietate de condiții de tranzacționare pentru a se potrivi nevoilor tuturor tipurilor de comercianți. Aceștia oferă o selecție extinsă de active, inclusiv acțiuni, perechi valutare, mărfuri și criptomonede.

Oferă, de asemenea, o platformă de tranzacționare socială, care permite investitorilor să urmărească tranzacțiile altor comercianți și să le copieze pentru a avea mai multe șanse de câștig. Platforma de tranzacționare socială este gratuită și este o modalitate excelentă de a începe să tranzacționați.

În plus față de funcția de tranzacționare socială a brokerului, Pocket Option are, de asemenea, o funcție de turneu, care permite comercianților să concureze între ei pentru premii. Aceasta nu este la fel de competitivă ca și tranzacționarea socială, dar este totuși o modalitate bună de a vedea cum vă situați față de ceilalți și de a vedea ce fel de tranzacții funcționează cel mai bine pentru dumneavoastră.

Traderii care sunt noi pe piață pot încerca opțiunile high/low, care sunt ușor de înțeles și care vă pot crește rapid soldul contului. De asemenea, aceștia pot încerca contul lor demo, care vă permite să tranzacționați fără a risca bani reali.

De asemenea, puteți utiliza semnalele și indicatorii de pe Pocket Option pentru a monitoriza piața și a face predicții mai bune. Aceste instrumente sunt disponibile pe site-ul lor și reprezintă o modalitate excelentă de a vă crește șansele de a face tranzacții de succes.

Site-ul web al Pocket Option este bine organizat și vă permite să găsiți cu ușurință informațiile de care aveți nevoie. De asemenea, dispune de asistență pentru clienți 24/7 și o gamă largă de metode de plată. Site-ul lor web are, de asemenea, un serviciu de chat live, astfel încât să puteți vorbi direct cu ei despre orice întrebări sau preocupări pe care le puteți avea.

Ei sunt un broker de opțiuni binare bine stabilit, reglementat de IFMRRC, cu un număr mare de conturi de tranzacționare și un procent ridicat de plată. Ei au multe oportunități de bonus și un program de afiliere profitabil.

Condițiile lor de tranzacționare sunt clasice pentru piața de opțiuni binare, cu depozite minime mici și plăți maxime ridicate. Puteți depune doar 50 de dolari și să vă deschideți un cont la ei.

Condițiile de tranzacționare de la Pocket Option sunt o modalitate excelentă de a începe să tranzacționați. Puteți deschide un cont demo și puteți exersa tranzacționarea cu bani reali, iar serviciul clienți al brokerului este incredibil de receptiv. Puteți lua legătura cu ei prin e-mail, chat și telefon.

Serviciul Clienți

Echipa de servicii pentru clienți de la opțiunea de buzunar este disponibilă pentru a vă răspunde la întrebări și pentru a vă ajuta cu orice problemă care apare. Aceștia pot fi contactați prin chat online, e-mail, telefon și canale de socializare. Echipa de asistență pentru clienți este dedicată să își ajute clienții și să se asigure că aceștia sunt mulțumiți de serviciile oferite.

Oferă servicii excelente pentru clienți, iar suportul lor prin chat live este disponibil pentru toți utilizatorii, indiferent de fusul orar. Oferă, de asemenea, un cont demo pe care îl puteți folosi pentru a testa platforma lor și pentru a învăța cum funcționează înainte de a tranzacționa cu bani reali. Puteți obține 10.000 de dolari în fonduri virtuale cu care să tranzacționați dacă vă înscrieți pentru un cont demo și nu trebuie să vă înregistrați sau să vă conectați pentru a-l accesa.

Comercianții pot depune și retrage fonduri folosind o serie de metode diferite, inclusiv carduri de credit și de debit, transferuri bancare și servicii de portofel electronic, cum ar fi Perfect Money, WebMoney, Advcash și Payeer. În funcție de metoda pe care o alegeți, poate dura până la câteva ore pentru ca banii să se reflecte în contul dumneavoastră de tranzacționare.

Dacă trebuie să faceți o retragere, cel mai bine este să o faceți în timpul weekend-ului, când piețele sunt mai liniștite. Astfel, veți putea evita orice întârziere.

Pentru a adăuga fonduri în contul dvs., puteți utiliza o varietate de metode de plată, inclusiv carduri de credit și de debit, transferuri bancare, sisteme de portofel electronic precum WebMoney, Perfect Money și Advcash, precum și criptomonede. Retragerile sunt de obicei creditate instantaneu, dar în cazuri rare poate dura până la 1 zi pentru ca acestea să se reflecte în contul tău.

Pocket Option oferă o gamă de conturi de tranzacționare care se potrivesc nevoilor și bugetului oricărui trader. Acestea sunt concepute pentru clienți de toate nivelurile de experiență, iar fiecare cont vine cu o serie de beneficii. Acestea includ tranzacționarea socială, cadouri cu premii magnifice, o sumă mai mare de depozite totale și mai multe tranzacții deschise.

Există, de asemenea, multe active suport din care puteți alege, ceea ce înseamnă că puteți alege cel care se potrivește obiectivelor dumneavoastră. De exemplu, puteți tranzacționa perechi valutare, indici și acțiuni.

Depozit minim

Pocket option este o platformă populară de tranzacționare a opțiunilor, care și-a câștigat reputația de a fi una dintre cele mai bune și mai sigure pentru a tranzacționa. Oferă o gamă largă de metode de plată și dispune de platforme simplu de utilizat, comisioane competitive și bonusuri excelente și suport social pentru tranzacționare.

Depozitul minim necesar pentru a deschide un cont live la Pocket Option este de 50 $, ceea ce reprezintă un preț excelent pentru ca noii comercianți să înceapă. În plus, există multe opțiuni pentru depunerea și retragerea fondurilor - inclusiv carduri de debit, carduri de credit și diverse portofele electronice.

De asemenea, comercianții își pot folosi portofelele pentru a depune criptomonede precum Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Ripple și Zcash. Acestea pot fi schimbate cu moneda de bază USD, iar retragerile sunt de obicei procesate în 24 de ore.

Pentru a face mai ușor pentru comercianți să înceapă să tranzacționeze, Pocket Option oferă un cont demo gratuit care vă oferă 10.000 de dolari în bani virtuali. Acest lucru vă permite să vă exersați strategia fără a risca bani reali, astfel încât să vă puteți familiariza cu site-ul înainte de a face un depozit.

Ca bonus, compania oferă, de asemenea, un bonus de depunere de 50% pentru toți deținătorii de conturi live, în funcție de valoarea investiției inițiale. Cu toate acestea, acest bonus poate fi retras doar după ce utilizatorul a efectuat un anumit număr de tranzacții pe platformă. Acest lucru împiedică utilizatorii să folosească bonusul pentru a ieși mai devreme din tranzacțiile lor și face mai dificilă fraudarea platformei.

Pocket Option este un broker reglementat de IFMRRC, care oferă depozite și retrageri sigure. De asemenea, aderă la politicile AML și de cunoaștere a clientelei, care protejează clienții de activități frauduloase. Serviciul său pentru clienți este disponibil prin telefon, e-mail și chat live. În timpul testelor, serviciul clienți a fost rapid și eficient.