Cum se instalează Pocket Option?

Pocket Option este una dintre cele mai populare platforme de tranzacționare disponibile atât pentru PC-uri, cât și pentru dispozitive mobile. Aceasta oferă acces la piețele globale și la numeroase active de tranzacționare.

Puteți instala cu ușurință aplicația pe laptop sau pe PC-ul desktop folosind un emulator Android. Bluestacks, Nox App Player, Andy OS, KOPlayer și multe altele sunt disponibile pentru a fi descărcate gratuit.

1. Descărcați aplicația Pocket Option

Pocket Option este o platformă de tranzacționare bazată pe web care oferă versiuni pentru mobil și PC. Compania este reglementată de Centrul de Reglementare a Relațiilor pe Piața Financiară Internațională (IFMRRC) și se adresează clienților din peste 95 de țări. Are peste 20.000 de utilizatori activi zilnic și o cifră de afaceri de tranzacționare de peste 500 de milioane de dolari.

Aceștia oferă o varietate de caracteristici pentru a face platforma lor mai ușor de utilizat și pentru a oferi comercianților instrumente care îi vor ajuta să își crească profiturile de tranzacționare. Printre acestea se numără tranzacționarea socială, concursurile și realizările. De asemenea, au un program de afiliere în cadrul căruia partenerii pot câștiga până la 80% din cifra de afaceri de tranzacționare generată de recomandările lor.

Înscrierea la Pocket Option este simplă și puteți alege să utilizați Facebook, Google sau e-mail pentru a vă verifica contul. Există un depozit minim de 10 dolari pentru a deschide un cont și îl puteți folosi pentru a tranzacționa pe bani reali. Odată ce v-ați alimentat contul, puteți începe să tranzacționați imediat.

Aplicația Pocket Option este disponibilă pentru iOS și Android și este o modalitate excelentă de a începe în lumea tranzacționării opțiunilor binare. Are aceleași caracteristici ca și site-ul Pocket Option, astfel încât să puteți ține pasul cu piața în timp ce sunteți în mișcare.

De asemenea, este gratuit și vine cu toate caracteristicile esențiale de care aveți nevoie pentru a avea succes în lumea tranzacțiilor online. Traderii pot monitoriza piața, își pot urmări portofoliul și pot profita de taste rapide pentru acțiuni de tranzacționare mai rapide.

Este simplu să ai un cont pe platforma Pocket Option și poți chiar să încerci contul lor demo înainte de a deschide unul real. Pentru a utiliza contul demo, trebuie doar să vă înregistrați cu o adresă de e-mail sau un număr de telefon valid.

Există două platforme comerciale principale oferite de Pocket Option: MetaTrader 4 și MetaTrader 5. Ambele oferă o gamă extinsă de opțiuni de grafice, indicatori tehnici, intervale de timp, funcții suplimentare și instrumente de desen.

Puteți descărca versiunile MT4 sau MT5 pentru desktop ale aplicației Pocket Option de pe site-ul web al companiei, ambele fiind compatibile cu PC-urile Windows și Mac OS. Compania are reputația de a oferi o platformă de tranzacționare sigură și eficientă atât pentru investitorii noi, cât și pentru cei experimentați.

2. Localizați și faceți dublu clic pe fișierul PocketOptionSetupmsi

Pocket Option este o companie bine-cunoscută care dezvoltă aplicații de tranzacționare multifuncționale pentru Mac și PC cu sistem de operare Windows. Aceste aplicații sunt creația directorului general, care a menținut întotdeauna o abordare deschisă față de clienții săi și a creat o interfață de utilizator prietenoasă care este potrivită atât pentru comercianții experimentați, cât și pentru cei începători.

Aplicația este însoțită de un fișier zip care se autoextrage și de documentația necesară. Faceți dublu clic pe fișierul zip menționat mai sus și extrageți fișierele în folderul pe care sistemul dvs. de operare l-a stabilit ca locație implicită de instalare.

Aplicația nu este însă pentru cei slabi de inimă, deoarece trebuie configurate câteva setări de securitate foarte importante. De exemplu, o bună regulă de bază este să instalați aplicația într-un dosar pe care îl controlați ca parte a unui domeniu de încredere. De asemenea, este o idee bună să activați protecția prin parolă pe dispozitiv pentru un plus de securitate. În cele din urmă, dacă sistemul dvs. de operare nu este atât de sigur pe cât ați dori să fie, atunci veți dori să luați în considerare utilizarea unui furnizor de VPN terță parte.

3. Va apărea o casetă de dialog

O casetă de dialog este o fereastră care afișează informații într-o aplicație, de obicei pentru a oferi utilizatorilor opțiunea de a face o selecție. Ferestrele pot apărea, de asemenea, pentru a notifica utilizatorul cu privire la informații importante, cum ar fi atunci când un program are o eroare sau trebuie să se închidă. Unele casete de dialog cer ca utilizatorul să confirme că a citit informațiile înainte de a face o selecție.

Pentru a instala aplicația Pocket Option pe computerul dumneavoastră, va trebui să descărcați fișierul msi care va conține toate fișierele necesare. Odată ce aveți fișierul msi, va trebui să îl deschideți și să urmați instrucțiunile de instalare. După ce instalarea este finalizată, veți putea utiliza aplicația Pocket Option pe computerul dumneavoastră. Dacă aveți probleme, ne puteți contacta pentru ajutor. Suntem întotdeauna aici pentru a vă ajuta! Echipa noastră este disponibilă pentru a vă ajuta între orele 9:00 și 17:00, de luni până vineri. Sperăm că vă veți bucura de utilizarea serviciilor noastre! De asemenea, ne puteți contacta prin intermediul formularului nostru online. Vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

4. Faceți clic pe Install (Instalare)

Pocket Option este o platformă de tranzacționare care funcționează pe smartphone-ul dumneavoastră, folosind sistemul de operare Android. Este ușor de instalat și de rulat, dar este posibil să doriți să verificați cerințele de sistem ale dispozitivului dvs. înainte de a începe. De asemenea, veți avea nevoie de o conexiune stabilă la internet și de un cont Gmail. În plus, veți avea nevoie de o cantitate decentă de spațiu liber pe telefon pentru ca aplicația să se instaleze corect.

Aplicația poate face o mulțime de lucruri, de la a vă arăta semnale și indicatori până la a vă spune când prețurile cresc sau scad. Are, de asemenea, o mică funcție drăguță care poate afișa pe ecran prețul unei perechi valutare. Este una dintre cele mai populare aplicații de pe Google Play și a fost lăudată pentru designul, ușurința de utilizare și acuratețea sa.