Pocket Option Review - Depozit minim și efect de levier

Pocket Option este un broker internațional care oferă un cont demo, asistență și o mare varietate de active. De asemenea, acceptă o varietate de metode de plată, inclusiv carduri, plăți electronice și criptomonede.

Pârghia maximă pentru Pocket Option este de 1:1000, ceea ce înseamnă că, dacă puneți 100$, puteți tranzacționa cu până la 100.000$. Efectul de levier este un instrument excelent pentru a vă spori profiturile, dar trebuie folosit în mod responsabil.

Pârghie

Utilizarea efectului de levier este un instrument puternic pentru a vă crește potențialul de profit, dar trebuie folosit cu grijă. Pârghia poate amplifica pierderile și poate afecta în mod negativ fluxul de numerar. În plus, poate fi epuizant din punct de vedere emoțional să tranzacționați în mod constant cu efect de levier.

Pârghia maximă a Pocket Option este de 1:1000, ceea ce înseamnă că vă puteți folosi capitalul de tranzacționare pentru a plasa până la 100.000 $ în poziții de tranzacționare. Aceasta este o opțiune excelentă pentru comercianții experimentați, dar începătorii ar trebui să evite această caracteristică, cu excepția cazului în care se simt confortabil cu riscurile asociate cu aceasta.

De asemenea, puteți utiliza un cont simulator pe Pocket Option pentru a vă testa strategiile de tranzacționare fără a risca bani reali. Vă puteți exersa tehnicile pe contul demo înainte de a trece la unul real și puteți chiar încerca diferite metode de tranzacționare pentru a vedea care funcționează cel mai bine pentru dumneavoastră.

Unele dintre instrumentele pe care le puteți utiliza pe contul de simulator includ 30 de indicatori diferiți, care sunt disponibili într-o varietate de limbi, și o platformă de tranzacționare socială. Aceste instrumente vă permit să copiați alți comercianți de pe site, ceea ce vă poate ajuta să aflați mai multe despre modul în care aceștia își iau deciziile de tranzacționare și cum să le îmbunătățiți pe ale dumneavoastră.

Brokerul oferă o gamă largă de piețe și active, inclusiv perechi de valute străine, acțiuni, mărfuri și monede digitale. Acceptă depozite într-o varietate de criptomonede și valute fiat și oferă un depozit minim scăzut.

În plus, Pocket Option oferă o serie de bonusuri pentru clienții noi. Oferă un bonus de 50% la primul depozit, iar această sumă crește cu fiecare depunere suplimentară pe care o faceți. Minimul necesar pentru a primi bonusul este de 50 de dolari și îl puteți retrage după ce ați îndeplinit condițiile.

O altă caracteristică excelentă a Pocket Option este suportul pentru clienți, care poate fi contactat prin e-mail și un număr de telefon înregistrat în Marea Britanie. Fie că aveți probleme cu depunerea sau retragerea, echipa de la Pocket Option va fi fericită să vă ajute. De asemenea, aceștia sunt disponibili pe Instagram, Telegram și Facebook, astfel încât puteți lua legătura cu ei ori de câte ori este nevoie.

Depozit minim

Depozitul minim pentru a începe tranzacționarea pe Pocket Option este de 50$. Acest lucru nu este foarte mult, dar este suficient de mic pentru a face o alegere bună atât pentru începători, cât și pentru comercianții experimentați. Această sumă de depozit poate fi transferată de la un cont la altul și nu necesită o taxă de tranzacție separată.

Site-ul acceptă depozite în multe valute populare, inclusiv în USD. Acest lucru facilitează alimentarea contului dumneavoastră, iar timpul de procesare este rezonabil - de obicei una sau două zile lucrătoare. De asemenea, puteți utiliza un transfer electronic de portofel (de exemplu, Coinbase), care poate ajuta la accelerarea procesului.

Ca bonus, Pocket Option oferă un bonus de 50% la depunere pentru clienții noi care deschid un cont live. Cu toate acestea, acest bonus nu poate fi retras până când nu ați efectuat tranzacții cu depozitul inițial și nu atingeți nivelul necesar al cifrei de afaceri nete de tranzacționare.

În plus, puteți găsi și un cont demo gratuit pentru a exersa tranzacționarea și a vă familiariza cu interfața fără a risca bani reali. Aceasta este o modalitate excelentă de a vă perfecționa abilitățile înainte de a investi bani reali, și este o idee bună să folosiți o parolă sigură.

De asemenea, comercianții pot încerca o serie de strategii diferite pe platforma Pocket Option, inclusiv opțiuni pe termen scurt și turbo. De exemplu, aceștia pot folosi strategiile de 1 minut, 2 minute, 3 minute și 4 ore pentru a tranzacționa acțiuni și mărfuri. De asemenea, ei pot folosi strategiile zig-zag și momentum pentru a-și crește profiturile.

Există, de asemenea, o serie de bonusuri oferite de Pocket Option. Acestea pot varia de la bonusuri fără depunere până la recompense cashback.

De exemplu, clienții noi pot primi un bonus de 50 de dolari dacă folosesc codul promoțional "NBD-promotion" atunci când își deschid un cont. Acest bonus nu poate fi retras până când nu sunt finalizate mai multe tranzacții, dar este o modalitate excelentă de a începe pe platformă.

În plus, Pocket Option are o echipă de asistență pentru clienți care este disponibilă non-stop prin chat live și e-mail. De asemenea, are un forum al comunității unde utilizatorii pot discuta probleme cu alți comercianți și pot pune întrebări despre serviciile companiei.

Tranzacție minimă

Dacă sunteți nou în domeniul opțiunilor binare, este posibil să vă întrebați care este dimensiunea minimă a tranzacției. Pocket Option este o platformă de tranzacționare ușor de utilizat și intuitivă, care simplifică plasarea tranzacțiilor cu o sumă mică de bani.

Platforma este disponibilă atât pentru desktop, cât și pentru dispozitive mobile și are un proces de înregistrare simplu, care necesită o adresă de e-mail și o parolă. După ce v-ați înregistrat, vă puteți accesa contul și puteți începe să tranzacționați.

Spre deosebire de alți brokeri, Pocket Option nu percepe comisioane pentru depozite sau retrageri. Acest lucru înseamnă că nu va trebui să vă faceți griji cu privire la costurile ascunse sau să pierdeți bani pe comisioanele de tranzacționare.

Aceasta este o mare atracție pentru potențialii clienți, deoarece le permite să economisească bani și timp prin faptul că nu trebuie să plătească o taxă suplimentară atunci când depun sau retrag fonduri. Platforma oferă, de asemenea, o varietate de monede și criptomonede cu care se poate tranzacționa.

În plus față de o gamă largă de active tranzacționabile, Pocket Option oferă o serie de caracteristici care îi ajută pe comercianți să facă tranzacții mai profitabile. Acestea includ semnale, indicatori și tranzacționare socială.

Oferă, de asemenea, o varietate de conturi de tranzacționare, inclusiv un cont demo care vă permite să încercați o strategie fără a risca bani reali. Acestea sunt ideale pentru ca începătorii să învețe cum să tranzacționeze.

Pentru cei care caută strategii de tranzacționare mai avansate, Pocket Option are, de asemenea, un cont de simulator în care vă puteți exersa strategiile cu 10.000 de dolari în bani virtuali. Fie că tranzacționați 30 de secunde, 1 minut sau în zig-zag, aceasta este o modalitate excelentă de a vă testa ideile înainte de a risca bani.

Simulatorul vă permite, de asemenea, să vă exersați abilitățile de tranzacționare în condiții de piață în timp real și vă ajută să vă familiarizați cu complexitatea forex și a acțiunilor. Puteți tranzacționa chiar și cu o varietate de monede și mărfuri, inclusiv aur, argint, petrol și câteva perechi de criptomonede.

Pocket Option este reglementată de IFMRRC și respectă politicile AML și de cunoaștere a clientului (KYC) pentru a proteja utilizatorii de fraudă. Asistența sa pentru clienți este, de asemenea, disponibilă 24/7. Puteți lua legătura cu ei prin telefon, e-mail și chat live.

Plată minimă

Dacă doriți să învățați cum să tranzacționați opțiuni binare, puteți utiliza Pocket Option pentru a exersa și a testa strategiile dumneavoastră. Platforma oferă un cont demo gratuit, care vă permite să vă testați abilitățile înainte de a investi bani reali. De asemenea, puteți încerca promoțiile și bonusurile lor, care includ un bonus la depunere de 50% pentru clienții noi.

Pentru a deschide un cont, trebuie să vă înregistrați adresa de e-mail și numărul de telefon pe site și să încărcați documentele solicitate de broker pentru a vă verifica identitatea. După ce ați finalizat acești pași, puteți începe să tranzacționați pe un cont real.

În plus față de cardurile de credit și de debit, brokerul acceptă plăți prin WebMoney, Advcash, Perfect Money, VLoad și transferuri bancare. Retragerile pot fi efectuate prin aceleași metode, iar fondurile sunt de obicei creditate în termen de 24 de ore în majoritatea cazurilor.

Suma minimă de retragere este de 10 dolari, iar fondurile sunt creditate instantaneu în contul dumneavoastră. Compania nu percepe niciun comision pentru depuneri sau retrageri, deși pot exista taxe asociate sistemului de plată utilizat.

Există o gamă largă de criptomonede care pot fi folosite pentru a vă finanța contul, inclusiv Bitcoin, Litecoin, Ethereum și Ripple. De asemenea, puteți depune folosind o serie de monede fiat, cum ar fi moneda USD.

Spre deosebire de majoritatea celorlalți brokeri de opțiuni binare, Pocket Option nu percepe un comision pentru retrageri. Acest lucru îl face o opțiune mai atrăgătoare pentru comercianții care caută o modalitate simplă și sigură de a-și retrage fondurile.

Pocket Option oferă asistență pentru clienți prin e-mail, chat live și un număr de telefon gratuit. În timpul testelor noastre, am constatat că membrii personalului au răspuns rapid la întrebări.

Un alt avantaj al Pocket Option este că site-ul său este ușor de navigat și intuitiv. Interfața sa vă ajută să învățați cum să tranzacționați fără a fi nevoie să descărcați o aplicație complexă sau să petreceți mult timp cercetând și implementând strategii.

Site-ul Pocket Option are, de asemenea, o secțiune extinsă de întrebări frecvente, care răspunde la multe întrebări frecvente despre broker și caracteristicile sale. De asemenea, acesta publică documentație și cursuri de formare online, astfel încât să puteți găsi rapid răspunsurile la întrebările dumneavoastră. De asemenea, puteți beneficia de asistență personală din partea unui membru al echipei, care vă va ajuta să luați decizii de investiții în cunoștință de cauză.