Pocket Option MT4 MT5 MT5 MT6 MT6 MT8 SL, MT9 & MT10

Pocket Option este un broker cu sediul în Insulele Marshall care se străduiește să îmbunătățească experiențele clienților săi. Din 2017, au oferit active de tranzacționare la nivel global, cum ar fi perechi de valute, acțiuni și criptomonede.

Acest broker este foarte lăudat de către comercianți pentru aplicația și site-ul său ușor de utilizat, care oferă o mulțime de instrumente gratuite pentru a ajuta la luarea deciziilor de tranzacționare. În plus, se mândrește cu un rating impresionant de 4,5 când vine vorba de serviciul clienți.

MT4

MT4 este una dintre cele mai populare platforme de tranzacționare din lume. Aceasta suportă Forex, CFD-uri și alte instrumente cu o serie de instrumente de tranzacționare. Disponibilă atât pe Windows și macOS, cât și pe orice platformă web sau dispozitiv mobil, MT4 poate fi utilizată cu ușurință de către comercianții din întreaga lume.

Indiferent de nivelul dumneavoastră de experiență în tranzacționarea online, MT4 are o soluție pentru dumneavoastră. Acesta îi ajută pe comercianți să tranzacționeze cu încredere, indiferent de nivelul lor de cunoștințe.

Sistemul de gestionare a ordinelor de la MT4 vă permite să setați ordinele pentru execuție pe piață sau în așteptare, plus că include un instrument de istoric al ordinelor care afișează pe un grafic starea celor mai recente tranzacții.

MT5

Din 2017, MT5 a revoluționat experiența de tranzacționare pentru clienții săi. Plină de funcții, resurse și instrumente concepute pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de tranzacționare, această platformă vă va depăși cu siguranță așteptările.

MT5 permite comercianților să tranzacționeze o gamă largă de instrumente financiare, cum ar fi acțiuni, mărfuri, indici și CFD-uri ETF. În plus, platforma vă permite să vă creați proprii roboți de tranzacționare algoritmică sau automatizată și să îi accesați de pe PC, iOS sau dispozitiv Android.

Comercianții pot profita de mai multe instrumente de tranzacționare MT5, cum ar fi Market Execution, care le permite comercianților să plaseze tranzacții instantaneu. O altă funcție adăugată este Profunzimea pieței, care afișează ofertele de cumpărare și de vânzare pentru un anumit activ financiar pe baza volumului de tranzacționare.

MT6

MT6 este un nume de marcă emblematic atunci când se caută un talisman de buzunar în negru sau gri. Confecționat din oțel BOHLER N-695, este construit pentru a rezista. Echipat cu teaca sa, spărgătorul de sticlă și dispozitivul de fixare a degetului mare, MT6 se mândrește cu trei elemente tehnologice vitale - slot pentru card micro SD, port HDMI și port USB - care îi asigură siguranța chiar și în momentele dificile. Dacă apreciați calitatea atât la locul de muncă, cât și în viața de acasă, atunci MT6 ar trebui să fie alegerea dvs. de bază!

MT7

Frâna de top de la Magura, MT7 este concepută pentru cei care cer o putere maximă de frânare. Cu etrierul său cu patru pistoane și designul manetei compozite, această frână oferă performanțe superioare de frânare, fiind în același timp ergonomică și intuitivă în utilizare.

Etrierii sunt confecționați dintr-o singură bucată, oferind rezistență și un aspect agresiv. Acest lucru este susținut și de cele două seturi de plăcuțe din cadrul fiecărui etrier, care îmbunătățesc contactul cu rotorul, precum și disiparea căldurii.

MT7 oferă o selecție de opțiuni de manete și tampoane pentru a se potrivi preferințelor dumneavoastră. Manetele sunt realizate din materialul compozit Carbotecture de la Magura.

MT8

MT8 SL de la Magura este vârful de gamă și merită să plătești mai mult pentru ea. Această frână puternică, de înaltă performanță, a fost proiectată pentru rezistență și performanță.

Este opțiunea ideală pentru orice rider, de la XC la downhill și tot ce este între ele. Este incredibil de ușor, cu o modulație și o putere de frânare excelente.

Aceste manete sunt late, confortabile și au o crestătură mare pentru utilizarea cu un singur deget. În plus, au o formă ergonomică pentru a reduce oboseala mâinii și pentru a spori confortul pe coborârile lungi.

MT9

MT9 a fost un performer impresionant încă de la început, mândrindu-se cu șasiul său coborât și cu performanțele superioare de rulare și manevrabilitate. Misiunea sa de a inova ceea ce experimentează clienții săi încă din 2017 face din MT9 un concurent imbatabil pe această piață de nișă. Fie că doriți să vă modernizați motocicleta actuală sau să vă decorați spațiul de birou cu stil, MT9 este disponibilă în diverse culori, de la negru subtil până la opțiuni îndrăznețe Night Fluo - ceea ce o face o piesă versatilă care poate merge oriunde vă duce viața!

MT10

Yamaha MT-10 MT-10 este cea mai impresionantă motocicletă naked, oferind performanțe dinamice și un raport calitate-preț imbatabil. Are unul dintre cele mai puternice designuri ale companiei și a câștigat adepți în rândul piloților care caută o super naked accesibilă.

Versiunea SP a modelului MT-10 se bazează pe ADN-ul său existent, dar oferă o forță ceva mai puternică acolo unde contează. Un motor CP4 de 998 cmc CP4 reglat special pentru MT, precum și un nou cilindru radial față și un cilindru principal Brembo, o pompă ABS Bosch 9.1MP, ABS în viraje cu un IMU sunt toate dotări standard.

SP se mândrește cu o estetică mai sportivă decât omologul său MT, în special cu schema de culori Liquid Metal/Raven și brațul oscilant din aluminiu periat. Dar ceea ce o diferențiază cu adevărat este suspensia Ohlins Electronic Racing Suspension (ERS). ERS dispune de tuburi de furcă căptușite cu nitrură de titan pentru o acțiune lină a părții din față, precum și de amortizoare cu supapă spool pentru a regla cu precizie conformitatea cu denivelările - ceea ce face din ERS un sistem semi-activ impresionant.

MT11

Cititorul MT11 Multi-Technology Mullion Reader oferă o flexibilitate de neegalat. Utilizând tehnologia de proximitate și acreditările inteligente aptiQ (tehnologia MIFARE(r) și MIFARE DESFire(r) EV1), acest cititor este conceput pentru a funcționa fără probleme cu standardele industriei și interfețele obișnuite ale sistemelor de control al accesului.

MT11 este un pocket option intuitiv, simplu de instalat și de montat pe cadrul ușii. Este alegerea ideală pentru cei care caută o citire de înaltă performanță fără a sparge banca sau a adăuga o complexitate suplimentară în configurația lor. În plus, datorită gamei semnificativ mai mari de senzori de temperatură decât predecesorul său, MT11 reprezintă alegerea perfectă pentru mediile reci - obținerea de date precise pe o gamă mai largă de temperaturi este esențială pentru întreprinderi precum depozitele de alimente sau depozitele frigorifice. În acest fel, întreprinderile pot minimiza timpii de nefuncționare, pot reduce defecțiunile inutile ale echipamentelor și pot oferi servicii superioare pentru clienți prin procese superioare de gestionare a cunoștințelor despre produse.

MT12

MT12 este ideal pentru pocket option, datorită designului său integrat și procesului de instalare simplu. În plus, intervalul său larg de citire asigură o citire confortabilă din toate punctele de vedere - fie că se află în picioare sau în poziție așezată.

În plus, are un slot pentru carduri TF pentru o conexiune ușoară cu alte dispozitive. În plus, aspectul său elegant, în culorile negru, alb și auriu, va atrage cu siguranță privirile oriunde ați merge.

MT12 face parte din familia de senzori MT de la Meraki, care simplifică sistemele tradiționale de senzori prin eliminarea necesității unor gateway-uri separate și a unui software de management. Profitând de platforma Meraki, senzorii MT se conectează automat la dispozitivele MR și MV existente pentru o configurare aproape instantanee și o scalabilitate fără probleme.