Opțiunea de buzunar Conturi multiple

Dacă vă aflați în situația de a avea două conturi Pocket separate sau dacă ați creat un cont fără să vă dați seama că aveți deja unul, trebuie să știți câteva lucruri.

La Pocket Option, un cont de tranzacționare live poate fi deschis pentru 50 de dolari și oferă comercianților acces la peste 100 de active. Acestea includ perechi de valute, acțiuni, criptomonede și mărfuri.

Dacă vă aflați în situația de a menține două conturi de buzunar separate

Un cont de buzunar este o modalitate excelentă de a stoca bani fără a fi nevoit să umbli cu sume mari de numerar. În afară de stocarea banilor, conturile de buzunar sunt utile și pentru a ține evidența facturilor și a cheltuielilor.

Crearea unui cont Pocket este simplă și, dacă îl utilizați în scopuri profesionale, organizația dumneavoastră ar putea fi eligibilă pentru un eReader Pocket gratuit. Aceasta este o opțiune excelentă pentru studenții sau angajații care trebuie să citească cărți în deplasare.

Dacă vă aflați în situația de a menține două conturi Pocket separate, probabil pentru că încercați să țineți evidența mai multor lucruri diferite. Pentru a vă eficientiza eforturile, este o idee bună să grupați conturile în PocketSmith.

Acest lucru vă va permite să faceți mai ușor diferența între diferitele conturi pe care le gestionați și vă va ajuta, de asemenea, să vă păstrați limita lunară. Puteți face acest lucru prin configurarea unui cont offline care să acționeze ca recipient principal pentru conturile grupate, apoi prin selectarea tuturor conturilor individuale pe care doriți să le gestionați în cadrul acestei grupări.

Cel mai impresionant lucru la aplicația Pocket este modul în care funcționează cu alte aplicații pentru a salva cele mai bune lucruri de pe site-urile preferate. De exemplu, puteți utiliza Zapier pentru a salva automat noile elemente RSS în contul dvs. de Pocket sau pentru a crea o sarcină în software-ul dvs. de gestionare a proiectelor pentru a adăuga elementul la lista de sarcini pentru a fi revizuit ulterior. Există sute de alte modalități excelente de a salva, partaja și sincroniza cel mai important conținut al dvs.

Dacă ați creat un cont fără să vă dați seama că aveați deja unul

Un card de credit este un instrument financiar care vă permite să accesați o linie de credit reînnoibilă, pe care o puteți utiliza pentru a plăti bunuri și servicii. La fel ca un împrumut, cardurile de credit au o limită de credit și sunt supuse unor taxe de dobândă dacă nu vă achitați soldul în fiecare lună.

O modalitate bună de a vă gestiona finanțele este de a ține evidența cheltuielilor și de a lua decizii înțelepte cu privire la utilizarea cardului de credit. Dacă nu o faceți, puteți ajunge rapid la o sumă mai mare decât vă puteți permite să plătiți în dobânzi și comisioane. Din fericire, multe carduri de credit oferă avantaje și recompense pentru un comportament bun.

O altă modalitate excelentă de a plăti facturile este prin intermediul contului bancar. Este ușor de configurat și puteți transfera bani între conturi cu doar câteva clicuri. Dacă nu sunteți sigur dacă banca dvs. oferă sau nu plata facturilor online, încercați să verificați site-ul acesteia.

Dacă nu aveți un cont bancar, puteți folosi în continuare cardul de credit pentru a plăti cumpărăturile, dar poate doriți să luați în considerare posibilitatea de a obține un card de debit. Cardurile de debit pot fi mai ușor de utilizat și, de obicei, nu au comisioane.

Pe lângă faptul că este o formă convenabilă de plată, un card de debit vă poate ajuta să vă construiți scorul de credit și să obțineți mai ușor un credit ipotecar sau alte împrumuturi. Dacă vă decideți să obțineți un card de credit, asigurați-vă că citiți cu atenție termenii și condițiile pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă.

De asemenea, este o idee bună să căutați cele mai bune rate și condiții pentru cardul de credit, deoarece ratele dobânzilor pot fi foarte diferite. Cele mai bune carduri vor avea comisioane anuale scăzute sau nu vor avea comisioane anuale și vor include avantaje precum rambursarea de numerar și beneficii de călătorie.

Puteți deschide un cont la Pocket Option prin mai multe metode, inclusiv prin e-mail sau Facebook. După ce v-ați înregistrat, puteți verifica contul prin prezentarea documentelor de identitate și a adresei. Acest lucru vă va asigura că folosiți informațiile dvs. reale și vă va proteja contul de utilizatorii neautorizați.

Pocket Option este un broker de opțiuni binare extrem de sigur, care aderă la politicile de combatere a spălării banilor (AML) și de cunoaștere a clientelei (KYC), ceea ce îl face unul dintre cele mai sigure site-uri de tranzacționare de pe piață. Asistența sa pentru clienți este disponibilă 24 de ore pe zi și îi puteți contacta prin telefon, e-mail sau chat live.

Dacă nu sunteți sigur că aveți un cont

Dacă sunteți nou în tranzacționare, cel mai bun mod de a începe este cu un cont demo. Este gratuit, nu necesită să depuneți niciun ban și îl puteți folosi pentru a vă testa abilitățile înainte de a investi fonduri reale.

De asemenea, este o idee bună să vă familiarizați cu diferitele tipuri de conturi disponibile înainte de a decide care este cel mai potrivit pentru dumneavoastră. Fiecare dintre cele șapte tipuri are propriile sale caracteristici unice, inclusiv tranzacționarea socială, cadouri și recompense uimitoare.

Pe lângă acestea, Pocket Option este un broker legitim reglementat de Centrul de Reglementare a Relațiilor de pe Piața Financiară Internațională (IFMRRC) și respectă politicile de combatere a spălării banilor și de cunoaștere a clientului. De asemenea, are un departament de servicii pentru clienți excelent, iar la majoritatea întrebărilor s-a răspuns prompt și cu amabilitate.

Pe lângă faptul că este sigur și securizat, site-ul are câteva caracteristici excelente care îl fac o alegere ideală atât pentru începători, cât și pentru comercianții experimentați. De exemplu, vă puteți înscrie cu o adresă de e-mail sau vă puteți autoriza prin intermediul conturilor Facebook și Google, ceea ce facilitează autentificarea de pe orice dispozitiv.

De asemenea, puteți să vă verificați profilul folosind un document de identitate valabil și un document care să ateste adresa, ceea ce reprezintă un pas înainte pentru a vă securiza banii și datele. Acest proces ajută la asigurarea faptului că nu sunteți o țintă de spălare a banilor și vă permite să accesați toate caracteristicile interesante pe care Pocket Option le are de oferit.

O altă caracteristică pe care Pocket Option o are este o aplicație mobilă, pe care o puteți descărca pe telefon sau tabletă. Aceasta vă permite să vă accesați contul, să tranzacționați și să câștigați puncte în timp ce sunteți în mișcare.

Ca bonus, aplicația este și un mic economizor de timp, deoarece nu trebuie să vă conectați printr-un browser. Aceasta vă poate arăta chiar și cele mai recente actualizări ale site-ului, ceea ce vă poate ajuta să rămâneți în fruntea jocului de tranzacționare.

În cele din urmă, dacă nu sunteți sigur că aveți un cont, verificați-vă e-mailurile și alte mesaje pentru a vedea dacă există notificări. Puteți apoi să sunați la departamentul de servicii pentru clienți sau să le trimiteți un mesaj prin chat sau bilet.

Dacă nu sunteți sigur că ați făcut un depozit

Platforma Pocket Option este unul dintre cele mai populare locuri de tranzacționare a opțiunilor binare. Este reglementată de Centrul de Reglementare a Relațiilor de pe Piața Financiară Internațională (IFMRRC) și aderă la politicile de combatere a spălării banilor și de cunoaștere a clientului. De asemenea, oferă o serie de bonusuri pentru clienții noi, inclusiv un bonus fără depunere de 50 de dolari.

Pentru a vă înscrie la Pocket Option, trebuie să finalizați un proces de verificare și un protocol de cunoaștere a clientului. Odată ce acest lucru este făcut, puteți începe să faceți depuneri și retrageri. Puteți utiliza o varietate de metode de plată, inclusiv carduri de credit și de debit, transferuri bancare și plăți electronice precum Fasapay.

Există 7 tipuri de conturi oferite de Pocket Option, fiecare cont oferind beneficii diferite. Depozitul minim este de 5 dolari pentru fiecare dintre cele șapte tipuri, dar suma poate varia în funcție de tipul de cont pe care doriți să îl deschideți.

Fiecare cont vine cu tranzacționare socială, cadouri cu premii magnifice, sumă totală nelimitată, un număr de tranzacții deschise și posibilitatea de a discuta cu alți comercianți. Există, de asemenea, caracteristici suplimentare, cum ar fi creșterea profitului cu 2%, care pot fi activate în orice moment.

În plus, Pocket Option are un cont de simulator unde puteți exersa și testa strategia înainte de a plasa bani reali pe piață. Acest cont este ideal pentru începători sau pentru cei care vor să își facă o idee despre cum funcționează sistemul înainte de a-și investi proprii bani.

O altă caracteristică excelentă a site-ului Pocket Option este programul de tranzacționare, care arată activele disponibile pentru tranzacționare în orice moment și procentele de plată ale acestora. Sesiunea principală de forex se desfășoară de la 21:00 UTC duminică până la 21:00 UTC vineri, în timp ce activele OTC, cum ar fi GBP/USD, pot fi tranzacționate și în weekend.

Brokerul este un partener de tranzacționare de încredere, cu un serviciu clienți excelent și o listă extinsă de active din care puteți alege. Are o funcție de chat live pe site-ul său și poate fi contactat prin alte mijloace de comunicare, cum ar fi Instagram, Twitter, Facebook și Telegram.

În plus față de aceste servicii, Pocket Option oferă un cont demo gratuit care vă permite să exersați și să învățați cum să tranzacționați înainte de a vă investi proprii bani. Site-ul oferă, de asemenea, o secțiune cuprinzătoare de întrebări frecvente care explică elementele de bază ale tranzacționării. Este ușor să vă înregistrați, să vă conectați și să începeți să tranzacționați pe platformă.