Pocket Option Revizuire

Pocket Option este un broker online care permite traderilor să tranzacționeze pe piețele financiare folosind diverse active. De asemenea, oferă un cont demo gratuit, astfel încât să puteți testa strategiile de tranzacționare fără a risca bani reali.

Fondurile din contul Pocket Option pot fi depuse și retrase folosind peste 50 de metode de plată, inclusiv criptomonede, carduri de credit și de debit, plăți electronice precum Perfect Money și multe altele.

Bine ați venit pe cea mai contemporană și mai rafinată platformă de tranzacționare pe piețele financiare

Înființată în 2017 și cu sediul central în Insulele Marshall, Pocket Option este dedicată demonstrării faptului că piețele financiare pot fi profitabile fără a elimina distracția din tranzacționare. Oferă o selecție largă de active suport pentru ca traderii să tranzacționeze pe un teren de joc egal.

Pentru a deschide un cont real de tranzacționare cu Pocket Option, clienții trebuie pur și simplu să se înregistreze prin Facebook sau e-mail. După ce își verifică identitatea prin furnizarea unei fotografii a documentului de identitate și a unei dovezi de adresă care să corespundă cu cea de pe respectivul document, utilizatorii își pot alimenta conturile și pot începe să tranzacționeze cu bani reali.

De asemenea, platforma pune la dispoziția clienților o serie de instrumente care îi ajută să ia decizii în cunoștință de cauză. Un exemplu este indicatorul Keltner channel, care îi ajută pe comercianți să recunoască tendințele de pe piața lor. În plus, brokerul are funcții de tranzacționare socială, care permit investitorilor să urmărească și să copieze tranzacțiile altor investitori.

O altă caracteristică atractivă a platformei de tranzacționare Pocket Option este capacitatea sa de a plasa mai multe tranzacții simultan. Această caracteristică se dovedește deosebit de avantajoasă pentru investitorii începători, permițându-le să își testeze strategiile fără a risca prea mulți bani la început.

Pe lângă un cont demo gratuit, Pocket Option oferă traderilor și un bonus de 50% la depunere atunci când încep să tranzacționeze cu bani reali. Valoarea bonusului variază în funcție de suma depusă; cu toate acestea, aceasta este o modalitate ideală de a testa platforma fără a risca propriile fonduri.

Pocket Option's customer service este de top, cu o echipă de asistență care poate fi contactată prin chat live pe tabloul de bord principal sau prin deschiderea unui bilet. În plus, există un număr de urgență pe care utilizatorii îl pot folosi în cazul în care există probleme sau întrebări.

În plus, experiența fără reclame a platformei face ca tranzacționarea să fie o plăcere. În plus, designul său ușor de utilizat oferă clienților o navigare ușoară și acces la date de piață pertinente.

Investitorii pot selecta dintr-o gamă de active suport, inclusiv acțiuni, mărfuri, perechi de valute și chiar criptomonede precum Bitcoin sau Ethereum. Brokerul oferă atât opțiuni pe termen scurt, cât și turbo, cel mai scurt termen de expirare fiind de cinci secunde pentru acțiunile și piețele de mărfuri; alte active suport au durate maxime ale contractelor care variază de la patru ore până la douăsprezece.

Deschideți un cont real de tranzacționare

Începătorii în tranzacționare ar putea dori să meargă ușor la început. Din fericire, Pocket Option oferă un cont demo, astfel încât să puteți exersa tranzacționarea fără a risca fonduri reale. În acest fel, puteți învăța platforma și determina dacă aceasta vă satisface nevoile înainte de a investi bani reali.

Contul demo oferă, de asemenea, o serie de alte caracteristici pentru a vă familiariza mai bine cu platforma Pocket Option. Printre acestea se numără turnee, tranzacționare socială, indicatori și semnale, precum și realizări. Toate acestea pot fi benefice pentru noii comercianți, deoarece vă cresc șansele de a obține profituri atunci când tranzacționați live.

Pocket Option oferă mai multe metode de plată care fac ca depunerea și retragerea banilor să fie foarte ușoară. Puteți face acest lucru folosind Visa, MasterCard și alte tipuri de carduri de credit, precum și criptomonede.

Fiți conștienți de faptul că unele bănci percep comisioane pentru conversiile valutare atunci când retrageți fonduri din contul dvs. Prin urmare, este esențial să selectați un broker fără taxe suplimentare pentru retrageri.

Pocket Option oferă un cont demo gratuit, astfel încât să poți testa platforma lor fără a investi bani reali. De fapt, într-un cont demo se pot folosi până la 10.000 de dolari de fonduri virtuale - suficient pentru a testa toate caracteristicile sale fără a risca investiții în bani reali.

Pocket Option are o secțiune extinsă de întrebări frecvente și un sistem de chat live disponibil 24/7. Echipa lor de asistență este foarte receptivă, vorbind mai multe limbi, astfel încât sunteți garantat o față prietenoasă pentru a vă răspunde la întrebări.

Un alt aspect remarcabil al platformei Pocket Option este aplicația sa mobilă. Este ușor de utilizat, cu o interfață curată și simplă, ceea ce o face o plăcere să o utilizați. În plus, aveți la dispoziție diverse instrumente utile, precum semnale de tranzacționare și calendare de piață.

Pocket Option, în calitate de broker reglementat, aderă la politicile de combatere a spălării banilor și la procedurile de cunoaștere a clientului (KYC). Toate tranzacțiile sunt verificate cu ajutorul informațiilor KYC pe care le furnizați atunci când vă deschideți un cont. În plus, aveți opțiunea de a configura autentificarea cu doi factori pentru o securitate suplimentară a contului dvs.

Obțineți un bonus la depunere de 50%.

Dacă sunteți nou în domeniul tranzacționării, Pocket Option oferă un bonus de depunere de 50% la deschiderea unui cont real. Aceasta poate fi o modalitate excelentă de a începe pe piață și de a vă spori profiturile; cu toate acestea, este posibil ca acest bonus să nu fie întotdeauna disponibil, așa că asigurați-vă că verificați frecvent pagina de promoții a site-ului pentru disponibilitate.

Brokerul oferă o gamă largă de active, cum ar fi forex, acțiuni, indici și criptomonede. În plus, puteți profita de funcția lor de tranzacționare socială, care vă permite să urmăriți și să copiați tranzacțiile altor comercianți - o oportunitate neprețuită de a învăța din greșelile altora!

Puteți utiliza un cont de practică pentru a vă testa strategiile înainte de a investi într-un cont real. Acest lucru este benefic atât pentru comercianții începători, cât și pentru cei experimentați, deoarece vă permite să determinați dacă platforma este potrivită înainte de a cheltui bani.

Pocket Option oferă o gamă largă de metode de plată, cum ar fi transferurile bancare, plățile electronice (WebMoney sau Perfect Money), banii de pe telefonul mobil și criptomonedele. În plus, vă puteți retrage fondurile folosind carduri Visa, Mastercard și Maestro, dacă doriți.

Retragerile durează de obicei între 24 de ore și două zile lucrătoare pentru a fi procesate după ce le solicitați. Aveți la dispoziție diverse metode pentru a vă retrage câștigurile, cum ar fi numerar, certificate cadou sau vouchere.

Pocket Option oferă asistență excepțională pentru clienți prin telefon, e-mail și servicii de chat live. Echipa lor este nerăbdătoare să vă ajute cu orice întrebări pe care le aveți, oferind răspunsuri rapide și precise.

Clienții pot participa la turnee de tranzacționare și pot câștiga premii dacă termină în primele trei locuri. Pentru a face acest lucru, clienții trebuie să completeze verificarea KYC și să plătească o taxă de intrare care ar putea varia de la PS1 sau PS50, în funcție de mărimea fondului de premii.

Pocket Option's platforma este ușor de utilizat și este concepută atât pentru începători, cât și pentru experți. În plus, au o bibliotecă extinsă de tutoriale, întrebări frecvente și alte informații utile pentru a profita la maximum de experiența ta.

Serviciul clienți

Pocket Option este un broker cu sediul în Marea Britanie care oferă o serie de instrumente de tranzacționare, cum ar fi instrumentul de rulaj care ajută la creșterea profiturilor, menținând în același timp riscurile la un nivel scăzut. În plus, oferă conturi demo, astfel încât comercianții pot tranzacționa cu fonduri virtuale fără a risca fonduri reale.

Gembell Limited Holdings deține și operează compania, o echipă de experți financiari cu ani de experiență. Misiunea lor este de a face ca tranzacționarea opțiunilor să fie accesibilă tuturor tipurilor de investitori, oferindu-le în același timp posibilitatea de a obține profituri profitabile din investițiile lor.

Interfața sa prietenoasă vă permite să tranzacționați o serie de active prin simpla apăsare a unui buton. În plus, oferă instrumente complementare, cum ar fi tranzacționarea socială și grafice analitice, pentru a vă ajuta să luați decizii în cunoștință de cauză în ceea ce privește tranzacțiile.

Site-ul acceptă o varietate de metode de plată, cum ar fi principalele carduri de credit și de debit, transferuri bancare, portofele electronice precum Perfect Money și criptomonede. Toate metodele de depunere și retragere sunt gratuite, cu excepția Perfect Money, care percepe un comision de 0,5%.

Clienții pot contacta serviciul clienți prin e-mail, telefon sau chat live la orice oră din zi sau din noapte. Cele mai multe întrebări vor primi răspuns în câteva minute de la trimitere.

Pocket Option este mândră să fie membră a Comisiei de Reglementare și Conduită a Piețelor Financiare (FMRCC), un organism de supraveghere a brokerilor online. Acest lucru garantează că aderă la anumite standarde concepute pentru a menține clienții în siguranță și securitate.

Pocket Option este un punct de plecare ideal pentru cei interesați de tranzacționarea opțiunilor binare. Acestea necesită un depozit minim relativ scăzut, se laudă cu procente de plată ridicate și percep comisioane de tranzacționare minime - ceea ce le face ideale pentru comercianții începători.

Din păcate, multe recenzii ale clienților au deplâns serviciul clienți slab pe care l-au primit - ceea ce vă determină să luați în considerare alte opțiuni, cum ar fi IQ Option sau IQCent pentru o asistență mai fiabilă. Dacă viteza și fiabilitatea sunt importante pentru dvs., luați în considerare posibilitatea de a încerca aceste companii în schimb.

Pentru a îmbunătăți serviciul pentru clienți, compania a implementat o funcție de chat live legată de site-ul lor web și de aplicația mobilă. Aceasta se mândrește cu un timp de răspuns impresionant, plus că puteți atașa fișiere. În plus, secțiunea lor de întrebări frecvente este bine concepută și ușor de utilizat; dacă aveți nevoie de asistență suplimentară, există, de asemenea, un forum dedicat unde alți utilizatori își pot împărtăși poveștile.