Pocket Option Metode de plată

Pocket Option oferă o gamă variată de sisteme de plată. Clienții pot depune fonduri în portofele electronice și în opțiuni Visa/Mastercard.

Procesul de retragere este rapid și fără efort. Suma minimă necesară pentru retragere este de 10$, iar majoritatea tranzacțiilor sunt finalizate în 24 de ore sau mai puțin.

O gamă largă de sisteme de plată

Depuneți fonduri în contul Pocket Option folosind o varietate de sisteme de plată, inclusiv carduri de credit, transferuri bancare și criptomonede. Cu toate acestea, unii procesatori de plăți pot percepe comisioane sau pot trimite plata în mai multe părți.

Selectarea metodei de plată ideale este esențială pentru modelul dvs. de afaceri și pentru experiența clienților. Aceasta trebuie să fie sigură, valoroasă, accesibilă și profitabilă. În plus, ar trebui să fie ușor de accesat de către utilizatori, astfel încât aceștia să poată finaliza rapid tranzacțiile.

Plățile digitale sunt în creștere în întreaga lume, oferind comoditate, rapiditate și securitate pe care utilizatorii le preferă în locul numerarului. Acestea pot fi utilizate pentru comerțul electronic și piețe, servicii la cerere, afaceri SaaS/abonamente sau servicii profesionale.

Cardurile de debit și de credit sunt cele două forme principale de plată. Băncile și societățile de construcții finanțează aceste carduri, iar clienții rambursează soldul în timp (cu dobândă).

În anumite țări, cardurile de debit necesită un cod PIN personal pentru a finaliza o tranzacție. Acest lucru ajută la garantarea faptului că achizițiile sunt legitime și provin dintr-un cont bancar stabilit.

O altă metodă de plată este debitul direct, care reprezintă o plată lunară regulată, programată, efectuată prin intermediul băncii dumneavoastră. Acest tip de aranjament este utilizat frecvent pentru abonamente și facturi de uz casnic.

Aceste metode de plată sunt cele mai utilizate, peste 4 miliarde și jumătate de oameni le vor folosi în 2019. În plus, ele se mândresc cu cele mai mari rate de siguranță.

Depozitele de criptomonede sunt procesate rapid, deși unele pot necesita o taxă sau trebuie trimise în mai multe părți. În funcție de cursul de schimb, este posibil ca depozitul dvs. să nu fie creditat integral în contul dvs.

Visa

Visa este una dintre cele mai importante rețele de plăți din lume. Cardurile sale de credit și de debit sunt acceptate în întreaga lume, iar comercianților le oferă, de asemenea, o serie de servicii.

Rețeaua Visa de agenți, bănci achizitoare și emitenți de carduri procesează zilnic mii de tranzacții. Acestea includ transferul de fonduri între deținătorii de carduri, comercianți și conturi bancare, precum și procesarea achizițiilor online cu carduri de credit și de debit.

Sistemele Visa gestionează o gamă largă de plăți, cum ar fi cele pentru bunuri și servicii, călătorii, utilități și alte cheltuieli. O echipă mare de persoane operează sistemele sale pentru a garanta securitatea rețelei și a tranzacțiilor efectuate prin intermediul acesteia.

Cele mai multe plăți sunt procesate imediat, deși unele pot necesita o taxă sau pot fi trimise în mai multe părți. De exemplu, depunerile de criptomonede pot dura până la câteva zile lucrătoare înainte de a apărea în soldul contului pocket option.

Pentru a face o depunere folosind această metodă, vizitați pagina Finanțe - Depozite și selectați Visa sau Mastercard ca opțiune de plată. Introduceți informațiile despre cardul dvs. împreună cu suma de depus, apoi urmați instrucțiunile afișate pe ecran pentru a finaliza tranzacția.

Retragerea fondurilor este un proces similar, dar mult mai rapid și mai simplu. Selectați o metodă de plată eWallet din caseta "Payment Method" (Metoda de plată) de pe pagina Withdrawal (Retragere), apoi urmați instrucțiunile de pe ecran pentru retragere. Limita minimă de retragere este de 10 $; cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că retragerea poate dura până la 2 zile lucrătoare pentru a ajunge la dumneavoastră. Pentru a preveni întârzierile sau eventualele pierderi datorate unor informații incorecte, asigurați-vă că furnizați documente de identitate valabile ca dovadă a identității.

Mastercard (USD)

Mastercard este unul dintre cele mai îndrăgite sisteme de plată din lume. Acesta oferă comercianților numeroase avantaje, cum ar fi depozitele și retragerile rapide. Dar este esențial să îi înțelegem funcționarea și măsurile de securitate.

Mastercard necesită un card de credit valabil emis de o instituție care face parte din rețea. Există mii de astfel de bănci în întreaga lume.

Aceste bănci emit carduri de credit conectate la sistemul Mastercard, ceea ce le permite să fie utilizate oriunde este acceptat - un aranjament cunoscut sub numele de buclă deschisă.

Atunci când efectuați o achiziție cu cardul dumneavoastră Mastercard, comerciantul sau operatorul ATM va converti suma în moneda țării în care vă aflați. Deși acest lucru poate fi convenabil, este esențial să țineți cont de comisioanele de tranzacționare în străinătate atunci când vă gândiți dacă merită această metodă.

Este posibil să puteți evita aceste comisioane selectând un card care nu le percepe sau selectând moneda de la destinație, iar cardul să fie debitat în această monedă. Alternativ, puteți verifica ratele de conversie și marjele de profit pe site-urile web ale rețelelor de carduri.

Comisioanele interbancare sunt o componentă integrantă a ratei de discount pentru comercianți (Merchant Discount Rate - MDR) stabilite de către achizitori, instituții financiare care furnizează comercianților servicii de acceptare a cardurilor. Aceste tarife joacă un rol vital în menținerea unei rețele de plăți de succes și dinamice, deoarece reprezintă o parte atât de importantă din costul total asociat furnizării serviciilor de acceptare a cardurilor.

Mastercard percepe, de asemenea, un comision de evaluare pe lângă comisioanele interbancare pentru fiecare tranzacție. Deși aceasta reprezintă o parte mai mică din costul total, se poate aduna rapid. Prin urmare, este esențial să vă maximizați profiturile, plătind în același timp cât mai puțin posibil.

Touch&Go

Touch n Go este una dintre cele mai larg acceptate metode de plată pocket option în Malaezia, cu peste 84 de milioane de carduri active. Acesta poate fi utilizat pentru lucruri precum bilete de parcare și bilete de tren, precum și pentru cumpărături online.

Cu toate acestea, este esențial să fiți conștienți de faptul că utilizarea acestei metode de plată în străinătate poate duce la comisioane mai mari. O alternativă mai bună ar putea fi contractarea unui cont și a unui card Wise cu mai multe valute. Acest lucru permite conversia valutară la cursul de schimb mediu real al pieței, economisind în același timp costurile de tranzacție.

Dacă doriți să efectuați o plată cu ajutorul portofelului electronic Touch n Go, acest lucru este posibil cu orice comerciant participant - atât online, cât și în magazin - deschizând aplicația, selectând comerciantul și urmând instrucțiunile de pe ecran pentru procesarea plății. Este atât de simplu!

În plus, dacă doriți să efectuați plăți offline cu portofelul electronic Touch n Go, scanați pur și simplu codul QR al comerciantului sau cereți-i acestuia să vă scaneze codul QR personal în cadrul aplicației. Acest lucru se poate face în mijloacele de transport în comun, cum ar fi autobuzele și trenurile, precum și în multe locuri de vânzare cu amănuntul.

Cu un portofel electronic Touch n Go puteți configura reîncărcări automate prin PayDirect pentru un plus de confort. Acestea reprezintă o soluție ideală dacă folosiți Touch n Go atunci când faceți cumpărături online - ajutându-vă să vă asigurați că nu veți duce niciodată lipsă de bani în portofelul dvs. electronic.

Malaezia se află de mult timp pe drumul către o societate fără numerar, iar acest sistem este în centrul acestui demers. Cu ajutorul tehnologiei Touch n Go, puteți plăti orice, de la o cafea la bilete la cinema, fără a avea nevoie de bani sau a vă face griji cu privire la locul unde au fost cheltuiți.

Thailanda QR banking

Consumatorii din Asia de Sud-Est au tendința de a deține mai multe telefoane mobile decât conturi bancare, ceea ce face ca metodele de plată QR să fie o alegere populară pentru buzunare. Aceste portofele digitale pot fi accesate prin scanarea codului QR de pe un smartphone și pot fi conectate cu diverse numere de cont bancar - ceea ce permite efectuarea rapidă și comodă a operațiunilor bancare, dar și un sentiment de siguranță!

Codurile QR au devenit o metodă de plată omniprezentă, Juniper Research estimând că numărul total de utilizatori va ajunge la 2,2 miliarde în 2025 - de la 1,5 miliarde în 2020.

Se preconizează că Thailanda va înregistra o creștere exponențială a utilizării codurilor QR în următorii trei ani, pe măsură ce economia și populația sa continuă să se extindă.

Banca Thailandei a anunțat recent că clienții pot plăti acum pentru bunuri și servicii folosind codurile QR UnionPay la comercianții care acceptă această metodă, utilizând aplicația BeWallet. Acest lucru va fi benefic atât pentru cumpărătorii online care fac achiziții de la comercianți din străinătate, cât și pentru călătorii care doresc să facă plăți transfrontaliere.

Pe lângă faptul că va face procesul de plată mai simplu și mai convenabil, acest serviciu va oferi Băncii Thailandei informații valoroase despre comportamentul clienților, care pot fi adaptate în viitoarele produse financiare concepute special pentru acest grup demografic. În plus, servește la consolidarea loialității față de marcă și a încrederii în rândul thailandezilor, deoarece Bank of Thailand este capabilă să le identifice nevoile și să le ofere soluții care să satisfacă aceste cerințe.

Recent, Banca Indoneziei și Banca Thailandei au dezvăluit o legătură transfrontalieră de plăți QR. Acest lucru permite rezidenților din ambele țări să efectueze plăți cu un singur cod QR unificat, ceea ce ar trebui să stimuleze comerțul transfrontalier și comerțul electronic între ele și să contribuie la creșterea economică. Cu toate acestea, autoritățile trebuie să fie pregătite pentru potențialele provocări asociate cu plățile transfrontaliere, cum ar fi frauda, spălarea banilor și conformitatea în materie de combatere a spălării banilor/contra spălării banilor.