Pocket Option Înregistrare rapidă a contului pentru comercianți

Pocket Option este un broker de opțiuni binare foarte căutat, care se mândrește cu plăți impresionante și o gamă largă de active de tranzacționat. Reglementată de IFMRRC, platforma sa urmează protocoale împotriva spălării banilor pentru a asigura securitatea clienților.

Înregistrarea la Pocket Option este un proces rapid și fără efort. Vă puteți înscrie folosind fie o adresă de e-mail, fie un cont de Facebook sau Google - alegerea vă aparține!

Înregistrare

Un cont demo Pocket Option este un punct de plecare ideal pentru cei care sunt noi în tranzacționarea cu opțiuni binare. Aceștia oferă un fond virtual de 10.000 de dolari care poate fi folosit pentru a testa diferite strategii și toleranța la risc înainte de a investi fonduri reale.

Înscrierea pentru un cont Pocket Option este simplă - trebuie doar să completați un formular online cu un act de identitate valabil. După verificarea identității dumneavoastră, site-ul vă va trimite un e-mail cu un link de activare care trebuie urmat pentru a finaliza înregistrarea. Având acum contul demo pregătit, începeți să tranzacționați!

Pocket Option's app este ușor de utilizat și oferă o selecție de instrumente de tranzacționare. Puteți selecta un activ, vă puteți personaliza aspectul graficului, puteți activa indicatorii pentru o mai bună analiză a pieței și puteți plasa cu ușurință ordine de scădere sau creștere a prețului.

Pocket Option dispune, de asemenea, de o funcție de tranzacționare socială, care vă permite să urmăriți tranzacțiile altor comercianți și să încercați să le copiați strategiile pentru rezultate mai bune. În plus, puteți concura în turnee pentru a câștiga premii și realizări!

O altă caracteristică impresionantă este programul lor Gems, care recompensează clienții pentru atingerea anumitor repere. Aceste jetoane pot fi răscumpărate pe piața din tabloul de bord pentru bonusuri la depunere și alte beneficii.

Unul dintre cele mai bune lucruri la Pocket Option este echipa lor de asistență pentru clienți, disponibilă 24/7. Există un număr gratuit, opțiuni de e-mail și chat live, precum și opțiuni de contact pe platformele de socializare precum Facebook și Twitter.

Atunci când vă înregistrați la Pocket Option, trebuie să furnizați numele, data nașterii și o adresă de e-mail validă. Acest lucru este esențial pentru menținerea securității și păstrarea confidențialității informațiilor personale. În plus, creați o parolă folosind litere majuscule/minuscule, numere și simboluri - această combinație ar trebui să creeze o combinație imposibil de spart, care nu va fi ușor de spart de către hackeri.

Odată înregistrat, veți primi un nume de utilizator și o parolă pentru a vă accesa contul. Deși acestea pot fi modificate în orice moment, este înțelept să folosiți o parolă unică pentru fiecare cont, pentru a nu vă înregistra accidental cu aceeași parolă de două ori.

Tranzacționarea pe contul demo Pocket Option

Dacă sunteți nou în tranzacționarea online, începeți prin a vă înscrie pentru un cont demo pe Pocket Option. Acest lucru vă va oferi șansa de a vă perfecționa abilitățile fără a risca bani reali, ajutându-vă să vă sporiți încrederea și să vă dezvoltați strategia de tranzacționare.

Pocket Option, în calitate de broker reglementat, oferă comercianților de toate nivelurile un mediu sigur pentru a tranzacționa. De asemenea, oferă numeroase caracteristici și instrumente concepute pentru a vă îmbunătăți experiența de tranzacționare - cum ar fi stop loss și take profit automate - care ajută la îmbunătățirea acesteia.

Platforma este compatibilă cu o gamă largă de dispozitive, iar interfața sa ușor de utilizat o face o alegere ideală atât pentru comercianții începători, cât și pentru cei experimentați. De asemenea, le permite traderilor să tranzacționeze simultan mai multe active, cum ar fi valute, criptomonede și acțiuni. Datorită ratelor de plată competitive și a vitezei rapide de execuție, această platformă reprezintă o alegere ideală atât pentru începători, cât și pentru investitorii experimentați.

Pocket Option se diferențiază de alți brokeri prin faptul că nu percepe comisioane la depozite sau retrageri. De fapt, nu are nici măcar un comision de inactivitate pentru clienții care nu își folosesc conturile pentru o perioadă lungă de timp.

Unul dintre motivele pentru care Pocket Option a reușit să atragă peste 10 milioane de utilizatori înregistrați din 100 de țări se datorează reputației sale de fiabilitate în cadrul comunității de tranzacționare. Fiind un broker reglementat și licențiat de către Centrul Internațional de Reglementare a Relațiilor de pe Piața Financiară (IFMRRC), aceștia și-au câștigat o reputație imbatabilă în rândul traderilor din întreaga lume.

Un cont demo Pocket Option vă oferă posibilitatea de a explora toate caracteristicile acestei platforme de tranzacționare înainte de a investi fonduri. Îl puteți folosi chiar ca o șansă de a vă perfecționa abilitățile de tranzacționare și de a evalua cât de mult succes veți avea la tranzacționare înainte de a risca depozite de bani reali.

Atunci când vă înscrieți pentru un cont demo la un broker, asigurați-vă că verificați de două ori dacă ratele de plată corespund celor de pe site-ul de tranzacționare live. De exemplu, dacă rata de plată a site-ului live este de 85%, asigurați-vă că acest număr se reflectă și în contul demo.

Este înțelept să vezi dacă brokerul tău oferă turnee de tranzacționare cu premii în bani. Asigurați-vă că citiți regulile acestor competiții, astfel încât să fiți sigur că îndepliniți toate cerințele de eligibilitate.

Pocket Option este un broker licențiat deținut de Gembell Limited și înregistrat în Insulele Marshall. Ca atare, se bucură de o reputație excelentă pentru că ascultă feedback-ul clienților săi și se străduiește în mod constant să își îmbunătățească produsul după cum este necesar.

Tranzacționarea pe contul dvs. Pocket Option live

Facerea de bani pe piețele financiare are multe căi, una dintre cele mai populare fiind opțiunile high/low. Aceste tranzacții sunt simplu de executat și pot aduce profituri suplimentare rapid. Cu toate acestea, fiți atenți la prea multe tranzacții nereușite, deoarece acest lucru ar putea duce la pierderi substanțiale.

Pocket Option este un broker de opțiuni binare reglementat, cunoscut pentru faptul că este fiabil și ușor de utilizat. Oferă bonusuri pentru noii comercianți, precum și diverse metode de depunere și retragere. În plus, echipa lor excelentă de asistență pentru clienți va răspunde prompt la toate întrebările dvs.

Atunci când vă înscrieți la Pocket Option, va trebui să furnizați câteva informații de bază, cum ar fi numele, adresa, numărul de telefon și adresa de e-mail. După ce trimiteți aceste date, veți primi un link pentru verificare. După verificarea legitimității contului dvs. a fost stabilită, puteți începe să tranzacționați live din contul dvs. real.

Site-ul web are, de asemenea, o secțiune de întrebări frecvente, unde vizitatorii pot găsi răspunsuri la întrebări frecvente. În cazul în care este necesară asistență suplimentară, clienții pot contacta reprezentanții serviciului de asistență clienți prin e-mail, telefon sau chat live.

Dacă sunteți nou în domeniul tranzacționării online, contul demo al Pocket Option's este o modalitate ideală pentru a vă exersa strategiile fără a risca bani reali. Făcând acest lucru vă poate oferi o bună înțelegere a pieței și vă poate învăța cum să tranzacționați cu succes înainte de a investi cu fonduri reale.

Pocket Option se diferențiază de alți brokeri prin faptul că nu percepe comisioane de tranzacționare sau taxe de abonament. În plus, puteți retrage fonduri folosind plăți electronice precum Perfect Money și 29 de token-uri de criptomonede.

Pocket Option's social trading platform este un alt beneficiu impresionant, permițând comercianților începători să copieze tranzacțiile investitorilor mai experimentați și să obțină profituri suplimentare. Această caracteristică poate fi deosebit de benefică pentru persoanele care aspiră să devină competente în tranzacționarea opțiunilor binare.

Pocket Option este un broker reglementat și aderă la o politică agresivă de combatere a spălării banilor (AML). Toți utilizatorii platformei lor trebuie să își verifice conturile prin intermediul informațiilor Know Your Customer, precum și prin autentificarea cu doi factori pentru o protecție suplimentară. În plus, ei oferă peste 50 de metode de depunere și retragere.

Serviciul clienți

Pocket OptionAplicația mobilă și site-ul web al lui 's sunt incredibil de ușor de utilizat, lăudându-se cu un cont demo robust pentru a vă învăța elementele de bază ale tranzacționării și pentru a vă dezvolta propriile strategii. În plus, serviciul său pentru clienți de 5 stele este imbatabil, având la dispoziție asistență telefonică, prin e-mail și chat live 24/7.

Pocket OptionAngajamentul lui 's față de serviciul clienți este evident printr-o suită impresionantă de caracteristici, cum ar fi o secțiune extinsă de întrebări frecvente și o bibliotecă de ghiduri și tutoriale care vor răspunde la toate întrebările tale. În plus, echipa ia în serios feedback-ul clienților și îl folosește pentru îmbunătățirea continuă a ofertelor sale.

Începutul pe site este simplu, fiind nevoie de mai puțin de cinci minute pentru a finaliza înregistrarea. Tot ceea ce vi se cere este adresa de e-mail și parola, apoi autorizați accesul prin intermediul conturilor Google sau Facebook. În plus, se cer documente pentru a vă verifica identitatea, precum și alte detalii esențiale.

Dacă sunteți în căutare de bani rapizi, compania oferă un bonus de bun venit în valoare de 50% din depozitul inițial. Din păcate, această ofertă este activă doar pentru o perioadă limitată.

Metodele de plată variază, dar cel mai convenabil mod de a depune și retrage este cu carduri Visa. Portofelele electronice sunt, de asemenea, convenabile pentru depozitare, deoarece adesea nu percep taxe suplimentare.

Serviciul clienți este piatra de temelie a oricărei platforme de tranzacționare. Deși este posibil să tranzacționați fără ea, cea mai bună abordare este să contactați brokerul direct pentru asistență. Pocket Option are o pagină de contact extinsă, unde puteți parcurge diferite departamente și să vă conectați cu specialistul ales. Alternativ, încercați sistemul lor de chat live sau contactați-l pe una dintre numeroasele lor platforme de socializare.