Câștigă cu Pocket Option - Sign in 2023

Sunteți în căutarea unui nou mod profitabil de a face bani în timp ce tranzacționați pe piețele financiare? Conectați-vă la contul dvs. Pocket Option și începeți să câștigați astăzi.

Pocket Option oferă multe avantaje, cum ar fi un minim de retragere scăzut și numeroase metode de plată. În plus, acest broker nu percepe comisioane pentru depuneri sau retrageri și oferă asistență pentru clienți non-stop.

Înscrierea

Dacă sunteți în căutarea unui broker online care vă poate ajuta să obțineți profituri în timp ce tranzacționați pe piețele financiare, Pocket Option merită luat în considerare. Înființată în 2017, această companie este licențiată de către Centrul de Reglementare și Analiză a Pieței Financiare (FMRRC), ceea ce o face o opțiune sigură și securizată pentru comercianții de toate nivelurile.

Acest broker oferă o serie de caracteristici concepute pentru a face mai simplu pentru începători să înceapă să câștige în timp ce tranzacționează. Site-ul său web este ușor de utilizat, cu o mulțime de instrumente utile, inclusiv un cont demo.

Pocket Option se mândrește cu o echipă impresionantă de asistență pentru clienți, pe lângă statutul său reglementat. Clienții îi pot contacta prin telefon sau e-mail, timpii de răspuns fiind de obicei foarte rapizi.

Compania oferă o selecție de conturi care se potrivesc tuturor bugetelor și nevoilor. Fiecare dintre acestea necesită doar 5 dolari ca depozit minim, fiecare având propriile caracteristici și avantaje.

Comercianții își pot utiliza conturile pentru a tranzacționa pe valută, acțiuni, mărfuri și criptomonede. În plus, funcția Remember Me> le permite acestora să își acceseze conturile de pe orice dispozitiv fără a fi nevoie să își amintească detaliile de conectare.

Investitorii au acces la o serie de grafice și instrumente de analiză tehnică atunci când iau decizii de investiții. Printre acestea se numără diagramele cu lumânări, graficele cu linii și diagramele cu bare.

Ca urmare, comercianții pot obține mai multe informații despre piață și pot lua decizii de tranzacționare mai bine informate. În plus, există diverse semnale de tranzacționare disponibile pentru a-i ajuta să decidă când să cumpere sau să vândă un activ.

Un alt avantaj al acestui broker este că nu percepe comisioane atunci când retrage bani din contul dvs. Acest lucru poate fi un avantaj imens pentru noii comercianți, deoarece le economisește bani și elimină necesitatea de a plăti comisioane din anumite metode de plată.

Pocket Option oferă, de asemenea, clienților noi un bonus proporțional cu valoarea depozitului inițial. Acest bonus poate fi folosit pentru a vă mări soldul contului și pentru a vă permite să tranzacționați cu un capital mai mare decât înainte.

Pe lângă aceasta, clienții Pocket Option se bucură de o serie de alte avantaje, cum ar fi un program de afiliere atractiv și recompense speciale. Acestea pot fi răscumpărate pentru pietre prețioase care pot fi depuse în piața din tabloul de bord pentru a fi cheltuite pe coduri bonus sau capital de tranzacționare gratuit.

Comerț

Pocket Option este o platformă de tranzacționare forex și CFD care oferă clienților săi acces la peste 130 de active, cum ar fi valute, criptomonede, acțiuni, mărfuri și indici. Lansat în 2017, brokerul se mândrește cu o echipă experimentată de traderi, alături de specialiști IT și FinTech.

Piețele financiare sunt foarte volatile, ceea ce face ca prețurile să fluctueze rapid. Acest lucru poate fi benefic pentru investitori, dar prezintă și riscul de a pierde rapid o sumă substanțială de bani. Prin urmare, comercianții trebuie să dea dovadă de disciplină atunci când investesc și gestionează riscurile.

Tranzacționarea opțiunilor high/low este o modalitate eficientă de a vă crește șansele de câștig. Aceste tranzacții pot dura doar 15 secunde și oferă randamente uriașe dacă sunt corecte. Câștigul minim pe o tranzacție high/low este de 50%, deși majoritatea traderilor văd câștiguri cuprinse între 80% și 100%.

O altă modalitate de a spori perspectivele de succes este utilizarea semnalelor și indicatorilor. Acest lucru vă poate ajuta să determinați momentul în care piața s-ar putea schimba, ceea ce ar putea indica momentul ideal pentru a cumpăra sau vinde titluri de valoare.

Câștigă realizări în turnee pentru a adăuga la soldul contului tău și a câștiga mai mulți bani. Unele dintre aceste realizări pot valora până la 50.000 de dolari!

Platforma oferă, de asemenea, un cont demo gratuit, permițând comercianților să exerseze tranzacționarea fără a risca bani reali. Acest lucru este ideal pentru nou-veniții pe piață, deoarece le oferă o imagine de ansamblu asupra modului în care funcționează lucrurile pe site înainte de a investi într-unul real.

Are, de asemenea, o aplicație mobilă pentru iOS și Android, care facilitează actualizarea cu privire la știrile de pe piață. Descărcarea și instalarea sunt gratuite, iar aplicația poate fi utilizată de pe orice dispozitiv cu conexiune la internet.

Platforma Pocket Option oferă o gamă largă de metode de plată pentru depunerea și retragerea fondurilor, cum ar fi cardurile de credit, Perfect Money, Advcash și alte criptomonede. De asemenea, traderii își pot alimenta contul prin transferuri bancare sau pot folosi un portofel electronic pentru a stoca fonduri în siguranță.

Serviciul clienți

Pocket Optioneste întotdeauna gata să vă ajute, indiferent dacă sunteți un comerciant experimentat sau sunteți la început de drum. Îi puteți contacta prin telefon, e-mail sau chat live pentru asistență. În plus, există diverse resurse de asistență pe site-ul lor web, cum ar fi întrebările frecvente și conturile de social media, pentru un plus de confort.

Pocket Option este o platformă de tranzacționare intuitivă cu o interfață de utilizator accesibilă pentru tranzacționarea pe piețele financiare. Aplicația sa mobilă poate fi descărcată atât pe dispozitivele Android, cât și pe cele iOS, în plus, brokerul oferă un cont demo pentru a putea testa funcțiile sale fără a risca bani reali.

Pentru a începe să tranzacționați la Pocket Option, tot ce trebuie să faceți este să vă înregistrați pe site. Înregistrarea este ușoară - tot ce trebuie să faceți este să vă creați o adresă de e-mail și o parolă, apoi puteți începe să tranzacționați imediat. În plus, aveți libertatea de a vă alege moneda preferată și numărul de active financiare pentru tranzacționare.

Comercianții își pot alimenta conturile prin intermediul cardurilor de credit/debit, transferurilor bancare și serviciilor de portofel electronic, cum ar fi Perfect Money, WebMoney, Advcash și Payeer. De asemenea, puteți retrage fondurile folosind oricare dintre aceste metode sau diverse criptomonede, inclusiv Bitcoin.

Pocket Option nu numai că oferă o platformă online impresionantă, dar au și o echipă exemplară de servicii pentru clienți disponibilă 24/7. Îi puteți contacta prin e-mail, un număr de telefon înregistrat în Marea Britanie și funcția de chat live integrată în platforma de tranzacționare.

Atunci când începeți să tranzacționați pe piața financiară, este esențial să aveți suficiente fonduri. În acest fel, puteți să nu mai pierdeți bani și să rămâneți stabil dacă piața scade. În plus, fiți pregătit să vă luați câteva zile sau săptămâni de pauză de la tranzacționare, astfel încât să vă puteți recupera pierderile.

O modalitate de a obține profit în timp ce tranzacționați pe piața financiară este vânzarea în lipsă. Această strategie este populară în rândul multor comercianți și poate fi foarte profitabilă atunci când piața este în scădere.

Depozit minim

Deschiderea unui cont la Pocket Option necesită doar 50 de dolari, ceea ce reprezintă standardul industriei. Cu această sumă, comercianții pot achiziționa tranzacții high/low - cea mai simplă formă de tranzacționare. Aceste tranzacții sunt simplu de executat și oferă oportunități de câștig în timp ce tranzacționați pe piețele financiare.

Pocket Option oferă un depozit minim scăzut de doar 10 dolari și acceptă peste 50 de metode de plată, cum ar fi criptomonedele populare precum Bitcoin, Ethereum și Ripple, carduri de credit/debit și plăți electronice. În plus, acceptă diverse sisteme electronice pentru retrageri, cum ar fi Perfect Money, Advcash și Coinbase exchange.

Retragerile de pe Pocket Option sunt gratuite, iar suma minimă de retragere este stabilită la 10$. Cu toate acestea, trebuie să fiți atenți la comisioanele de conversie valutară pe care le percep unele bănci; asigurați-vă că vă informați la banca dumneavoastră cu privire la orice costuri suplimentare care se pot aplica.

Pocket Option oferă un cont demo, permițându-vă să exersați tranzacționarea cu fonduri virtuale înainte de a investi bani reali. Cu ajutorul contului demo, vă puteți familiariza cu modul în care funcționează platforma și puteți decide dacă aceasta este potrivită pentru dumneavoastră.

Pocket Option oferă asistență pentru clienți 24/7 prin e-mail, chat live și telefon. Numărul lor de telefon și adresa pot fi găsite și pe site-ul lor.

Clienții pot lua parte la turnee de tranzacționare, în cadrul cărora concurează pentru premii în bani dacă se clasează în primele trei locuri. Deși aceste concursuri nu sunt gratuite, ele oferă un procent de plată mai mare decât alte competiții de tranzacționare.

Pocket Optioneste unul dintre avantajele cheie. Puteți să îi contactați prin e-mail, chat live sau telefon și să primiți un răspuns rapid la orice întrebare.

Pocket Option este unul dintre cei mai de încredere brokeri de pe piață, fiind reglementat de IFMRRC și aderând la o politică KYC strictă care protejează clienții împotriva activităților frauduloase. În plus, acesta respectă reglementările împotriva spălării banilor stabilite de autoritățile de reglementare, încurajând clienții să folosească autentificarea cu doi factori atunci când își accesează conturile.