Înscrieți-vă pentru un cont profesional de tranzacționare la Pocket Option

Pocket Option este un broker online care oferă o serie de caracteristici care vă ajută să obțineți profituri. Platforma sa intuitivă simplifică atât pentru comercianții experimentați, cât și pentru cei începători, efectuarea rapidă a tranzacțiilor, câștigând în același timp câștiguri mai mari decât majoritatea celorlalți brokeri.

Indiferent dacă ești nou în tranzacționare sau un investitor experimentat, un cont demo gratuit cu Pocket Option îți oferă șansa de a experimenta platforma sa înainte de a investi bani reali. Acest lucru vă oferă posibilitatea de a vedea dacă vă satisface nevoile înainte de a angaja fonduri.

Începeți în câțiva pași simpli

Pocket OptionPlatforma de tranzacționare a lui 's oferă mai multe caracteristici care o fac atractivă pentru noii comercianți, cum ar fi posibilitatea de a deschide tranzacții cu depozite minime, accesul la mai multe piețe și o gamă largă de instrumente de tranzacționare.

Pocket Option oferă, de asemenea, un cont demo gratuit pentru a exersa strategiile de tranzacționare fără a risca niciun ban. Aceasta este o modalitate ideală pentru ca noii investitori să se familiarizeze cu site-ul înainte de a face investiții reale.

Înscrierea pentru un cont de tranzacționare profesionist cu Pocket Option este simplă și rapidă. Vă puteți înregistra folosind fie o adresă de e-mail, fie un cont de Facebook sau Google. Tot ceea ce vă rămâne de făcut este să vă furnizați informațiile personale și să încărcați documente în scopul verificării. Ulterior, utilizați aplicația sau site-ul web pentru a începe să tranzacționați imediat după înregistrare!

Cu oportunități de investiții care oferă randamente de până la 95% și opțiunea de a retrage profiturile în decurs de o oră, nimic nu vă oprește să ajungeți la succes! În plus, aveți la dispoziție o gamă largă de active, cum ar fi valute, mărfuri și indici - ceea ce funcționează cel mai bine pentru investițiile dumneavoastră!

O altă caracteristică care diferențiază acest broker este platforma sa de tranzacționare socială. Aceasta îți permite să urmărești tranzacțiile altora din întreaga lume și să le copiezi strategia, oferindu-ți acces la unii dintre cei mai buni traderi din industrie. Acest lucru oferă o oportunitate de învățare de neegalat.

Câștigați venituri suplimentare prin trimiterea clienților la Pocket Option. Acest lucru se poate face printr-o structură de comisioane care recompensează partenerii cu bonusuri atunci când clientul lor recomandat își finanțează contul.

De asemenea, brokerul oferă clienților săi diverse opțiuni de bonusare pentru a-i încuraja să investească mai mult. Aceasta include un bonus de 50% la depunere atunci când se deschide un cont real live.

Există diverse tipuri de conturi din care puteți alege, cum ar fi începător, avansat și profesionist. Fiecare cont vine cu propriul set de avantaje și bonusuri.

Pocket Option's demo account este punctul de plecare ideal atât pentru comercianții experimentați, cât și pentru începători. Acesta vă permite să le testați serviciile, datele de piață și instrumentele grafice fără a risca bani reali în contul dumneavoastră. În plus, compania oferă asistență și tutoriale pentru a vă ajuta să deveniți expert în tranzacționarea opțiunilor.

Înscrieți-vă pentru un cont de tranzacționare profesionist

Pocket Option oferă conturi de tranzacționare profesionale pentru a tranzacționa pe unele dintre cele mai căutate active financiare din lume. Aceasta este o modalitate excelentă de a vă perfecționa abilitățile și de a crește profitabilitatea. În plus, oferă un cont demo gratuit și o sumă minimă de depunere scăzută, astfel încât noii comercianți să poată începe cu ușurință.

Pocket Option este un broker de încredere cu mai multe licențe, inclusiv FMRRC și MISA în Rusia. De asemenea, au o aplicație mobilă, precum și alte instrumente care fac tranzacționarea mai simplă.

Site-ul este sigur și ușor de utilizat, lăudându-se cu un suport excelent pentru clienți. De asemenea, oferă o mare varietate de opțiuni de tranzacționare, cum ar fi CFD și forex.

Un alt avantaj al companiei este procentajul ridicat de plată, care vă poate ajuta să câștigați mai mulți bani. În plus, nu percep comisioane de retragere - o caracteristică avantajoasă pentru cei care doresc să economisească taxe.

Ei se mândresc cu un rating de 4,1 stele pe Trustpilot, cu o rată de feedback pozitiv de 85%, în mare parte datorită asistenței lor pentru clienți, care este disponibilă în mai multe limbi și oferă știri de piață care vă pot ajuta să obțineți rezultate profitabile.

Există diverse conturi de tranzacționare, cel de bază fiind potrivit pentru începători, cu un sold inițial de mai puțin de 100 de dolari și fără limite de tranzacționare. În schimb, un cont de trader experimentat poate fi benefic pentru cei cu solduri mai mari care doresc să-și mărească profiturile. În cele din urmă, conturile Master Trader necesită un depozit inițial de cel puțin 5.000 de dolari.

Pocket Option nu numai că oferă o selecție vastă de active de tranzacționare, dar are și numeroase caracteristici care vă pot ajuta să vă perfecționați abilitățile și să descoperiți noi surse de venit. De exemplu, funcția sa de copiere a tranzacțiilor permite utilizatorilor să reproducă tranzacțiile de succes ale altora pentru un succes financiar suplimentar.

Compania are, de asemenea, o funcție de chat live care permite clienților să vorbească direct cu un consilier sau cu un alt expert și să învețe cum să utilizeze platforma lor. Acest lucru o face ideală pentru noii comercianți, deoarece vor primi rapid răspunsuri personalizate și răspunsuri la întrebările lor.

Verifică-ți contul

Atunci când începeți să tranzacționați pe o platformă nouă, este înțelept să vă verificați contul. Acest lucru poate ajuta la evitarea escrocilor și a fraudatorilor care ar putea folosi informațiile dvs. personale pentru tranzacții ilegale sau pentru piratarea contului. În plus, verificarea fondurilor dvs. ajută la garantarea faptului că acestea rămân în siguranță.

Verificarea este un proces pe care multe site-uri web îl folosesc pentru a-și proteja clienții de accesul neautorizat și pentru a asigura conformitatea cu reglementările financiare. De asemenea, ajută site-ul să își cunoască mai bine clientela, ceea ce duce la îmbunătățirea serviciilor și produselor.

Odată ce contul dvs. este verificat, puteți începe să depuneți fonduri în el cu orice metodă care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. Aceasta ar putea include portofele electronice, precum și metode de plată tradiționale, cum ar fi transferurile bancare sau cărțile de credit.

Pocket OptionDepunerea minimă a lui 's este de doar 50 de dolari, ceea ce înseamnă că și cei cu fonduri limitate pot începe să tranzacționeze cu brokerul. Cu toate acestea, pentru a face depozite și retrageri veți avea nevoie de un act de identitate valabil.

Dacă sunteți nou în tranzacționare, un cont demo cu Pocket Option ar putea fi cea mai bună alegere. Acest lucru vă oferă șansa de a vă perfecționa abilitățile de tranzacționare fără a risca fonduri reale. În plus, cu contul lor demo veți primi chiar și 10.000 de dolari în fonduri virtuale pe care să le folosiți înainte de a vă înscrie pentru un cont de tranzacționare real.

Pocket Option și-a câștigat o reputație binemeritată ca fiind una dintre cele mai fiabile și de încredere platforme de tranzacționare a opțiunilor binare. Echipa lor de asistență pentru clienți este disponibilă 24 de ore din 24, 7 zile din 7, prin e-mail, prin chat cu alți comercianți din comunitate sau chiar prin apelarea liniei lor de asistență telefonică, dacă este necesar.

În plus, brokerul pune la dispoziție o selecție de oferte de bonusuri menite să vă crească câștigurile. Există un bonus de depunere de 50% din valoarea investiției inițiale, plus alte bonusuri pot fi câștigate atunci când tranzacționați pe platformă.

Pocket Option există din 2017 și oferă o selecție vastă de active pe care le puteți tranzacționa. Este o platformă ideală atât pentru comercianții începători, cât și pentru cei experimentați, datorită platformei sale ușor de utilizat care permite tranzacții rapide, depozite minime scăzute, procente de plată ridicate și diverse metode de plată concepute special pentru investitorii internaționali.

Depuneți fonduri

Pocket Option are o cerință minimă de depunere scăzută și oferă diverse opțiuni de tranzacționare. Acceptă numeroase metode de plată în mai multe valute, în timp ce suma minimă de retragere este, de asemenea, relativ scăzută.

Dacă doriți să începeți să tranzacționați cu Pocket Option, primul pas este să vă înregistrați pentru un cont și să vă verificați adresa de e-mail. După ce ați făcut acest lucru, folosiți credențialele de autentificare ale contului pentru a accesa site-ul web.

Odată ce contul este creat, puteți depune fonduri în el folosind diverse metode de plată, cum ar fi transferul bancar, cardul de debit sau de credit și aplicațiile de plată - fără a aplica comisioane!

Alimentarea contului Pocket Option cu criptomonede precum Bitcoin și Ethereum este rapidă și fără efort; cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că se pot aplica comisioane de conversie valutară.

Pentru a începe, puteți deschide un cont și îl puteți alimenta cu un minim de 50 de dolari. Aceasta este una dintre cele mai mici cerințe din industrie și oferă o modalitate ideală de a testa un broker fără a risca niciun ban.

O modalitate de a vă perfecționa abilitățile de tranzacționare este prin deschiderea unui cont demo cu Pocket Option. Acest lucru vă va oferi acces la platforma lor și vă va permite să tranzacționați fonduri virtuale. De asemenea, vă ajută să dezvoltați strategii și să le testați înainte de a investi bani reali.

Succesul unui trader depinde de capacitatea sa de a analiza piața și de a prognoza mișcările potențiale. Pentru a face acest lucru, ei trebuie să aplice analiza tehnică la tranzacțiile lor - stabilind intervale de timp, folosind indicatori și recunoscând modele.

Atunci când efectuează analize pe conturile lor de pe Pocket Option, traderii pot profita de peste 50 de indicatori și instrumente grafice. Aceste instrumente le permit să recunoască tendințele, să identifice cu precizie punctele de intrare și ieșire, precum și să descopere tranzacții profitabile.

În plus, comercianții pot profita de diverse turnee de tranzacționare pentru a concura împotriva altor utilizatori și pentru a câștiga premii, cum ar fi tranzacții gratuite, bani bonus și realizări.