Pocket Option - O revizuire a aplicației de tranzacționare a TD Ameritrade

Pocket option oferă o varietate de instrumente și servicii pentru a vă ajuta să profitați la maximum de experiența dvs. de tranzacționare. Aceasta include tranzacționarea socială, tranzacționarea automată și o aplicație mobilă.

Site-ul este ușor de utilizat, iar un cont demo este disponibil pentru clienții noi care doresc să își exerseze abilitățile înainte de a investi bani reali. Există, de asemenea, bonusuri limitate în timp pentru clienții noi care se înscriu folosind un cod promoțional.

Bine ați venit pe cea mai contemporană și mai rafinată platformă de tranzacționare pe piața financiară

TD Ameritrade are o istorie lungă și istorică de guru al pieței bursiere, dar platforma de care este cel mai mândru este platforma sa emblematică Thinkorswim. Aceasta are multe avantaje, nu în ultimul rând gama impresionantă de opțiuni și instrumente de tranzacționare.

Platforma sa mobilă poate fi cel mai popular atu al său - vă permite să plasați tranzacții în mișcare și chiar vă facilitează să rămâneți la curent cu cele mai recente știri de pe piață. Platforma dispune, de asemenea, de o suită de portofele electronice inteligent concepute, care vă permit să tranzacționați valute, criptomonede și acțiuni, toate dintr-un singur cont.

Nu este un secret că tranzacționarea opțiunilor este o nișă mai fierbinte ca niciodată, dar găsirea instrumentelor și a software-ului potrivit poate fi o sarcină descurajantă chiar și pentru cel mai experimentat trader. Aici intervine Tradier - suita noastră de soluții de tranzacționare vă poate ajuta să găsiți soluția perfectă pentru nevoile dumneavoastră. Cu lista noastră curatoriată de platforme inovatoare și integrate, vă puteți concentra pe ceea ce contează cu adevărat: afacerea de tranzacționare.

Plasați-vă tranzacțiile în cele mai bune condiții

Pocket Option este o aplicație de tranzacționare de top, care vă permite să plasați tranzacții pe o serie de active financiare. Aplicația și site-ul său intuitiv vă ajută să luați decizii în cunoștință de cauză din mers. De asemenea, oferă tranzacționare socială și alte avantaje pentru a vă îmbunătăți experiența.

Această aplicație este o alegere excelentă pentru comercianții începători, deoarece are o interfață ușor de utilizat care face posibilă învățarea și implementarea rapidă a noilor strategii. Contul său demo vă permite să exersați cu grafice în timp real, fără a risca banii proprii. Ratingul său de 5 stele pentru serviciul clienți ajută la asigurarea unei experiențe excelente cu această aplicație de opțiuni binare.

Depozitul său minim scăzut este o altă atracție pentru începători, deoarece mulți alți brokeri necesită o sumă mare de capital pentru a începe tranzacționarea. În plus, oferă o varietate de metode de plată, ceea ce face mai ușor să folosiți Pocket Option pentru toate tranzacțiile dumneavoastră.

Aplicația și site-ul web Pocket Option sunt ușor de utilizat și oferă capacități speciale de analiză, precum grafice, instrumente de desen și indicatori. Site-ul prezintă, de asemenea, știri de piață pentru a vă ține la curent cu orice eveniment semnificativ care ar putea afecta tranzacțiile dumneavoastră.

În plus, site-ul oferă bonusuri speciale pentru a atrage noi clienți, cum ar fi un bonus fără depunere de 50 de dolari, care poate fi retras după ce ați efectuat un anumit număr de tranzacții. De asemenea, are un procent de plată impresionant și o platformă de înaltă calitate care funcționează atât pentru comercianții experimentați, cât și pentru cei noi.

În plus, puteți contacta cu ușurință serviciul de asistență pentru clienți prin telefon, e-mail sau chat live. Îi puteți găsi, de asemenea, pe principalele platforme de socializare, astfel încât să puteți ajunge la ei și să obțineți asistență chiar dacă nu aveți timp să vorbiți direct cu cineva.

Cu Pocket Option, puteți avea acces la peste 100 de active, de la perechi de valute la acțiuni ale companiilor și criptomonede. Acest lucru înseamnă că puteți tranzacționa orice activ doriți și vă puteți bucura de un mediu reglementat și sigur.

Pocket Option oferă, de asemenea, un cont demo gratuit pentru noii comercianți. Acesta vă oferă 10.000 de dolari pentru a tranzacționa și poate fi rambursat dacă îl pierdeți. Acest lucru vă va da o idee despre cum funcționează platforma și dacă sunteți gata să tranzacționați cu fonduri reale sau nu.

Aplicație web pentru orice dispozitiv

Dacă sunteți în căutarea unei aplicații de tranzacționare pe care să o descărcați pe telefon sau tabletă, Pocket Option este o alegere bună. Aceasta oferă o gamă completă de funcții pentru tranzacționarea mobilă, inclusiv acces 24/7 la piețele financiare, semnale live și tranzacționare prin copiere, cotații precise și un cont demo. Suportă peste 50 de metode de plată, cu finanțare aproape instantanee a contului și comisioane zero.

De asemenea, are un cont demo gratuit care vă permite să exersați și să vă testați strategiile. Acesta vă permite să tranzacționați pe o diagramă în timp real fără a risca niciun ban. De asemenea, vine cu o multitudine de instrumente de analiză a pieței.

Vă puteți înregistra pentru un cont Pocket Option în mai puțin de 5 minute și puteți începe cu primele tranzacții. Procesul de înregistrare este rapid și ușor și nu necesită informații personale sau un card de credit. Site-ul este securizat și folosește criptarea SSL.

Aplicația web Pocket Option este disponibilă atât pentru dispozitivele iOS, cât și pentru Android și are o interfață prietenoasă cu toate funcționalitățile unei versiuni desktop a site-ului. De asemenea, puteți gestiona și comuta între conturile dvs. cu ușurință de pe dispozitivul mobil sau de pe un alt computer.

Traderii pot folosi o mare varietate de active și valute în aplicația Pocket Option, de la forex la criptomonede. De asemenea, are o versiune mobilă a platformei MetaTrader, pe care o puteți folosi pentru a tranzacționa pe smartphone sau tabletă.

O altă caracteristică a aplicației Pocket Option este funcția de tranzacționare socială. Acest lucru înseamnă că puteți vedea și urmări obiceiurile și strategiile altor comercianți pentru a învăța de la ei. Aceasta poate fi o modalitate excelentă de a învăța noi strategii și de a vă face tranzacționarea mai distractivă. De asemenea, vă poate ajuta să evitați greșelile pe care le-au făcut alții.

În afară de funcția de tranzacționare socială, Pocket Option oferă o serie de bonusuri și promoții pentru utilizatorii săi. De exemplu, puteți primi 50 de dolari gratuit la deschiderea unui cont nou și puteți câștiga mai mult dacă depuneți o sumă mare de capital la început. Puteți obține chiar și pietre verzi atunci când participați la evenimentele lor de loterie de pietre prețioase, care reprezintă un bonus pentru toți utilizatorii.

Serviciul clienți

Pocket Option oferă o serie de instrumente și caracteristici pentru a ajuta comercianții în experiența lor de tranzacționare. Printre acestea se numără tranzacționarea socială, o funcție de chat și instrumente de gestionare a contului. De asemenea, oferă un cont demo pentru a încerca software-ul lor fără a risca bani reali.

Aplicația mobilă este disponibilă pe platformele Android și iOS. Aceasta este o veste excelentă pentru cei care doresc să utilizeze serviciul pe smartphone-urile și tabletele lor, dar nu au un computer desktop. Brokerul are, de asemenea, un sistem de chat online și asistență prin chat live.

Acest broker este reglementat de către Centrul de reglementare a relațiilor de pe piața financiară internațională (IFMRRC). De asemenea, aderă la politicile de combatere a spălării banilor și de cunoaștere a clienților.

Acesta oferă o varietate de active pentru tranzacționare, inclusiv perechi de valute, acțiuni și mărfuri. De asemenea, traderii pot tranzacționa criptomonede.

Pentru a începe să tranzacționați cu Pocket Option, trebuie să depuneți o sumă minimă de 50$. Brokerul oferă, de asemenea, un bonus fără depunere de 50 $ pentru clienții noi. Aceasta este o modalitate bună de a începe, dar asigurați-vă că verificați termenii promoției înainte de a vă înscrie.

Casa de brokeraj are o serie de scheme de bonus, inclusiv un program de recomandare și coduri promoționale. Le puteți găsi pe site-ul lor și pe rețelele de socializare.

Spre deosebire de alți brokeri, Pocket Option oferă, de asemenea, un cont demo gratuit care vă permite să vă exersați strategia fără a pierde bani reali. Acesta este un instrument excelent pentru nou-veniții în lumea tranzacționării, deoarece îi învață despre tranzacționarea pe hârtie și îi ajută să își dezvolte abilitățile.

În plus față de oferirea de conturi demo gratuite, Pocket Option are o varietate de alte instrumente și caracteristici utile pentru comercianți. Acestea includ o selecție extinsă de active suport, mai multe intervale de timp de tranzacționare și mai multe tipuri de grafice.

Aceste caracteristici vă permit să vă urmăriți tranzacțiile într-un mod clar și simplu, facilitând identificarea oportunităților de profit și pierdere. Platforma este, de asemenea, foarte ușor de utilizat, astfel încât, chiar dacă aveți puțină sau deloc experiență anterioară pe piață, puteți începe.

Pocket Option este un broker de renume care oferă procente de plată ridicate și comisioane mici. De asemenea, are o cerință minimă de depunere scăzută, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru comercianții care nu au un capital mare pentru a începe să tranzacționeze. De asemenea, are o serie de metode de plată, astfel încât este ușor să vă retrageți fondurile.